Winkelwagen

1
[name]
0,-
Totaal
0,-

Complete keukens tegen de laagste prijs

Keukens zijn er in vele soorten en maten. De collectie van KeukenConcurrent biedt keukens voor vrijwel ieder budget en vrijwel iedere smaak. Deze collectie is speciaal samengesteld naar de de laatste keukentrends.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

Ontwerp gratis uw droomkeuken in 3D

Breng uw keuken tot leven!

  • Gratis en eenvoudig uw eigen keuken in 3D ontwerpen

Waarom de KeukenConcurrent collectie?

  • Keukens vanaf 1.299,-
  • Wij kopen groots in: meer dan 400 keukens per week
  • Topmerk Apparatuur o.a. Siemens
  • Altijd voorgemonteerde kasten
  • Levering en montage vanaf 4 weken
  • De allerlaagste montageprijs: 200,- p/strekkende meter
  • 5 jaar garantie op apparatuur en meubelen

Keukencollecties

KeukenConcurrent heeft keukens in vele soorten en maten. De collectie van KeukenConcurrent biedt keukens voor vrijwel ieder budget en elke smaak. Deze collectie is speciaal samengesteld op basis van de laatste keukentrends. Onze keukencollecties zijn onderverdeeld in vier keukenstijlen: voordeelselectie, huisselectie, design en landelijk. Je hebt daarnaast keuze uit verschillende opstellingen, grepen, kleuren en materialen. Met de handige keukenfilters krijg je precies te zien welke keukens uit onze collectie bij jouw voorkeur passen. Deze voorselectie helpt je om snel je ideale keuken te vinden. We nemen je mee door de verschillende keukenstijlen:

✓ Voordeelselectie

KeukenConcurrent heeft een selectie van voordeelkeukens gemaakt. Deze keukens voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen, maar zijn scherp geprijsd en daarmee ideaal voor een kleiner budget. Met voordeelselectie keukens heb je ook keuze genoeg uit het soort opstelling, de grepen, kleuren en materialen. Zo komt jouw nieuwe en complete keuken tot stand voor weinig geld.

✓ Huisselectie

De keukens uit de huisselectie van KeukenConcurrent zijn wat groter dan keukens uit de voordeelselectie en hebben een luxere uitstraling. Net als de keukens uit de voordeelselectie is dit een collectie waar Keukenconcurrent trots op is. Huisselectie keukens zijn net als elke andere keuken volledig naar eigen wens aan te passen, zodat er voor elk interieur een geschikte keuken is.

✓ Design keuken

Met de collectie design keukens heeft KeukenConcurrent een breed aanbod van luxe ruime keukens. Van vormgeving tot afwerking zijn deze keukens de absolute top binnen het assortiment. Met een design keuken van KeukenConcurrent krijgt elk huis een luxe upgrade waar je jarenlang van zult genieten.

✓ Landelijke keuken

Landelijke keukens van KeukenConcurrent stralen het kalme landleven gevoel uit dankzij grovere en natuurlijke materialen, mooie kleurcontrasten en robuuste apparatuur. Zelfs als je in de stad woont is een landelijke keuken perfect om even aan de drukte te ontsnappen.

Terug naar boven
×
×
×
×

Ga niet weg met lege handen!

Gratis Magazine voor al uw keukeninspiratie

Lees alles over uw ideale opstelling, en ontdek de beste keukenindeling. Dit alles en meer in 40 pagina's vol tips voor uw keuken! En wij sturen hem GRATIS naar u toe!