Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
  • 46 winkels in heel Nederland
  • Topkwaliteit keukens
  • CBW garantie
  • Top service

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.8
Uit 5870 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 juni 2020

Zeer tevreden over alle diensten

Zeer tevreden over alle diensten. Duidelijk en goed dat er steeds vooraf controle is of alles ook bij de klant gereed is om te plaatsen.
Geeft de klant het gevoel dat alles under control is.

Geplaatst op 14 juni 2020

Beste meneer Lazarom,

Fijn om te horen dat u onze manier van werken als positief heeft ervaren! Dank u voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 13 juni 2020

Beter goedkoop dan duurkoop

Zeer spontaan ontvangen, eenmaal keuken gekocht , komt de opmeter, helaas die maakt een fout en ik als klant moest zelf meten en risico nemen ivm graniet werkblad. Keuken moest compleet betaald worden voor levering, en helaas niet alles is erbij. De heren van de montage hebben mij daar super in geholpen en gesteund in zoverre hun konden.

Geplaatst op 14 juni 2020

Beste mevrouw,

Wat spijtig om te vernemen dat niet alles geheel naar wens is verlopen. Indien u hier nog vragen over heeft kunt u ten alle tijden contact opnemen met onze afdeling klantenservice. Fijn dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 13 juni 2020

Alweer een tijd geleden een keuken…

Alweer een tijd geleden een keuken aangeschaft van bujna 10000.verkoop kerel was een fijne jonge. Maar toen begon de gedoe tijdens de installatie dag.. Wij hadden betaald voor het meten. Bleken ze een fout te hebben gemaakt en lang verhaal kort hebben wij zelfs na alle gedoe ook nog de helft van een onderdeel betaald waar we niks meer aan hadden om maar van het gezeik af te zijn. Geen excuses..niet gebeld..niks. winkel personeel keek ons vreemd aan van...daar heb je de klanten service voor..wij kunnen niks voor je doen.
Vervolgens hebben we in totaal 12 x gebeld voor allerlei reparaties. Wat overigens wel gefixed zijn maar goed..zit je niet op te wachten.
Wat een slechte keus was dit zeg...
Volgende keer een simpele keuken boer en dan maar meer betalen dan krijg je tenminste kwaliteit.
Nog even ter aanvulling: de monteurs die onze problemen hebben opgelost waren super vriendelijk en hebben hun werk goed gedaan. Dat mag ook gezegd worden.

Overigens kan ik niet reageren op het bericht van Keukenconcurrent maar eerlijk gezegd hoef ik ook hier niks meer mee. Een reactie en nette afhandeling had ik toen nodig...niet nu. Het is dat mijn vrouw geen zin meer had in alle gedoe anders had ik de rechtsbijstand ingeschakeld.

Geplaatst op 15 juni 2020

Beste meneer Gharamani,

Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden over ons bent. Dit is niet waar wij voor staan. Graag kijk ik even met u mee, wat ik voor u kan betekenen. U kunt eventueel ook een reactie geven op het nog toe te sturen privébericht via Trustpilot. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Pauline Klerkx -KeukenConcurrent
---------------------------------------------------------------------------
15-06-2020

Beste meneer Gharamani,

Bedankt voor uw aanvulling en de positieve woorden voor onze monteurs, het blijft jammer dat u over het geheel gezien niet tevreden bent over ons. Mochten we u in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, laat ons dat dan alstublieft weten. We sturen u een kopie van dit bericht in een privébericht zodat u daarop ook kunt reageren.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra -KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 juni 2020

Na contract gaan ze ineens dingen veranderen/niet nakomen

Eerst: we zijn blij met hoe mooi de keuken is geworden (tekening nog) en wij zijn meer dan tevreden.

MAAR: de service die wij ontvingen was heel frustrerend en NIET oke.

