Inspiratie opdoen bij KeukenConcurrent

Staat u op het punt om een nieuwe keuken te kopen? Dan zijn er heel wat beslissingen die u moet nemen. De keukenspecialisten van KeukenConcurrent begrijpen maar al te goed dat dit soort beslissingen erg lastig kunnen zijn. Vandaar dat wij u op deze pagina graag voorzien van handige keuken inspiratie. Zo nemen wij u mee door een aantal keuken ideeën over het gebruik van kleuren in de keuken. Daarnaast vertellen wij u meer over het uitkiezen van een passend werkblad en geven we u nog een aantal algemene tips over het kopen van een nieuwe keuken. Handig toch? Dus kunt u wel wat keuken inspiratie gebruiken? Lees dan snel verder. 

Kleurgebruik in de keuken

Kleurgebruik in de keuken

Een van de belangrijkste dingen om uw keuken helemaal eigen te maken, is het kleurgebruik in de keuken. Door uw keuken te voorzien van kleuren bijpassend bij uw stijl en smaak, maakt u uw keuken helemaal eigen. Door middel van kleur creëert u dan ook uw eigen gewenste keukenstijl. Bij KeukenConcurrent is er op het gebied van kleur in de keuken dan ook van alles mogelijk. Bepaal samen met een van onze adviseurs uw gewenste kleurenpalet en richt uw keuken hier volledig mee in. Benieuwd welke kleuren in uw keuken passen? Ontdek het hier

Keukenbladen

Kies een passend keukenblad

Naast kleur is het keukenblad ook een bepalende factor in uw keuken. Bovendien is ook dit onderdeel zeer bepalend voor de stijl van uw keuken. Bij KeukenConcurrent zijn er eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van keukenbladen. Zo kunt u kiezen uit diverse materialen, van kunststof en composiet tot hout en beton. Benieuwd wat de voordelen zijn van ieder materiaal en welke variant bij u en uw keuken past? Lees dan meer over onze verschillende keukenbladen.

Algemene keuken kopen tips

Keuken kopen tips

Een gemiddeld persoon koopt maar twee of drie keer in zijn hele leven een nieuwe keuken. Dit zorgt er dan ook voor dat het uitkiezen van een nieuwe keuken erg lastig kan zijn. Maar met onze handige keukentips maakt u ongetwijfeld een goede start. Benieuwd naar deze vier handige tips? U leest het hier. Een goed begin is het halve werk! 

Welke keukenstijl past bij u?

Bent u van plan om een nieuwe keuken te kopen, dan is het handig om eerst na te denken over uw gewenste keukenstijl. Immers vereenvoudigt dit de stappen die hierop volgen. Wanneer u heeft gekozen voor een landelijke keukenstijl, vergemakkelijkt dit de beslissing om bijvoorbeeld voor houten keukendeurtjes te kiezen passende bij deze stijl. Hetzelfde geldt voor het werkblad. Indien u heeft gekozen voor een stoere, moderne keuken past een donker, robuust werkblad hier uitstekend bij. Wat betreft keukenstijlen zijn er talloze mogelijkheden bij KeukenConcurrent. Dus wilt u meer inspiratie opdoen over welke stijl bij u past? Neem dan ook eens een kijkje op onze keukenstijlen.

Keukenopstellingen

Keukenopstellingen

Ook op het gebied van keukenopstellingen is er veel mogelijk. Het is hierbij van belang om goed te kijken naar de ruimte van uw keuken, alvorens u een beslissing maakt over de gewenste opstelling. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Lees meer over de verschillende keukenopstellingen.

Keukendeurtjes & keukenkasten

Keukendeurtjes & keukenkasten

Eenmaal een beslissing gemaakt over uw gewenste stijl en opstelling dan volgt de volgende stap: het uitkiezen van bijpassende keukendeurtjes en -kastjes. Bij KeukenConcurrent zijn er talloze mogelijkheden op het gebied van keukendeurtjes en -kastjes. Zo kan iedere keuken volledig aangepast worden naar uw wensen en voorkeuren.  

Keuken in 3D ontwerpen

Keuken in 3D ontwerpen

Met onze handige 3D ontwerptool zet u uw keuken ideeën om in beeld. De handige ontwerptool biedt de mogelijkheid om eindeloos te variëren en al uw ideeën uit te proberen. Zo ziet u meteen hoe uw ideeën er in werkelijkheid uitzien en of dat dit past bij uw ruimte. Handig toch?

Keukenblog

Blog

Om u  te voorzien van nieuwe keuken inspiratie hebben wij een keukenblog opgericht. In dit blog vertellen wij u alles over de nieuwste trends op het gebied van keukens. Zo vindt u van alles over opkomende kleuren, bijzondere stijlen en nog veel meer. Lijkt dit u wat? Ontdek het keukenblog hier. 

×