De laagste prijs van Nederland 

Met meer dan 400 keukens per week koopt KeukenConcurrent groots in, rechtstreeks bij de fabrieken uit Duitsland. Dat betekent geen tussenhandel en dus lage prijzen! Wij zijn zo zeker van die prijzen dat als u dezelfde keuken elders goedkoper vindt, u het verschil plus een bonus van 10% terugkrijgt. 

Snelste levertijd van Nederland

Vanaf vier weken kan er een nieuwe keuken worden geplaatst. Niet alleen standaard keukens uit voorraad, maar ook die speciaal voor u op maat worden gemaakt. Onze showroomkeukens kunt u direct meenemen.

Kwaliteit is ook écht kwaliteit

Voor alle onderdelen in de keuken worden A-merken gebruikt: van kastwerk tot accessoires. Alle keukenkasten komen uit Duitsland, wat zorgt voor hoogwaardige materialen en afwerkingen. De kasten worden in de fabriek voorgemonteerd. De ervaren monteurs zorgen voor het perfect afmonteren van de droomkeuken. Dankzij een speciale behandeling zijn vrijwel alle keukenbladen krasbestendig. Laden en kasten hebben een draagvermogen tot wel 80 kilo. 

Alle keukens mogelijk

De nieuwste keukens staan in de showrooms en de mogelijkheden zijn eindeloos. Vindt u niet wat u zoekt? Vertel het onze adviseurs en zij ontwerpen een keuken binnen uw smaak en uw budget. Alle onderdelen van verschillende keukens kunt u hierbij combineren.  

Altijd uitstekende service

Wij staan altijd voor u klaar. Vanaf het eerste gesprek, als we samen een 3D-tekening maken en bij de levering en montage. Maar ook voor het nameten, een eventuele nabestelling of aanpassing: we zijn 7 dagen per week bereikbaar en u ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie. Met bijna 50 vestigingen door heel Nederland zit er altijd een KeukenConcurrent in de buurt. 

Echte garantie

De garantie van KeukenConcurrent behoort tot de beste in de branche. Het is garantie zoals het hoort; gratis vervanging van diverse onderdelen binnen een bepaalde periode. Bij aankoop van uw keuken ontvangt u het garantiebewijs voor:

  • Vijf jaar garantie op keukenonderdelen en kasten
  • Eén jaar garantie op het werkblad
  • Fabrieksgarantie op alle apparatuur

Volledig naar uw wens

Om er zeker van te zijn dat wij uw keukenwensen vervullen, zien wij onze klanten als onze ambassadeurs. Door constant te monitoren wat zij van ons vinden en of wij misschien dingen kunnen verbeteren, kunnen wij onze klanten nog beter helpen.

Bestel ons gratis magazine

Heeft u behoefte aan meer keukeninspiratie? Bekijk dan de nieuwste keukentrends! Of bestel ons gratis keukenmagazine boordevol ideeën, trends en tips. Kunt u niet wachten tot deze bij u op de mat valt? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina om ideeën op de te doen!

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×