Keuken Apparatuur voor de laagste prijs!
Apparatuur
Zoeken

Keukenapparatuur voor de laagste prijs!

''Veelzijdig, flexibel en efficiënt''

Indesit biedt een brede collectie aan stijlvolle huishoudapparatuur die een laag energieverbruik hebben. De apparatuur voldoet aan de laatste trends wat betreft het design. Ieder apparaat is ontworpen met het oog op een stijlvolle uitstraling van uw huishouden.

 

Siemens apparatuur KeukenConcurrent

''For a life less ordinary''

Geniet elke dag van de lekkerste gerechten. Onderneem meer leuke dingen. Besteed minder tijd aan het huishouden en haal meer uit het leven.

Siemens maakt het mogelijk met innovatieve en tijdbesparende inbouwapparatuur voor uw keuken.

Siemens apparatuur bij KeukenConcurrent

''Italiaanse flair tegen een aantrekkelijke prijs''

Het Italiaanse La Germania maakt fornuizen met oog voor stijl en functionaliteit; strak en tijdloos design geschikt voor elke keuken. De kracht en het gebruiksgemak van deze fornuizen zijn werkelijk uitmuntend te noemen.

De fornuizen van La Germania blinken uit in prijs-kwaliteit verhouding.

Bauknecht apparatuur KeukenConcurrent

''De Nr. 1 wanneer het om design gaat.''

Design is 1 van de hoofdkenmerken van Bauknecht en speelt een grote rol in het onderscheidend vermogen van het merk. De filosofie om de consument zo veel mogelijk werk uit handen te nemen, blijft onveranderd. Raak overtuigd van de Bauknecht apparatuur door de combinatie van design en hoogwaardige materialen.

Bauknecht apparatuur bij KeukenConcurrent
Whirlpool apparatuur KeukenConcurrent

''Een passie voor schoonheid in elk detail''

Whirlpool begrijpt uw behoeften en weet dat u elke dag op een unieke en speciale manier zorgt voor alle dingen die u lief zijn. Dat is waarom onze innovatieve 6TH SENSE technologie op een intuïtieve manier voelt, aanpast en controleert om u altijd perfecte resultaten te garanderen zonder moeite.

Whirlpool apparatuur bij KeukenConcurrent
Boretti apparatuur KeukenConcurrent

''La dolce vita''

Boretti staat voor het Italiaanse leven - la dolce vita -, het genieten van eten en drinken, maar ook voor design, functionaliteit en klasse. De apparaten van Boretti zijn imposant en stijlvol vormgegeven. Een hoogstandje van design en techniek en toveren uw keuken om tot een blikvanger in huis.

Boretti apparatuur bij KeukenConcurrent
Smeg apparatuur KeukenConcurrent

"De perfecte expressie van 'Made in Italy"

Smeg ontwikkelt design keukenapparatuur die is ontstaan uit de samenwerking met architecten van internationale faam.

Smeg streeft ernaar om alle eigenschappen van Italiaans design, zoals inventieve elegantie, originaliteit en kwaliteit te verweven in haar producten.

Smeg apparatuur bij KeukenConcurrent
Bertazzoni apparatuur KeukenConcurrent

''Fornuis als hart van de keuken''

De hedendaagse keuken zit vol met moderne snufjes en zijn er vele design technische hoogstandjes mogelijk. Bertazzoni laat zien dat een fornuis ook met moderne techniek kan worden uitgerust.In een Bertazzoni fornuis worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt.

Bertazzoni apparatuur bij KeukenConcurrent
Samsung apparatuur KeukenConcurrent

''Open de poort naar een wereld vol nieuwe mogelijkheden''

Samsung deelt elke dag zijn belangrijke ervaringen met mensen wereldwijd. Wij willen immers het leven van mensen overal ter wereld verbeteren en de wereld positief veranderen. Onze toewijding is daarin cruciaal. Dus zetten we ons volledig in om superieure producten en diensten te leveren.

Samsung apparatuur bij KeukenConcurrent
Candy apparatuur KeukenConcurrent

''Candy maakt van uw keuken een aangename plek''

Vandaag speelt Candy Hoover Group, dankzij haar jarenlange ervaring in de apparatensector, een leidende rol op internationaal niveau. Vooruitstrevend draagt Candy bij aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën, met de waarden en de behoeften van de consument hoog in het vaandel.

