BEPAAL DE KLEUR VAN UW KEUKEN

Met kleur in de keuken bepaalt u geheel uw eigen keukenstijl. Bent u van plan een nieuwe keuken aan te schaffen? Denk dan eens aan gekleurde fronten voor een opvallend uiterlijk. Wilt u uw bestaande keuken opvrolijken of een compleet andere look geven? Dan zijn er allerlei mogelijkheden om uw keuken te verven of te spuiten in een nieuwe kleur. Met kleur in de keuken zorgt u namelijk voor een complete metamorfose van misschien wel uw meest favoriete plek in huis.

Bent u op zoek naar ideeën voor uw keuken of wilt u weten hoe een keuken in een bepaalde kleur eruit ziet? Lees dan onze suggesties en bekijk onderstaande voorbeelden van onze keuken kleuren.

Zwarte keukens

Zwart in de keuken geeft een luxueuze uitstraling en kan mooi gecombineerd worden met wit.

Witte keukens

Wit is tijdloos en zorgt voor licht in de keuken. Het frisse uiterlijk laat de ruimte groter ogen.

Grijze keukens

Grijs is een neutrale kleur die voor een rustige sfeer zorgt in de keuken. Grijs is daarnaast mooi te combineren met bijvoorbeeld felle kleuren.

Groene keukens

Met een groene keuken zorgt u voor rust in uw interieur, want dat is het effect van de natuurlijke kleur groen.

Blauwe keukens

Blauw bestaat in vele tinten die uw keuken een unieke uitstraling geven. Blauw in de keuken is bijvoorbeeld mooi te combineren met grijs of wit.

Antraciete keukens

Antraciet is een donkere kleur en geeft de keuken daardoor een chique look.

Rode keukens

Rood is een van de meest opvallende en sprekende kleuren die zorgt voor een vrolijke keuken.

Magnolia keukens

Magnolia is een bijzondere kleur die zorgt voor een zachte sfeer in de keuken

Bruine keukens

Bruin is tijdloos en geeft uw keuken een warme en huiselijke sfeer.

KIES VOOR KLEUR IN UW KEUKEN

Met kleur in uw keuken krijgt de ruimte een geheel andere uitstraling. Alleen al door bijvoorbeeld de achterwand in een kleur te verven of door gekleurde accessoires aan de keuken toe te voegen, krijgt de ruimte een totaal andere look & feel. Welke kleur u kiest, hangt af van de ruimte en uw smaak. Een keuken met weinig lichtinval is gebaat bij lichtere kleuren of, als u van donker houdt, een combinatie met wit of een lichte kleur. Alles kan en u kiest de kleuren die u mooi vindt voor uw eigen, unieke keuken.

Benieuwd naar de laatste keukentrends? Bekijk onze video's!

HOE GEEFT U UW KEUKEN KLEUR?

Uw keuken verven met een kleur, kan op verschillende manieren. Wilt u de achterwand of een andere keuken muur verven? Gebruik dan speciale, afwasbare muurverf. Kookspetters wast u gemakkelijk af met deze speciale verf voor de keuken. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om het aanrechtblad te verven. Zeker voor een houten aanrechtblad is dat geen probleem. Bent u van plan de keukenkastjes een kleur te geven, dan zijn er verschillende mogelijkheden om ze te verven of spuiten in een of meerdere van uw favoriete kleuren. De kleuren en combinaties om uw keukenkastjes te verven zijn eindeloos. Wij geven u daarom graag wat inspiratie mee.

KEUKENKLEUREN

Misschien vindt u deze keuken kleuren ook interessant:

Terug
Sluiten
×