Waarom een keuken van KeukenConcurrent?

Een keuken kopen doe je niet elke dag! Er komt stiekem veel bij kijken, en soms kan dat best uitdaging zijn! Geen zorgen, wij helpen jou hierbij van begin tot eind! Maar wat maakt ons nu anders dan andere? Dat vind je op deze pagina!

De laagste prijs van Nederland!

Zonder in te leveren op kwaliteit of jou te beperken in mogelijkheden garanderen wij de laagste prijs van Nederland. Bij ons geen onderhandeling, je krijgt gewoon meteen de beste prijs! Toch een goedkopere offerte gekregen voor jouw keuken? Dan betalen wij het prijsverschil plus 10% extra korting! 

Heb je al een keukenofferte? Check hem dan met onze offerte vergelijker!

Klanten beoordelen ons met 8.6

De mening van onze klanten vinden wij belangrijk! Daarom vragen we altijd om jullie mening. En ook bij ons gaat er weleens iets fout, maar dat lossen wij dan altijd op! Daarom zijn we trots op onze beoordeling op Trustpilot en Klantenvertellen! 

Benieuwd wat hoe onze klanten over ons denken? Lees hier de reviews

Meer dan 400 keukens per week!

Wij leveren en verkopen meer dan 400 keukens per week en dat al 25 jaar lang! Dat zijn veel best veel keukens en daar zijn we trots op! 

Koop je bij ons keuken, dan kun je bouwen op ruime ervaring met goed keukenadvies, snelle levering en deskundige montage van jouw keuken!

Snelste levertijd van Nederland!

Wij kopen keukens groot in. Daardoor hebben wij korte lijnen met onze leveranciers. En dat is fijn als jij jouw keuken snel nodig hebt! Wij garanderen namelijk de snelste levertijd van Nederland. 

Als je ervoor kiest om je keuken zelf te monteren, kunnen wij hem al leveren binnen enkele weken. Hier lees je hoe we dat doen! 

×