Kunststof keukenblad voor de laagste prijs | KeukenConcurrent
Kunststof keukenbladen
Zoeken

Kunststof keukenbladen in alle maten

Een kunststof keukenblad is veelzijdig en praktisch

Een kunststof keukenblad is veelzijdig en praktisch. Kunststof is in iedere mogelijke kleur verkrijgbaar waardoor u eindeloos kan combineren. Er is veel variatie aanwezig. Van egale tinten tot een combinatie van kleuren en van steen- tot houtpatronen. Ook een mix van meerdere patronen behoort tot de opties. Of u nu een moderne of traditionele keuken wenst, een kunststof keukenblad van KeukenConcurrent past er altijd perfect bij. 

HPL keukenblad

Kunststof keukenbladen worden ook wel HPL-bladen genoemd. HPL staat voor High Pressure Laminate en staat bekend als laminaat of kunststof. De bladen bestaan uit een mengsel van papierpulp en fenolhars met een (bedrukte) decorlaag. Deze laag wordt afgedekt met een harde transparante toplaag van hars. Dit alles wordt samengeperst onder hoge druk, waarna een zeer slijtvast en krasbestendig materiaal ontstaat. Omdat een kunststof keukenblad machinaal wordt gemaakt kan het in veel verschillende diktes en vormen worden geproduceerd.

Hygiënisch

Veel keukens hebben een kunststof keukenblad. Door de vele opties op het gebied van kleur, vorm en dikte is elk blad speciaal. Omdat het waterdicht, stoot- en krasvrij is blijft het werkblad jarenlang in een uitstekende staat. De bladen zijn onderhoudsvriendelijk en kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt. Al deze eigenschappen dragen bij aan het hygiënische aspect van kunststof werkbladen.

Afwerking

U hebt veel mogelijkheden voor de afwerking en uitvoering van kunststof keukenbladen bij KeukenConcurrent. Om overstromend water bij de spoelbak tegen te gaan kan u voor een opstaande rand aan de voorzijde van het werkblad kiezen. Een dergelijke rand wordt waterkering genoemd. Er zijn ook keukenbladen met een volledige randlijst van bijvoorbeeld hout, RVS of metaal. Iedere afwerking heeft een geheel eigen uitstraling. Met een kunststof blad bepaalt u zelf de sfeer in de keuken. 

Wilt u ook een kunststof keukenblad? In onze webshop en showroom vindt u tal van voorbeelden. Bent u op zoek naar uitgebreid en persoonlijk advies? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice. 

Terug
Sluiten
×