Rechte keuken 3 meter: ideaal voor kleine keukenruimtes

Rechte keukens 3 meter

Rechte keukens van 3 meter zijn ideaal voor de kleinere keukenruimtes. De keukenopstelling is simpel en eenvoudig. Het neemt 3 meter van uw wand in beslag en is rechttoe rechtaan zonder hoeken of kookeiland. Hierdoor wordt uw relatief kleine keukenruimte of lange wand optimaal benut. De opstelling is misschien wel simpel en eenvoudig, maar de keus uit materialen en apparatuur blijft zeer divers. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen voor het aanrechtblad, zoals beton of hout en verschillende kleuren. Ook de keukenkasten verschillen van materialen en kleuren waaruit u kunt kiezen, zoals glanzende of warme houtkleurige keukenkasten.

Apparatuur en indeling rechte keuken 3 meter

Een rechte aaneengesloten keuken van 3 meter is klein en praktisch. Houd daarom rekening met de apparatuur die u plaatst en waar. Het is bijvoorbeeld bij zo een keuken handig als u de kookplaat niet direct naast de koelkast plaatst. Zo houdt u bij het koken aan beide kanten genoeg ruimte over voor bijvoorbeeld het snijden van groente of vlees en voor het wegzetten van pannen. Verder kunt u bij het ontwerpen van de keuken ook nog denken aan de grootte van uw apparaten, kookunit en spoelbak. Hoe compacter uw apparaten, kookunit en spoelbak, hoe meer ruimte u overhoudt op het aanrecht!

Kom naar de winkel

Wilt u graag hulp bij het ontwerp van een rechte keuken van 3 meter en weten welke mogelijkheden er zijn? We heten u graag welkom in een van onze winkels. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice voor het maken van een afspraak.

×