Showroomkeukens uitverkoop tot 70% korting – KeukenConcurrent
Showroomkeukens
Zoeken

Showroomkeukens uitverkoop

Showroomkeukens maken regelmatig plaats voor nieuwe modellen keukens. De vorige collectie showroomkeukens wordt vervolgens voor een bodemprijs aangeboden waardoor u kunt profiteren van kortingen tot wel 70%. Alle showroomkeukens in de uitverkoop zijn als nieuw en tevens voorzien van de beste keukenapparatuur. Mis deze kans dus niet en reserveer de keuken die u altijd al wilde hebben voor een voordelige prijs. Bekijk ook onze keukencollectie of bezoek een vestiging bij u in de buurt.

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
KeukenConcurrent budgetplanner

Showroomkeukens naar uw wensen

Onze showroomkeukens hebben een vaststaande keukenopstelling, maar hebben de mogelijkheid om ze volledig naar uw persoonlijke situatie aan te passen. Wanneer u behoefte heeft aan meer werk- of opbergruimte, kunt u kiezen voor extra keukenelementen. Zo past u onze budgetkeukens heel eenvoudig aan naar uw persoonlijke smaak.

Heeft u andere wensen met betrekking tot uw showroomkeuken, bijvoorbeeld andere grepen voor de keukendeurtjes, dan kunt u dit altijd bespreken met een van onze keukenspecialisten. Zij vertellen u graag wat de opties zijn. Er is meer mogelijk dan u denkt met onze voordelige showroomkeukens.

Topmerken keukenapparatuur

De keukenapparatuur in de showroomkeukens is van de beste kwaliteit. Er is geen sprake van schade door gebruik, aangezien de apparatuur nog nooit eerder is aangesloten. U betaalt slechts een fractie van de originele aankoopprijs, zelfs voor topmerken als Whirlpool, Boretti, Bosch, Bauknecht, Smeg en Siemens.

Onze showroomkeukens zijn over het algemeen voorzien van een combimagnetron of oven, een fornuis, een koelkast, een vaatwasser en een afzuigkap.

Nieuwstaat showroomkeuken

Het hang en sluitwerk van de keukenlades en –kastjes is in perfecte staat. De keukendeurtjes zijn maar een aantal keer geopend. Mocht het voorkomen dat de scharnieren vaker zijn gebruikt, dan vervangen wij deze kosteloos voor u. Op de keukenbladen is nooit gewerkt waardoor deze vrij zijn van krassen en andere beschadigingen. Zodra u de keuken heeft gereserveerd, wordt alle verlichting standaard vervangen. Zo bent u ervan verzekerd dat de nieuwe lampen lang meegaan. Behalve de lage prijs, is er vrijwel geen verschil tussen een showroomkeuken en een keuken uit onze nieuwe collectie.

Snelle levertijd

De levertijd van een showroomkeuken is gewoonlijk zeer snel. De keuken kan namelijk direct na aankoop worden opgehaald of afgeleverd. U heeft hierbij de keuze om de showroomkeuken zelf te demonteren en te plaatsen of dit door ons uit handen te laten nemen. Net wat voor u het beste uitkomt.

Reserveer direct uw showroomkeuken

Net als bij onze nieuwe keukens, hebben wij showroomkeukens in diverse stijlen. We hebben landelijke en design keukens, greeploze en semigreeploze keukens, hoogglans en eilandkeukens. Met een showroomkeuken in de uitverkoop krijgt u de keuken van uw dromen met ook nog eens een hoge korting. Bent u geïnteresseerd in een betaalbare keuken uit onze showroom? Neem dan contact op met één van onze winkels of reserveer uw keuken direct op de website.

  • Showroomkeukens in nieuwstaat
  • Iedere keuken voorzien van topmerk apparatuur
  • Zo uit de showroom te halen, dus snelle levertijd
Terug
Sluiten
×