Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.8
Uit 5601 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 januari 2020

Kwamen in de winkel om ons te…

Kwamen in de winkel om ons te oriënteren, vertrokken met een keuken in de binnenzak en een afspraak voor de aannemer en de inmeter.

Geplaatst op 25 januari 2020

Beste meneer/mevrouw Sandberg,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw mooie nieuwe keuken! Wij wensen u alvast heel veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 januari 2020

Werden zeer netjes geholpen

Werden zeer netjes geholpen

Geplaatst op 25 januari 2020

Beste heer / mevrouw Bosman,

Dat is goed om te horen. Dank u wel .

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 januari 2020

Tevreden

Tevreden, goed geholpen,montage goed gedaan.

Geplaatst op 25 januari 2020

Beste Elly,

Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 januari 2020

Goede prijs

Goede prijs, goed meegedacht en uitstekende adviezen

Geplaatst op 25 januari 2020

Beste heer / mevrouw Smits,

Dank u wel voor de mooie complimenten.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 januari 2020

Uiteindelijk goedgekomen nu wachten op plaatsing.

Uiteindelijk goedgekomen. Apparatuur die we wilden was in eerste instantie niet juist opgenomen in de samenstelling van de keuken. Hierdoor had de definitieve bestelling nogal wat voeten in aarde. Buiten de apparatuur was de rest wel in orde. Verkoper dacht mee en reikte oplossingen aan. Nu nog afwachten op de plaatsing en of alles klopt.

Geplaatst op 25 januari 2020

Beste René,

Fijn om te horen dat het uiteindelijk goed is gekomen met het samenstellen van uw nieuwe keuken. Uiteraard gaan wij er alles aan doen om de levering en plaatsing ook goed te laten verlopen.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 januari 2020

Keurig geholpen en de nieuwe keuken…

Keurig geholpen en de nieuwe keuken voldoet aan al onze eisen en is perfect volgens wens geplaatst.
Let wel onze ervaring is met KeukenConcurrent Doetinchem.

Geplaatst op 25 januari 2020

Beste her en mevrouw Nap,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 januari 2020

Wij zijn erg goed geholpen

Wij zijn erg goed geholpen. Er werken vriendelijke medewerkers bij keukenConcurrent en de medewerkers hebben veel kennis en ervaring.

Geplaatst op 24 januari 2020

Beste meneer/mevrouw Harousch,

Dank u wel voor deze complimenten voor onze collega's, daar zijn we erg blij mee.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 23 januari 2020

Super tevreden over onze nieuwe mooie keuken

Super tevreden over onze nieuwe mooie keuken. Samantha Hoogstra en Philippe Essers van het filiaal in Heerlen, hebben ons heel goed geadviseerd en te woord gestaan. Niets was teveel en ze dachten echt met ons mee. Van aankoop tot plaatsing, niets dan lof. Dank voor jullie goede en vriendelijke service. Jean Bruijnzeels en Tiny Huijnen.

Geplaatst op 23 januari 2020

Beste meneer, mevrouw,

Wat een mooie woorden voor mijn collega's Samantha en Philippe. Ontzettend leuk om te lezen dat zij u zo goed hebben geadviseerd met het samenstellen van uw keuken.
Ik wil u alvast veel plezier wensen met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 23 januari 2020

super tevreden , een min punt

super tevreden , mooie keuken , goed geadviseerd door de verkoper ( Jermain Arnhem ) niet opdringen maar gewoon een goede prijs en leuk geholpen , monteur keurig gewerkt en geplaatst ...
alleen een min punt " ze vragen 150 euro voor de verpakkingsmateriaal mee te nemen , echt belachelijk .
je koopt een keuken voor duizenden euro's en dan krijg je dit , dus twee keer naar de stort voor piepschuim , karton en hout "
ik vind dat ze daar nog wel wat mee moeten kunnen bij de keukenmannen van Waalwijk

Geplaatst op 23 januari 2020

Beste meneer,

Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent.
Ik ga uw kritische punt intern doorgeven.
Veel plezier gewenst met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 23 januari 2020

tot nu toe keurig geholpen

tot nu toe keurig geholpen

Geplaatst op 23 januari 2020

Beste meneer de Deugd,

Dank u wel voor uw beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 23 januari 2020

Prachtige keuken,geweldige monteurs.

Prachtige keuken,geweldige monteurs.

Geplaatst op 23 januari 2020

Beste Joke,

Wat een mooie review voor KeukenConcurrent.
Hartelijk bedankt.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 23 januari 2020

ondanks dat wij maar een simpel…

ondanks dat wij maar een simpel keukentje voor onze chalet wilde kopen zijn wij erg goed geholpen en werd er ruim de tijd genomen om aan al onze wensen te voldoen. we zijn een aantal keren langs geweest en iedere keer werd er weer ruim de tijd genomen om ons te woord te staan, en ook iedere keer weer heerlijke koffie met cake!

Geplaatst op 23 januari 2020

Beste meneer/mevrouw Knol,

Wat fijn dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn tijdens de aankoop van uw nieuwe keuken. Wat leuk dat u heeft gekozen voor KeukenConcurrent. Wij wensen u heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 23 januari 2020

Zeer tevreden

Zeer tevreden, maar laat je keuken monteren door een zzper, dat schilt je veel geld.

Geplaatst op 23 januari 2020

Beste meneer/mevrouw Van Rooij,

Het is mogelijk om een keuken door ons, zelf of derden te laten monteren. Het grote voordeel van montage door de KeukenConcurrent is de garantie die u heeft op de montage, materialen en het ontzorgen. Uiteraard ligt die keus geheel bij u als klant. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de keuzes die u heeft gemaakt. Geniet lekker van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 januari 2020

uitstekende service

uitstekende service

Geplaatst op 23 januari 2020

Beste meneer/mevrouw Kerstens,

Zoals u van KeukenConcurrent kan en mag verwachten! Dank u voor deze positieve review.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 januari 2020

Onze verkoopster in Zaandam in december…

Onze verkoopster in Zaandam in december heeft ons geweldig geholpen. Zij heeft echt verstand van haar vak. Ook de verkoper die
wij in januari hadden voor de laatste puntjes op de i te zetten heeft met ons meegedacht.

Geplaatst op 23 januari 2020

Beste meneer/mevrouw Bosch,

Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega's, dat zullen ze leuk vinden om te horen. Dank u voor deze positieve woorden in deze review.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×