Meer ruimte in de keuken

“De oude keuken was geheel met bovenkasten tot aan het plafond afgewerkt. We hebben nu lage bovenkasten en een moderne wandschouwkap, waardoor er meer ruimtelijkheid ontstaat in onze aanbouw van het huis. Sinds de nieuwe keuken hebben we nu dus ook een eettafel in de keukenruimte staan, ideaal!”

Daarnaast is Familie Bardmann ook enthousiast over de opslagruimte in de keuken, ondanks dat ze minder keukenkasten hebben in vergelijking met de oude keuken. “We zijn erg tevreden over de opslagruimte in de keuken. We hebben twee kasten met grote korfladen. Daarnaast werkt het soft-close systeem van de lades erg goed. Ze sluiten hierdoor het laatste stukje automatisch.”

Keuze gemaakt voor een composiet werkblad 

“In onze oude keuken hadden we een kunststof werkblad, voor ons budget was zelfs een composiet werkblad mogelijk! Uiteindelijk zijn we voor de kleur Lion Black Gepolijst gegaan. Dit werkblad geeft een luxe uitstraling en matcht goed in combinatie met de witte fronten.”

Geen Quooker, maar een AquaHot

“Tijdens het verkoopgesprek werd ons de optie voorgesteld om te kiezen voor een kokend water kraan in plaats van een normale mengkraan. We dachten dat dat niet binnen ons budget zou passen, maar de adviseur kwam met de optie om te kiezen voor een Aquahot kokend water kraan. Deze heeft dezelfde functies als een Quooker, maar dan voordeliger. Uiteindelijk een goede keuze!”

Nieuwsgierig geworden naar meer keukens en mogelijkheden? Bekijk dan hier nog meer keukens van onze klanten. Of kom langs in één van onze showrooms en bekijk ons ruime assortiment. Wij garanderen de laagste prijs van Nederland. 

Vraag hier jouw gratis magazine aan

Concent*

Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vind je hier. Als je verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat je ons beleid hebt gelezen.

×