super-saturday
super-saturday
Zoeken

Unieke actie met veel korting!

 • Keukens voor de helft van uw geld!
 • Zaterdag open tot 9 's avonds
 • Bel voor directe afspraak 013-5833079
 • !! Nu met GRATIS IPHONE!!

Ja, plan mij in voor deze keukenactie!!

Mobile Super Saturday
* Voorletter
* Postcode + Huisnr.
* Telefoonnr.
* E-mailadres
Nieuwsbrief

Uw gegevens zijn nodig voor het versturen. 100% veilig, betrouwbaar én GRATIS.

Wat is een Super Saturday?

Komende zaterdag is het Super Saturday! U geniet van waanzinnig voordeel: hele keukens half geld! + EXTRA CADEAU ! We zijn tot 21:00 uur geopend, dus u kunt ook 's avonds langskomen! Bekijk hier onze actievoorwaarden

 • Uitgebreid en persoonlijk advies
 • Direct korting op uw keuken!

Reserveer tijd met een afspraak!

Op deze zaterdag worden we overlopen door de mensen! Daarom raden wij u aan een afspraak in te plannen. Want alleen met een afspraak bent u verzekerd van tijd en aandacht. Dus wacht niet langer en plan een vrijblijvende afspraak in!

 • Gratis professioneel 3D ontwerp
 • Bel voor directe afspraak 013-5833079
25% Voltooid

Ja, Ik wil deze actie: plan mij in!

Actie afspraak formulier
Met welke gegevens wilt u zich aanmelden? Laat het ons weten en wij bellen u terug ter bevestiging.
Voorletter
Achternaam
Postcode
Straat + Plaats
Telefoonnr.
E-mailadres
Privacy

Uw gegevens zijn nodig voor contact. Wij garanderen 100% privacy

 • 00 dagen
 • 00 uur
 • 00 minuten
 • 00 00 seconden

Klanten geven ons een:

8.6
Uit 3202 beoordelingen

Gegarandeerd echte klant meningen!

"Van de keuken kopen tot de keuken installeren was in een woord geweldig! De verkoper van de keuken hielp je met duidelijke tekeningen en de monteur heeft het perfect gedaan. Alle afspraken zijn perfect nagekomen!'' Fam. Warmels

Géén keukenzorgen, daar gaat het om bij een afspraak:

Test onze keukenapparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Welk werkblad past bij u?

Bij een afspraak kijken we samen welk werkblad het beste bij u past. Ieder werkblad heeft namelijk zijn voor- en nadelen. U kunt bij ons kiezen uit hout, kunststof, graniet, composiet, beton en RVS. Het werkblad is 1 van de bepalende onderdelen in de keuken. Daarom adviseren wij u goed over alle mogelijkheden tijdens een afspraak.

De ideale opstelling bepalen

Iedere keukenruimte is weer anders, en iedere keukenopstelling is zeer persoonlijk. Op basis van uw wensen en voorkeuren bekijken wij de mogelijkheden van uw ruimte en bepalen de ideale keukenopstelling. Gecombineerd met uw keuze in apparatuur of werkblad, bent u altijd verzekerd van de beste keukenindeling.

3D impressie van uw keuken

Een nieuwe keuken is moeilijk voor te stellen. Onze adviseurs maken daarom een gratis 3D ontwerp van uw keuken, zodat u beter zicht heeft in het totaalplaatje van uw keuken. Zo kunt beter beslissen of de indeling of apparatuur wel past bij wat u in gedachten heeft. En ook of u de indeling wel mooi vindt...dat is natuurlijk ook belangrijk!

Terug
Sluiten
×