Comfort van Quooker

Hoe werkt een Quooker? 

Een Quooker bestaat uit een kokendwaterkraan op het aanrecht en een klein reservoir onder het aanrecht. In het reservoir onder het aanrecht wordt het water continu op een temperatuur van 110º gehouden. Omdat het reservoir erg goed geïsoleerd is, kan de warmte nergens naartoe. Dankzij deze isolatie is er maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water warm te houden. Hierdoor heb je met een Quooker altijd direct toegang tot kokend water - ideaal! Of je nu een kop thee wil of een pan pasta op wil zetten, kokend water is er meteen. Wil je nog meer gemak, zodat er naast warm en kokend water, ook koud, bruisend en gefilterd water uit jouw Quooker-kraan komt? Maak dan jouw Quooker set compleet met een extra Quooker Cube reservoir.

Waarom kiezen voor een Quooker? 

Met de kokend water kraan van Quooker geniet je van kokend water direct uit de kraan. Daarmee is een pot thee zetten of pasta koken zó gebeurd - ideaal en tijdsbesparend. Ook is een Quooker een duurzame investering, omdat je energie én kosten bespaart. Een Quooker verbruikt maar 5 cent energie per dag door de hoge vacuümisolatie die het water constant op temperatuur houdt. En omdat je met een kraan precies de hoeveelheid water tapt die je nodig hebt, bespaar je daar ook nog eens op. Daarnaast is een Quooker veilig: de uitloop van alle Quooker kokend water kranen is goed geïsoleerd waardoor de buitenkant niet te heet kan worden. Ook zit er een kindveilige bedieningsknop op. Hierdoor kun je nooit zomaar kokend water tappen, maar moet je eerst twee keer drukken op de knop en vervolgens nog draaien. Zo voorkom je ongelukken in de keuken.

Alle kokendwaterkranen van Quooker: Flex, Fusion, Twintaps & Single Tap  

De Flex Quooker kokendwaterkraan is de nieuwste aanwinst in het assortiment van Quooker. De kraan heeft een uittrekslang die zowel voor koud als warm water bedoeld is. Hierdoor kun je gemakkelijk een grote pan of emmer met water vullen. Dankzij de kokendwaterstop kan de Flex kraan geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is: dit zorgt voor meer veiligheid in de keuken.

Wil je graag de mengkraan en kokendwaterkraan in één? Dat kan met de Fusion Quooker kokendwaterkraan. Voor extra veiligheid is de kraan uitgevoerd met een kindveilige bedieningsknop. Je kunt de knop bedienen met het dubbel-druk-draai systeem die oplicht bij het tappen van kokend water of het gebruik van het reservoir.

Als je liever een aparte mengkraan en kokendwaterkraan hebt, dan zijn de Quooker Twintaps wat voor jou. De kokendwaterkraan en de mengkraan zijn uitgevoerd in hetzelfde design en sluiten daardoor naadloos op elkaar aan. Dit zorgt voor een mooi geheel in de keuken. Net als de andere kokendwaterkranen is ook deze kokendwaterkraan in hoogte verstelbaar. Mocht je de kokendwaterkraan uit deze lijn het liefst zonder mengkraan willen, omdat je al een mooie mengkraan hebt, dan is deze ook los verkrijgbaar als Nordic Single Tap.

Kom langs en laat je inspireren

Ben je klaar voor die snelle koppen thee, meteen kokend water én wil je graag een duurzame investering doen met een nieuwe Quooker? Maak dan een afspraak met één onze adviseurs in de showroom! Zij helpen je graag de juiste keuze te maken uit het ruime Quooker assortiment bij Keukenconcurrent. Zo geniet je van de nieuwste technologie tegen gegarandeerd de beste prijs.

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×