KEUKENDEUREN EN KEUKENKASTEN VOOR ELKE 'KEUKENLOOK'

Keukendeurtjes vormen een belangrijk element in de uitstraling van iedere keuken. KeukenConcurrent biedt een breed aanbod aan diverse modellen en afwerking voor uw keukendeurtjes.

Keukendeurtjes met folie

Folie keukendeuren

Keukenkastjes folie is ideaal als u geen volledig nieuwe keuken wilt, maar wel een andere stijl. Uw keukenkastjes krijgen een compleet nieuwe uitstraling met de kwalitatief hoogwaardige folie. Keukenkastjes folie is verkrijgbaar in talloze kleuren en patronen. 

Kunststof keukendeurtje

Kunststof keukenkasten

Kunststof keukenkastjes bestaan uit spaanplaat of MDF met een kunststof laag. Kunststof is functioneel en kan in iedere vorm worden gegoten. Vaak kiest men een bijpassend kunststof keukenblad, waardoor er een strak en modern geheel ontstaat.

Spuitwerk keukenkastjes

Spuitwerk keukenkasten

Als u uw keuken wilt aanpassen maar geen nieuwe keuken wilt, kunt u ook uw keukenkastjes laten spuiten. Hiermee kunt u zelf de gewenste kleur aangeven omdat alle tinten mogelijk zijn. Met een voorbeeld kunnen externe bedrijven precies de kleurschakering mengen die u wilt.

Hoogglans keukendeurtje

Hoogglans keukenkasten

De glans wordt verkregen door de keukenfrontjes te voorzien van een laklaag of een folie. Met een keuken in hoogglans wordt normaal gesproken één kleur gekozen voor alle kastjes. Daarnaast zijn de kasten vaak greeploos waardoor een strak en eigentijds geheel ontstaat.

HPL keukenkastjes

HPL keukenkasten

HPL keukenfront kan van vrijwel alle denkbare motieven worden voorzien en is in elke gewenste afwerking mogelijk. Van een HPL keukenfront met houtpatroon voor een landelijke keuken tot een strak egaal blad voor een modern aanzien.

Keukenlades en kasten

Keukenkasten

Met goede keukenkasten creëert u praktische opbergruimte in uw keuken. Naast opbergruimte zijn ook de indeling en het design van keukenkasten van belang om echt van uw keuken te genieten. Kasten voor de keuken zijn er in diverse soorten en mate.

keukengrepen

Keukengrepen

Grepen voor laden en deuren in uw keuken dragen op subtiele wijze bij aan de uitstraling van uw keuken. Grepen zijn meer dan een detail van uw keuken; de juiste grepen zorgen voor praktisch gemak en maken een keuken compleet.

Keukenverlichting

Keukenverlichting

Goede keukenverlichting zorgt voor sfeer en gezelligheid in uw keuken en helpt om goed te kunnen zien wat u doet aan het werkblad. Er zijn allerlei soorten keukenverlichting, waaronder warm halogeenlicht en ledverlichting met speelse effecten.

Bevestiging van uw keukenkasten

Bij veel keukens worden de deuren maar met twee eenvoudige scharnieren bevestigd. Dit maakt dat de deuren van licht en dus goedkoop materiaal gemaakt moeten worden. Bij KeukenConcurrent werken we echter alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit, en ook die willen wij stevig kunnen vastmaken aan het keukenblok. Daarom hanteren we bij al onze keukens hoogkwalitatieve scharnieren, wat zorgt voor veel gebruiksgemak.

Onze geheel metalen clipscharnieren met veer zijn bijvoorbeeld 3-dimensionaal verstelbaar, ze sluiten automatisch en ze zijn op een geheel metalen montageplaat aangebracht. Zij hebben een openingshoek van 110° en kunnen daarmee probleemloos in alle richtingen worden versteld. Op deze manier zorgen wij voor stevig gemonteerde kasten. Hiermee kunt u zelfs met uw hele gewicht aan de deur gaan hangen, zonder dat hij stukgaat!

Afwerking tot in de details

Bij de KeukenConcurrent heeft u ruime keuze uit diverse materialen voor uw keukenfronten. Afhankelijk van het geselecteerde frontmateriaal kunt u bij KeukenConcurrent kiezen uit diverse fraaie afwerkingen. Zo zijn onze kunststof fronten leverbaar in een duurzame matte of hoogglans uitvoering. Massief hout wordt naturel gelakt of in de gewenste kleur van uw keuze. Ook mdf-panelen worden in prachtige tinten of met een natuurgetrouwe houtprint gelakt of in naadloos kunststof afgewerkt. Daarbij is zelfs de houtnerf voelbaar. Zo kiest u altijd voor een afwerking die past bij de uitstraling van uw keuken die u voor ogen heeft.

Vlak keukendeurtje

Vlak front

Het oppervlak oogt bijzonder strak en is uitgevoerd in naadloos kunststof.

Keukendeur met groef

Front met verticale groef

Ook dit model is verkrijgbaar in gelakte of naadloos kunststof uitvoering. De ranke verticale groeven zorgen voor een bijzonder elegante uitstraling.

Toogfront keukendeurtje

Toogfront

Het naadloos kunststof paneel is rondom afgerond. Het middenstuk met reliëf heeft een fraaie klassieke toogvorm.

Keukendeurtje kaderfront

Kaderfront

Dit vlakke paneel (gelakt of in naadloos kunststof) heeft subtiele rechte inkepingen, die doorlopen tot aan de randen.

Raamfront keukendeurtjes

Raamfront

Het middenstuk ligt hier iets lager dan de zijkanten en is afgewerkt met een raamlatje. De vulling van het massief houten raamwerk is horizontaal gefineerd of gefineerd met horizontale nerfrichting en rondom afgerond.

Casettefront keukendeurtje

Casettefront

Het middenstuk en de randen van dit model worden van elkaar gescheiden door een brede verzonken groef. Dit front is verkrijgbaar in naadloos kunststof of massief hout.

Waarom zou u alleen de deurtjes vervangen?

Bij KeukenConcurrent heeft u al een compleet nieuwe keuken vanaf €1299,-

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
KeukenConcurrent budgetplanner
×