Koopnacht bij KeukenConcurrent!

Vrijdag 14 april is het tijd voor De Marathon Koopnacht bij KeukenConcurrent!  

Tijdens de koopnacht zijn onze winkels tot 12 uur 's nachts geopend! Onze adviseurs staan voor je klaar om jouw nieuwe keuken samen te stellen.

Maak kans op een nieuwe auto!

Wij maken deze avond extra speciaal: jij maakt namelijk kans op een Kia Picanto (t.w.v. € 16.895,-).

De auto wordt verloot onder iedereen die deze avond een keuken koopt. De kans dat jij wint is dus groot, we hebben namelijk maar 10 plekken per winkel! 

MAAK HIER SNEL JE AFSPRAAK OP 14 APRIL

MAAK HIER SNEL JE AFSPRAAK
OP 14 APRIL

Keuken binnen 6 weken in huis?

Inclusief levering én montage!
Wij garanderen de snelste levertijd. 

Advies in de showroom

Laat je inspireren en adviseren tijdens
een afspraak bij KeukenConcurrent.

Actievoorwaarden

Bekijk hieronder
de actievoorwaarden

Welke keukenstijl past bij jou?

Lees meer over de verschillende keukenstijlen

Ben je van plan om een nieuwe keuken te kopen, dan is het handig om eerst na te denken over je gewenste keukenstijl. Immers vereenvoudigt dit de stappen die hierop volgen. Wanneer je hebt gekozen voor een landelijke keukenstijl, vergemakkelijkt dit de beslissing om bijvoorbeeld voor houten keukendeurtjes te kiezen passende bij deze stijl.

Hetzelfde geldt voor het werkblad. Indien je hebt gekozen voor een stoere, moderne keuken past een donker, robuust werkblad hier uitstekend bij. Wat betreft keukenstijlen zijn er talloze mogelijkheden bij KeukenConcurrent. Dus wil je meer inspiratie opdoen over welke stijl bij je past? Neem dan ook eens een kijkje op onze keukenstijlen.

Keukenapparatuur

Lees meer over onze keukenapparatuur

Een goede en fijne keuken kan niet zonder keukenapparatuur. KeukenConcurrent heeft een breed aanbod aan keukenapparatuur van topmerken tegen een scherpe prijs.

De keukenapparatuur kan bestaan uit een afzuigkap, koel- en vrieskast, oven, magnetron, kookplaat, fornuis en vaatwasser. Afhankelijk van je huishouden is er behoefte aan bepaalde apparatuur of heb je sommige apparatuur voor de keuken misschien niet nodig.

Keukenopstellingen

Lees meer over keukenopstellingen

Onze keukenopstellingen bestaan uit verschillende types. De basis is altijd een rechte keuken, ook wel een lineaire keukenopstelling genoemd. Dit type keuken bestaat uit één werkblad met in ieder geval een kookunit en een spoelbak. Rechte keukenopstellingen kunnen worden aangevuld met een keukenblad aan één of beide zijden.

Zo ontstaat de functionele hoekkeuken en de praktische U-keuken. Met een haaks blad daar nog tegenaan ontstaat een G-keukenopstelling.

×