Showroomkeukens uitverkoop

Showroomkeukens zijn nieuwe keukens die regelmatig plaats maken voor nieuwe modellen. De vorige collectie showroomkeukens wordt vervolgens voor bodemprijzen aangeboden. Alle showroomkeukens in de uitverkoop zijn als nieuw en voorzien van de beste keukenapparatuur. Mis deze kans dus niet en reserveer de keuken die u altijd al wilde hebben voor een spotprijs. 

Filter keukens

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!

Uitverkoop keukens mogelijkheden

Onze showroomkeukens hebben een vaststaande keukenopstelling, maar u kunt ze wel aanpassen zodat het perfect bij u thuis in de ruimte past. Wanneer u behoefte heeft aan meer werk- of opbergruimte, kunt u daarnaast kiezen voor extra keukenelementen. Zo past u de keuken heel eenvoudig aan naar uw persoonlijke smaak.

Heeft u andere wensen met betrekking tot uw showroomkeuken, bijvoorbeeld andere grepen voor de keukendeurtjes, dan kunt u dit altijd bespreken met een van onze keukenspecialisten. Zij vertellen u graag wat de opties zijn. Er is meer mogelijk dan u denkt met een showroomkeuken.

Topmerken apparatuur

De keukenapparatuur in de showroomkeukens is van de beste kwaliteit. Er is geen sprake van schade door gebruik, aangezien de apparatuur nog nooit eerder is aangesloten. U betaalt daarom slechts een fractie van de originele aankoopprijs, zelfs voor topmerken als Whirlpool, Boretti, Bosch, Bauknecht, Smeg en Siemens.

Onze showroomkeukens zijn over het algemeen voorzien van een combimagnetron of oven, een fornuis, een koelkast, een vaatwasser en een afzuigkap.

Nieuwstaat showroomkeuken

Het hang en sluitwerk van de keukenlades en –kastjes is in perfecte staat. De keukendeurtjes zijn maar een aantal keer geopend. Mocht het voorkomen dat de scharnieren vaker zijn gebruikt, dan vervangen wij deze kosteloos. Op de keukenbladen is nooit gewerkt waardoor deze vrij zijn van krassen en andere beschadigingen. Zodra u de keuken heeft gereserveerd, wordt alle verlichting standaard vervangen. Zo bent u ervan verzekerd dat de nieuwe lampen lang meegaan. Behalve de ongelofelijk lage prijs, is er vrijwel geen verschil tussen een showroomkeuken en een keuken uit onze nieuwe collectie.

Snelle levertijd

De levertijd van een showroomkeuken in de uitverkoop is gewoonlijk zeer snel. De keuken is zoals u begrijpt op voorraad en kan daardoor meteen na aankoop worden opgehaald of afgeleverd.

U heeft hierbij de keuze om de showroomkeuken zelf te demonteren en te plaatsen of dit door ons uit handen te laten nemen.Net wat voor u het meest wenselijk is.

Reserveer nu direct uw showroomkeuken

Net als bij onze andere collecties biedt KeukenConcurrent showroomkeukens in diverse stijlen. We hebben landelijke en design keukens, greeploze en semigreeploze keukens, hoogglans en eilandkeukens. Met een showroomkeuken in de uitverkoop krijgt u de keuken van uw dromen met ook nog eens heel veel korting. Bent u geïnteresseerd in een van onze showroomkeukens? Neem dan contact op met één van onze vestigingen of reserveer uw voordelige keuken direct op de website.


  • Showroomkeukens in nieuwstaat
  • Iedere keuken voorzien van topmerk apparatuur
  • Zo uit de showroom te halen, dus snelle levertijd
Terug naar boven
×

Wacht!

"Ga niet met lege handen weg!"

Ontvang gratis ons Keuken Magazine boordevol tips en een compleet overzicht van onze keukencollectie inclusief prijs.