We gingen met een verkoper zitten om alles te bespreken en meneer bleef maar ‘Ja als je akkoord gaat met ons, dan geef ik je (pas) het antwoord op hoe een goede deal ik je kan geven.’ (Eerst met ze in zee gaan).
Nou, wij zijn niet gediend van deze manier van onderhandelen/communiceren, dus hebben we verteld dat wij niet zo werken.
Dus toen gaf hij toch maar zijn deal door voordat we ‘Ja’ zeiden.
Wij gingen akkoord met de deal, er zijn erg mooie producten in onze keuken gekomen en alles op de tekening ziet er goed uit.

Toen werd ineens gezegd via de mail later dat de keuken na inmeten niet past.. oke? EN dat een zijwand niet meer in onze matzwarte kleur kon worden geleverd en dat dat grijs werd.
Uhm, grijs ineens in een matzwarte keuken, nee.

Wij dus naar de winkel terug gegaan voor persoonlijk 1 op 1 contact. Nou toen kon het ineens wel matzwart. Fijn. Prima, top.

Wij met een andere man gesproken dan onze eerste verkoper, en de keuken zou 1,4 cm gaan uitsteken, maar met een stuck stukje ertegen aan (rond afgewerkt) zou je dit kunnen oplossen en dit niet meer zien.
(Ik vind het al heel vaag dat het ineens niet past, naar mijn idee maken goede keukenbedrijven het op maat naar jouw keuken, zeker voor dit geldbedrag).

Nou, niet blij met ze, maar akkoord gegaan. Hiervoor hadden we getekend alleen dit hebben zij; we hebben dit niet in een kopie mee naar huis gekregen.

Toen ineens een maand van te voren voor de levering gemaild dat de muur een bepaalde lengte moest zijn.
Nou, dat zou betekenen dat dat muurtje 2,5-3 cm langer zou moeten zijn dan dat het is. (Geen 1,4 cm die eerst was afgesproken).

Dus dit is ons verkeerd gezegd. Terwijl we er expres al voor terug waren gegaan naar de winkel, omdat we niet blij waren. En nu komen ze ineens met deze informatie en moet het toch zo.
We kwamen achter dit feit (2-3 cm) na het nameten

(Eerlijk is eerlijk, misschien hadden we dit meteen moeten nameten dat 1,4 niet klopt. MAAR je zou toch wel willen vertrouwen op de mensen van het keukenbedrijf dat ze zo’n rekensommetje zelf wel zouden kunnen maken en ons dus de JUISTE gegevens doorgeven, niet dus).

Daarbuiten heeft de 1e verkoper ook de tekening VERKEERD gemaakt, zodat het hoogstwaarschijnlijk daar fout heeft kunnen gaan.
We hebben hem de maten gegeven van 2,00 M aan die zijkant en zijn tekening heeft zelf de maten 2,10 M gekregen. Volgens mij was dat makkelijk op dat moment? Of anders vraag ik me af waarom meneer niet gewoon werkt met de maten die hem gegeven worden.

Dus nu moeten we een gipsplaatje tegen de muur zetten en hier overheen stuken.

We hebben dus 2x met hen NA de aankoop en het contract een negatieve aanvaring gehad.
Ik ben niet blij met Keukenconcurrent. Ze komen hun afspraken die je voordat je het contract tekent en maakt, niet goed na. (Nogmaals 2x zelfs).

Je tekent bij ze en dan zit je aan ze vast, en moet je binnen 2 jaar een aankoop doen.
Maar eerlijk, als dat niet zo was geweest, had ik naar een andere keukenbedrijf geweest.

Iedereen zijn ervaringen zijn anders. Sommigen zullen goede dingen schrijven en zeggen en ook dat zal daarin waar zijn.

Maar als je mij vraagt of je daar je keuken moet gaan halen, aangezien hoe bij ons de SERVICE van de mensen in het bedrijf is gegaan, dan zou ik zeggen ga naar een ander keukenbedrijf.

(Ik heb het dus niet over de kwaliteit, levering en montage. Dat zal goed zijn en wordt ook door andere mensen gedaan).

