Wilt u meer weten over onze keukens?

Geheel vrijblijvend in te plannen - Super persoonlijk advies - Wij regelen alles voor u!

25% Voltooid

Ja, ik wil meer weten!

Afspraak inplannen
Vul uw gegevens in en wij bellen u terug ter bevestiging. U wordt dan direct ingepland.

* Voorletter

* Postcode
?
* Telefoonnr.
* E-mailadres
Voorwaarden checkbox*

Uw gegevens zijn nodig voor het reserveren. We garanderen 100% privacy. Bij het reserveren gaat u akkoord met de voorwaarden.

  1. Vul vrijblijvend uw gegevens in
  2. Wij bellen u terug ter bevestiging
  3. En zetten de koffie alvast klaar!

Wat houdt een keuken afspraak in?

Omdat we tijd voor u reserveren in 1 van onze 45 winkels om u uitgebreid te informeren en te inspireren. Wij maken gratis en vrijblijvend inspirerende tekeningen van uw nieuwe keuken, 2D op papier en 3D op de computer. We leggen u onze keukens uit, laten u de kwaliteit van onze werkbladen ervaren en tonen u onze collectie in A-merk keuken apparatuur

Plan nu een winkel- of thuisafspraak

Dus plan nu een winkel - of thuisafspraak en laat u informeren en inspireren over de diverse keuken mogelijkheden. Wordt verrast door onze inspirerende tekeningen van uw nieuwe keuken Zo heeft u een goede indruk van hoe uw keuken eruit komt te zien. U bent van harte welkom! Kunt u niet langskomen? Wij komen ook bij u thuis op bezoek!

25% Voltooid

Ja, ik wil meer weten!

Afspraak formulier Affiliate

Stel u voor dat u met het beste advies uw ideale keuken voor weinig geld kan kopen. Met een luxe uitstraling dat perfect aansluit op uw wensen! En dat u bij ons uitstekend geholpen wordt. Plan daarom nu een afspraak en laat u adviseren door de beste adviseurs op keukengebied!

  • Geheel vrijblijvend in te plannen
  • Super persoonlijk advies
  • Wij regelen alles voor u!
Voorletter
Tussenvoegsel
Achternaam
Postcode
Huisnr
Toev.
?
E-mailadres
Telefoonnummer
voorwaarden*

Uw gegevens zijn nodig voor het reserveren. 100% veilig, betrouwbaar én GRATIS.

Het meest persoonlijkste keukenadvies voor de laagste prijs keukens!

Klanten geven ons een:

8.6
Uit 2817 beoordelingen

Gegarandeerd echte klant meningen!

"Van de keuken kopen tot de keuken installeren was in een woord geweldig! De verkoper van de keuken hielp je met duidelijke tekeningen en de monteur heeft het perfect gedaan. Alle afspraken zijn perfect nagekomen!'' Fam. Warmels

Keukenapparatuur uittesten

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over de verschillende merken, de mogelijkheden en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen zodat u kunt testen welk appararaat of merk het beste bij uw nieuwe keuken past.

Werkblad kiezen

Bij een afspraak kijken we samen welk werkblad het beste bij u past. Ieder werkblad heeft namelijk zijn voor- en nadelen. U kunt bij ons kiezen uit hout, kunststof, graniet, composiet, beton en RVS. Het werkblad is 1 van de bepalende onderdelen in de keuken. Daarom adviseren wij u goed over alle mogelijkheden tijdens een afspraak.

3D keukenontwerp

Een nieuwe keuken is moeilijk voor te stellen. Onze adviseurs maken daarom een gratis 3D ontwerp van uw keuken, zodat u beter zicht heeft in het totaalplaatje van uw keuken. Zo kunt beter beslissen of de indeling of apparatuur wel past bij wat u in gedachten heeft. En ook of u de indeling wel mooi vindt...dat is natuurlijk ook belangrijk!

Wilt u meer weten over onze keukens?

Terug naar boven
×

Wacht!

"Ga niet met lege handen weg!"

Ontvang gratis ons Keuken Magazine boordevol tips en een compleet overzicht van onze keukencollectie inclusief prijs.