Actievoorwaarden finalekaarten voor het WK Darts in Londen

Actievoorwaarden Actie uploaden

 1. Gedurende 2017 organiseert KeukenConcurrent Nederland B.V., hierna te noemen KeukenConcurrent, gevestigd aan de Gragtmansstraat 3, te 5145 RA Waalwijk, ter promotie van een complete keuken, de Michael van Gerwen Upload actie, hierna te noemen de Actie.
 2. De Actie loopt als volgt. Bezoekers kunnen op de website van KeukenConcurrent een eigen ontwerp uploaden dat gericht is op Michael van Gerwen en KeukenConcurrent.  Deelnemers moeten dan zoveel mogelijk stemmen verzamelen om kans te maken op een prijs. Degene met de meeste stemmen wordt gekozen als winnaar.
 3. De actie loopt van maandag 23 oktober tot en met donderdag 30 november.
 4. Het ontwerp met de meeste stemmen wordt door een jury als winnaar gekozen
 5. Het ontwerp moet een zelf bedacht en geproduceerd ontwerp zijn en geen kopie van andere Michael van Gerwen of KeukenConcurrent uitingen.
 6. De gewonnen prijs betreft: Heenvlucht van Amsterdam naar Londen per vliegtuig op 1  januari om 7:00 uur. Verblijf in een 3* hotel met ontbijt in een 2-persoonskamer. 1 tafelticket voor de finale van WK Darts.Terugvlucht op 2 januari van Londen naar Amsterdam om 19.50 uur.
 7. Maak kans op reis, tickets WK Darts + overnachting geldt niet in combinatie met andere acties of eerder gedane aanbiedingen.
 8. Werknemers van KeukenConcurrent en hun familieleden en medewerkers van Scheepens reclame adviseurs zijn uitgesloten van deelname aan de winactie.
 9. De trekking vindt plaats op 1 december en de winnaars worden door KeukenConcurrent persoonlijk op de hoogte gebracht van het feit dat zij de prijs heeft gewonnen.
 10. Na bekendmaking van de winnaars wordt er een artikel met de naam en foto’s van de prijswinnaars in het KeukenConcurrent Magazine en/of op de website en/of Facebook pagina geplaatst. Ook plaatsing in de lokale krant en een video op internet is mogelijk. Deelnemers worden gevraagd, in geval zij als winnaars worden aangewezen, mee te werken aan de film en fotografie ten behoeve van een persbericht of video over de Actie.
 11. Eventuele kansspelbelasting is voor rekening van KeukenConcurrent.
 12. Genoemde prijs is strikt persoonlijk, niet overdraagbaar en wordt niet uitgekeerd in contanten.
 13. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
 14. Wanneer u bezwaren tegen deze Actie heeft, kunt u deze kenbaar maken door een brief te sturen aan KeukenConcurrent o.v.v. Michael van Gerwen Upload actie, postbus 10012, 5140 DA Waalwijk. U krijgt binnen drie weken bericht.
 15. Bij deelname aan de Actie door een minderjarige tot 18 jaar is de toestemming van een ouder noodzakelijk.
 16. KeukenConcurrent handelt met deze Actie in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen.
 17. Deze actievoorwaarden gelden aanvullend op de algemene voorwaarden van KeukenConcurrent.
 18. KeukenConcurrent behoudt zich het recht voor om de Actie te beëindigen of de regels, prijzen, voorwaarden, bepalingen of informatie naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen zonder dat KeukenConcurrent daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemers. De voorwaarden worden tijdens de looptijd van de Actie niet ten nadele van de deelnemer gewijzigd.
 19. Onder voorbehoud van kennelijke druk-, type- en zetfouten.
×