Tips voor het kopen van een nieuwe keuken - KeukenConcurrent
Keukenkoop proces
Zoeken

Een nieuwe keuken kopen: wat komt hier bij kijken?

1. Inspiratie opdoen
De zoektocht van een nieuwe keuken begint vaak bij de juiste keukeninspiratie. Daarom hebben wij alvast wat tips voor u uitgezocht.

2. Budget bepalen
Het is zover: u weet wat u mooi vindt en u weet wat u wilt. Maar past het ook in uw budget? Wat is er mogelijk in uw budget en wat kunt u verwachten qua kosten? Daarover willen wij u graag informeren.

3. Een kijkje in de showroom
U weet hoeveel budget u nodig heeft om uw ideale keuken te kopen. Maar past het wel in uw ruimte? Matchen de kleuren van de kast wel met de vloer? Onze keukenadviseurs helpen u graag met advies op maat. Kom daarom eens langs in één van onze winkels

4. U heeft een keuken besteld, en nu?
De aankoop is gedaan, de handtekening is gezet. Hoe loopt het van hier verder? Wat kunt u verder verwachten na de aankoop van uw keuken?

Een keuken kopen makkelijk?

U heeft vast al veel keukens gezien die u mooi, praktisch, stijlvol, of juist lelijk, onhandig en sfeerloos vond. Om ervoor te zorgen dat uw keuken u elke dag weer vrolijk maakt, is het belangrijk om de juiste keuzes te maken als u een keuken gaat kopen. De adviseurs van KeukenConcurrent hebben daarom een handige checklist gemaakt:
Keukenopstelling. De eerste en misschien wel belangrijkste keuze als u een keuken gaat kopen, is de keukenopstelling en -indeling. Uw beschikbare ruimte en de vorm van die ruimte zijn bepalend voor welke keukenopstelling u kiest. Misschien heeft u wel plek voor een kookeiland? Als u de juiste opstelling heeft bepaald, bent u klaar om de keuken verder in te vullen.

De juiste stijl. U heeft de keukenopstelling en -indeling van uw keuken bepaald. Nu komt het aan op de stijl van uw keuken. Gaat u voor landelijk of juist voor design? KeukenConcurrent heeft keuze uit diverse keukenstijlen. Een keukenstijl wordt gekenmerkt door materiaalkeuze en afwerking. Een keuken met de juiste stijl past bij de rest van het huis, maar vooral bij u.
Huishouden. Bij het kopen van een nieuwe keuken is het aan te raden om uw huishouden als uitgangspunt te nemen. De grootte van uw gezin bepaalt bijvoorbeeld of een dubbele spoelbak en een grote koelkast praktisch zijn. Ook kunt u hier de benodigde opbergruimte op baseren. Kortom: bedenk goed wat u echt nodig heeft en waar u wellicht op kan besparen. Zowel op financieel als ruimtelijk gebied.

Budget. Welke wensen u ook heeft, uw budget bepaalt de keuzevrijheid en wat voor keuken u kunt kopen. Hoeveel wilt en kunt u uitgeven aan uw nieuwe keuken? Door hier een goed beeld van te hebben, helpt u uzelf, maar ook de adviseurs van KeukenConcurrent om een keuken te vinden die past binnen uw budget. Voor elk budget heeft KeukenConcurrent zeer complete keukens in uw favoriete opstelling en stijl.

Budgetplanner. Op de website van KeukenConcurrent vindt u een handige budgetplanner. Met deze planner heeft u snel een overzicht van de mogelijkheden voor wanneer u een keuken gaat kopen. Op basis van de budgetplanner kunt u samen met de adviseurs van KeukenConcurrent op zoek naar uw perfecte nieuwe keuken.

Terug
Sluiten
×