Zelf 3D keuken ontwerpen

Zet nu uw ideeën om in beeld!

 • Direct starten zonder installatie
 • Duizenden keukenvariaties mogelijk
 • Meteen delen met vrienden
25% Voltooid

Start met ontwerpen

3D formulier live
Naar wie mogen wij het ontwerp sturen?
Voorletter
Achternaam
Postcode
Huisnummer
Straat & Plaats
?
Telefoonnr.
E-mailadres
Nieuwsbrief
Voorwaarden*

Uw gegevens zijn nodig voor de 3D tool. Veilig, betrouwbaar en gratis!

 1. Vul vrijblijvend uw gegevens in
 2. Start direct met ontwerpen
 3. Binnen 5 min. een compleet ontwerp!

Direct starten zonder installatie

Omdat u direct en zonder te wachten wilt beginnen met ontwerpen, hoeft u niks te downloaden. Onze 3D tool laadt meteen en u kunt direct starten met ontwerpen. Zo heeft u vandaag een goede keukenimpressie van uw ideeën en ziet u meteen wat wel/niet gaat werken.

Duizenden keukenvariaties mogelijk

Omdat u meerdere varianten wilt bekijken voordat u een keuze maakt, kunt u met onze 3D programma makkelijk kastjes omwisselen, de opstelling aanpassen, werkbladen afwisselen etc. Zo kunt u eindeloos varieren totdat u heeft ontworpen wat u mooi vindt. U ziet meteen uw ideale keuken!

Ontwerp de mooiste keuken in realistisch 3D

25% Voltooid

De mooiste 3D ontwerpen

3D formulier Affiliate B-variant

Stel u voor: met slechts een paar klikken uw ideale keuken zelf ontwerpen! Zelf uw kleuren, apparatuur of werkbladen uitzoeken met direct resultaat. U ziet meteen een realistisch beeld van uw nieuwe keuken. Start nu met ontwerpen!

 • Direct starten zonder installatie
 • Duizend variaties mogelijk
 • Meteen delen met vrienden
Voorletter
Tussenvoegsel
Achternaam
Postcode
Huisnr
Toev.
?
E-mailadres
Telefoonnummer
Privacy*

Uw gegevens zijn nodig voor het 3D programma. 100% veilig, betrouwbaar en GRATIS!

Fam. Smeets

8.6
Uit 2819 beoordelingen

Gegarandeerd echte klant meningen!

De adviseur heeft een supermooi plan opgesteld voor onze keuken. Onze keuzes en wensen zijn in goed overleg opgenomen. Daarbij heeft hij de tijd genomen om alles goed door te spreken, wijzigingen aanbrengen is ook geen probleem. 

Meteen delen met vrienden

Omdat u graag uw nieuwe keuken wilt showen, kunt u de 3D ontwerpen makkelijk delen met vrienden. En als u een professional erna wilt laten kijken, kunt u hem ook tegelijk delen met 1 van onze adviseurs. Zij helpen u verder met het ontwerp!

Zet uw keukenideeën om in beeld

Omdat u wellicht al een idee heeft wat u wilt, kunt u met onze 3D tool testen hoe uw idee in werkelijk komt te zien. Zo zet u direct uw keukenideeën om in beeld en ziet u meteen of het past in uw ruimte. U kunt eindeloos varieren en al uw ideeën uitproberen!

Ideale voorbereiding op uw afspraak

Vragen over uw 3D ontwerp of wilt u het ontwerp vergelijken met de keukens in onze showroom? Plan een afspraak in met onze adviseurs en loop samen het ontwerp door. Het gebruik van de 3D ontwerp als ideale voorbereiding.

3D keukenontwerpen tips

3D Keuken ontwerpen

Wilt u zelf uw keuken inrichten? De beste manier om uw eigen keuken samen te stellen is het maken van een 3D ontwerp van de nieuwe situatie. Een 3D ontwerp laat de keuken echt tot leven komen en geeft u inspiratie om verschillende keuken ideeën toe te passen vanuit meerdere invalshoeken! 

Keukenontwerp tool

Het bepalen van ideale opstelling voor uw nieuwe keuken is niet eenvoudig. Gebruik daarom de gratis KeukenConcurrent 3D keukenontwerp Tool om uw ideale keuken te ontwerpen en ga snel en eenvoudig aan de slag met uw ontwerp. Het enige wat u namelijk hoeft te doen is een keukenstijl uitkiezen, de keukenruimte bepalen en u kunt aan de slag met uw keuken ontwerpen!

3D Inspiratie opdoen

U zult zien dat het gebruik van de 3D keukenontwerp Tool één grote bron van inspiratie is. Een functionele en logische keukenopstelling en het plaatsen van ramen en deuren vormen de basis. Vervolgens voegt u de gewenste materialen en kleuren toe. U zult merken dat het ontwerpen van uw keuken u inspireert bij het uitproberen van meerdere keukenopstellingen. Uiteindelijk moet het 3D ontwerp u de ideale keuken opleveren.

3D ontwerp als voorbereiding

Vragen over uw 3D ontwerp of wilt u het ontwerp eens vergelijken met de keukens in onze showroom? Plan een afspraak en 1 van onze adviseurs loopt samen met u het ontwerp door. Het gebruik van de 3D Tool als ideale voorbereiding:

 • 3D ontwerp als inspiratiebron
 • Realistische tekening
 • Ideale voorbereiding op uw afspraak
Terug naar boven
×

Wacht!

"Ga niet met lege handen weg!"

Ontvang gratis ons Keuken Magazine boordevol tips en een compleet overzicht van onze keukencollectie inclusief prijs.