Hoekkast keuken

Hoekkast KeukenConcurrent

Met een hoekkast in uw keuken kiest u voor extra praktische opbergruimte. Voor het plaatsen van een kast in uw keuken hoek zijn een aantal slimme oplossingen bedacht, zodat u die hoek in uw keuken optimaal kan benutten. Niet alleen zijn kasten een mogelijke optie, maar ook bijvoorbeeld keukenlades kunt u laten plaatsen in de hoek van uw keuken. Bent u op zoek naar nog iets anders? Bij KeukenConcurrent heeft u nog meer mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Op deze pagina leest u meer over de opties en ideeën voor het plaatsen van een hoekkast in uw keuken.

Praktische oplossingen door een hoekkast keuken

Misschien wilt u graag een L-keuken plaatsen, maar heeft u geen idee hoe u die hoek in uw keuken kunt benutten. Graag helpen wij u met een overzicht van een aantal praktische oplossingen.

Carrouselkast

Dit is een kast waarin, vaak 2, ronde draaiplateaus gemonteerd zijn. Wanneer u de kastdeur opent, kunt u het draaiplateau ronddraaien. Het voordeel hiervan is dat u de spullen achter in de kast naar voren kunt draaien. Deze handige oplossing is ideaal in de hoekkast van een keuken.

Le mans systeem

Een systeem waarbij u de planken, die zich in de kast bevinden, in zijn totaliteit naar buiten kunt schuiven. Hierdoor hoeft u niet meer helemaal op uw knieën om achter in de kast te komen. Ideaal toch?

Keuken planken

Naast alles systemen en lades, kunt u er ook voor kiezen om een hoekkast met planken te laten plaatsen. Eenvoudig, simpel en vaak goedkoper. Een nadeel van deze optie is de beperkte toegang tot de achterste spullen. Een oplossing hiervoor is bijvoorbeeld een hoekkast met lades.

Hoekkeukenlades

Met deze lades kunt u de hoek in uw keuken ook efficiënt benutten. Volledig afgesteld op uw wensen en voorkeuren, zodat de lades perfect aansluiten bij de rest van uw keukeninterieur.

Spoelbak

Kies bijvoorbeeld voor een spoelbak in de hoek van uw keuken. Hierdoor verhelpt u ook gelijk het probleem van de vaak nutteloze ruimte onder uw spoelbak.

Kom naar de winkel

Wilt u graag ervaren hoe de verschillende systemen werken en wat u het fijnst vindt? Maak dan online een 3D keukenontwerp. Komt u er niet helemaal uit? We heten u graag welkom in een van onze winkels. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice voor het maken van een afspraak.

Waarom zou u alleen de deurtjes vervangen?

Bij KeukenConcurrent heeft u al een compleet nieuwe keuken vanaf €1299,-

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
KeukenConcurrent budgetplanner
×