Keukendeurtjes voor de laagste prijs | KeukenConcurrent
Keukendeurtjes en Keukenkasten
Zoeken

Keukendeurtjes en keukenkasten voor elke 'KEUKENLOOK'

Keukendeurtjes bepalen uw keuken uitstraling

KeukenConcurrent heeft een ruime keuze aan panelen voor kasten en lades. Nieuwe frontjes zijn vaak al genoeg om een geheel andere sfeer te creëren en de keuken er weer uit te laten zien als nieuw.

Onze keukendeurtjes zijn gemaakt van diverse materialen als kunststof en massief hout. Daarnaast kan de afwerking verschillend worden uitgevoerd, van een hoogglans lak tot een houtprint. Zo weet u zeker dat u de gewenste keukenstijl krijgt.

Onze keukendeurtjes kunnen in veel verschillende kleuren worden geleverd. Wanneer u kiest voor de gelakte of gespoten variant is elke kleur mogelijk. Bij KeukenConcurrent zijn er keukendeurtjes verkrijgbaar van de materialen kunststof, massief hout en HPL (laminaat). Op het gebied van de afwerking zijn er verschillende mogelijkheden. Er zijn panelen voorzien van een folie in elke gewenste kleur en motief. Een andere optie is een front met een matte of hoogglans lak.

Folie keukendeurtjes

Keukenkastjes folie is ideaal als u geen volledig nieuwe keuken wilt, maar wel een andere stijl. Uw keukenkastjes krijgen een compleet nieuwe uitstraling met de kwalitatief hoogwaardige folie. Keukenkastjes folie is verkrijgbaar in talloze kleuren en patronen. 

Kunststof keukenkastjes

Kunststof keukenkastjes bestaan uit spaanplaat of MDF met een kunststof laag. Kunststof is functioneel en kan in iedere vorm worden gegoten. Vaak kiest men een bijpassend kunststof keukenblad, waardoor er een strak en modern geheel ontstaat.

Spuitwerk keukenkastjes

Als u uw keuken wilt aanpassen maar geen nieuwe keuken wilt, kunt u ook uw keukenkastjes laten spuiten. Hiermee kunt u zelf de gewenste kleur aangeven omdat alle tinten mogelijk zijn. Met een voorbeeld kunnen externe bedrijven precies de kleurschakering mengen die u wilt.

Hoogglans keukenkasten

De glans wordt verkregen door de keukenfrontjes te voorzien van een laklaag of een folie. Met een keuken in hoogglans wordt normaal gesproken één kleur gekozen voor alle kastjes. Daarnaast zijn de kasten vaak greeploos waardoor een strak en eigentijds geheel ontstaat.

HPL keukenkastjes

HPL keukenfront kan van vrijwel alle denkbare motieven worden voorzien en is in elke gewenste afwerking mogelijk. Van een HPL keukenfront met houtpatroon voor een landelijke keuken tot een strak egaal blad voor een modern aanzien.

Keukenkasten

Met goede keukenkasten creëert u praktische opbergruimte in uw keuken. Naast opbergruimte zijn ook de indeling en het design van keukenkasten van belang om echt van uw keuken te genieten. Kasten voor de keuken zijn er in diverse soorten en mate.

Keukengrepen

Grepen voor laden en deuren in uw keuken dragen op subtiele wijze bij aan de uitstraling van uw keuken. Grepen zijn meer dan een detail van uw keuken; de juiste grepen zorgen voor praktisch gemak en maken een keuken compleet.

Keukenverlichting

Goede keukenverlichting zorgt voor sfeer en gezelligheid in uw keuken en helpt om goed te kunnen zien wat u doet aan het werkblad. Er zijn allerlei soorten keukenverlichting, waaronder warm halogeenlicht en ledverlichting met speelse effecten.

Afwerking tot in de details

Afhankelijk van het geselecteerde frontmateriaal kunt u bij KeukenConcurrent kiezen uit diverse fraaie afwerkingen. Zo zijn onze kunststof fronten leverbaar in een duurzame matte of hoogglans uitvoering. Massief hout lakken we naturel of in kleur. En ook mdf-panelen worden in fraaie tinten of met een natuurgetrouwe houtprint gelakt of in naadloos kunststof afgewerkt. Daarbij is zelfs de houtnerf voelbaar.

Vervangen van uw keukenkastjes?

Wanneer u toe bent aan een frisse look in de keuken is het vaak al voldoende om de keukendeurtjes te vernieuwen. KeukenConcurrent biedt een volledig pakket aan om de panelen van de kasten op maat te vervangen. Zo heeft uw keuken in korte tijd en met een klein budget een compleet andere aanblik.

Bevestiging van uw keukenkastjes

Alle kastdeuren van KeukenConcurrent zijn van de beste kwaliteit en worden extra stevig bevestigd aan de keukenelementen. Dit gebeurt door middel van drie metalen scharnieren in plaats van twee wat veel andere aanbieders hanteren. Onze scharnieren hebben veel mogelijkheden, zijn bijzonder sterk en gaan jarenlang mee.

Vlak front

Het oppervlak oogt bijzonder strak en is uitgevoerd in naadloos kunststof.

Front met verticale groef

Ook dit model is verkrijgbaar in gelakte of naadloos kunststof uitvoering. De ranke verticale groeven zorgen voor een bijzonder elegante uitstraling.

Toogfront

Het naadloos kunststof paneel is rondom afgerond. Het middenstuk met reliëf heeft een fraaie klassieke toogvorm.

Casettefront

Het middenstuk en de randen van dit model worden van elkaar gescheiden door een brede verzonken groef. Dit front is verkrijgbaar in naadloos kunststof of massief hout.

Kaderfront

Dit vlakke paneel (gelakt of in naadloos kunststof) heeft subtiele rechte inkepingen, die doorlopen tot aan de randen.

Raamfront

Het middenstuk ligt hier iets lager dan de zijkanten en is afgewerkt met een raamlatje. De vulling van het massief houten raamwerk is horizontaal gefineerd of gefineerd met horizontale nerfrichting en rondom afgerond.

Terug
Sluiten
×