Doe hier uw keuken inspiratie op – KeukenConcurrent
Inspiratie
Zoeken

Keuken inspiratie over keukenstijlen, -opstellingen, -bladen en -deurtjes

Staat u op het punt om een nieuwe keuken te kopen? Dan zijn er heel wat beslissingen om te nemen. Als eerste moet u nadenken over uw gewenste keukenstijl. Eenmaal een keuze gemaakt dan is het van belang om onder andere een passend werkblad en keukendeurtjes uit te zoeken bij deze stijl. Tot slot is ook de opstelling van uw keuken een belangrijke beslissing. De keukenspecialisten van KeukenConcurrent begrijpen maar al te goed dat dit soort beslissingen erg lastig kunnen zijn. Daarom nemen wij u stapsgewijs mee door deze beslissingen, om u hopelijk op deze manier van wat inspiratie te voorzien! Leest u met ons mee?

Een gewenste keukenstijl kiezen

Bent u van plan om een nieuwe keuken te kopen, dan is het handig om eerst na te denken over uw gewenste keukenstijl. Immers vereenvoudigt dit de stappen die hierop volgen. Wanneer u heeft gekozen voor een landelijke keukenstijl, vergemakkelijkt dit de beslissing om bijvoorbeeld voor houten keukendeurtjes te kiezen passend bij deze stijl. Hetzelfde geldt voor het werkblad. Indien u hebt gekozen voor een stoere, moderne keuken past een donker, robuust werkblad hier uitstekend bij. Wat betreft keukenstijlen zijn er talloze mogelijkheden bij KeukenConcurrent. Dus wilt u meer inspiratie opdoen over welke stijl bij u past? Neem dan ook eens een kijkje op onze keukenstijl pagina’s.

Kies een bijpassend werkblad en keukendeurtjes

Eenmaal een beslissing gemaakt over uw gewenste stijl dan volgt de volgende stap: het uitkiezen van bijpassende keukendeurtjes en een werkblad. Zoals hierboven al kort aangegeven, kunt u het werkblad en de keukenfronten volledig aanpassen op uw gekozen stijl. Immers zijn er bij KeukenConcurrent talloze mogelijkheden op het gebied van keukenbladen en -deurtjes. Zo kan iedere keuken volledig aangepast worden naar uw wensen en voorkeuren. Bij ons kunt u namelijk onbeperkt combineren in kleuren, stijlen, werkbladen en grepen. Dat is mogelijk doordat we een uitgebreide collectie bezitten. Door hiermee te combineren stellen we uw keuken zo samen dat deze precies overeenkomt met wat u voor ogen heeft. Zo vindt u bij ons altijd de juiste keuken, wat uw voorkeur ook is.

Bepaal uw gewenste keukenopstelling

Ook op het gebied van keukenopstellingen is er veel mogelijk. Het is hierbij van belang om goed te kijken naar de ruimte van uw keuken, alvorens u een beslissing maakt over de gewenste opstelling. Heeft u thuis niet zoveel ruimte in de keuken? Kies dan bijvoorbeeld voor een praktische hoekkeuken. Deze keuken biedt de mogelijkheid om op een efficiënte manier zo veel mogelijk ruimte te creëren in uw keuken. Benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Lees hieronder meer over de verschillende keukenopstellingen.

Maak een afspraak

Vindt u, net zoals vele anderen, het lastig om hierover beslissingen te maken? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs voor een vrijblijvend advies. Onze specialisten denken graag met u mee over de gewenste keukenstijl, -opstelling en andere zaken

Tot 30 kleuren standaard leverbaar

Iedere keuken van KeukenConcurrent is standaard leverbaar in diverse kleuren. Afhankelijk van het gekozen model kan dit variëren van 5 tot 30 kleuren! Deze kleuren kunt u zonder meerkosten persoonlijk uitkiezen. Of bent u op zoek naar specifieke kleuren die buiten ons standaardassortiment liggen? Ook daarin kunnen wij voorzien. De uiteindelijke prijs is dan afhankelijk van het soort kleur en type keuken dat u kiest. Maar welke kleur u ook wilt, altijd zult u verrast worden door de lage prijs.

Ruime keus in werkbladen

Met meer dan 300 werkbladen in de collectie zit er altijd een kleur of materiaal tussen voor uw ideale keukenblad.

Door de vele keuzemogelijkheden in kleuren is het bovendien makkelijk om uw werkblad te combineren met de fronten en korpuskleuren van uw keuken. En met de HPL-toplaag (slijtvast High Pressure Laminate) beschikt uw keukenblad over een extra lange levensduur. Ideaal natuurlijk als u uw keuken langer dan 10 jaar wilt laten meegaan.

Diverse keukenopstellingen mogelijk

Naast ons aanbod aan werkbladen en kleuren is iedere keuken ook te verkrijgen in diverse opstellingen. Een getoonde rechte keuken is makkelijk aan te passen naar een mooie hoekkeuken of zelfs een eilandkeuken. Hier kunnen onze keukenadviseurs u uitstekend mee van dienst zijn. Weet u nog niet welke opstelling uw voorkeur heeft? Wij hebben een aantal keukenopstellingen voor u beschreven waarmee u een beter beeld krijgt van de mogelijkheden.

Terug
Sluiten
×