Afspraak maken bij KeukenConcurrent
Plan een afspraak
Zoeken

Plan een afspraak

Wat houdt een keuken afspraak in?

Omdat we tijd voor u reserveren in 1 van onze 45 winkels om u uitgebreid te informeren en te inspireren. Wij maken gratis en vrijblijvend inspirerende tekeningen van uw nieuwe keuken, 2D op papier en 3D op de computer. We leggen u onze keukens uit, laten u de kwaliteit van onze werkbladen ervaren en tonen u onze collectie in A-merk keuken apparatuur

Plan nu een winkel- of thuisafspraak

Dus plan nu een winkel - of thuisafspraak en laat u informeren en inspireren over de diverse keuken mogelijkheden. Wordt verrast door onze inspirerende tekeningen van uw nieuwe keuken Zo heeft u een goede indruk van hoe uw keuken eruit komt te zien. U bent van harte welkom! Kunt u niet langskomen? Wij komen ook bij u thuis op bezoek!

Het meest persoonlijkste keukenadvies voor de laagste prijs keukens!

Klanten geven ons een:

8.6
Uit 5061 beoordelingen

Gegarandeerd echte klant meningen!

"Van de keuken kopen tot de keuken installeren was in een woord geweldig! De verkoper van de keuken hielp je met duidelijke tekeningen en de monteur heeft het perfect gedaan. Alle afspraken zijn perfect nagekomen!'' Fam. Warmels

Keukenapparatuur uittesten

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over de verschillende merken, de mogelijkheden en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen zodat u kunt testen welk appararaat of merk het beste bij uw nieuwe keuken past.

Werkblad kiezen

Bij een afspraak kijken we samen welk werkblad het beste bij u past. Ieder werkblad heeft namelijk zijn voor- en nadelen. U kunt bij ons kiezen uit hout, kunststof, graniet, composiet, beton en RVS. Het werkblad is 1 van de bepalende onderdelen in de keuken. Daarom adviseren wij u goed over alle mogelijkheden tijdens een afspraak.

3D keukenontwerp

Een nieuwe keuken is moeilijk voor te stellen. Onze adviseurs maken daarom een gratis 3D ontwerp van uw keuken, zodat u beter zicht heeft in het totaalplaatje van uw keuken. Zo kunt beter beslissen of de indeling of apparatuur wel past bij wat u in gedachten heeft. En ook of u de indeling wel mooi vindt...dat is natuurlijk ook belangrijk!

Terug
Sluiten
×