Wijzigen afspraak

Wat houdt een keuken afspraak in?

Omdat we tijd voor u reserveren in 1 van onze 44 winkels om u uitgebreid te informeren en te inspireren. Wij maken gratis en vrijblijvend inspirerende tekeningen van uw nieuwe keuken, 2D op papier en 3D op de computer.

We leggen u onze keukens uit, laten u de kwaliteit van onze werkbladen ervaren en tonen u onze collectie in A-merk keuken apparatuur

Uw afspraak wijzigen

Komt de geplande afspraak toch niet uit? Geen probleem! Plan uw nieuwe afspraak, via het formulier op deze pagina, eenvoudig op een moment waarop het u beter uitkomt. We hebben alle voorzorgsmaatregelen getroffen voor een veilig bezoek aan onze winkel. Lees hier meer over hoe wij hiermee omgaan.

Komt u nu liever niet naar onze showroom? Dat begrijpen we ook. We bieden in dat geval de mogelijkheid om een afspraak op afstand te plannen. We inspireren u dan graag telefonisch, via e-mail of zelfs via videobellen. Neem hiervoor contact op met een vestiging bij u in de buurt.

Het meest persoonlijke keukenadvies voor de laagste prijs keukens!

Klanten geven ons een:


Gegarandeerd echte klant meningen!

"Van de keuken kopen tot de keuken installeren was in een woord geweldig! De verkoper van de keuken hielp je met duidelijke tekeningen en de monteur heeft het perfect gedaan. Alle afspraken zijn perfect nagekomen!'' Fam. Warmels

Keukenapparatuur uittesten

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over de verschillende merken, de mogelijkheden en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen zodat u kunt testen welk appararaat of merk het beste bij uw nieuwe keuken past.

Werkblad kiezen

Bij een afspraak kijken we samen welk werkblad het beste bij u past. Ieder werkblad heeft namelijk zijn voor- en nadelen. U kunt bij ons kiezen uit hout, kunststof, graniet, composiet, beton en RVS. Het werkblad is 1 van de bepalende onderdelen in de keuken. Daarom adviseren wij u goed over alle mogelijkheden tijdens een afspraak.

3D keukenontwerp

Een nieuwe keuken is moeilijk voor te stellen. Onze adviseurs maken daarom een gratis 3D ontwerp van uw keuken, zodat u beter zicht heeft in het totaalplaatje van uw keuken. Zo kunt beter beslissen of de indeling of apparatuur wel past bij wat u in gedachten heeft. En ook of u de indeling wel mooi vindt...dat is natuurlijk ook belangrijk!

×