Graniet keukenblad voor de laagste prijs | KeukenConcurrent
Graniet keukenbladen
Zoeken

Granieten keukenbladen in alle maten

Granieten keukenblad

Keukenbladen van graniet zijn mooi en gaan ontzettend lang mee

De luxueuze uitstraling en het feit dat elk werkblad uniek is, maakt graniet zeer geliefd. Een keukenblad van dit materiaal heeft verschillende praktische eigenschappen. Het is extreem hard en daardoor is de kans op schade kleiner dan bij andere materialen. Graniet is daarnaast relatief hittebestendig en elk keukenblad kan op verschillende manieren worden bewerkt, van mat tot glanzend. Iedere keuken wordt speciaal met een blad van graniet.

De stijl van een echt granieten keukenblad

KeukenConcurrent heeft verschillende granieten keukenbladen in het assortiment. Graniet is 100% natuurlijk en elk keukenblad heeft daardoor een andere structuur. Er is dan ook voor elke keukenstijl een passend granieten blad te vinden. Onze keukenadviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van een keukenblad dat past bij uw persoonlijke wensen.

Hoge kwaliteit

Granieten bladen zijn elegant, stijlvol en praktisch voor iedere keuken. De slijtvaste werkbladen zijn altijd van hoge kwaliteit en worden tot een maximale lengte van 1,5 m in één stuk geleverd. De maximale diepte is 1,3 m. Wilt u een groter werkblad? Dan kunnen we dit uiteraard opbouwen uit meerdere delen. Bij het op maat maken en het bewerken wordt gebruik gemaakt van de laatste technologieën.

Duurzaam

Het graniet waar de keukenbladen van worden gemaakt komt direct uit de steengroeve. Graniet is een extreem hard en natuurlijk materiaal. Doordat graniet zo hard is, is de kans op krassen en deukjes erg klein. Bovendien zorgt deze hardheid ervoor dat het werkblad nauwelijks slijt. Zo kan KeukenConcurrent u verzekeren van een uitmuntend product dat jarenlang mooi blijft.

Onderhoud

Ondanks dat graniet een zeer sterk materiaal is, raden wij wel altijd aan om gebruik te maken van een snijplank en onderzetters. Om zo lang mogelijk te genieten van een granieten werkblad, is het aan te raden om minimaal twee keer per jaar het graniet te behandelen. Wilt u hier meer over weten dan kunnen onze keukenadviseurs u hier meer over vertellen.

Neem een kijkje bij het uitgebreide aanbod van granieten keukenbladen in de winkels van KeukenConucrrent. Onze keukenadviseurs helpen u graag verder.

Terug
Sluiten
×