Koffiemachines voor de laagste prijs - KeukenConcurrent
Koffiemachines
Zoeken

Koffiemachines voor in uw keuken

Bent u op zoek naar een koffiemachine voor in uw nieuwe keuken of als vervanging van uw bestaande koffiemachine? Aan het begin van uw dag, of ’s avonds bij het achtuurjournaal: een heerlijke kop dampende koffie kan dan niet ontbreken. Met een inbouw koffiemachine zet u elke dag de lekkerste koffie zoals een espresso, cappuccino of latte macchiato.

Bekijk hieronder een aantal koffiemachines voor de laagste prijs:

Tips bij het kijken naar Koffiemachines:

Er zijn veel verschillende soorten inbouw koffiemachines verkrijgbaar. Daarom leggen de adviseurs van KeukenConcurrent hier uit waar u op moet letten:

  • Bestaande keuken. In een bestaande keuken kan het lastig zijn om een plek te vinden voor een inbouw koffiemachine. Bij de keuze van de keuken is er in eerste instantie geen rekening mee gehouden. Als u toch de ruimte denkt te hebben, laat u dan goed informeren over de aansluitingen die nodig zijn. Als u een nieuwe keuken gaat kopen, is een inbouw koffiemachine zeker de moeite waard en kunt u er direct rekening mee houden bij de indeling van de keuken.
  • Wateraansluiting. Er zijn inbouw koffiemachines met een vaste wateraansluiting, maar ook inbouw koffiemachines zonder. Het voordeel van een vaste wateraansluiting is dat u de koffiemachine niet steeds hoeft bij te vullen.
  • Onderhoudsvriendelijkheid. Inbouw koffiemachines verschillen in de mate van onderhoudsvriendelijkheid. Een aantal inbouw koffieapparaten hebben een zelfreinigende functie, zodat u deze minder vaak hoeft schoon te maken. Van inbouw koffiemachines zonder deze functie moet u de reservoirs en lades regelmatig van legen en schoonmaken.
  • Geluidsniveau. Niet geheel onbelangrijk is het aantal decibellen dat de inbouw koffiemachine produceert. Een koffiemachine is nooit helemaal stil, maar merken verschillen in het geluid dat hun koffiemachines maken.

Vrijblijvende afspraak maken
Een inbouw koffiemachine vormt een eenheid met de andere apparatuur uit uw keuken, zoals de oven en het fornuis. Een los inbouw koffieapparaat heeft als nadeel dat het die eenheid enigszins doorbreekt. Met een inbouw koffiemachine geeft u uw keuken nog meer uitstraling. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met een adviseur van KeukenConcurrent om samen de meest geschikte inbouw koffiemachine te kiezen.

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Gratis KeukenConcurrent budgetplanner

Weten wat keuken apparatuur kost bij ons?

Bereken het met onze online budgetplanner

In 5 minuten de prijs van uw keuken apparatuur! Selecteer opstelling, uitvoering en werkbladen Snel, simpel en gemakkelijk

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
Terug
Sluiten
×