Geplaatst op 12 juni 2020

Beste meneer/mevrouw,

Heel erg jammer om in uw bovenstaand review te lezen dat u niet tevreden bent over ons. We zouden hierover graag met u meekijken in uw dossier en willen u verzoeken om ons hiervoor alstublieft uw (order)gegevens door te geven. Dit kunt u eventueel ook doen in reactie op het nog toe te sturen privébericht via Trustpilot. Alvast bedankt hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 juni 2020

Keukenconcurrent

Vandaag naar keukenconcurrent in Hulst geweest. We gingen alleen maar ideeën opdoen omdat we nog aan t verbouwen zijn.Na een tijdje rondkijken toch even een paar vragen stellen.Jan-willem was onze adviseur en verkoper. Alles zeer goed uitgelegd, alle mogelijkheden laten zien,en jawel hoor we hebben een mooie keuken gekocht. Super goed geholpen! Bedankt

Geplaatst op 12 juni 2020

Beste mevrouw Pijcke,

Super goed geholpen door onze collega bij het samenstellen van uw mooie nieuwe keuken. Heel erg fijn om dat te horen en u bedankt voor het delen van uw positieve ervaringen in deze review.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 juni 2020

De nieuwe keuken .

na een maandje uitstel , wegens de corona , kwam hij eindelijk .
De nieuwe keuken , en hij is geweldig , veel ruimte nu , en de monteur was een vakman , werkte hard en netjes , en kwam met leuke oplossingen voor enkele probleem hoekjes .
Alles werkt naar wens en hij ziet er geweldig uit , we zijn dik tevreden , top .

Geplaatst op 11 juni 2020

Beste meneer Bouwman,

Wat fijn om te horen dat u nu heerlijk kunt genieten van uw nieuwe keuken. Dank u voor het delen van uw ervaring. Wij wensen u heel veel kook plezier toe.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 juni 2020

keukenzaak nop en de bezorging en montage top

Veel strubbeling gehad in de keukenzaak in Eindhoven. De bezorging en montage is wel super goed gegaan.

Geplaatst op 10 juni 2020

Beste meneer/mevrouw Lins,

Goed om te horen dat u ondanks het strubbelige begin toch tevreden bent met de bezorging en de uiteindelijke montage! Mocht u in de toekomst nog vragen zijn laat ons dat dan alstublieft zeker weten.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 juni 2020

De verkoper kwam met goede ideeen

De verkoper kwam met goede ideeen, mooie producten en was erg vriendelijk.
We wilden eigenlijk niet direct een keuken kopen en hebben het wel gedaan. Het voelt top!

Geplaatst op 10 juni 2020

Beste mevrouw Jansen,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken! Leuk dat u deze samen met onze verkoper direct heeft kunnen samenstellen.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 juni 2020

Het is jammer dat de bovenkastjes 203…

Het is jammer dat de bovenkastjes 203 cm breed zijn en de onderkastjes 218 cm, dus we hadden ipv een 45 breed kastje ook links een 60 cm kastje kunnen hebben, dan was het bij het plafond ook mooi opgevuld geweest en nu hebben we een ruimte in het plafond. Wij hebben daar geen erg in gehad en ook de verkopers en de heer die hier heeft ingemeten heeft ons hier niet op geattendeerd. Wij hebben met de verkopers in de winkel een zeer goed gesprek gehad en meerdere keren wat veranderd en daar stonden ze heel vriendelijk tegenover. Het is voor ons geen dagwerk om een keuken te kopen, dus we hebben dat over het hoofd gezien dat dat niet gelijk loopt nu. de bovenkant en de onderkant. Jammer.Wij hadden na onze bestelling in de winkel een heel goed gevoel en hebben onze zoon geadviseerd om ook naar de keukenconcurrent te gaan om een keuken te kopen. Die heeft hij nu bij jullie besteld.

