Stel met deze 4 tips uw budget keuken samen – Keuken Concurrent
Budget keukens
Zoeken

4 tips om uw budget keuken samen te stellen.

Een budget keuken biedt uitkomst wanneer u een leuke keuken wilt aanschaffen, maar hier niet te veel geld aan wilt uitgeven. Met onze vier tips kunt u eenvoudig uw budget keuken samenstellen. Hiermee kunt u tegen een uiterst vriendelijke prijs een nieuwe keuken aanschaffen, terwijl u nog steeds de keuken kan creëren die aan al uw wensen voldoet. Ideaal dus!

1. Kies slim het juiste werkblad. Een natuurstenen of houten werkblad ziet er prachtig uit, maar hier hangt vaak een hoog prijskaartje aan. Kunststof en composiet zijn goedkopere materialen en daarmee de perfecte keuze voor uw budget keuken. Bovendien zijn werkbladen van kunststof erg veelzijdig. Deze zijn namelijk ook verkrijgbaar met een houten of natuurstenen look. Zo krijgt u toch een werkblad met de gewenste uitstraling, maar dit tegen een vriendelijke prijs.

2. Kies verstandig uw keukenapparatuur. Keukenapparatuur is er in verschillende prijsklassen en daarom kunt u ongetwijfeld keukenapparatuur vinden die bij uw budget keuken past. Vergelijk verschillende merken en bekijk welke functies u wel en niet nodig heeft. Het is namelijk zonde wanneer u dure apparaten aanschaft, terwijl u deze niet optimaal gebruikt. Kijk bovendien goed naar het energielabel: op de lange termijn kan dit veel geld schelen.

3. Bespaar geld met kunststof frontjes. Het materiaal kunststof is het ideale materiaal om ook bij de frontjes van uw budget keuken geld te besparen. Kunststof kan namelijk op verschillende manieren bewerkt worden. Kunststof frontjes met een houtlook zorgen bijvoorbeeld voor dezelfde landelijke sfeer als echte houten fronten, terwijl hier een heel ander prijskaartje aan hangt.

Keukenmagazine

  • Alles over de goedkoope keukens en budget keuken in ons GRATIS magazine

4. Bekijk de mogelijkheden van een showroomkeuken. Wilt u graag een complete keuken van topkwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan is een showroomkeuken wellicht iets voor u. Showroomkeukens moeten plaatsmaken in de showroom en worden daarom verkocht tegen een lage prijs. Deze budget keukens zijn daardoor zeer vriendelijk voor uw portemonnee.

Wilt u weten wat uw budget keuken kost? Gebruik dan onze gratis budgetplanner waarmee u gemakkelijk het prijskaartje van uw budget keuken kunt uitrekenen.

Terug
Sluiten
×