BEPAAL DE KLEUR VAN JE KEUKEN

Met kleur in de keuken bepaal je geheel je eigen keukenstijl. Ben je van plan een nieuwe keuken aan te schaffen? Denk dan eens aan gekleurde fronten voor een opvallend uiterlijk. Wil je je bestaande keuken opvrolijken of een compleet andere look geven? Dan zijn er allerlei mogelijkheden om je keuken te verven of te spuiten in een nieuwe kleur. Met kleur in de keuken zorg je namelijk voor een complete metamorfose van misschien wel je meest favoriete plek in huis.

Ben je op zoek naar ideeën voor je keuken of wil je weten hoe een keuken in een bepaalde kleur eruit ziet? Lees dan onze suggesties en bekijk onderstaande voorbeelden van onze keuken kleuren.

Zwarte keukens

Zwart in de keuken geeft een luxueuze uitstraling en kan mooi gecombineerd worden met wit.

Witte keukens

Wit is tijdloos en zorgt voor licht in de keuken. Het frisse uiterlijk laat de ruimte groter ogen.

Grijze keukens

Grijs is een neutrale kleur die voor een rustige sfeer zorgt in de keuken. Grijs is daarnaast mooi te combineren met bijvoorbeeld felle kleuren.

Groene keukens

Met een groene keuken zorg je voor rust in je interieur, want dat is het effect van de natuurlijke kleur groen.

Blauwe keukens

Blauw bestaat in vele tinten die je keuken een unieke uitstraling geven. Blauw in de keuken is bijvoorbeeld mooi te combineren met grijs of wit.

Antraciete keukens

Antraciet is een donkere kleur en geeft de keuken daardoor een chique look.

Rode keukens

Rood is een van de meest opvallende en sprekende kleuren die zorgt voor een vrolijke keuken.

Magnolia keukens

Magnolia is een bijzondere kleur die zorgt voor een zachte sfeer in de keuken

Bruine keukens

Bruin is tijdloos en geeft je keuken een warme en huiselijke sfeer.

KIES VOOR KLEUR IN JE KEUKEN

Met kleur in je keuken krijgt de ruimte een geheel andere uitstraling. Alleen al door bijvoorbeeld de achterwand in een kleur te verven of door gekleurde accessoires aan de keuken toe te voegen, krijgt de ruimte een totaal andere look & feel. Welke kleur je kiest, hangt af van de ruimte en je smaak. Een keuken met weinig lichtinval is gebaat bij lichtere kleuren of, als je van donker houdt, een combinatie met wit of een lichte kleur. Alles kan en jij kiest de kleuren die je mooi vindt voor jouw eigen, unieke keuken.

HOE GEEF JE JE KEUKEN KLEUR?

Je keuken verven met een kleur, kan op verschillende manieren. Wil je de achterwand of een andere keuken muur verven? Gebruik dan speciale, afwasbare muurverf. Kookspetters was je gemakkelijk af met deze speciale verf voor de keuken. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om het aanrechtblad te verven. Zeker voor een houten aanrechtblad is dat geen probleem. Ben je van plan de keukenkastjes een kleur te geven, dan zijn er verschillende mogelijkheden om ze te verven of spuiten in een of meerdere van je favoriete kleuren. De kleuren en combinaties om je keukenkastjes te verven zijn eindeloos. Wij geven je daarom graag wat inspiratie mee.

×