Geplaatst op 09 juni 2020

Beste meneer/mevrouw Brink,

Dank u voor het delen van uw positieve ervaring en uw aanbeveling. Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 juni 2020

topservice van keukenconcurrent en Ychelle specifiek

we hebben voor onze nieuwbouw woning de keuken gekocht bij keukenconcurrent.
het adviesgesprek verliep zeer prettig. waarbij Ychelle ons van begin tot eind netjes heeft geholpen en ook met goed ongevraagd advies is gekomen. alles voelde heel prettig en totaal niet opdringering. wat voor ons ook de afweging is geweest om voor de keukenconcurrent te kiezen inclusief de goede prijs voor de keuken.
na levering waren er nog wel wat kleine puntjes maar ook die heeft de keukenconcurrent netjes opgepakt. en ook hier heeft zowel ychelle als de teamleider/manager ons goed geholpen.

overal gewoon zeer tevreden over hoe het advies gesprek is gegaan en over de service na plaatsing. ychelle stond altijd klaar om ons verder te helpen. zelfs op haar vrije dagen. daarvoor dank. keuken is naar volle tevredenheid en de complimenten hebben we ook al meermaals ontvangen over de keuken.

Geplaatst op 09 juni 2020

Beste meneer/mevrouw Oulad,

Wat heerlijk dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken, daar doen we het allemaal voor! Dank u voor deze positieve review en de mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal ze leuk vinden om te horen.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 juni 2020

Prima volgens afspraak geregeld

Prima volgens afspraak geregeld. Montage en aansluiten lukte niet op 1 dag maar er werd goed meegedacht .

Geplaatst op 09 juni 2020

Beste meneer/mevrouw Rust,

Fijn dat we dit alsnog goed en geheel naar wens voor u op konden lossen! Dank u voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 juni 2020

Wij zijn erg tevreden met de manier hoe…

Wij zijn erg tevreden met de manier hoe Arend Boxelaar(Amsterdam Westpoort) ons geadviseerd heeft bij het ontwerpen van onze keuken. Hij kwam met goede tips en nam ruim de tijd om alles te bespreken. Top!

Geplaatst op 08 juni 2020

Beste meneer Heldens,

Bedankt voor uw 5 sterren review.
Fijn dat u zo tevreden bent, dat horen wij graag.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 juni 2020

Keukenconcurrent Heerlen

Keukenconcurrent Heerlen, Randy Iseger.
Mijn vriend en ik kwamen naar Heerlen om ons te orienteren > waren al bij diverse zaken geweest de afgelopen week. Overal kregen we echter te horen dat we een afspraak moesten maken voor een prijsopgave.
Echter om 15.15 uur op een zaterdag gaf Randy ons te kennen dat hij ging kijken wat hij met zijn collega s kon regelen om ons gelijk te helpen. We hebben vervolgens tot 19.45 uur met hem gezeten! Alles doorgelopen, tekening gemaakt, plattegrond en vooraanzichten. Offerte en prijs gekregen en besloten dat we dankzij de snelle, en uiterst vriendelijke en echt goed luisterende Randy de keuken bij hun bestellen. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, openheid, eerlijkheid en enthousiasme van deze medewerker. Top gedaan. Over het eerste stuk zijn we al zeer tevreden!
Fam. van Hout

Geplaatst op 08 juni 2020

Beste meneer, mevrouw Post,

Wat een mooie beoordeling voor KeukenConcurrent.
Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over de begeleiding met de aankoop van uw keuken. Dat wordt genieten, ik wens u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 juni 2020

Jan Willem is een topper

Zeer goed geholpen door Jan-Willem in Hulst. Hij denkt lekker met je mee en geeft zeer kundig advies. Hij komt met goeie oplossingen, ook nadat wij per abuis een verkeerde maat hadden doorgegeven ????????.
Dank je wel JW.

Geplaatst op 08 juni 2020

Beste mevrouw Mortier,

Foutje, kan gebeuren. Gelukkig konden we dit voor u tijdig onderscheppen. Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 07 juni 2020

Alle lof voor Wesley en zijn team in…

Alle lof voor Wesley en zijn team in Helmond. Super goed advies. En zeer tevreden hoe wij geholpen zijn.

Geplaatst op 08 juni 2020

Beste meneer v Tuijl,

Dank u voor het delen van uw positieve ervaring! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×