Korfladen in ons assortiment

Korflade in de keuken

Korfladen zijn ontzettend handig voor het opbergen van pannen en schalen. Ook voorraad en houdbare etenswaar bergt u geordend op in korfladen en u vindt gemakkelijk wat u zoekt. Korfladen bestaan altijd uit een lade met een opstaande rand en boven die rand bevindt zich een extra railing, zodat er een korf ontstaat en spullen niet uit de lade kunnen vallen.

Het assortiment korfladen van KeukenConcurrent bestaat uit verschillende breedtes en dieptes. Het is zelfs mogelijk om een korflade in de hoek van uw keuken te monteren. Bent u benieuwd hoe u deze laden het beste kunt gebruiken? Leest u dan snel verder. Voor meer inspiratie kunt u direct het gratis magazine aanvragen. Hierin staan veel verschillende, voordelige keukens en ziet u hoe korfladen het best tot hun recht komen.

Korfladen in de praktijk

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken of een aanvulling op uw keuken, is het belangrijk verschillende opties te overwegen. Als u weet welke spullen u wilt opbergen in uw keuken, kunnen onze adviseurs antwoord geven op de vraag welke keukenkast daarvoor het meest praktisch is. Om u op weg te helpen hebben we op een rij gezet voor welke toepassingen korfladen erg handig zijn:

Tekening lage korflades

Lage korfladen

Met twee korfladen boven elkaar kunt u erg veel voorraad en houdbare etenswaar kwijt. Denk bijvoorbeeld aan pasta’s, blikken, broodbeleg, suiker, snoepgoed en koektrommels. Er zijn ook handige rasters verkrijgbaar om één of meerdere vakken te maken in uw laden. Erg praktisch om etenswaar te sorteren.

Tekening hoge korflades

Hoge korflade

Een hoge korflade is ontzettend handig voor pannen en schalen. Zo kunt u die hoge aspergepan en grote soeppan goed kwijt in een hoge lade. Bovendien kunt u koekenpannen, een wok en grillpan op elkaar stapelen en zo heel veel opbergen in uw hoge korfladen. Toch houdt u goed overzicht en kunt u gemakkelijk van bovenaf bij al uw spullen. Om te voorkomen dat pannen gaan schuiven zijn antislipmatten erg handig!

Tekening korflade met binnenlade

Korfladen met binnenladen

Een korflade met binnenlade zorgt ervoor dat het aanzicht van de keuken er rustig uitziet. U heeft tenslotte minder zichtbare elementen in uw keuken. Wanneer u kiest voor hoge korfladen is het in veel gevallen mogelijk om een binnenlade toe te voegen. Deze binnenlade kan dan bijvoorbeeld dienen voor bestek, rollen aluminiumpapier en folies, keukengerei of kruidenpotjes.

Bij alle soorten korfladen kunt u kiezen voor soft motion-techniek, waardoor de korfladen zich langzaam en geluidloos sluiten. Erg veilig voor kindervingers en bovendien gemakkelijk te bevestigen aan de binnenzijde van de lade. Zeker bij een greeploze keuken zijn langzaam sluitende laden erg fijn, omdat u geen handvat heeft om de laden rustig mee te sluiten.

Wat kosten korfladen?

Bent u benieuwd of één of meerdere korfladen in uw keukenopstelling en budget passen? Met de KeukenConcurrent budgetplanner berekent u snel en eenvoudig de totaalprijs van uw keuken. U kunt spelen met verschillende opstellingen, korfladen toevoegen en vrijblijvend een kostenoverzicht bekijken. In vijf minuten kunt u al een gerichte prijsindicatie krijgen! U berekent hier wat uw nieuwe keuken kost.

Onze adviseurs kunnen u nog veel meer vertellen over de perfecte hoekonderkast voor uw keuken en hoe u deze het beste kunt gebruiken. We heten u graag welkom in één van onze winkels.

Waarom zou u alleen de deurtjes vervangen?

Bij KeukenConcurrent heeft u al een compleet nieuwe keuken vanaf €1299,-

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
KeukenConcurrent budgetplanner
×