Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.6
Uit 4938 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 juni 2019

Bestelling ging goed. Totdat we kochten..????????

Zoals ik veel lees inderdaad totdat je koopt is het goed maar daarna gaat alles mis, bij ons helaas ook, half mei dachten we eindelijk de keuken te krijgen die we besteld hadden, JAMMER genoeg kloppen de afmetingen niet.

Echter bleek als eerste minpunt al dat er een planning fout zijn geweest, op donderdag kwamen ze het bezorgen en wij zijn geïnformeerd als je op donderdag alles in huis krijgt dan wordt het voor het weekend in elkaar gezegt beide vrij genomen van werk op vrijdag maar niemand die kwam zelf contact opgenomen zeggen ze nee dat klopt niet wij hebben dat niet gezegt, met anderen woorden u liegt! ( wij dus )maar goed miss communicatie oke....!? Dus donderdag wordt alles geleverd maar er zat een kapotte stuk bij, gevraagd of dit wel bij montage alsnog geleverd wordt? Jazeker zegt de bezorger ik ga het nu noteren zodra de monteur komt neemt die het mee. maandag kwam de monter matuurlijk niks bij, baalde er enorm van je verwachr als je iets koopt dat je het dan ook heel ontvangt, monteur zet her alsnog in elkaar mer het kapotte onderdeel, de bovenkasten kloppen niet in verkouden de oven sluit nier mmooi aan op de kastjes achterwand is niet mooi en zo kan ik nog even doorgaan. Ik heb meteen overal fotos van genomen en opgestuur, tot nu toe alleen maar zelf contact opgenomen ze hebben niks met de mail gedaan of telefoon want tot op heden geen oplossing of niemand die belt wat er nu gaat gebeuren of dat ze er mee bezig zijn, echt klantenservice van hun is ???????????????? dit heb ik nog nooit meegemaakt

Ik zou hier echt niks kopen, gewoon te waardeloos voor woorden zowel bezorging
Planning en klantenservice!!

Geplaatst op 25 juni 2019

Beste mevrouw,

Dat klinkt inderdaad als een ontzettend vervelende situatie. Graag willen we zsm contact met u opnemen echter ontbreekt helaas uw ordermnummer in dit bericht. Kunt u mij deze aub doorgeven als antwoord op dit bericht?

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 juni 2019

Aanrader

Aanrader
Zeer goed

Geplaatst op 25 juni 2019

Beste meneer/mevrouw Bouwman,

dat klinkt als een hele fijne ervaring bij KeukenConcurrent. Dank u voor deze positieve 5 sterren review!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 juni 2019

Mooie keuken eindigt in teleurstelling /update

Begin dit jaar een mooie keuken gekocht, deze is nogal duur uitgevallen, omdat we graag de keuken wilden voorzien van (dure) stollen/ombouw. Hier is ook het design op aangepast. We hebben er lang voor gespaard, dus vooruit. Nu bleek bij order/levering dat aan 1 aanrecht er passtukken geleverd werden ipv stollen/ombouw, prima als dit het gewenste effect geeft (de andere kant heeft ze wel). Nu blijkt alleen dat dit totaal níet het gewenste effect heeft (onderkant valt terug). In de eerste instantie werd telefonisch gezegd dat het technisch niet mogelijk is en ook dat het achteraf nog overlegd is met ons, maar na het grotendeels plaatsen van de keuken blijkt het wél mogelijk te zijn én er is helemaal geen contact over geweest. De winkel wilt ons niet helpen (krijg zelfs een grote mond, omdat ze 'druk' zijn), omdat de levering al heeft plaatsgevonden. De klantenservice verwijst ons naar de 'verkoop'. Al met al, we wilden een keuken met stollen en nu heeft de keuken alles behalve dat. Er zitten nu 'lege ruimtes' naast de kastjes en de muur, geen gezicht dus.
Echt een gigantische teleurstelling, helemaal voor zo'n dure keuken. Als ik dit had geweten, had ik voor een ander design gekozen! Inmiddels aantal weken, telefoontjes (word niet teruggebeld), mailtjes verder en de keuken ziet er nog steeds niet uit (onafgewerkt) en de stollen kunnen inmiddels alleen geleverd worden tegen meerprijs. Alsof het geld op de rug groeit...

