Kunststof keukenblad voor de laagste prijs | KeukenConcurrent
Kunststof keukenbladen
Zoeken

Kunststof keukenbladen in alle maten

Kunststof keukenblad

Een kunststof keukenblad is veelzijdig en praktisch

Een kunststof keukenblad is veelzijdig en praktisch. Kunststof is in vrijwel iedere mogelijke kleur verkrijgbaar waardoor u eindeloos kan combineren. Er is veel variatie mogelijk. Van egale tinten tot een combinatie van kleuren en van steen- tot houtpatronen. Of u nu een moderne of traditionele keuken wenst, een kunststof keukenblad van KeukenConcurrent past er altijd perfect bij. 

HPL keukenblad

Kunststof keukenbladen worden ook wel HPL-bladen genoemd. HPL staat voor High Pressure Laminate en staat bekend als laminaat of kunststof. De bladen bestaan uit multiplex of vezelplaat met daarop de HPL-toplaag. Dit alles wordt samengeperst onder hoge druk, waarna een zeer duurzaam materiaal ontstaat. Omdat een kunststof keukenblad machinaal wordt gemaakt kan het in veel verschillende diktes en vormen worden geproduceerd.

Hygiënisch

Veel keukens hebben een kunststof keukenblad vanwege het hygiënische karakter. Kunststof keukenbladen zijn namelijk waterdicht en kunnen dus eenvoudig worden schoongemaakt. Al deze eigenschappen dragen bij aan het hygiënische aspect van kunststof werkbladen. Wel is het noodzakelijk om je keukenblad goed te onderhouden. Bij kunststof raden wij aan om voor dagelijks onderhoud een vochtig doekje met een zacht schoonmaakmiddel, zoals allesreiniger, te gebruiken. Voor hardnekkige vlakken of kalkaanslag kun je Spiritus of wasbenzine gebruiken. LET OP na gebruik van deze middelen altijd goed naspoelen en deze middelen nooit op de randafwerking gebruiken.

Afwerking

U hebt veel mogelijkheden voor de afwerking en uitvoering van kunststof keukenbladen bij KeukenConcurrent. Iedere afwerking heeft een geheel eigen uitstraling. Met een kunststof blad bepaalt u zelf de sfeer in de keuken. Om bijvoorbeeld overstromend water bij de spoelbak tegen te gaan kan u voor een opstaande rand aan de voorzijde van het werkblad kiezen. Een dergelijke rand wordt waterkering genoemd. Benieuwd naar onze andere randafwerkingen? Kom dan langs in een van onze vestigingen en vraag het aan een van onze keukenadviseurs.

Terug
Sluiten
×