Wat is de levertijd van uw keuken?

Yes! U heeft nét uw handtekening gezet onder de koopovereenkomst van uw nieuwe keuken. Gefeliciteerd! Nu is het alleen nog wachten totdat uw keuken wordt geleverd en gemonteerd. Maar wat is de levertijd van uw keuken eigenlijk?

De levertijd van keukens bij KeukenConcurrent is gemiddeld vier weken tot zes weken. Dit is echter niet meer dan een richtlijn, want de levertijd van keukens is afhankelijk van een heleboel factoren. Bent u benieuwd welke dit zijn? Wij hebben ze voor u op een rij gezet.

1. De fabrikant. Iedere ruimte is anders en daarom wordt elke keuken op maat gemaakt. Bovendien heeft u uw keuken zelf samengesteld naar uw wensen. Al deze wensen moeten worden vervuld door onze fabrikant. Dit kost tijd en daarom is de levertijd van uw keuken hiervan afhankelijk.

2. Het aantal kasten en de materialen. Een kleine keuken met weinig kasten is sneller klaar voor levering dan een grote keuken met een grote hoeveelheid aan kasten. Ook wanneer u een keuken heeft met kastafmetingen die afwijken van de standaard afmetingen, kan de levertijd van uw keuken langer zijn. Bovendien geldt dat standaard materialen sneller geleverd kunnen worden dan speciale materialen. Dit heeft te maken met de voorraden.

3. De apparatuur. Bij een nieuwe keuken hoort natuurlijk ook nieuwe apparatuur. De levertijd van uw keuken is dan ook afhankelijk van het soort apparatuur. Het ene apparaat is altijd op voorraad, terwijl het andere apparaat nog besteld moet worden. Wij willen graag dat u meteen kunt genieten van een complete keuken en daarom wachten wij met het leveren van uw keuken totdat alle losse elementen binnen zijn.

Keukenmagazine

  • Alles over keukenmontage en -onderhoud vind je in ons GRATIS magazine

Levertijd bij KeukenConcurrent. Bij KeukenConcurrent spreken we in goed overleg een bepaalde leverweek af. Deze kunt u vinden op de koopovereenkomst. Daarnaast houden we u per post en email goed op de hoogte zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zes weken voor levering ontvangt u een brief waarin de leverweek staat vermeld. Drie weken voor aflevering ontvangt u nogmaals een brief, maar dan met de definitieve leverdatum.

Maak een afspraak. Wilt u meer weten over de levertijd van onze keukens of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak in één van onze vestigingen. Onze adviseurs staan u graag te woord!

×