De verkoop is heel prettig verlopen, alleen op het moment dat je hebt betaald is er niets mogelijk en er wordt ook geen enkele keer begrip getoond.

Update 13-07-2019: Van de week gebeld door de adviseur (HP Kooistra) van vestiging Utrecht, die het design van de prachtige keuken heeft gemaakt en waar we bij de verkoop een al 2 hele fijne en professionele gesprekken mee hebben gehad. Hij gaf aan dat het inderdaad een misverstand is en alles in orde komt. We zijn zo blij en opgelucht! Nog even afwachten tot we de keuken af kunnen maken, maar we zijn in ieder geval gerustgesteld. Bij deze adviseur zouden we zeker weer een keuken bestellen. Wel een tip voor Keukenconcurrent klanten'service' en de onvriendelijke receptioniste van vestiging Utrecht, vraag het eerst zelf even na bij de adviseur ipv de deur dicht te houden en naar de klanten'service' te verwijzen! HP, hartelijk dank!

Geplaatst op 12 juli 2019

Beste mevrouw,

Heel erg jammer om te horen dat u teleurgesteld bent in onze service omtrent uw keuken en het oplossen van de situatie met betrekking tot de stollen. Uw klacht hierover hebben we opgepakt en we nemen hierover zo snel mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
----------------------------------------------------------------------------
12-7-2019

Beste mevrouw,

Vanuit ons filiaal hebben we begrepen dat er over uw klacht contact met u opgenomen is. In overleg met u is de klacht besproken en is afgesproken dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. Goed om dat te kunnen vernemen.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 juni 2019

alles goed verlopen en hersteld.

Bij het kopen/ plaatsen van een keuken komt best wel wat kijken. dus goed advies en hulp is dan meer dan welkom. Bij keuken concurrent is niet alles in een keer goed gegaan~, maar wat wel heel belangrijk is dat alles goed en vriendelijk is opgepakt en snel hersteld. Heren en dames hartelijk bedankt!

Geplaatst op 25 juni 2019

Beste meneer/mevrouw,

Heel graag gedaan! Heel erg fijn om te horen dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen gedurende het hele proces van aankoop tot plaatsen van uw keuken.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 juni 2019

Service ?

De verkoop verliep vlot , meedenken tijdens de volgende afsprak3n 3n wijzigen kon allemaal goed.
Plaatsing gebeurde op de afgesproken data. Enkel ontbraken er stukken om de spoelbak te monteren.

Deze zouden dan bijgeleverd worden bij de plaatsing van het keuken blad.

Zo gezegd , paar weken later plaatsing keukenblad .spoelbak kon niet geinstalleerd worden, verkeerde stukken bij.

Dan maar ee nieuwe afspraak voor enkele weken later. Installateur komt aan , had enkel doorgekregen dat hij een spolkorf moest vervangen. Niet dat ereen spoelbak geïnstalleerd moest worden. Ook de2e keer weer het verkeerde aansluit onderdeel meegeleverd.

Poging 3 da maar , wederom nieuwe afqpraak.. wederom verkeerde stukken

Poging 4 idem..

We gaan nu voor poging 5!!!!

Oh ja , alle klachten, vragen en afspraken kunnen telefoniscg vie de klantenservice. Na de verke3rde leveringen kan u best zelf bellen vooralleer zij u contacteren. De winkel kan je er niemand voor aanspreken want dzn wordt je mooi weg doorverwezen naar de klanten"service".
Verkopen kunnen ze , service bieden erna dat is nog iets anders.

We bekijken welke stappen we kunnen ondernemen aangezien ik een volledige keuek betaald heb met volledige plaatsing en deze na maanden nog altijd niet volledig af is !

Geplaatst op 09 juli 2019

Beste meneer,

In uw dossier kunnen we inderdaad zien dat er nog service op uw keuken loopt helaas. Onze oprechte excuses hiervoor, het oplossen hiervan duurt absoluut langer dan ook wij dit wensen. We doen er alles aan om alles zo snel mogelijk en goed op te lossen voor u en nemen graag contact met u op over het verdere verloop.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
-------------------------------------------------------------------------------------------
09-07-2019

Beste meneer,

Van onze klantenservice hebben we begrepen dat er nogmaals contact met u opgenomen is hierover. Momenteel staat er een nieuwe bezoek afspraak gepland op 9 augustus aanstaande.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 23 juni 2019

Maatwerk en proactief meedenken

Maatwerk en proactief meedenken. Blij verrast.

