KEUKENAPPARATUUR VOOR DE LAAGSTE PRIJS!

Keukenapparatuur

BREED AANBOD AAN KEUKENAPPARATUUR

Een goede en fijne keuken kan niet zonder keukenapparatuur. KeukenConcurrent heeft een breed aanbod aan keukenapparatuur van topmerken tegen een scherpe prijs. De keukenapparatuur kan bestaan uit een afzuigkap, koel- en vrieskast, oven, magnetron, kookplaat, fornuis en vaatwasser. Waar u ook naar op zoek bent, u vindt het in het ruime assortiment van KeukenConcurrent.

Kies de keukenapparatuur die goed past bij de stijl van uw keuken en geniet van extra luxe en comfort. Wij bieden namelijk kwalitatieve A-merken tegen gegarandeerd de laagste prijs van Nederland. Niet alleen op het gebied van apparatuur, maar ook voor andere onderdelen van de keuken werken we uitsluitend met gerenommeerde A-merk leveranciers. Kortom, kwaliteit gegarandeerd.

Inbouw keukenapparatuur

INBOUW KEUKENAPPARATUUR

KeukenConcurrent biedt zowel vrijstaande - als inbouw keukenapparatuur. Vrijstaande apparaten hebben vaak een ruime en opvallende uitstraling, waardoor deze dienen als ware blikvangers in de ruimte. Inbouw keukenapparatuur heeft echter vaak de voorkeur in de Nederlandse keukens. Wanneer de keukenapparatuur in wordt gebouwd, zorgt het namelijk al snel voor een moderne en strakke uitstraling in de ruimte. De prachtige, moderne keukenstijl is niet voor niets razend populair. De moderne keuken met inbouw keukenapparatuur straalt een en al luxe en exclusiviteit uit.

ONZE COLLECTIE IN KEUKENAPPARATUUR


AFZUIGKAPPEN

Een afzuigkap is een essentieel onderdeel van de apparatuur. Een afzuigkap kan zeer stijlvol zijn en zorgt ervoor dat etensgeuren snel uit de keuken verdwijnen. Een inbouw afzuigkap is geschikter voor de kleinere ruimte, terwijl een eiland afzuigkap statig boven het kookeiland hangt.


KOEL- & VRIESKASTEN

Om uw etenswaren vers te houden is een goede koelkast of koel- vriescombinatie onmisbaar. U kunt kiezen voor een koelkast die onder het werkblad is gemonteerd, of juist deels dient als werkblad. Wellicht denkt u aan een grote Amerikaanse koelkast. Ook wat koel-/vrieskasten betreft is de ruimte het meest bepalend voor de apparatuurkeuze.


VAATWASSERS

Het is heerlijk om de vuile vaat gewoon in de vaatwasmachine te zetten. Dit onderdeel van uw keukenapparatuur geeft u net wat meer tijd om na het eten te ontspannen. De volledig geïntegreerde vaatwasser wordt het meest gekozen, omdat dit type mooi wordt opgenomen in het totaalplaatje van de keuken.


OVENS & MAGNETRONS

Tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor een combimagnetron. Met dit sterk staaltje keukenapparatuur kunt u vrijwel elke recept tot leven brengen, zonder dat u twee aparte apparaten nodig hebt.


KOOKPLATEN

De keuze voor een kookplaat of fornuis wordt mede bepaald door de opzet van de keuken. Een ruimere keuken is gebaat bij een robuust fornuis dat de keuken uitstraling geeft. Voor een kleinere keuken is de kookplaat op gas, elektriciteit of inductie een betere optie.


ONZE KEUKENMERKEN

Een ruime keuze aan merken voor ieders budget:

×