Kunststof keukenblad

Kunststof aanrechtblad: veelzijdig en praktisch

Een aanrechtblad van kunststof is veelzijdig en praktisch. Bovendien is een kunststof aanrechtblad in zeer uiteenlopende varianten en randafwerkingen verkrijgbaar. Keukenbladen van kunststof kunnen dan ook eindeloos in diverse keukenstijlen toegepast worden. Tevens is een kunststof werkblad erg praktisch en kent dit type blad vele voordelen. Als eerste heeft een kunststof aanrechtblad een lange levensduur, doordat het blad is voorzien van een slijtvaste HPL toplaag. Daarnaast zorgt deze toplaag er ook voor dat het blad waterbestendig en onderhoudsvriendelijk is. Spreken deze voordelen u wel aan en zou u graag meer te weten willen komen over dit veelzijdige en praktische werkblad? Lees dan snel verder. De specialisten van KeukenConcurrent vertellen u hieronder alles over de kosten, het onderhoud en de combinatiemogelijkheden van een kunststof keukenblad.

  • Ontwerp uw nieuwe keuken in 3D
  • Direct starten zonder installatie
  • Download gratis uw resultaat
KeukenConcurrent 3D tool
  • Tips over werkbladen en keukenkasten
  • Bewonder meer dan 50 keukens
Keukenmagazine aanvragen

Meer inspiratie opdoen?

Lagere kosten in vergelijking met andere keukenbladen

Een belangrijke factor voor de prijs van het keukenblad is het materiaal. Zo ligt de prijs voor een kunststof aanrechtblad een stuk lager dan de prijs voor bijvoorbeeld een graniet of composiet blad. Natuurlijk zijn de kunststof aanrechtblad prijzen ook afhankelijk van uw wensen. Zo is het formaat en de afwerking van het blad bepalend voor de exacte prijs.

Vandaar dat wij bij KeukenConcurrent iedere keuken voorzien van een kunststof werkblad op maat. Aan de hand van het door u op maat samengestelde keukenblad zal vervolgens een prijs berekend worden.

Combinatiemogelijkheden

Een kunststof keukenblad kan eindeloos gecombineerd worden in diverse keukenstijlen. Bovendien is een kunststof aanrechtblad in vele varianten verkrijgbaar. Zo kan er gekozen worden uit een enorm kleurenpalet, maar kan er bijvoorbeeld ook gekozen worden voor een steen- of houtstructuur.

Kies bijvoorbeeld voor een kunststof werkblad met houtpatroon wanneer u een landelijke sfeer in uw keuken wilt creëren.

Door te kiezen voor een steenpatroon creëert u een meer moderne of klassieke sfeer in huis. Dus wat uw wensen ook zijn, door de vele mogelijkheden van een kunststof aanrechtblad kan iedere gewenste stijl in huis gehaald worden.

Schoonmaak en onderhoud

Om lang te kunnen genieten van uw kunststof aanrechtblad is het natuurlijk belangrijk om het blad goed schoon te houden. U kunt uw kunststof aanrechtblad schoonmaken door het blad dagelijks te reinigen met een vochtig doekje en eventueel een licht schoonmaakmiddel, zoals allesreiniger. Voor hardnekkige vlekken en kalkaanslag die niet met allesreiniger verwijderd kunnen worden, raden we aan om spiritus of wasbenzine te gebruiken. Deze middelen dienen wel altijd goed uitgespoeld te worden en moeten nooit op de randafwerking gebruikt worden.

Daarnaast wordt het ten strengste afgeraden om schuurmiddelen en/of een schuurspons te gebruiken bij het reinigen van uw blad. Dit kan namelijk de toplaag van het werkblad aantasten, waardoor het kunststof aanrechtblad dof kan worden. Als laatste is het belangrijk dat u het blad voorziet van een periodiek onderhoud. Dit doet u door gebruik te maken van de onderhoudsset OHSET D.

Bestel het gratis keukenmagazine

Heeft u nog niet genoeg van deze kunststof keukenbladen en zou u graag wat meer inspiratie op willen doen over dit type blad? Bestel dan ons gratis keukenmagazine boordevol inspiratiebeelden van de mooiste keukens met kunststof aanrechtbladen. Zo ontdekt u welke variant en afwerking past bij uw huis en wensen.

×