Wel of geen nieuwe keuken kopen? Wat zijn de opties?

Het is een bekende situatie: u bent eigenlijk niet heel blij met uw keuken. Maar ja, een nieuwe keuken kopen is ook een grote stap en vraagt om de nodige voorbereiding, keuzes en niet onbelangrijk: een budget. U zou graag in een andere keuken willen binnenstappen, maar hoe kan dit zonder meteen een hele nieuwe keuken te kopen?

Om uw keuken als nieuw aan te laten voelen hoeft niet meteen de hele oude keuken eruit. Hoewel een geheel nieuwe keuken een zeer prettige upgrade van uw leefomgeving is, hoeft u niet meteen de portemonnee te trekken. Zo heeft u de optie om door te sparen, te renoveren, een goedkope keuken te nemen of te kiezen voor een showroomkeuken. We lichten de opties nader toe:

Doorsparen. Doorsparen geeft u de nodige opties. Zeker als u een goed beeld heeft van de kosten die komen kijken bij een nieuwe keuken, kunt u zich richten op een keukenbudget. Bij KeukenConcurrent hebben we een handige budgetplanner. Hiermee maakt u op voorhand een goede inschatting van wat uw droomkeuken nu ongeveer kost. Zo weet u ook waar u voor spaart en wanneer u ongeveer het bedrag bij elkaar heeft wat nodig is voor die nieuwe keuken.

Renovatie. U kunt de keuken natuurlijk ook renoveren. Dit kan door middel van nieuwe apparatuur, nieuwe tegels of bijvoorbeeld nieuwe frontjes voor de keukenkastjes. Zo kunt u zonder de hele keuken te verbouwen toch een nieuwe wind door de keuken laten waaien. Een nieuw aanrechtblad doet ook al wonderen voor de uitstraling van uw keuken.

Een goedkope keuken. We horen vaak: ‘Als ik had geweten dat we voor dat budget een nieuwe keuken konden kopen, dan hadden we dat al veel eerder gedaan’. KeukenConcurrent heeft een breed aanbod van nieuwe goedkope keukens. Op die manier kunt u een volledig nieuwe keuken aanschaffen zonder dat u er (nog) heel lang voor hoeft te sparen. Een goedkope keuken van KeukenConcurrent voldoet altijd aan de hoogste kwaliteitseisen en is scherp geprijsd.

Keukenmagazine

  • Lees alles keuken inspiratie en nieuw keukens kopen in ons GRATIS magazine

Showroomkeuken. Een andere optie is om een showroomkeuken te kopen. Dezelfde kwaliteit, dezelfde topapparatuur, maar een stuk voordeliger dan keukens uit voorraad. Zo bespaart u flink, maar heeft u toch een volledig nieuwe keuken. Showroomkeukens kunt u bovendien nog aanpassen naar wens.

Kom eens langs!
De adviseurs van KeukenConcurrent nemen graag de tijd om het over een nieuwe keuken te hebben. Zij beantwoorden al uw vragen en helpen u om de juiste keuze te maken onder het genot van een kop koffie. Bezoek nu een van onze vestigingen bij u in de buurt.

×