Showroomkeukens nog voordeliger!

Ben je gek op héél veel voordeel? Dan hebben wij goed nieuws voor je, in onze keuken outlet vind je showroomkeukens van topkwaliteit. Dus keukens met veel korting! Wij blijven de collectie van onze winkels continu vernieuwen en maken plaats voor nieuwe opstellingen en stijlen.

De showroomkeukens in onze uitverkoop zijn allemaal nieuw en voorzien van de beste keukenapparatuur. Wil je weten of er ook goedkope showroomkeukens te koop staan in jouw regio? Bekijk dan onze collectie showroomkeukens en maak een afspraak.

We zijn blij met onze showroomkeukens

In de vestigingen van KeukenConcurrent kun je diverse keukens komen bekijken. Dit zijn onze showroomkeukens. Altijd het beste en mooiste wat we te bieden hebben in diverse opstellingen. Zijn we trots op.

En omdat je altijd de meest actuele keukentrends ziet bij ons, vervangen we wel eens een showroomkeuken. Die neem je mee met hoge korting!

What you see is what you get?

Zoals de showroomkeukens in onze keuken outlet staan, zo staan ze ook bij jou. Nou ja, in principe dan. Want zelfs een showroomkeuken mag je naar je eigen wensen aanpassen. Dit kan zowel in opstelling, kleur, werkblad of apparatuur. Alles is mogelijk.

×