Rechte Keuken voor de laagste prijs | KeukenConcurrent

Rechte keukens

Een rechte keuken is compact en veelzijdig. Dit type keuken past in kleinere ruimtes en is mede daardoor zeer gangbaar. De rechte opstelling van de keuken biedt genoeg plaats voor een kookunit en een spoelbak. Verder is er nog ruimte voor gewenste inbouwapparatuur als een vaatwasser en een koelkast. Een relatief kleine kamer of een lange rechte wand kan op deze manier toch optimaal worden benut. U heeft de keuze uit een tijdloze opstelling of een keuken waarbij design de hoofdtoon voert. De rechte keukens van KeukenConcurrent zijn verkrijgbaar in alle voorkomende stijlen, van functioneel tot luxe.

Uitvoering

Al onze rechte keukens zijn voorzien van de beste apparatuur en A-merken, zoals Smeg, Miele, Bosch en Whirlpool. De keukens kunnen worden voorzien van soft motion lades die fluisterzacht sluiten. Het is daarnaast mogelijk om extra hoge of diepe kasten erbij te plaatsen waardoor er meer opbergruimte ontstaat. Zowel bij de lades als de kasten kunt u kiezen voor wel of geen grepen. Iedere rechte keuken is verkrijgbaar in diverse vormen en maten. Zo bent u ervan verzekerd dat de keuken past, ongeacht de grootte van de ruimte. Daarnaast zijn de rechte keukens van KeukenConcurrent verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Werkblad

Omdat bij een rechte keuken alle elementen aaneensluitend zijn is de indeling erg belangrijk. Zo kan de koelkast beter niet direct naast het kookgedeelte worden geplaatst. Datzelfde geldt voor de spoelbak, waarbij een waterkering overigens erg handig kan zijn. Deze rand voorkomt dat het water dat buiten uw spoelbak raakt over het hele aanrecht loopt. Het blad van een rechte keuken is vaak vooral praktisch, hitte-, stoot én krasbestendig.

Bent u geïnteresseerd in de rechte keukens van KeukenConcurrent? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? We heten u graag welkom in een van onze winkel. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice voor het maken van een afspraak.

Bekijk onze rechte keukens

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.

Terug
Sluiten
×