Nieuw design

In de andere kookplaten van BORA zit de afzuiging in het midden. Bij de BORA S Pure is de afzuiging verplaatst naar links. Op deze manier is er meer ruimte voor de verschillende kookzones. De diameter van de kookzones varieert van 95 tot 210mm. Op deze verschillende kookzones passen alle gangbare pannen. 
Door de asymmetrische plaatsing van de afzuiging is de kookplaat een echte blikvanger. Door het minimalistische design is de BORA S Pure een aanwinst voor jouw nieuwe keuken! 

Voordelen van BORA S Pure

 • De kookplaat neemt weinig ruimte in
  De grootte van de kookplaat zelf is aangepast naar 60cm. Zo past deze nieuwste BORA in veel keukens. Je hoeft ook niet in te leveren op kastruimte onder de kookplaat. De S Pure heeft namelijk een compacte inbouwhoogte. 
 • Eenvoudige bediening
  Door de touchslider bedien je de kookplaat eenvoudig. Je hoeft alleen maar erop te tikken of met je vinger omhoog en omlaag te bewegen. 
 • Overloopkuip
  De BORA S Pure heeft een vetopvangbak, die de vloeistoffen en vetten tijdens het koken opvangt. Dus als je een pan laat overkoken, hoef je je niet te druk te maken! De overloopkuip beschikt over een ruimte van 3 liter en heeft dus genoeg capaciteit om alles op te vangen. 
 • Koffiefunctie
  Je kunt niet alleen pannen op deze kookplaat zetten, maar ook een mokkapot. Doordat je ook koffie kunt zetten, maakt dit de kookplaat nog veelzijdiger.

Filters in verschillende kleuren

Bij deze nieuwe kookplaat is het kookveld met de instroomsproeiers ook verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs en zonnegeel, waardoor er nu maar liefst 8 verschillende kleuren beschikbaar zijn. Zo kun je het design en de accessoires in jouw keuken hiermee eenvoudig matchen. 

Enthousiast geworden over de BORA S Pure? Je kunt deze kookplaat natuurlijk in het echt komen bekijken in één van onze 45 winkels bij jou in de buurt. Plan hieronder eenvoudig een afspraak, onze adviseurs geven je graag vrijblijvend én gratis keukenadvies. 

Vraag hier jouw gratis magazine aan

Concent*

Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vind je hier. Als je verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat je ons beleid hebt gelezen.

×