Koffiemachines voor in uw keuken

koffiemachine

Met een inbouw koffiemachine krijgt uw keuken een moderne en stijlvolle uitstraling. Daarnaast zorgt een inbouw koffiemachine voor de ultieme barista ervaring. Of u nu zin heeft in een heerlijk kopje cappuccino of latte macciato, u geniet gegarandeerd! Twijfelt u of een inbouw koffiemachine iets voor u is? Lees dan verder, wij vertellen u hier graag meer over.

Ontdek ons magazine

Vol nieuwe en handige trends, 60 pagina's dik en gratis thuisbezorgd.

Tips bij het kijken naar Koffiemachines:

Er zijn veel verschillende soorten inbouw koffiemachines verkrijgbaar. Daarom leggen de adviseurs van KeukenConcurrent hier uit waar u op moet letten:

  • Wateraansluiting. Er zijn inbouw koffiemachines met een vaste wateraansluiting, maar ook inbouw koffiemachines zonder. Het voordeel van een vaste wateraansluiting is dat u de koffiemachine niet steeds hoeft bij te vullen.
  • Onderhoudsvriendelijkheid. Inbouw koffiemachines verschillen in de mate van onderhoudsvriendelijkheid. Een aantal inbouw koffieapparaten hebben een zelfreinigende functie, zodat u deze minder vaak hoeft schoon te maken. Van inbouw koffiemachines zonder deze functie moet u de reservoirs en lades regelmatig van legen en schoonmaken.
  • Geluidsniveau. Niet geheel onbelangrijk is het aantal decibellen dat de inbouw koffiemachine produceert. Een koffiemachine is nooit helemaal stil, maar merken verschillen in het geluid dat hun koffiemachines maken

Inbouw koffiemachine in bestaande keuken.

In een bestaande keuken kan het lastig zijn om een plek te vinden voor een inbouw koffiemachine. Laat u goed informeren wanneer u een machine aanschaft voor een bestaande keuken zodat u zeker weet dat u de juiste ruimte maar ook de juiste aansluitingen heeft.

Vrijblijvende afspraak maken

Een inbouw koffiemachine vormt een eenheid met de andere apparatuur uit uw keuken, zoals de oven en het fornuis. Een los inbouw koffieapparaat heeft als nadeel dat het die eenheid enigszins doorbreekt. Met een inbouw koffiemachine geeft u uw keuken nog meer uitstraling. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met een adviseur van KeukenConcurrent om samen de meest geschikte inbouw koffiemachine te kiezen.

Budgetplanner

Gebruik onze budgetplanner

In 5 minuten de prijs van je nieuwe keuken. Snel, simpel en gemakkelijk.

×