Nieuws

#1: Serveer uw wijn altijd op goede temperatuur

Om de smaak van de wijn echt goed tot zijn recht te laten komen, is het belangrijk om de wijn op de juiste temperatuur te serveren. Door de ingebouwde wijnkoeler is uw wijn altijd op een gewenste temperatuur, klaar om geserveerd te worden. Met een wijnkoeler hoeft u er dus niet meer aan te denken om uw wijn op tijd in de koelkast te leggen of er uit te halen.

#2: Langer genieten van uw wijn met een constante temperatuur

Een constante temperatuur zorgt ervoor dat de smaak van de wijn veel langer goed blijft, waardoor u de wijn dus ook langer kunt bewaren. Wijnen die bewaard liggen op kamertemperatuur zullen te snel rijpen, wat de houdbaarheid van de wijn verkort. Met een ingebouwde wijnkoeler heeft u dit probleem dus niet. Bewaar uw wijnen bij voorkeur tussen de 10 en 13°C en u zult lang kunnen genieten van uw favoriete wijnen.

#3: Eyecatcher in de keuken

Een ingebouwde wijnkoeler in uw keuken is niet alleen erg praktisch, het is ook nog eens een zeer stijlvolle toevoeging aan uw keuken. Door te kiezen voor een inbouw model met sfeervolle LED-verlichting, creëert u bovendien een luxueuze uitstraling in uw keuken.

 

Ontwerp uw eigen ingebouwde wijnkoeler

Bent u benieuwd hoe een ingebouwde wijnkoeler er in uw keuken uit gaat zien? Met onze 3D-ontwerptool kunt u testen hoe uw idee er in werkelijkheid uit komt te zien. Zo zet u eenvoudig uw ideeën om in beeld en ziet u meteen of een wijnkoeler past in uw keuken en ruimte. Met onze 3D-tool kunt u eindeloos variëren en al uw ideeën uitproberen! Handig toch?

Blogbericht zoeken

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment
×