Keukenkasten van topkwaliteit

Keukenkasten van stevige materialen

Een stevige keukenkast vormt een essentieel onderdeel van een duurzame keuken. Dankzij sterke materialen en kwalitatief hoogwaardige bevestigingssystemen biedt KeukenConcurrent stevige keukenkasten van topkwaliteit. Bent u benieuwd waarom de kwaliteit van een keukenkast van KeukenConcurrent zich onderscheidt van andere? Lees dan snel verder en ontdek het verschil.

Kwalitatieve keukenkasten 

Vaak worden de deuren van keukenkasten met slechts twee eenvoudige scharnieren bevestigd. Dit maakt dat de deuren van licht en dus goedkoop materiaal gemaakt moeten worden. Deze combinatie zorgt ervoor dat de keukenkasten snel beschadigd raken en niet lang meegaan. Bij KeukenConcurrent werken we echter alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit. We hanteren bij al onze keukens hoogkwalitatieve scharnieren, waardoor de deuren stevig kunnen worden vastgemaakt aan het keukenblok. Onze metalen clipscharnieren met veer zijn bijvoorbeeld 3-dimensionaal verstelbaar, sluiten automatisch en zijn op een geheel metalen montageplaat aangebracht. Daarnaast hebben ze een openingshoek van 110° en kunnen ze daarmee probleemloos in alle richtingen worden versteld. Onze keukenkasten zijn hierdoor zo stevig dat u zelfs met uw hele gewicht aan de deur kunt hangen zonder dat deze kapot gaat! En dat is precies de duurzaamheid die u voor uw keuken zoekt.

Voor welke keukenkast kiest u?

Iedere keukenkast van KeukenConcurrent is gegarandeerd van hoge kwaliteit en daarmee van een lange levensduur. Natuurlijk bent u niet alleen op zoek naar duurzame stevigheid, maar ook naar een design wat u aanspreekt. Daarom kunt u bij KeukenConcurrent kiezen uit een breed assortiment keukenkasten. Van hoog tot laag, smal tot breed en een grote variatie aan materialen en kleuren: voor iedere smaak is een geschikte deur te vinden. Weet u al voor welke variant u kiest?

Kom naar een van onze showrooms

Wilt u met eigen ogen bekijken welk verschil stevige keukenkasten kunnen maken in uw keuken? Kom dan naar een van onze showrooms en test zelf de stevigheid van een keukenkast van hoge kwaliteit. Bovendien staan onze professionele adviseurs voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en van een passend advies te voorzien.

Waarom zou u alleen de deurtjes vervangen?

Bij KeukenConcurrent heeft u al een compleet nieuwe keuken vanaf €1299,-

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
KeukenConcurrent budgetplanner
×