Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.8
Uit 5593 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 28 januari 2020

Wij zijn tot heden toe goed geholpen…

Wij zijn tot heden toe goed geholpen geworden rest moet nog uitwijzen bij aflevering gr

Geplaatst op 28 januari 2020

Beste meneer/mevrouw Raadschilders,

Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken daar kunt u van op aan! Dank u voor deze positieve 4 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 28 januari 2020

Toplui en vakwerk!

Alle medewerkers van de KeukenConcurrent hebben vakwerk geleverd bij mijn nieuwe keuken. Echt van de verkoop tot de levering en de montage, iedereen was even kundig en alles ging keurig zoals was afgesproken. Je weet ieder moment in het proces wat er gaat gebeuren en waar je aan toe bent.
Ik geniet van mijn nieuwe keuken!

Geplaatst op 28 januari 2020

Beste meneer/mevrouw Groothuis,

Dat klinkt inderdaad als een hele fijne ervaring bij KeukenConcurrent. En wat heerlijk dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Daar doen wij het allemaal voor!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 27 januari 2020

Ik vond het allemaal heel erg goed

Ik vond het allemaal heel erg goed. De verkoper was ergl vriendelijk en rustig. Scherp en gaf goed advies.
Het inmeten was ook heel goed. Deze man was keurig en vooral heel duidelijk over hetgeen gedaan moet worden alvorens de keuken geplaatst kan worden.
Ja ik raad de keukenconcurrent zeker aan!

Geplaatst op 28 januari 2020

Beste meneer/ mevrouw Ris,

Dank u voor uw aanbeveling, fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent! Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 27 januari 2020

Nieuwbouw

I.v.m. een nieuwbouw is het de 2e keer dat we een keuken kopen bij de keukenconcurrent in Deventer. We worden zeer goed geholpen en ruim binnen het budget gebleven. Complimenten!

Geplaatst op 27 januari 2020

Beste meneer,

Wat fijn dat u voor de 2e keer voor ons kiest! Dat maakt ons trots en blij.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 27 januari 2020

goede keuken

goede keuken

Geplaatst op 27 januari 2020

Beste meneer/mevrouw,

Een goede keuken, daar doen wij het allemaal voor!

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 27 januari 2020

Zeer goed geholpen door dhr Ercan Guclu

Zeer goed geholpen door dhr. Ercan. Heb alles wat ik wilde in een keuken met mooie apparaten.
Voor een mooie prijs????

Geplaatst op 27 januari 2020

Beste meneer/mevrouw Chan,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw mooie nieuwe keuken! Geniet alvast van de voorpret.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 27 januari 2020

Tot op heden zeer tevreden over de…

Tot op heden zeer tevreden over de werknemers van de keukenconcurrent. Netjes en vriendelijk bejegend. Komen afspraken na en werken nauwkeurig. Nu verder afwachten want de keuken moet nog geplaatst worden.

Geplaatst op 27 januari 2020

Beste meneer/mevrouw Assmann,

Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken van KeukenConcurrent! Wij wensen u alvast heel veel kook plezier toe.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 27 januari 2020

KeukenConcurrent

Goede service, vriendelijk en er wordt daadwerkelijk naar je eigen wensen gekeken.

Geplaatst op 27 januari 2020

Beste meneer/mevrouw Baars,

Wij zijn er inderdaad graag voor onze klanten en proberen alle wensen in een mooi ontwerp te verwerken. Fijn om te horen dat we u ook zo goed van dienst konden en mochten zijn!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 27 januari 2020

op de zaken die mis zijn gelopen

op de zaken die mis zijn gelopen, zijn we met het eind product zeer content.
de heren die de keuken gezet en afgewerkt hebben verdienen een dikke 9 zo wel in vakmanschap als in de omgang met de klant.
ook heb ik wel een min puntje, bij de aankoop is er een aanrechtblad mee gerekend dat niet gebruikt is maar wel betaald moest worden, terwijl deze misser door de verkoper is gemaakt en waar wij als klant meer kosten hadden die niet nodig waren.
misschien zou het goed zijn als verkopers meer inzicht zouden hebben in dingen die wel en niet kunnen in de praktijk.
,

Geplaatst op 27 januari 2020

Beste mevrouw Bos,

Dank u voor het delen van uw oprechte review. Wij gaan uw advies zeker intern bespreken zodat dit in de toekomst uitgesloten wordt. Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 27 januari 2020

Fantastich geholpen met het nieuw keuken door vestiging Amersfoort

Fantastich geholpen met het samenstellen van de keuken bij de vestiging in Amersfoort door Stefan

Bezorging netjes volgens afspraak en super vriendelijk en deze bezorgers namen de tijd om alles netjes binnen te zetten.

Montage 1 woord door Koen die goed meedacht GEWELDIG!

Geplaatst op 27 januari 2020

Beste meneer/mevrouw Beyen,

Dat klinkt als een hele fijne ervaring met onze gehele organisatie, super om te horen.
Nu kunt u lekker gaan genieten van uw nieuwe top keuken!


Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 27 januari 2020

Ik ben echt geweldig geholpen door…Danijel in Megastore Den Haag

Ik ben echt geweldig geholpen door Danijel in filiaal megastore in Den Haag, een absolute aanrader. Ik vond t best n grote onderneming zo n keuken maar deze jongen heeft mij zo geweldig geholpen.. geduldig, behulpzaam en beleefd .. keer op keer.. ik had 100% vertrouwen in deze jongeman.
Mijn keuken staat en alles is perféct gegaan.
Mocht je naar dit filiaal gaan laat je dan door Danijel helpen.
M van der Hooft uit Voorburg

Geplaatst op 27 januari 2020

Beste mevrouw Van Der Hooft,

Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal hij leuk vinden om te horen. Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 26 januari 2020

Prima service en installatie!

Alles volledig en conform afspraak geleverd. Installateur Dave heeft er iets moois van gemaakt, erg blij met het resultaat!

Geplaatst op 27 januari 2020

Beste meneer,

Wat leuk dat u nu lekker kunt genieten van uw mooie nieuwe keuken. Dank u voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 26 januari 2020

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede prijs kwaliteit verhouding.
er wordt actief meegedacht en tussentijds wijzigen is ook mogelijk.

Geplaatst op 26 januari 2020

Beste meneer,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken! Dank u voor het in KeukenConcurrent gestelde vertrouwen.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 26 januari 2020

Heel erg vriendelijk geholpen

Heel erg vriendelijk geholpen. Er werd ruim de tijd genomen. Ton heeft ons super geholpen. Aanrader

Geplaatst op 26 januari 2020

Beste meneer de Groot,

Dank u voor deze mooie complimenten, leuk om te horen dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 januari 2020

KEUKEN CONCURRENT!

Voor de tweede keer een keuken gekocht bij keuken concurrent. Altijd meedenkend en een mooi assortiment. Ik weet waar ik aan toe ben met KEUKEN CONCURRENT!!

Geplaatst op 25 januari 2020

Beste meneer/mevrouw Baris,

Wat fijn dat u voor de 2e keer voor ons kiest! Dat maakt ons trots en blij.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×