Keukenopstelling: Wat is de beste opstelling voor uw keuken?
Keuken opstellingen
Zoeken

Keukenopstellingen voor iedere ruimte!

Varianten in keukenopstellingen

Onze keukenopstellingen bestaan uit verschillende types. De basis is altijd een rechte keuken, ook wel een lineaire keukenopstelling genoemd. Dit type keuken bestaat uit één werkblad met in ieder geval een kookunit en een spoelbak. Rechte keukenopstellingen kunnen worden aangevuld met een keukenblad aan één of beide zijden. Zo ontstaat de functionele hoekkeuken en de praktische U-keuken. Met een haaks blad daar nog tegenaan ontstaat een G-keukenopstelling.

Hoekkeukens

Hoekkeukens zijn er in alle vormen en maten. Wilt u een recht element met daaraan een bar? Of heeft u de hele hoekkeuken nodig als werkruimte? Wij hebben voor u de mogelijkheden op een rij gezet. 

Eilandkeukens

Eilandkeukens worden steeds populairder sinds de intrede van de woonkeuken. Een eiland dient vaak als centrale en multifunctionele plaats in je woonkeuken. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

U-keukens

Een U-keuken is ontzettend functioneel omdat alles binnen handbereik is. Er zijn meerdere werkvlakken die verschillend kunnen worden ingedeeld. Wij adviseren u graag. 

Parallel keukens

Een parallel keuken is een rechte keuken waarbij aan de andere zijde van de ruimte een tweede elementen is geplaatst. Door de elementen heb je vaak veel werk- en opbergruimte. 

Rechte keukens

Rechte keukens maken goed gebruik van de ruimte. Door alle elementen in één rij op te stellen benut je één wand van de ruimte optimaal. 

G-keukens

Een G-keuken is een opstelling die vaak gekozen worden door de hobbykoks. Bij deze opstelling heb je namelijk enorm veel werkruimte tot je beschikking.

Bergruimte

Met veel ruimte in de keuken kunt u kiezen voor keukenopstellingen met een kookeiland. U heeft dan de mogelijkheid om er een kookunit op te plaatsen met veel lades eronder. Dit vergroot de opbergmogelijkheden. Een ander type keuken met veel opbergruimte is de parallel keuken. Hierbij is het heel praktisch om één rij in te delen met keukenkasten en de andere rij met inbouwapparatuur.

Indeling keukenopstelling

De zogenaamde werkdriehoek van alle keukenopstellingen wordt bepaald door de afstand tussen de kookunit, de spoelbak en de koelkast. Door een efficiënte indeling met voldoende bewegingsruimte zult u het meest genieten van uw keuken. U kunt de indeling van al onze keukenopstellingen geheel naar eigen wens samenstellen met één van onze adviseurs. Op die manier bent u verzekerd van een mooie en functionele keuken.

Tot ziens bij KeukenConcurrent

  • Met 46 keukenwinkels altijd bij u in de buurt
  • Echte keukenexperts die al uw vragen beantwoorden
  • Voordelig aanbod voor elke keuken
Terug
Sluiten
×