Keukenbladen in verschillende stijlen | KeukenConcurrent
Keukenbladen
Zoeken

Keukenbladen in alle soorten en maten

De keuze bij KeukenConcurrent is zó groot, dat u altijd zult slagen

Hout, kunststof, graniet of composiet? Of wellicht een RVS keukenblad of beton keukenblad? Welk werkblad uw voorkeur ook heeft, bij KeukenConcurrent vindt u altijd de laatste trends in de hoogste kwaliteit. Om een extra strak effect te creëren kiezen veel mensen er tegenwoordig voor om het keukenblad door te trekken op de keukenwand. Beiden zijn dan van hetzelfde materiaal gemaakt wat voor een rustige uitstraling zorgt. Denk daarom ook aan de keuze van een eventuele achterwand wanneer u uw keukenblad uitzoekt. Onze adviseurs helpen u graag verder bij uw keuze.

Kunststof keukenbladen

Kunststof keukenblad

Kunststof keukenbladen zijn zeer duurzaam en worden door KeukenConcurrent in iedere gewenste kleur en dikte geleverd. Een aanrechtblad van kunststof, ook wel HPL genoemd, is redelijk schokbestendig en onderhoudsvriendelijk. Ook wanneer u een combinatie van motieven of kleuren wenst is deze variant een uitstekende keuze.

Houten keukenbladen

Houten keukenblad

Met de houten keukenbladen van KeukenConcurrent haalt u iets bijzonders in huis. De warme gloed van hout brengt sfeer en is een verrijking voor iedere keuken. Deze duurzame bladen zijn verkrijgbaar in diverse diktes en kleuren. Ieder blad is uniek en ze worden gemaakt van harde houtsoorten.

Composiet keukenblad

Composiet keukenblad

Keukenbladen die zijn gemaakt van composiet hebben een klassieke uitstraling. Composiet is net zo kras- en stootvrij als graniet en ook nog eens heel duurzaam. Een composiet keukenblad is in alle gewenste kleuren en diktes verkrijgbaar. Verder zijn deze bladen waterafstotend en hygiënisch. Een heel compleet werkblad voor iedere keuken.

Granieten keukenblad

Graniet keukenblad

Keukenbladen van graniet zorgen voor een luxe effect in iedere keuken. Het materiaal is sterk en blijft lang mooi. Granieten keukenbladen zijn stootvast en hitte- en krasbestendig. Deze bladen zijn 100% natuurlijk en daarmee altijd uniek. Het materiaal is bij KeukenConcurrent in een aantal basiskleuren verkrijgbaar en kan zowel mat als glanzend worden afgewerkt.

RVS Keukenblad

RVS keukenblad

Een RVS aanrechtblad is tijdloos en zeer hygiënisch. De bijzonder sterke RVS keukenbladen zijn daarom vaak terug te zien in professionele keukens. Bij KeukenConcurrent kunt u kiezen voor bladen met een weelderige uitstraling of juist hele strakke varianten. RVS kan een echte blikvanger zijn of volledig opgaan in het geheel.

Betonnen keukenblad

Beton keukenblad

Betonnen keukenbladen zijn echte blikvangers. Het stevige karakter en de robuuste uitstraling maken deze bladen heel populair. Daarnaast is een keukenblad van beton redelijk hittebestendig. KeukenConcurrent heeft meerdere betonnen bladen in het assortiment die passen bij uiteenlopende keukenstijlen.

Het keukenblad bepaalt in grote mate de uitstraling van een keuken.

Zo geeft een houten werkblad een landelijk gevoel en zorgt een blad van composiet of graniet voor een meer klassieke sfeer. Een aanrechtblad van kunststof is naast veelzijdig ook nog eens praktisch en RVS geeft een opgeruimd gevoel in de keuken. Houdt u van een robuuste omgeving? Dan zijn betonnen keukenbladen heel geschikt.

De kwalitatief hoogwaardige en slijtvaste werkbladen van KeukenConcurrent zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Elk aanrechtblad is onderhoudsvriendelijk en gaat jarenlang mee. Voor het perfecte keukenblad ga je naar KeukenConcurrent.

Terug
Sluiten
×