Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.6
Uit 4938 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 20 juni 2019

Goeie Deal

Na een nieuw huis gekocht te hebben en een 2e nieuwe keuken in 3 jaar besteld te hebben. Weer een hoge korting gekregen

Geplaatst op 20 juni 2019

Beste meneer Bakels,

Dat is leuk om te horen. Gefeliciteerd met uw nieuwe woning en uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 19 juni 2019

Over een periode van 7 jaar hebben we 3…

Over een periode van 7 jaar hebben we 3 keukens gekocht voor huurwoningen .Nu hebben we eentje voor eigen gebruik besteld .Wij zijn dus al een tijd zeer tevreden over verkoop en service .

Fam Van Den Eynde . Vorselaar Belgie

Geplaatst op 19 juni 2019

Beste meneer/mevrouw Eynde,

Dat u voor de 4e keer het vertrouwen aan ons geeft voor de levering van uw nieuwe keuken, maakt ons trots! Wij wensen u alvast heel erg veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 19 juni 2019

Goed geadviseerd en netjes gemonteerd…

Goed geadviseerd en netjes gemonteerd ook de levering was top

Geplaatst op 19 juni 2019

Beste meneer/mevrouw de Vogel,

Erg fijn om te vernemen dat vanaf de aanschaf tot aan de montage alles netjes is verlopen. Wij wensen u heel erg veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 19 juni 2019

Wij hebben een prachtige…

Wij hebben een prachtige kwaliteitskeuken met mooie apparatuur gekocht bij Keukenconcurrent, die ergens anders niet voor die prijs te koop was. Zeer tevreden!

Geplaatst op 19 juni 2019

Beste meneer,

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe keuken. Wat fijn dat u ons het vertrouwen geeft voor het verzorgen hiervan. Geniet alvast van de voorpret!

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 19 juni 2019

Deskundig advies

Deskundig advies , denken mee in het ontwerp zodat er een gevarieerde,mooie en praktische keuken ontstaat.

Geplaatst op 19 juni 2019

Beste meneer De Bruin,

Deskundig advies en meedenken in het ontwerp voor uw mooie nieuwe keuken, dat horen we graag. Dank u wel hiervoor en gefeliciteerd met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 19 juni 2019

6 maanden verder en nog steeds niet compleet.

12 Januari onze keuken mogen ontvangen en dat ging met horde en stoten.
Afzuigkap was niet goed daar heb ik inmiddels een andere voor.
Koelkast tot twee keer toe een nieuwe ontvangen maar deze was steeds beschadigd dus naar de tweede keer maar akkoord gegaan met een bedrag en de beschadigde koelkast maar gehouden want er werd ons verteld dat hij niet zonder deuken geleverd kon worden.
Omdat wij een verhoogd plafon hebben is het nodig om een extra deel schacht te leveren en dat hebben wij ook gelijk aangegeven maar daar is geen gehoor aan gegeven dus dat extra stuk zat er niet bij.
Eindelijk naar maanden werd een deel opgestuurd maar dat bleek weer de verkeerde te zijn grrrr.
Nou zou ik morgen (20-06-2019) eindelijk het goede deel ontvangen ruim 6 maanden later na dat de keuken is bezorgd maar natuurlijk tot mijn grootste verbazing is hij nog niet binnen en is mijn bezorg moment net weer geannuleerd pffff waarschijnlijk nu weer 6 weken wachten want dat is een beetje het standaard bij de Keukenconcurrent.
Ik ben zeer teleurgesteld in de Keukenconcurrent en heb echt nog nooit in mijn leven zo’n slecht klantenservice meegemaakt.
Iedereen werk daar langs elkaar heen en alles duurt gewoon veelte lang.
Nou ik hoop dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt want kijk nu al 6maanden tegen de hele mooie slang van de afzuigkap aan.

25-06-2019
Nou er is weer een afspraak gemaakt om het ontbrekende stuk van de afzuigkap 12-08-2019 te bezorgen pfff wat duurt dat toch lang zeg niet normaal. Eerst wilde ze 28 Augustus een afspraak inplannen maar gelukkig was er de twaalfde nog een plekje, maar liefst 7 maanden na bezorging van de keuken! Echt ongelofelijk.
Ze kon mij niet vertellen of dan het ontbrekende stuk er dan wel zou zijn dus dat is ook nog niet zeker. Misschien kan ik het ontbrekende stuk ook zelf ophalen en dat vond zij wel een goed idee weet alleen niet wanneer het er bij jullie is en of ik een keer in de buurt ben van Waalwijk.
Nou maar weer hopen op 12 Augustus maar denk dat dat ook weer een sprookje is al geloof ik daar al een tijdje niet meer in!
Pffff heb de hoop op een goede afloop een paar maanden geleden al opgegeven????

Geplaatst op 19 juni 2019

Beste mevrouw Smits,

Uiteraard is het ook onze bedoeling om eventuele service aan uw keuken goed en zo snel mogelijk op te lossen. Helaas verloopt dit in uw situatie niet zoals u maar ook wij zouden willen. Hiervoor onze oprechte excuses. We nemen in ieder geval betreffende uw klacht en de nieuwe schacht nog contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 19 juni 2019

Nette keuken

Correcte en netjes werkende monteurs.
Telefonische wordt de levering en plaatsing van de keuken uitvoerig besproken.
De verkopers in de winkel kunnen beter, maar dat ligt waarschijnlijk aan de ondersteuning van de leveranciers en managers.
Mondelinge afspraken kun je beter niet maken, maar dat wordt misschien met behulp van nazorg opgelost.

