Keuken achterwanden


Een belangrijk aspect om uw keuken de uitstraling te geven die u voor ogen hebt, is de achterwand van uw keuken. De achterwand is namelijk het aanzicht van uw keuken. Er is veel mogelijk op het gebied van achterwanden in de keuken. Zo kunt u kiezen voor tegels, glas, muurverf, roestvrij staal of behang. Wat dacht u van een lichte of juist een felle kleur? Deze zaken zijn belangrijk bij het kiezen van een achterwand die bij uw wensen past. Wij helpen u graag door het geven van een aantal tips over keuken achterwand ideeën.

Achterwandstijl

De stijl van uw keuken is belangrijk bij het kiezen van de best passende achterwand voor uw droomkeuken. Gaat u voor een klassieke keuken? Dan is het een goed idee om de achterwand te bedekken met tegels. U kunt daarbij kiezen tussen kleine mozaïektegels en iets grotere tegels. Wanneer u een moderne keuken voor ogen hebt, is een achterwand van glas in de keuken een strakke, stijlvolle toevoeging. De achterwand van glas met print behoort ook tot een van de opties. Ook kunt u een felle kleur gebruiken om uw keuken wat levendiger te maken. Een rvs achterwand behoort ook tot de mogelijkheden. Dit past goed bij een roestvrijstalen keuken. De keuken krijgt hierdoor een moderne, industriële uitstraling. Voor de industriële keuken is een achterwand met betonlook ook zeker een stoere toevoeging. Er is altijd wel een passende achterwand voor in uw keukenstijl te vinden.

 

 

Onderhoud van de wand

Naast de stijl van de wand is ook het onderhouden van de wand een belangrijk punt. De wand moet namelijk bestand zijn tegen vetten, vocht en hoge temperaturen. Tijdens het koken spettert er vaak wat tegen de wand. Wel zo handig als de achterwand dan eenvoudig schoon te maken is. Een achterwand in de keuken van kunststof of aluminium is eenvoudig schoon te maken. Met een achterwand van glas is het eerder zichtbaar als deze vies is, maar wel snel afneembaar met een doekje. Wanneer u voor roestvrij staal kiest, bent u ook zo klaar met schoonmaken, maar let hierbij wel op met krassen. Tegels zijn ook eenvoudig schoon te maken en afwasbare muurverf zorgt voor een water- en vetafstotende laag.

 

 

Advies nodig?

De keuze voor de juiste achterwand kan soms lastig zijn. Laat u daarom adviseren en maak vrijblijvend een afspraak met een van de specialisten van KeukenConcurrent. Zij staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

3D ontwerp

Maak uw eigen 3D ontwerp.

3D INSPIRATIE OPDOEN

Het bepalen van ideale opstelling voor uw nieuwe keuken is niet eenvoudig. Gebruik daarom de gratis KeukenConcurrent 3D keukenontwerp Tool om uw ideale keuken te ontwerpen en ga snel en eenvoudig aan de slag met uw ontwerp.

spoelbak

Spoelbak

Een spoelbak is een must voor iedere keuken. Of u nu aan het afwassen bent, uw groenten of fruit wilt schoonmaken of simpelweg even uw handen wilt wassen, een spoelbak komt altijd van pas. Bij KeukenConcurrent bieden wij een breed assortiment spoelbakken, met voor iedere keuken en iedere smaak een geschikt model. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder en laat u inspireren.

Keukenbladen

Een passend keukenblad

Naast kleur is het keukenblad ook een bepalende factor in uw keuken. Bovendien is ook dit onderdeel zeer bepalend voor de stijl van uw keuken. Bij KeukenConcurrent zijn er eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van keukenbladen. Zo kunt u kiezen uit diverse materialen, van kunststof en composiet tot hout en beton. Benieuwd wat de voordelen zijn van ieder materiaal en welke variant bij u en uw keuken past? Lees dan meer over onze verschillende keukenbladen.

Budgetplanner

Budgetplanner

Wat kost een keuken? Met de KeukenConcurrent Budgetplanner berekent u eenvoudig de totaalprijs van uw nieuwe keuken op basis van de afmetingen, uw keuze in materiaal, kleur, kastindeling, apparatuur en accessoires. Als u op zoek bent naar een nieuwe keuken, wilt u natuurlijk weten wat uw keuken gaat kosten. De budgetplanner biedt u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend de kosten voor uw nieuwe keuken uit te rekenen.

Terug
Sluiten
×