Complete keukens voor de laagste prijs

Keukens zijn er in vele soorten en maten. De collectie van KeukenConcurrent biedt keukens voor vrijwel ieder budget en vrijwel iedere smaak. De keukencollectie is opgedeeld in 4 stijlen: voordeelkeukens, design keukens, landelijke keukens en huisselectie keukens. Ieder jaar wordt onze keukencollectie vernieuwd en daarom kunt u onze showroomkeukens direct tegen een lage prijs kopen. Lees meer over onze keukencollecties >>

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

Ontwerp gratis uw droomkeuken in 3D

Breng uw keuken tot leven!

  • Gratis en eenvoudig uw eigen keuken in 3D ontwerpen

Waarom de KeukenConcurrent collectie?

  • Keukens vanaf 1.299,-
  • Wij kopen groots in: meer dan 400 keukens per week
  • Topmerk Apparatuur o.a. Siemens
  • Altijd voorgemonteerde kasten
  • Levering en montage vanaf 4 weken
  • De allerlaagste montageprijs: 200,- p/strekkende meter
  • 5 jaar garantie op apparatuur en meubelen

Keukencollecties

KeukenConcurrent heeft keukens in vele soorten en maten. De collectie van KeukenConcurrent biedt keukens voor vrijwel ieder budget en elke smaak. Deze collectie is speciaal samengesteld op basis van de laatste keukentrends. Onze keukencollecties zijn onderverdeeld in vier keukenstijlen: voordeelselectie, huisselectie, design en landelijk. U heeft daarnaast keuze uit verschillende opstellingen, grepen, kleuren en materialen. Met de handige keukenfilters krijgt u precies te zien welke keukens uit onze collectie bij uw voorkeur passen. Deze voorselectie helpt u om snel je ideale keuken te vinden. We nemen u mee door de verschillende keukenstijlen:

✓ Voordeelselectie

KeukenConcurrent heeft een selectie van voordeelkeukens gemaakt. Deze keukens voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen, maar zijn scherp geprijsd en daarmee ideaal voor een kleiner budget. Met voordeelselectie keukens heeft u ook keuze genoeg uit het soort opstelling, de grepen, kleuren en materialen. Zo komt uw nieuwe en complete keuken tot stand voor weinig geld.

✓ Design keuken

Met de collectie design keukens heeft KeukenConcurrent een breed aanbod van luxe strakke keukens. Van vormgeving tot afwerking zijn deze keukens de absolute top binnen het assortiment. Met een design keuken van KeukenConcurrent krijgt elk huis een luxe upgrade waar u jarenlang van zult genieten.

✓ Landelijke keuken

Landelijke keukens van KeukenConcurrent stralen het kalme landleven gevoel uit dankzij grovere en natuurlijke materialen, mooie kleurcontrasten en robuuste apparatuur. Zelfs als u in de stad woont is een landelijke keuken perfect om even aan de drukte te ontsnappen.

✓ Huisselectie

De keukens uit de huisselectie van KeukenConcurrent zijn wat groter dan keukens uit de voordeelselectie en hebben een luxere uitstraling. Net als de keukens uit de voordeelselectie is dit een collectie waar Keukenconcurrent trots op is. Huisselectie keukens zijn net als elke andere keuken volledig naar eigen wens aan te passen, zodat er voor elk interieur een geschikte keuken is.

Kom naar de winkel

Alle keukencollecties kun je bekijken in jouw dichtstbijzijnde vestiging van KeukenConcurrent. In onze winkel kun je verschillende materialen zien en voelen. Bovendien zie je keukens vanuit meerdere perspectieven en krijg je een goede indruk van de uitstraling van de keuken.  

Terug naar boven
×

Wacht!

"Ga niet met lege handen weg!"

Ontvang gratis ons Keuken Magazine boordevol tips en een compleet overzicht van onze keukencollectie inclusief prijs.