Candy apparatuur bij KeukenConcurrent
Falcon apparatuur KeukenConcurrent

''Falcon, voor elke kookliefhebber een genot om mee te werken''

Met een Falcon fornuis wordt uw keuken het hart van uw huis. Dit is één van de redenen waarom u een Falcon fornuis kunt vinden in meer huizen dan welk ander merk ook. Waarom Falcon? De mogelijkheden zijn eindeloos en voor iedere keuken en persoonlijke smaak hebben wij een fornuis.

Falcon apparatuur bij KeukenConcurrent

''Climate for life''

Bij Novy zijn we elke dag actief om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven. Met vernieuwende oplossingen in klimaatsystemen. Oplossingen voor temperatuur, gezonde lucht en warm water in de woonomgeving

Novy werkt er continu aan: ‘Climate for life’.

Breed aanbod aan keukenapparatuur

Een goede en fijne keuken kan niet zonder keukenapparatuur. KeukenConcurrent heeft een breed aanbod aan keukenapparatuur van topmerken tegen een scherpe prijs. De keukenapparatuur kan bestaan uit een afzuigkap, koel- en vrieskast, oven, magnetron, kookplaat, fornuis en vaatwasser. Afhankelijk van uw huishouden is er de behoefte aan bepaalde apparatuur of heeft u sommige apparatuur voor de keuken misschien niet nodig.

Ruimte en stijl

Keukenapparatuur moet ten eerste passen in uw keuken. Goed passende keukenapparatuur neemt niet te veel ruimte in, maar is ook niet té klein zodat het wegvalt in het geheel. Daarnaast is de stijl van de keuken van belang. Kies keukenapparatuur die goed past bij de stijl van uw keuken en laat bijvoorbeeld één onderdeel van de apparatuur de eyecatcher zijn, zoals het fornuis. Om u te helpen hebben wij van KeukenConcurrent een overzicht gemaakt van de mogelijkheden wat betreft keukenapparatuur:

Onze collectie in keukenapparatuur:

test afzuigkap

Afzuigkappen

Een afzuigkap is een essentieel onderdeel van de apparatuur. Een afzuigkap kan zeer stijlvol zijn en zorgt ervoor dat etensgeuren snel uit de keuken verdwijnen. Een inbouw afzuigkap is geschikter voor de kleinere ruimte, terwijl een eiland afzuigkap statig boven het kookeiland hangt.

  • Bekijk assortiment

Koel- & vrieskasten

Om uw etenswaren vers te houden is een goede koelkast of koel- vriescombinatie onmisbaar. U kunt kiezen voor een koelkast die onder het werkblad is gemonteerd, of juist deels dient als werkblad. Wellicht denkt u aan een grote Amerikaanse koelkast. Ook wat koel-/vrieskasten betreft is de ruimte het meest bepalend voor de apparatuurkeuze.

Vaatwassers

Het is heerlijk om de vuile vaat gewoon in de vaatwasmachine te zetten. Dit onderdeel van uw keukenapparatuur geeft u net wat meer tijd om na het eten te ontspannen. De volledig geïntegreerde vaatwasser wordt het meest gekozen, omdat dit type mooi wordt opgenomen in het totaalplaatje van de keuken.

Ovens, Magnetrons & fornuizen

Tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor een combimagnetron. Met dit sterk staaltje keukenapparatuur kunt u vrijwel elke recept tot leven brengen, zonder dat u twee aparte apparaten nodig hebt.

Kookplaten

De keuze voor een kookplaat of fornuis wordt mede bepaald door de opzet van de keuken. Een ruimere keuken is gebaat bij een robuust fornuis dat de keuken uitstraling geeft. Voor een kleinere keuken is de kookplaat op gas, elektriciteit of inductie een betere optie.

Onze keukenmerken

Een ruime keuze aan merken voor ieders budget:

  • Bekijk assortiment
  • Standaard 200 apparaten in onze winkel
  • Echte keukenexperts die al uw vragen beantwoorden
  • Apparaten zelf uitproberen
  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
KeukenConcurrent budgetplanner
Terug
Sluiten
×