Geplaatst op 19 juni 2019

Beste meneer/mevrouw Arnts,

Allereerst bedankt voor het plaatsen van uw positieve review met de mooie complimenten voor onze monteurs en voor de communicatie over de levering en de plaatsing. We gaan uw tip met betrekking tot de verkopers in ieder geval intern bespreken. Wij wensen u nog heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 juni 2019

We gingen op een zondagmiddag in het…

We gingen op een zondagmiddag in het filiaal Hulst alleen maar oriënteren. Onze huidige keuken is aan vervanging toe en we wilden wat ideeën opdoen. Hartelijk verwelkomt door Pascal, kijk rustig rond. Bij het rondkijken kwam hij vragen of we wat advies nodig hadden en liet ons diverse zaken zien. We hadden een keuken gezien die onze smaak was. Na wat uurtjes kijk- en denkwerk werd de eerste schets op papier gezet. Ook nog kiezen voor apparatuur en kraan, alles werd door Pascal in de keuken getoond. Verder goede uitleg, vriendelijk en met kennis van zaken. Na wat bedenktijd hebben we uiteindelijk voor deze keuken gekozen. Nu nog wachten op de montage!

Geplaatst op 19 juni 2019

Beste meneer De Rooij,

Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe keuken. Wat een mooie beschrijving van het aankoopproces in onze winkel, erg leuk om te vernemen. Dank u wel voor het plaatsen van deze beoordeling met 5 sterren.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 juni 2019

Vorige week ook al een review…

Vorige week ook al een review geplaatst. Sindsdien is er nog níets veranderd. Alweer 2 keer gebeld en beide keren zou ik dezelfde dag terug gebeld worden. Helaas weer niet. Morgen maar weer bellen. Volgens mij is het niet meer redelijk dat wij het geld van de inductieplaat van Candy terug krijgen. En beste beantwoorder, bij de klantenservice weten ze precies waar het over gaat. We kopen op deze manier nooit meer een keuken bij Keukenconcurrent.

Geplaatst op 19 juni 2019

Beste mevrouw van der Stelt,

Wij hebben uw review van vorige week in goede orde ontvangen. Echter ontbrak in die review, zoals in deze, uw ordernummer. Kunt u ons deze aub doorgeven als antwoord op dit bericht? Graag zijn wij u uiteraard van dienst.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent
-------------------------------------------------------------------------------------
19-06-2019

Beste mevrouw Van der Stelt,

Inmiddels hebben we gelukkig vernomen dat er contact met u is opgenomen en dat de leverancier van de kookplaat op 21 juni een bezoek afspraak gepland heeft.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 juni 2019

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg. Goed onze wensen aangehoord en daarop ingespeeld.

Geplaatst op 18 juni 2019

Beste meneer/mevrouw Oosten,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat u hiervoor bent geslaagd bij KeukenConcurrent!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 juni 2019

Super!

Een vriendelijke, hulpvaardige, geduldige verkoper die alles duidelijk heeft uitgelegd. Super.

Geplaatst op 18 juni 2019

Beste mevrouw,

Fijn dat mijn collega u in de showroom zo goed van dienst kon en mocht zijn!
Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 juni 2019

Een perfecte keuken op een prettige manier gekocht

Het hele proces van informeren, samenstellen, aandragen suggesties en ideeën, orderafhandeling, meting en checks vóór levering en installatie was uitstekend. Voor ons een aanrader.

Geplaatst op 18 juni 2019

Beste meneer Sodaar,

Dank u voor uw aanbeveling, dat vinden we super om te horen!
Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 juni 2019

Prettige afspraken en advies!

Prettige afspraken en advies!

Geplaatst op 17 juni 2019

Beste meneer/mevrouw Rozeboom,

Zoals u van KeukenConcurrent kan en mag verwachten, fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent. Dank u voor het delen van uw ervaring!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 juni 2019

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, goede adviezen

Geplaatst op 16 juni 2019

Beste meneer van Eck,

Dank u wel voor uw positieve beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 juni 2019

Nette levering van onze keuken

Geen opdringerige verkoopster (Samantha Hoogstra).Gaf goed uitleg van de keuken en goede adviezen. Ook de stagiaire die erbij was had een goed luisterend oor. In januari besteld en 5 juni geleverd was wel lang wachten. Maar de levering is conform afspraak netjes verlopen. Ook de plaatsing is vakkundig gedaan. Wel moeten er nog wat kastjes gesteld worden en de afvoer toont lekkage. Maar dit zal zeker goed opgelost worden. In ieder geval goede ervaring met keukenconcurent in deze ondoorzichtige keukenmarkt.

Geplaatst op 15 juni 2019

Beste meneer / mevrouw Krause,

Dank u wel voor uw mooie review. Wat ontzettend fijn om te lezen dat mijn collega Samantha u zo goed geholpen heeft met het samenstellen van uw keuken en dat u zo tevreden bent over het vervolg traject. Dat horen wij graag . Ik wens u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×