Professionele monteurs

Onze monteurs beschikken over de beste apparatuur. Het monteren van een keuken brengt namelijk verschillende uitdagingen met zich mee. Zo is het monteren van bijvoorbeeld een BORA kookplaat een specifieke klus. 

Een voordeel van het uitbesteden van de keukenmontage, is dat je dus verzekerd bent van professionele montage. De keukens van KeukenConcurrent worden namelijk gemonteerd in slechts één dag! Zo kun je nog sneller genieten van jouw nieuwe keuken. Ideaal toch? 

Eigen opleiding

Onze monteurs worden intern opgeleid door vakexperts met jarenlange ervaring. Ze leren om samen te werken, maar ook om zelfstandig aan de slag te gaan. In het begin gaat een leerling monteur samen met een ervaren monteur op pad. Zo wordt bijgebracht waar ze allemaal rekening mee moeten houden én dat het belangrijk is om altijd 3 stappen vooruit te denken. 

Wil je ook dat jouw keuken goed gemonteerd wordt door onze professionele monteurs? Maak dan een afspraak in één van onze 45 winkels bij jou in de buurt. Wij geven je graag vrijblijvend keukenadvies voor gegarandeerd de laagste prijs van Nederland!

Vraag hier jouw gratis magazine aan

Concent*

Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vind je hier. Als je verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat je ons beleid hebt gelezen.

×