Ovens en magnetrons

Oven

Bent u op zoek naar een oven voor in uw nieuwe keuken of als vervanging van uw bestaande oven? Een oven en magnetron zijn niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Deze keukenapparatuur maakt de bereiding van maaltijden makkelijker en biedt tal van mogelijkheden om de lekkerste gerechten in klaar te maken. Voordat u een oven of magnetron koopt, is het belangrijk dat u goed weet wat u wilt.

Conventioneel of multifunctioneel oven?

Binnen het assortiment ovens zijn er twee hoofdgroepen: conventioneel of multifunctioneel. Conventionele ovens werken door verwarming van de boven- en onderwand. Multifunctionele ovens kennen meerdere manieren om gerecht te bereiden (en combinaties hiervan):

  • Hetelucht. De hete lucht zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de oven en is zeer geschikt voor gelijkmatige garing van grote stukken vlees.
  • Grill. Op het grill element kunt u het ingrediënt of gerecht een lekker krokant korstje geven. Denk bijvoorbeeld aan een gegratineerde ovenschotel of sappig gebraden kip.
  • Stoom. Verhitting door stoom zorgt ervoor dat de smaak, structuur en kleur van gerechten optimaal behouden blijven.

Vrijblijvende afspraak voor uw oven

Een combi-magnetron en multifunctionele oven lijken veel op elkaar als het gaat om de mogelijkheden. Een oven geeft u het volume voor grotere maaltijden. Als u beide wilt, maar niet zoveel ruimte hebt, is een combi-magnetron de beste optie. Heeft u een grote keuken? Dan is een flinke oven naast de magnetron een waardevolle toevoeging aan uw keuken. Maak nu vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs voor advies over magnetrons en ovens.

Inbouwoven

Ovens

Een oven is doorgaans groter en beter geschikt voor flinke schotels. Een oven geeft u het volume voor grotere maaltijden. De warmtes zijn vaak apart in te stellen voor perfecte bereiding.

Combimagnetron

Combimagnetron

Een combi-magnetron is de combinatie van een magnetron en een oven. Een combi-magnetron geeft u vrijwel alle opties die u met een multifunctionele oven ook hebt, ook als u niet zoveel ruimte hebt

Magnetron

Magnetrons

Met een magnetron warmt u een maaltijd lekker snel op. U kunt er ook snel mee ontdooien. De moderne magnetrons geven u zelfs de mogelijkheid om er mee te braden, bakken, garen en grillen.

Fornuis

Fornuizen

Een fornuis is een combinatie van een oven + kookplaat en kan vrijstaand of als inbouwfornuis worden geplaatst. De meeste fornuizen hebben een gaskookplaat en sommige een inductiekookplaat.

Terug
Sluiten
×