De kosten van een keuken plaatsen – KeukenConcurrent
kosten keuken plaatsen
Zoeken

Wat zijn de kosten van een keuken plaatsen?

De kosten van een keuken plaatsen zijn afhankelijk van een aantal factoren. Elke situatie vraagt namelijk om een andere aanpak en daarom kunnen de kosten van een keuken plaatsen variëren. Lees verder en krijg meer inzicht in hoe dit financiële plaatje tot stand komt.

Na de aanschaf van een nieuwe keuken staat u voor de keus of u het monteren van de keuken wilt uitbesteden of zelf wilt doen. Wellicht speelt bij deze beslissing het kostenplaatje een belangrijke of zelfs doorslaggevende rol. Wij zetten een aantal factoren op een rijtje die de kosten voor een nieuwe keuken plaatsen bepalen.

Het aantal kasten. De montageprijs wordt voor een groot deel berekend aan de hand van het aantal kasten van uw nieuwe keuken. Per kast betaalt u een vast bedrag. Vaak geldt dat hoe groter uw nieuwe keuken is, u meer kasten moet laten monteren en dus meer kosten hebt om uw keuken te plaatsen.

Het werkblad. Naast het plaatsen van de kasten, betaalt u ook voor het plaatsen van het werkblad. Per werkblad element betaalt u een vaste prijs. Hoe meer werkblad elementen, hoe hoger het prijskaartje wordt.

Meerwerk. KeukenConcurrent biedt u de mogelijkheid bouwkundige werkzaamheden uit te besteden. De kosten hiervan verschillen per keuken. Wanneer u een keuken kiest die qua aansluitingen op uw oude keuken lijkt, zal er geen tot weinig meerwerk nodig zijn. Maar wanneer er stopcontacten verplaatst moeten worden of leidingen moeten worden verlegd, zullen de kosten wat hoger uitvallen.

Keukenmagazine

  • Alles over keukenmontage en -onderhoud vind u in ons GRATIS magazine

Aansluiten van apparatuur. Waarschijnlijk heeft u bij de aanschaf van uw nieuwe keuken ook gekozen voor nieuwe keukenapparatuur en verlichting. Wanneer u wilt, kunnen wij deze voor u aansluiten zodat uw keuken direct gebruiksklaar is bij oplevering. Per soort apparaat hanteren wij hiervoor een standaard tarief.

Maak een afspraak. Wilt u een concreter beeld van de kosten van een keuken plaatsen? Maak dan een afspraak bij één van onze vestigingen. Onze adviseurs bespreken graag met u de kosten van een keuken plaatsen zodat u weet waar u aan toe bent.

Terug
Sluiten
×