Natuurstenen keukenblad is een luxe toevoeging - Keukenconcurrent
Natuurstenen keukenblad
Zoeken

Een natuurstenen keukenblad voor een luxe effect

Een natuurstenen keukenblad is een luxueuze toevoeging aan iedere keuken. Of u nu een moderne, landelijke, industriële of designkeuken heeft, een keukenblad van natuursteen is overal mee te combineren. Bovendien is de keuze reuze als het om natuursteen gaat. Zo kunt u onder andere kiezen uit graniet, kwarts en marmer. Daarnaast kan natuursteen op diverse manier bewerkt worden: van polijsten voor extra veel glans tot branden voor een ruw effect. Lijkt het u wat, een natuurstenen keukenblad? Wij lichten drie soorten natuurstenen keukenbladen voor u uit.

Geniet van graniet 

Een graniet keukenblad geeft uw keuken een zeer luxe uitstraling. Graniet is een 100% natuurproduct, waardoor ieder werkblad uniek is. Bovendien is graniet extreem hard dankzij het jarenlange uithardingsproces. Het voordeel hiervan voor u is dat het keukenblad krasbestendig, hittebestendig, stootvast én slijtvast is. Een keukenblad van graniet is daarom heel duurzaam.

Een natuurstenen keukenblad vervaardigd uit kwarts

Een van de hardste mineralen op aarde is kwarts. Deze natuursteen is daarom ideaal om te vervaardigen tot keukenblad. Net als graniet geeft kwarts een zeer luxueus effect in uw keuken. Een kwarts keukenblad is eveneens krasbestendig, hittebestendig, stootvast en slijtvast. Bovendien is het materiaal non-poreus, zodat het ook vlekbestendig is. Kwarts werkbladen hoeven daarom niet geïmpregneerd te worden.

Marmer: het toppunt van luxe

Het summum van luxe is een keukenblad van marmer. Dit exclusieve natuurgesteente zorgt voor een chique, klassieke en exclusieve uitstraling in uw keuken. Bovendien is marmer een product dat een leven lang mooi blijft, mits het goed onderhouden wordt. Marmer is een relatief zacht en poreus gesteente en dient daarom regelmatig van een beschermlaag te worden voorzien.

Kom naar de winkel

Overweegt u een natuurstenen keukenblad, maar twijfelt u nog over het soort gesteente? Kom dan langs in een van onze keukenzaken of bezoek onze winle;. Hier kunt u de natuurstenen keukenbladen met eigen ogen aanschouwen. Bovendien staan onze keukenprofessionals hier voor u klaar met een passend en gedegen advies.

Terug
Sluiten
×