Geplaatst op 24 juni 2019

Beste meneer/mevrouw Kuiper,

Blij verrast door onze collega's, dat is erg leuk om te horen! Dank u wel voor het delen van uw ervaringen.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 23 juni 2019

Onze droom keuken.

Ik zou nooit een keuken van de keuken concurrent gekocht hebben. Mijn dochter wist mij te overtuigen om toch maar een keer te gaan kijken.

Wij hebben enige ervaring met keukenspecialisten maar met de klantgerichtheid was perfect de afspraken werden na gekomen, de keuken werd keurig volgens afspraak geleverd en met heelveel vakmanschap gemonteerd.

Ik dank de keuken concurrent voor als wat ze gedaan hebben om de keuken van ons droom te creëren.

Geplaatst op 23 juni 2019

Beste meneer/mevrouw Bruin,

Heel erg fijn om te vernemen dat wij samen met u uw droomkeuken hebben gecreëerd! Wij wensen u heel erg veel plezier van uw mooie nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 juni 2019

Ik geef een 10

Ik geef een 10. Werd beleefd geholpen en heb een mooie keuken uit kunnen kiezen. In filiaal hulst door pascal

Geplaatst op 22 juni 2019

Beset mevrouw Buter,

Wow een 10! Daar zijn we erg blij me bij Keukenconcurrent. Fijn om te lezen dat mijn collega Pascal u zo goed heeft geadviseerd met het samenstellen van uw keuken.
Alvast veel kookplezier gewenst.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 juni 2019

Zeer vriendelijke verkoper die alle…

Zeer vriendelijke verkoper die alle tijd met ons heeft genomen

Geplaatst op 22 juni 2019

Beste meneer / mevrouw Ulrich,

Wat een mooie 5 sterren review. Dank u wel.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 juni 2019

Prachtig keuken

Prachtig keuken, deskundige medewerkers, keuken was heel netjes, precies en nauwkeurig gemonteerd !

Geplaatst op 22 juni 2019

Beste meneer / mevrouw,

Wat een mooie review voor mijn collega's. Ik ga uw complimenten overbrengen en wens u veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 juni 2019

Een nieuwe keuken....met en zonder Concurrent

Wat staat hij mooi te pronken onze nieuwe keuken van de KeukenConcurrent....wij denken, dat we nergens beter afgeweest zouden zijn..bedankt “Vestiging-Arnhem”....

Geplaatst op 22 juni 2019

Beste meneer,

Wat leuk om te lezen dat uw nieuwe keuken mooi staat te pronken! Dat horen wij erg graag bij KeukenConcurrent.
Dank u wel voor het delen van uw ervaring en veel kookplezier gewenst.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 20 juni 2019

zeer tevreden en klantvriendelijk

zeer tevreden en klantvriendelijk

Geplaatst op 21 juni 2019

Beste meneer/mevrouw Jansen,

Heel goed om te horen dat u zo tevreden bent over ons! Dat horen we graag.
Dank u wel hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 20 juni 2019

Zeer vriendelijk geholpen

Zeer vriendelijk geholpen. Verkoper luistert goed naar de wensen van de klant.

Geplaatst op 20 juni 2019

Beste meneer/mevrouw Tol,

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe keuken. Wat fijn te vernemen dat u zeer vriendelijk geholpen bent.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 20 juni 2019

heerlijk snel en duidelijk,

heerlijk snel en duidelijk,

goede prijzen en goede leverdatum

Geplaatst op 20 juni 2019

Beste meneer/mevrouw Aannemers,

Dat is een hele bondige en zeer positieve beoordeling! Hartelijk bedankt hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 20 juni 2019

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, meedenkend en behulpzaam.

Geplaatst op 20 juni 2019

Beste meneer/mevrouw Chandarsing,

Bedankt voor uw complimenten voor onze collega's in deze sterren review, dat horen we heel graag!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×