Showroomkeuken opstellingen

Showroomkeuken opstellingen

Showroomkeukens met eiland zijn een echte trend in de Nederlandse keukens. En dat is niet zomaar.  Een showroomkeuken met eiland biedt een stijlvolle en ruimtelijke uitstraling voor ieder interieur. Bovendien is het betaalbaar en kunt u er alle kanten mee op. Naast showroomkeukens met eiland zijn er showrooms in andere keukenopstellingen. Denk daarbij aan een showroom hoekkeuken of een showroomkeuken in een U-vorm. Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden voor showroomkeukens met eiland of andere showroomkeuken opstellingen? Lees dan verder en bekijk de producten bij KeukenConcurrent.

  • Tips over werkbladen en keukenkasten
  • Bewonder meer dan 50 keukens
Keukenmagazine aanvragen

Meer inspiratie opdoen?

Showroomkeukens in diverse opstellingen

Wanneer u een showroomkeuken wilt kopen, is de juiste opstelling erg belangrijk. De opstelling moet namelijk in de ruimte passen. Wanneer u beschikt over beperkte ruimte voor de keuken, zijn showroomkeukens die recht zijn de perfecte opstelling voor u. Een showroomkeuken met een rechte opstelling neemt slechts één wand in beslag. Een showroom hoekkeuken neemt twee wanden in beslag. Deze opstelling is ook ideaal wanneer u een kleine ruimte heeft. Met een hoekkeuken in een showroommodel haalt u toch het maximale uit de ruimte en beschikt u over een ruim werkblad.

Een parallel keuken showroom neemt net als de hoekkeuken twee wanden in beslag. Echter neemt een showroomkeuken die parallel is twee wanden in beslag die recht tegenover elkaar staan. Dit is vooral ideaal als u beschikt over een rechthoekige ruimte die niet erg breed is. Een showroomkeuken in U-vorm is ideaal als de ruimte wat groter is. Deze opstelling heeft plek nodig aan drie wanden. Beschikt u over voldoende ruimte en wilt u gaan voor optimale luxe en ruimtelijkheid? Bekijk dan eens de showroomkeukens met eiland. Een showroomkeuken met kookeiland biedt veel werkruimte en gelegenheid om er gezellig te eten. Met een showroom keuken waarbij de kastjes greeploos zijn, creëert u ook een ruimtelijke sfeer. Wilt u het maximale uit een wand halen in de ruimte? Ga dan voor een kastenwand in de keuken uit de showroom. Dit biedt optimale opbergplek om al uw keukenspullen en servies in op te bergen.

Populair: de showroomkeuken met kookeiland

Showroomkeukens met eiland zijn momenteel helemaal in opkomst. Een keukeneiland biedt meer dan alleen een plek om te koken. Met een keukeneiland creëert u een gezellige woonkeuken. Plaats barkrukken aan het eiland in dezelfde stijl als de keuken of creëer een blikvanger door opvallende, unieke stoelen te plaatsen. Hiermee er ontstaat er een gezellige plek om te ontbijten, de krant te lezen of gezellig met vrienden of familie te borrelen.

Daarnaast geeft een kookeiland een ruimtelijke, unieke en luxe sfeer. Houd er rekening mee dat er om het keukeneiland voldoende bewegingsruimte overblijft. Een kookeiland in een showroommodel is voordeliger dan een nieuwe keuken. Bovendien is een showroomkeuken met kookeiland als snel geschikt als u over voldoende ruimte beschikt. Hierdoor hoeft er niet worden afgeweken van het formaat. KeukenConcurrent heeft voor u het perfecte keukeneiland van de showroom in de aanbieding. Naast showroomkeukens met eiland beschikt KeukenConcurrent ook over andere opstellingen.

Vind de showroomkeuken in uw opstelling

Is een showroomkeuken met eiland die de juiste opstelling voor u? Geen probleem! Bij KeukenConcurrent hebben we diverse showroomkeukens voor u in de aanbieding. Zoekt u een showroom hoekkeuken, een showroomkeuken die recht verloopt of een andere opstelling? Bekijk dan alle showroomkeukens in de uitverkoop.

Weet u niet zeker welke keukenopstelling het beste is in uw ruimte? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in de winkel of bij u thuis. Zij geven u gratis en vrijblijvend advies om tot de juiste beslissing te komen.

×