AFZUIGKAPPEN

AFZUIGKAP: WAAR MOET IK OP LETTEN?

Op zoek naar een nieuwe afzuigkap in de keuken? Dan is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. De afzuigkap is namelijk een onmisbaar onderdeel in de keuken. Niet alleen verwijdert de afzuigkap etensgeuren, ook de uitstraling van de afzuigkap speelt een grote rol in de keuken. Om uw keuken te voorzien van de beste afzuigkap helpen we u graag met de keuze. Lees dus snel verder en ontdek welke afzuigkap het beste bij u past.

WELKE SOORT AFZUIGKAPPEN ZIJN ER?

Om een afzuigkap te kiezen die bij u past is het goed om van tevoren na te denken over een aantal zaken. Afzuigkappen zijn er namelijk in verschillende soorten en maten. Wilt u een afzuigkap met of zonder motor? Welke u nodig heeft is afhankelijk van het afvoersysteem in uw woning. Heeft u een centraal afzuigsysteem? Dan heeft u geen motor in uw afzuigkap nodig. Wanneer u een afzuigkap gaat kopen is het ook belangrijk om te letten op het vermogen, het geluidsniveau, de afzuigcapaciteit en het design. Klik op de afzuiger naar keuze en ontdek alle informatie over de desbetreffende afzuiger in de keuken.

Wandschouw afzuigkap

WANDSCHOUW AFZUIGKAPPEN

De schouwkap is in verschillende vormen verkrijgbaar, maar wordt altijd tegen de wand gemonteerd. Een verschil ten opzichte van de eilandkap en plafondafzuigkap is dat de schouwkap niet vrij hangt. Een schouwkap kan ook in de hoek worden geplaatst..

Vlakscherm afzuigkap

GEINTEGREERDE AFZUIGKAPPEN

Wilt u de afzuigkap perfect aansluiten bij de rest van uw keukeninterieur? Kies dan voor een geïntegreerde afzuigkap in de stijl van uw keuken. Van inbouw tot onderbouw: voor welke afzuigkap kiest u?  

  • Alles over geïntegreerd
Inbouw afzuigkap

INBOUW AFZUIGKAPPEN

Een afzuigkap kan ook ingebouwd worden in de keukenkasten boven het werkblad. Inbouwmodel afzuigkappen, ook wel geïntegreerde afzuigkappen, zijn in vele huishoudens te vinden, vooral door de gunstige prijs.

Eiland afzuigkap

EILAND AFZUIGKAPPEN

De eilandkap is tegenwoordig één van de meest verkochte afzuigkappen. De eilandkap is populair, omdat hij boven een kookeiland gemonteerd wordt en helemaal vrij hangt. Dit is praktisch en geeft de keuken ook de nodige stijl.

Terug
Sluiten
×