Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.6
Uit 5063 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 augustus 2019

Goede service

Goede service, vriendelijke behandeling en oplossing gericht

Geplaatst op 14 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor deze fijne review te schrijven. Hier zijn wij erg blij mee!

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 augustus 2019

De mannen die de keuken brachten waren…

De mannen die de keuken brachten waren enorm attent op beschadigingen op zowel de keuken als de woning.

Geplaatst op 14 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw van Oosten,

Bedankt dat u uw ervaring heeft gedeeld met ons. Veel kookplezier gewenst met uw nieuwe prachtige keuken!

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 13 augustus 2019

Super service en vriendelijk personeel!

Super service en vriendelijk personeel!

Samanta, bedankt voor je geduld en goeie ontwerp. We gaan heel wat kookplezier beleven!

Geplaatst op 13 augustus 2019

Beste meneer,

Dank u voor de mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal ze leuk vinden om te horen. Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 13 augustus 2019

Fijne service

Heel fijn geholpen en persoonlijk benaderd!

Geplaatst op 13 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw Shaker,

Dank u voor het delen van uw positieve review, leuk om te vernemen dat u zo tevreden bent over de geboden service door KeukenConcurrent!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 12 augustus 2019

prima geholpen en geadviseerd voor wat…

prima geholpen en geadviseerd voor wat betreft de apparatuur en kleuren plus indeling van de keuken

Geplaatst op 12 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw,

Dank u voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn dat we u zo goed van dienst konden en mochten zijn!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 12 augustus 2019

Snel en goede levering en montage

Snel en goede levering en montage. De service in de winkel had beter gekund.

Geplaatst op 12 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw Broer,

Wat spijtig om te horen dat u niet de beste service heeft gehad in de winkel. Dit mag u zeker niet van ons verwachten. Bedankt voor uw review en veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 augustus 2019

Geweldige ervaring!

Geweldig geholpen door Richard in Rotterdam Alexandrium locatie. Professioneel, beleefd, meedenken, bleef ons helpen na sluitingstijd, een mooi offerte, wat meer wil je hebben.

Top marks!

Geplaatst op 12 augustus 2019

Beste meneer Forrest,

Dat zijn hele mooie woorden over mijn collega Richard. Hij zal hier erg blij mee zijn! Veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 augustus 2019

Mijn ervaring met de Keuken Concurrent…

Mijn ervaring met de Keuken Concurrent was geweldig

Geplaatst op 12 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 augustus 2019

Perfect!

De hele keten, van verkoop in de winkel, inmeten, afleveren en installeren is prima verzorgd. Goede communicatie met moderne middelen - email en pdf van documenten. Top!

Geplaatst op 11 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw de Haas,

Top! Daar doen wij het voor. Wij wensen u heel erg veel plezier van uw mooie nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 augustus 2019

Na een moeilijke start met een niet…

Na een moeilijke start met een niet deskundige verkoper is d.m.v. een andere verkoper alles supergoed opgelost. Ons advies naar toekomstige kopers is: neem een lijst mee bij de aankoop met al je wensen.

Geplaatst op 11 augustus 2019

Beste meneer in 't Veld,

Fijn dat alles supergoed is opgelost. Wij zullen er zorg voor dragen dat u straks heerlijk kan genieten van uw mooie nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 augustus 2019

Raymond snijders

Beste.

Heel goede service van Raymond Snijders gehad.
Veel tips en praktische info meegekregen. Dankzij Raymond met heel wat goede ervaring topkeuken droomkeuken besteld.
Een echte aanrader!

Geplaatst op 11 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw,

Een echter aanrader! Dat maakt ons meer dan trots. Gefeliciteerd met de aanschaf van uw mooie nieuwe droomkeuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 augustus 2019

keuken professioneel geplaats

keuken professioneel geplaats, alles correct afgeleverd en gemonteerd op de afgesproken tijden........ Er waren een paar kleine dingetjes die de puntjes op de "i" moesten zetten maar ook dit netjes, snel en goed hersteld

Geplaatst op 09 augustus 2019

Beste mevrouw,

Bedankt dat u deze beoordeling heeft geschreven. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent over uw keuken. Wij wensen u veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 augustus 2019

Al vele malen telefonisch contact gehad…

Al vele malen telefonisch contact gehad en altijd vriendelijk te woord gestaan maar gisteren had een mevrouw er duidelijk geen zin in. Jammer

Geplaatst op 07 augustus 2019

Beste mevrouw Claassen,

Wat spijtig om te lezen dat u niet zo vriendelijk ter woord bent gestaan. Mijn excuses hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 augustus 2019

Super service en Top keuken!!

Onze keuken met 'bijzondere eisen' is helemaal TOP geleverd en gemonteerd. En de beschadigde deur? Die wordt kosteloos vervangen! Er werd goed meegedacht tijdens de montage/afwerking en alles werd vooraf goed overlegd. Wij zijn SUPERBLIJ met onze keuken!!

Geplaatst op 07 augustus 2019

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van deze beoordeling. Het is fijn om te lezen dat u superblij bent met uw nieuwe keuken. Wij wensen u veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,

Stephan Smeets - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 06 augustus 2019

Keurige winkel vriendelijk en…

Keurige winkel vriendelijk en behulpzaam personeel.

Geplaatst op 06 augustus 2019

Beste heer Renes,

Het is altijd fijn om complimenten te krijgen. Dank u wel voor de mooie woorden.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×