Inspiratie opdoen bij KeukenConcurrent

Sta je op het punt om een nieuwe keuken te kopen? Dan zijn er heel wat beslissingen die je moet nemen. De keukenspecialisten van KeukenConcurrent begrijpen maar al te goed dat dit soort beslissingen erg lastig kunnen zijn. Vandaar dat wij je op deze pagina graag voorzien van handige keuken inspiratie. Zo nemen wij je mee door een aantal keuken ideeën over het gebruik van kleuren in de keuken. Daarnaast vertellen wij je meer over het uitkiezen van een passend werkblad en geven we je nog een aantal algemene tips over het kopen van een nieuwe keuken. Handig toch? Dus kun je wel wat keuken inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder. 

Kleurgebruik in de keuken

Kleurgebruik in de keuken

Een van de belangrijkste dingen om je keuken helemaal eigen te maken, is het kleurgebruik in de keuken. Door je keuken te voorzien van kleuren bijpassend bij jouw stijl en smaak, maak je je keuken helemaal eigen. Door middel van kleur creëer je dan ook je eigen gewenste keukenstijl. Bij KeukenConcurrent is er op het gebied van kleur in de keuken dan ook van alles mogelijk. Bepaal samen met een van onze adviseurs jouw gewenste kleurenpalet en richt je keuken hier volledig mee in. Benieuwd welke kleuren in jouw keuken passen? Ontdek het hier

Keukenbladen

Kies een passend keukenblad

Naast kleur is het keukenblad ook een bepalende factor in je keuken. Bovendien is ook dit onderdeel zeer bepalend voor de stijl van je keuken. Bij KeukenConcurrent zijn er eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van keukenbladen. Zo kun je kiezen uit diverse materialen, van kunststof en composiet tot hout en beton. Benieuwd wat de voordelen zijn van ieder materiaal en welke variant bij jou en je keuken past? Lees dan meer over onze verschillende keukenbladen.

Algemene keuken kopen tips

Keuken kopen tips

Een gemiddeld persoon koopt maar twee of drie keer in zijn hele leven een nieuwe keuken. Dit zorgt er dan ook voor dat het uitkiezen van een nieuwe keuken erg lastig kan zijn. Maar met onze handige keukentips maak je ongetwijfeld een goede start. Benieuwd naar deze vier handige tips? je leest het hier. Een goed begin is het halve werk! 

Welke keukenstijl past bij jou?

Ben je van plan om een nieuwe keuken te kopen, dan is het handig om eerst na te denken over je gewenste keukenstijl. Immers vereenvoudigt dit de stappen die hierop volgen. Wanneer je hebt gekozen voor een landelijke keukenstijl, vergemakkelijkt dit de beslissing om bijvoorbeeld voor houten keukendeurtjes te kiezen passende bij deze stijl. Hetzelfde geldt voor het werkblad. Indien je hebt gekozen voor een stoere, moderne keuken past een donker, robuust werkblad hier uitstekend bij. Wat betreft keukenstijlen zijn er talloze mogelijkheden bij KeukenConcurrent. Dus wil je meer inspiratie opdoen over welke stijl bij je past? Neem dan ook eens een kijkje op onze keukenstijlen.

Keukenopstellingen

Keukenopstellingen

Ook op het gebied van keukenopstellingen is er veel mogelijk. Het is hierbij van belang om goed te kijken naar de ruimte van je keuken, alvorens je een beslissing maakt over de gewenste opstelling. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Lees meer over de verschillende keukenopstellingen.

Keukendeurtjes & keukenkasten

Keukendeurtjes & keukenkasten

Eenmaal een beslissing gemaakt over je  gewenste stijl en opstelling dan volgt de volgende stap: het uitkiezen van bijpassende keukendeurtjes en -kastjes. Bij KeukenConcurrent zijn er talloze mogelijkheden op het gebied van keukendeurtjes en -kastjes. Zo kan iedere keuken volledig aangepast worden naar jouw wensen en voorkeuren.  

Keuken in 3D ontwerpen

Keuken in 3D ontwerpen

Met onze handige 3D ontwerptool zet je je keuken ideeën om in beeld. De handige ontwerptool biedt de mogelijkheid om eindeloos te variëren en al je ideeën uit te proberen. Zo zie je meteen hoe je ideeën er in werkelijkheid uitzien en of dat dit past bij je ruimte. Handig toch?

Keukenblog

Blog

Om je te voorzien van nieuwe keuken inspiratie hebben wij een keukenblog opgericht. In dit blog vertellen wij je alles over de nieuwste trends op het gebied van keukens. Zo vind je van alles over opkomende kleuren, bijzondere stijlen en nog veel meer. Lijkt dit je wat? Ontdek het keukenblog hier. 

×