Keuken interieur van de grootste merken | KeukenConcurrent
Keuken interieur
Zoeken

Stijl van uw keuken interieur

Kunststof keukenblad

De inrichting van uw keuken hangt volledig af van de gewenste stijl en functionaliteit. Gaat uw voorkeur uit naar een keuken interieur met een moderne sfeer, dan kunt u kiezen voor een (semi)-greeploze keuken. Een afwerking met hoogglans keukenkastjes zorgt voor een klassieke uitstraling en een ruimte met veel houten details geeft een landelijke effect. Heeft u kleine kinderen dan is een keuken in een matte uitvoering gemakkelijk schoon te houden.

Landelijke keuken

Landelijke keukens

Landelijke keukens vindt u in allerlei soorten materialen, opstellingen en prijsklassen. Door groot in te kopen, slimme combinaties van materialen en doordachte oplossingen zijn wij in staat landelijke keukens voor een lage prijs aan te bieden

Design keuken

Design keukens

Design keukens vindt u in allerlei materialen, opstellingen en prijsklassen. In de meeste gevallen moet u voor een design keuken flink betalen. Maar door groot in te kopen, slimme combinaties en doordachte oplossingen bieden wij design keukens voor een lage prijs.

Hoogglans keuken

Hoogglans keukens

Dit type keuken is trendy en geeft een chique aanzien. De weerspiegeling in de laklaag zorgt voor een ruimtelijk effect. Een witte hoogglans keuken in combinatie met inbouw keukenapparatuur en een granieten aanrechtblad is het toonbeeld van luxe. 

Greeploze keuken

Greeploze keukens

Bij greeploze keukens staan kasten en lades prachtig in het grote geheel. Daardoor ontstaat een elegante en moderne keuken met een rustige uitstraling. KeukenConcurrent heeft meerdere opstellingen in het assortiment met greeploze fronten

Handgemaakte keuken

Handgemaakte keukens

Handgemaakte keukens zijn bij KeukenConcurrent niet verkrijgbaar. Wel evenaren onze keukens de kwaliteit en uitstraling van handgemaakte keukens. Ze worden namelijk gemaakt van de beste materialen en met behulp van de laatste technieken

Semigreeploze keuken

Semigreeploze keukens

Keukens voorzien van een greep bovenop het keukenfront én verwerkt in de deur. Technisch gezien heeft deze keuken natuurlijk wel grepen, maar wegens zijn minimalistisch karakter worden deze keukens vaak bij greeploos ondergebracht. 

Moderne keuken

Moderne keukens

Moderne keukens kenmerken zich door het minimalistische karakter. Een moderne keuken voelt ruimtelijk aan, straalt rust uit en is vaak voorzien van rechte lijnen en een gladde afwerking. In deze keukenstijl ziet u geen overbodige details en decoratie.

Kleine keuken

Kleine keukens

In een kleine keuken heeft u nog steeds alle ruimte die u kunt hebben. Door de keuken slim in te delen, behoudt u het overzicht en kunt u o.a. alle apparatuur voor het koken eenvoudig kwijt. Met een slimme indeling van uw keuken verhoogt u de gebruiksvriendelijkheid.

Elk onderdeel van de onze keukens straalt kwaliteit uit. Onze vakbekwame designers hebben alle aspecten van het keuken interieur met oog voor detail ontworpen. Er wordt rekening gehouden met de mogelijkheden van uw keukenruimte. Heeft u bijvoorbeeld een kleine keuken? Dan is het belangrijk om de ruimte zo efficiënt mogelijk in te delen. Naast het ruimtelijke aspect wordt ook rekening gehouden met materialen en apparatuur. Zo zijn alle producten gemaakt van sterke materialen en vervaardigd met behulp van de laatste technieken.

Terug
Sluiten
×