Keuken inspiratie voor de laagste prijs | KeukenConcurrent
Inspiratie
Zoeken

keuken inspiratie in opstellingen, keukenbladen, stijlen en grepen

EEN NIEUWE KEUKEN IS EEN HEEL PERSOONLIJK ELEMENT IN UW HUIS. EN ZEER AFHANKELIJK VAN SMAAK

Wellicht bent u op zoek naar die mooie rechte designkeuken? Of is een landelijke hoekkeuken meer uw stijl? Of bent u alleen geïnteresseerd in de allerbeste en zuinigste apparatuur voor de laagste prijs?

Wat het ook is, bij KeukenConcurrent vindt u altijd wat u zoekt.

Iedere keuken is volledig aan te passen naar uw wensen!

Want naast de standaardkeuken die u op onze website of in de showrooms ziet staan, zijn nog vele andere variaties mogelijk! De keukens die u op onze website ziet, zijn namelijk slechts voorbeeldkeukens met een bepaalde keukenindeling of -opstelling.

Natuurlijk kunnen we iedere keuken volledig aanpassen naar uw wensen en voorkeuren. Bij ons kunt u namelijk onbeperkt combineren in kleuren, stijlen, werkbladen en grepen. Dat is mogelijk doordat we een uitgebreide collectie bezitten. Door hiermee te combineren stellen we uw keuken zo samen dat deze precies overeenkomt met wat u voor ogen heeft.

Zo vindt u bij ons altijd de juiste keuken, wat uw voorkeur ook is.

Tot 30 kleuren standaard leverbaar

Iedere keuken van KeukenConcurrent is standaard leverbaar in diverse kleuren. Afhankelijk van het gekozen model kan dit variëren van 5 tot 30 kleuren! Deze kleuren kunt u zonder meerkosten persoonlijk uitkiezen. Of bent u op zoek naar specifieke kleuren die buiten ons standaardassortiment liggen? Ook daarin kunnen wij voorzien. De uiteindelijke prijs is dan afhankelijk van het soort kleur en type keuken dat u kiest. Maar welke kleur u ook wilt, altijd zult u verrast worden door de lage prijs.

Ruime keus in werkbladen

Met meer dan 300 werkbladen in de collectie zit er altijd een kleur of materiaal tussen voor uw ideale keukenblad.

Door de vele keuzemogelijkheden in kleuren is het bovendien makkelijk om uw werkblad te combineren met de fronten en korpuskleuren van uw keuken. En met de HPL-toplaag (slijtvast High Pressure Laminate) beschikt uw keukenblad over een extra lange levensduur. Ideaal natuurlijk als u uw keuken langer dan 10 jaar wilt laten meegaan.

Diverse keukenopstellingen mogelijk

Naast ons aanbod aan werkbladen en kleuren is iedere keuken ook te verkrijgen in diverse opstellingen. Een getoonde rechte keuken is makkelijk aan te passen naar een mooie hoekkeuken of zelfs een eilandkeuken. Hier kunnen onze keukenadviseurs u uitstekend mee van dienst zijn. Weet u nog niet welke opstelling uw voorkeur heeft? Wij hebben een aantal keukenopstellingen voor u beschreven waarmee u een beter beeld krijgt van de mogelijkheden.

Terug
Sluiten
×