Wat kost een keuken?

Bereken het met de keukenconcurrent budgetplanner

Budgetplanner

Versie: 2.0

9.3/10
Start de budgetplanner
25% Voltooid

App Start de budgetplanner

Start de budgetplanner
Naar wie mogen wij de prijsindicatie sturen?
* Voorletter
* Postcode
* Huisnummer
* Telefoonnr.
* E-mailadres
Ja, ik geef toestemming om mij de nieuwsbrief te mailen. Want ik wil geen aanbiedingen missen.
Voorwaarden*

Bereken wat uw nieuwe keuken kost

  • In 5 minuten een gerichte prijsindicatie
  • Krijg inzicht in wat iets nou kost !?
  • Snel, simpel en vrijblijvend!

Wat kost een keuken? Met de KeukenConcurrent Budgetplanner berekent u eenvoudig de totaalprijs van uw nieuwe keuken op basis van de afmetingen, uw keuze in materiaal, kleur, kastindeling, apparatuur en accessoires. Als u op zoek bent naar een nieuwe keuken, wilt u natuurlijk weten wat uw keuken gaat kosten. Het is namelijk prettig te weten op wat voor keukenprijs u kunt rekenen.

De budgetplanner biedt u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend uw keuken kosten uit te rekenen. U krijgt namelijk op basis van uw eigen voorkeuren en keuzes een passend kostenoverzicht te zien. Wij garanderen u, met de KeukenConcurrent Budgetplanner berekent u de laagste keukenprijs van Nederland!

De prijzen zijn gebaseerd op onze gemiddelde adviesprijzen, hiermee heeft u al een goed beeld wat de kosten zijn voor uw nieuwe keuken.

Recencies

"Werkt simpel en snel. Fijn om te weten wat de keuken in onze afmetingen zou gaan kosten."

- Margé & Niek

"Handige tool. Wij wisten direct waar we aan toe zijn zonder de tussenkomst van een verkoper."

- Brabara & Mehmet

"Helemaal top! Doordat je kan spelen met je keuzes haal je het maximale uit je budget."

- Jeroen

"Werkt simpel en snel. Fijn om te weten wat de keuken in onze afmetingen zou gaan kosten."

- Margé & Niek

"Handige tool. Wij wisten direct waar we aan toe zijn zonder de tussenkomst van een verkoper."

- Brabara & Mehmet

Budget tips

Keukenopstelling

Een royale keukenopstelling met meer kasten of een kookeiland hoeft niet direct te betekenen dat een keuken ook meer kost. De prijs wordt onder andere bepaald door de materialen waar keukenkasten en de keukendeurtjes van gemaakt zijn. Zo zijn kastjes van massief hout prijziger dan kastjes die zijn vervaardigd uit kunststof. Kunststof biedt zeer veel mogelijkheden voor een lage prijs. Het materiaal kan in vrijwel elke kleur worden geleverd en tevens worden voorzien van een print. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een marmerlook, houtlook of een hoogglans uitvoering. Daarnaast is kunststof onderhoudsvrij, slijtvast en zeer goed bestand tegen krassen

Speciale afwerkingen

Het meest voordelig is een standaard keukenopstelling met kasten in gangbare maten. Kiest u voor kasten met een afwijkende maat, bijvoorbeeld diepere en hogere kasten of hoekkasten met een carrousel, dan dient u rekening te houden met een hoger eindbedrag. Hetzelfde geldt voor ladekasten. Over het algemeen geldt dat keukenkasten met een speciale afwerking in een hogere prijscategorie vallen. Wilt u weten wat de kosten zijn van de kasten en lades die u voor ogen hebt? Met onze Budgetplanner ziet u snel en overzichtelijk de prijzen van verschillende keukensamenstellingen.

VEELZIJDIGE WERKBLADEN

Werkbladen zijn er in verschillende materialen. Het soort materiaal en de uitvoering dragen bij aan de totale prijs van de keuken. Een keukenblad met een uniek karakter, zoals graniet of massief hout valt duurder uit dan bladen van kunststof en composiet. Wenst u met een beperkt budget toch een houten of granieten finish? Kies dan voor een kunststof keukenblad. Dit materiaal kan zo worden bedrukt dat het niet van echt te onderscheiden valt. Wilt u een speciale afwerking, dan zullen er bijkomende kosten volgen. Dit geldt bijvoorbeeld voor een reliëf of spatranden die niet in het standaard ontwerp zijn verwerkt. 

MODERNE KEUKENAPPARATUUR

Een keuken met daarin de nieuwste en beste keukenapparatuur is voor iedereen mogelijk bij KeukenConcurrent. Onze keukenapparatuur is altijd van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. We bieden topmerken in het hogere prijssegment als Boretti, Siemens of Smeg, maar ook keukenapparatuur in een lagere prijsklasse, zoals Whirlpool, Ignis of Candy. U hoeft dan ook niets te missen in uw nieuwe keuken. In onze budgetplanner kunt u zelf kiezen in welke prijsklasse u apparatuur zoekt. Zo weet u zeker dat u altijd de beste keukenapparatuur krijgt voor de laagste prijs

Terug naar boven
×
×
×
×

Wacht!

"Ga niet met lege handen weg!"

Ontvang gratis ons Keuken Magazine boordevol tips en een compleet overzicht van onze keukencollectie inclusief prijs.