Meer opbergruimte met de uittrekkast

Apothekerskast hout

Met een uittrekkast in de keuken benut u de maximale ruimte van de keuken en houdt u de etenswaren en keukengerei geordend. Bovendien neemt een uittrekkast niet veel ruimte in. Bent u op zoek naar een functionele en mooie kast in de keuken? Lees hier dan alles over de uittrekkast.

De voor - en nadelen van de uittrekkast

Een hoge uittrekkast bestaat uit verschillende rekken. Dit heeft als voordeel dat u etenswaren en andere spullen goed kunt ordenen en een goed overzicht houdt. Een nadeel is dat u moet bukken om bij de onderste rekken te kunnen en dat kleine mensen niet makkelijk bij de bovenste rekken kunnen. Zowel een hoge als lage uittrekkast heeft als voordeel dat deze aan twee kanten open is. Daardoor hoeft u niet om de kast heen te lopen en kunt u ook met twee personen tegelijk iets uit de kast pakken.

Verschillende mogelijkheden 

De hoge uittrekkast is tussen de 30 en 40 cm breed en loopt van de grond tot de maximale hoogte van de andere keukenelementen. De kast wordt meestal aan het einde van de keuken geplaatst wanneer er bijvoorbeeld nog ruimte over is. Een lagere uittrekkast heeft meestal dezelfde hoogte en breedte als de rest van je keukenkastjes.

Interesse in een uittrekkast?

Wilt u wellicht een uittrekkast in uw keuken of wilt u meer weten over handige keukenkastjes? Vraag dan ons GRATIS keukenmagazine aan en en bekijk de mogelijkheden. Wilt u de opties met uw eigen ogen zien? Kom dan naar de winkel. Onze adviseurs beantwoorden graag al uw vragen en laten u de mogelijkheden zien.

Waarom zou u alleen de deurtjes vervangen?

Bij KeukenConcurrent heeft u al een compleet nieuwe keuken vanaf €1299,-

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
KeukenConcurrent budgetplanner
×