KEUKENBLADEN

KEUKENBLADEN IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Keukenbladen zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen. Kiest u voor een keukenblad in hout, kunststof, graniet of composiet? Of gaat uw voorkeur toch uit naar een RVS keukenblad of beton keukenblad? Het aanrechtblad bepaalt in grote mate de uitstraling van uw keuken. Zo zorgt een houten werkblad voor een landelijke uitstraling, terwijl een keukenblad van composiet een meer klassieke sfeer creëert.

Welk werkblad u ook kiest, bij KeukenConcurrent vindt u de beste aanrechtbladen tegen gegarandeerd de laagste prijs. Wat betreft al deze materialen zijn de keuzemogelijkheden enorm, vandaar dat het soms lastig kan zijn om het juiste aanrechtblad te kiezen. Onze adviseurs helpen u dan ook graag verder met uw keuze.

diepte hoogte werkblad

DE DIEPTE EN HOOGTE VAN UW WERKBLAD


De diepte en hoogte van uw keukenblad is van groot belang wanneer u een nieuwe keuken gaat kopen of laat maken. Het aanrechtblad is het meest gebruikte onderdeel van uw keuken. Om ervoor te zorgen dat u genoeg ruimte heeft om al uw gerechten voor te bereiden, is het aan te raden om goed na te denken over de diepte van uw aanrechtblad.

En welke hoogte van het keukenblad past het beste bij uw lichaamslengte? Dit is natuurlijk van belang voor een goede en gezonde lichaamshouding.

keukenblad

WERKBLAD OP MAAT

Niet één keuken is hetzelfde en dat geldt natuurlijk ook voor de afmetingen. Het maken van een nieuw keukenblad is dan ook vaak maatwerk. Natuurlijk vindt u bij KeukenConcurrent ook standaard keukens, waarbij het werkblad een vaste afmeting heeft.

Als u in uw keuken een keukenblok wilt dat precies van muur tot muur loopt, gaan deze standaardmaten natuurlijk niet op. Vandaar dat u bij KeukenConcurrent vrijwel alle keukenbladen op maat gemaakt kunnen worden, voor welk materiaal u ook kiest. Bovendien vinden wij het erg belangrijk om uw werkblad exact op maat aan u te leveren, want een klein kiertje kan al voor problemen zorgen.

vervangen keukenblad

VERVANGEN HUIDIGE KEUKENBLAD

Regelmatig zien we dat een keukenblad vervangen wordt. Logisch ook, omdat een keukenblad veel vaker en intensiever gebruikt wordt dan de meeste andere elementen in de keuken. Hierdoor slijt hij sneller en zal het aanrechtblad eerder vervangen moeten worden. Kijk er dus niet raar van op als u uw keukenblad moet renoveren, terwijl de rest van het keukeninterieur nog in goede staat is.

Gelukkig zijn hier veel mogelijkheden in. Zo kunt u uw oude aanrechtblad gewoon verwijderen en vervolgens een nieuw werkblad laten plaatsen. Laat het opknappen van het aanrechtblad bij voorkeur wel door een vakman doen. Een keukenblad is vaak zwaar en moet uiterst voorzichtig verwijderd en geplaatst worden, om beschadigingen aan de keuken te voorkomen.

Hulp nodig

HULP NODIG BIJ HET KOPEN VAN EEN AANRECHTBLAD?

Wilt u een nieuw keukenblad aanschaffen, dan zijn er een aantal dingen waar u goed op moet letten. Als eerste is het belangrijk dat u bij het uitzoeken van een nieuw aanrechtblad goed kijkt naar de hoogte en diepte van het keukenblad. Bovendien speelt dit een belangrijke rol in het gebruiksgemak van uw keuken. Wanneer deze afmetingen te groot of te klein zijn kunt u lichamelijke ongemakken en ergernissen ervaren.

Is uw lengte tussen de 170 en de 195 cm? Dan is 95 cm de perfecte hoogte voor uw keukenblad. Kies daarnaast voor een werkblad van 80 cm diep, zodat u zowel een goede grijpdiepte als voldoende werkruimte hebt. Natuurlijk is het mogelijk om diverse hoogtes en dieptes in uw aanrechtblad te kiezen. De adviseurs van KeukenConcurrent helpen u graag met het afstemmen van het juiste formaat voor uw lichaamslengte.

SPOELBAK

Een spoelbak is een must voor iedere keuken. Of u nu aan het afwassen bent, uw groenten of fruit wilt schoonmaken of simpelweg even uw handen wilt wassen, een spoelbak komt altijd van pas. Bij KeukenConcurrent bieden wij een breed assortiment spoelbakken, met voor iedere keuken en iedere smaak een geschikt model. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder en laat u inspireren.

KEUKEN ACHTERWANDEN

De keuze voor een achterwand wordt bepaald door de uitstraling die u zoekt en hoe onderhoudsvrij de achterwand moet zijn.  Voor dit essentiële  element van uw keuken kunt u kiezen uit tegels, glas, afwasbare muurverf of zelfs behang. Om een extra strak effect te creëren kiezen veel mensen er tegenwoordig voor om het keukenblad door te trekken op de keukenwand. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder en laat u inspireren.

BUDGETPLANNER

Wat kost een keuken? Met de KeukenConcurrent Budgetplanner berekent u eenvoudig de totaalprijs van uw nieuwe keuken op basis van de afmetingen, uw keuze in materiaal, kleur, kastindeling, apparatuur en accessoires. Als u op zoek bent naar een nieuwe keuken, wilt u natuurlijk weten wat uw keuken gaat kosten. De budgetplanner biedt u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend de kosten voor uw nieuwe keuken uit te rekenen.

Terug
Sluiten
×