KeukenConcurrent sponsort Michael van Gerwen

Samenwerking Michael van Gerwen en KeukenConcurrent

Nederlands beste darter Michael van Gerwen en KeukenConcurrent hebben zich voor de komende jaren aan elkaar verbonden. Een vlijmscherpe samenwerking, waar klanten van KeukenConcurrent van profiteren!

Van Gerwen is erg blij met KeukenConcurrent als nieuwe sponsor. “Ik vind het geweldig om uit eigen land deze steun te krijgen. KeukenConcurrent is een bedrijf dat heel goed bij mij past en dezelfde Brabantse roots heeft als ik. Met deze extra steun in de rug ben ik helemaal klaar voor het komende seizoen, en verder.”

Volgens Ernst Bareman, commercieel directeur van KeukenConcurrent, past de samenwerking met Michael van Gerwen inderdaad erg goed. “Toen Michael doorbrak als professioneel darter waren we als KeukenConcurrent al eens zijn persoonlijke sponsor. En we hebben elkaar nu opnieuw gevonden. Michael is bekend om zijn vlijmscherpe dartsspel, een echte winnaar die er altijd staat op de juiste momenten. Dat past erg goed bij de formule van KeukenConcurrent, topkwaliteit voor de scherpste prijs.”

De samenwerking met Michael van Gerwen zal onder meer bestaan uit het bezoeken van diverse KeukenConcurrent vestigingen door het land. Zodat ook fans Michael persoonlijk kunnen ontmoeten.

MICHAEL VAN GERWEN OP BEZOEK BIJ KEUKENCONCURRENT

Spectaculaire dagen voor alle dartfans: Michael van Gerwen bezocht KeukenConcurrent winkels

Afgelopen 4 en 5 juni was Michael van Gerwen te gast bij KeukenConcurrent Zwolle, Groningen, Arnhem en Son. Hier werd hij spectaculair ontvangen door vele enthousiaste dartfans voor een meet & greet en om wellicht tegen hem te darten.

Op onze facebook staat een registratie van het event: Bekijk hier de foto's op onze facebook account.

Win een gesigneerd shirt van Michael van Gerwen!

In elke winkel staat een levensgroot bord van Michael van Gerwen. Heb jij ‘m al gespot? Ga er mee op de foto in de winkel en win een gesigneerd wedstrijdshirt van Michael!

Hoe werkt het?

 1. Bezoek de dichtstbijzijnde winkel
 2. Neem een foto van jezelf en Michael van Gerwen
 3. Ga naar onze Facebook-pagina
 4. Like onze pagina
 5. Upload je foto & winnen maar!
Darten voor korting

Ben jij de nieuwe Michael van Gerwen?

Op zoek naar een keuken en fan van darten? Speel ons dartspel en win!

KeukenConcurrent is fan van darten. Daarom nu bij KeukenConcurrent: dart mee voor korting en win! Met ons nieuwe dartspel kunt u 3x gooien voor hoge korting. Deze korting kunt u verrekenen op de aankoop van uw nieuwe keuken! En ook als u niet heeft gescoord wint u voordeel: namelijk Gratis montage van uw keuken! Dus waar wacht u op? Speel nu ons dartspel!

Budgetplanner

Wat kost een keuken?

 • In 5 min. de prijs van uw keuken!
 • Selecteer opstelling, uitvoering & apparatuur
 • Snel en gemakkelijk

Met de budgetplanner heeft u een indicatie hoeveel uw keuken gaat kosten.

Meer keukeninspiratie?

 • Blader door onze collectie keukens
 • 57x tips over keukenopstellingen
 • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Terug naar boven
×

Wacht!

"Ga niet met lege handen weg!"

Ontvang gratis ons Keuken Magazine boordevol tips en een compleet overzicht van onze keukencollectie inclusief prijs.