Keukenkasten spuiten door externe bedrijven

Keukenkastjes spuitwerk

Als u uw keuken wilt aanpassen maar geen nieuwe keuken wilt, kunnen externe bedrijven uw keukenkastjes voor u spuiten. Hiermee kunt u zelf de gewenste kleur aangeven omdat met deze techniek alle tinten en soorten glans mogelijk zijn. Met behulp van een voorbeeld of een monster kunnen externe bedrijven precies de kleurschakering mengen die u wilt.

Door uw houten frontjes te voorzien van een witte hoogglans lak gaat u ineens van een landelijke keuken naar een design keuken. Of misschien wilt u van een zachte pastel kleur naar een exotische warme tint. Voor een geheel nieuw uiterlijk van uw keukenkastjes is spuiten van uw kastjes dus een goede mogelijkheid.

Materialen bij keukenkast spuiten

Elke materiaalsoort kan worden voorzien van een laklaag in de gewenste kleur. Zowel keukenkastjes van massief hout als melamine, laminaat en fineer kunt u door externe bedrijven laten spuiten. U kunt daarbij kiezen voor een glanzende of een matte afwerking. Het is verder mogelijk om folie te vervangen door een gespoten laklaag. De folie wordt eerst vakkundig van de frontjes verwijderd, daarna worden deze voorbehandeld en vervolgens gespoten in de gewenste kleur. De keukenkastjes bieden na het spuiten weer een fris en strak aanzien.

Besparen op uw keuken door spuitwerk

Kan alleen de verf van uw keuken een opknapbeurt gebruiken en is de rest van uw keuken nog in orde? Dan kan het heel voordelig zijn om enkel de keukenkastjes te laten spuiten. Het scheelt in de kosten en uw keuken ziet er weer uit als nieuw. Het is zelfs mogelijk om niet alleen de keukenkasten, maar ook de ladefrontjes en andere keukenobjecten te voorzien van een nieuwe laklaag. Zo heeft u een compleet andere en stralende keuken voor heel weinig kosten. Het enige nadeel is dat er wel even wat werk en tijd inzit. En in de meeste gevallen is het juist voordeliger een compleet nieuwe keuken te bestellen. Dan bent u ook verzekerd van garantie en de allernieuwste keukenapparatuur.

Praktische keukenkast

Keukenkastjes die worden overgespoten met een laklaag zijn zeer onderhoudsvriendelijk. U kunt het meeste vuil eenvoudig met een vochtige doek verwijderen. Verder is er geen speciale behandeling nodig. Bij het spuiten van uw keukenkastjes moet u wel goed letten op de kwaliteitsproducten die bedrijven gebruiken. Want u wilt natuurlijk wel de beste kwaliteit voor uw 'nieuwe keuken'. Met de juiste producten zijn de frontjes na de behandeling waterdicht, krasvrij en stootbestendig.

Nieuwe keukendeuren bestellen bij keukenConcurrent

Bij KeukenConcurrent kunt u ook terecht voor nieuwe kastdeuren voor uw keuken. Maar vaak is het juist voordeliger uw keuken helemaal opnieuw te bestellen. U bent dan tevens verzekerd van garantie, zuinige keukenapparatuur en kastdeuren die naadloos op elkaar aansluiten en op maat gemaakt zijn. Bij het spuiten moet u wel rekening houden met droogtijd, verfkosten en extra werk. Daarom raden wij u in de meeste gevallen aan juist nieuwe keukendeurtjes of een compleet nieuwe keuken te bestellen.

Waarom zou u alleen de deurtjes vervangen?

Bij KeukenConcurrent heeft u al een compleet nieuwe keuken vanaf €1299,-

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
KeukenConcurrent budgetplanner
×