Natuurstenen keukenblad is een luxe toevoeging - Keukenconcurrent
Natuurstenen keukenblad
Zoeken

Een natuurstenen keukenblad voor een luxe effect

Natuurstenen keukenblad

Een natuurstenen keukenblad is een luxueuze toevoeging aan iedere keuken. Of u nu een moderne, landelijke, industriële of designkeuken heeft, een keukenblad van natuursteen is overal mee te combineren. Bovendien is de keuze reuze als het om natuursteen gaat. Zo kunt u onder andere kiezen uit graniet, kwarts en marmer. Daarnaast kan natuursteen op diverse manier bewerkt worden: van polijsten voor extra veel glans tot branden voor een ruw effect. Lijkt het u wat, een natuurstenen keukenblad? Wij lichten drie soorten natuurstenen keukenbladen voor u uit.

Geniet van graniet 

Een granieten keukenblad geeft uw keuken een zeer luxe uitstraling. Graniet is een 100% natuurproduct, waardoor ieder werkblad uniek is. Er is dan ook voor elke keukenstijl een passend granieten blad te vinden. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van het blad dat aansluit bij uw wensen.

Een natuurstenen keukenblad vervaardigd uit kwarts

Een van de hardste mineralen op aarde is kwarts. Deze natuursteen is daarom ideaal om te vervaardigen tot keukenblad. Net als graniet geeft kwarts een zeer luxueus effect in uw keuken. Omdat het een hard materiaal is, is de kans op krasjes en deukjes kleiner dan bij andere materialen.

Marmer: het toppunt van luxe

Het summum van luxe is een keukenblad van marmer. Dit exclusieve natuurgesteente zorgt voor een chique, klassieke en exclusieve uitstraling in uw keuken. Bovendien is marmer een product dat een leven lang mooi blijft, mits het goed onderhouden wordt. Marmer is een relatief zacht en poreus gesteente en dient daarom regelmatig van een beschermlaag te worden voorzien.

Kom naar de winkel

Overweegt u een natuurstenen keukenblad, maar twijfelt u nog over het soort gesteente? Kom dan langs in een van onze keukenzaken of bezoek onze winle;. Hier kunt u de natuurstenen keukenbladen met eigen ogen aanschouwen. Bovendien staan onze keukenprofessionals hier voor u klaar met een passend en gedegen advies.

Terug
Sluiten
×