KeukenConcurrent beoordelingen

Jij tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

 

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs. Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar je direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren. Deze beoordelingen zijn allemaal van echte klanten. Lees hier hoe we dat aanpakken.

 

Weten wat je nieuwe keuken kost bij ons?

* Geheel gratis en direct een prijs

 

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.8
Uit 9117 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel jouw ervaringen! Wij stellen de mening van onze klanten op prijs. 

 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 19 december 2022

Lastig probleem is vakkundig opgelost

Lastig probleem is vakkundig opgelost. Monteurs was zeer vriendelijk.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 december 2022

Het was super, kampioen

Alle afspaken waren ze mooi na gekomen . Keuken was super mooi gemonteerd,,alles in 1
Woord super professioneel .
Kamppioen 10 punten

Geplaatst op 19 december 2022

Beste mevrouw Pluijmen - Emelina,

Wat heerlijk dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Leuk dat wij deze voor u mochten verzorgen!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 december 2022

Zeer tevreden

De keuken werd binnen het aangegeven tijdsbestek geleverd. Alles werd keurig op de juiste plek gezet. Er werd voorzichtig met de spullen omgegaan.

Geplaatst op 18 december 2022

Beste meneer/mevrouw Hoekert,

Wat fijn dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 december 2022

Plaats Hoogeveen

Plaats Hoogeveen.
Door de verkoper zijn we goed geholpen.
Wij zijn goed te spreken.
Top.

Geplaatst op 18 december 2022

Beste meneer Belt,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat wij deze voor u mogen verzorgen!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 december 2022

Top service

Filiaal Roosendaal.
In de winkel zeer goed geholpen. levering en montage perfect gegaan .wij zijn blij????

Geplaatst op 18 december 2022

Beste mevrouw Mens,

Dit gaan mijn collega's heel zeker waarderen. Dank u wel voor de mooie vijf sterren waardering.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 december 2022

Fijn bedrijf met vriendelijke…

Fijn bedrijf met vriendelijke medewerkers, duidelijke uitleg, prima service en aantrekkelijke prijzen.

Geplaatst op 17 december 2022

Beste meneer, mevrouw,

Dank u wel voor uw prachtige review!

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 december 2022

Pracht Keuken. Het Filaal in Deventer heeft ons zeer…

Het Filiaal in Deventer heeft ons zeer goed geholpen met het uitzoeken van de Keuken, vervolgens alles netjes gepland en echt perfect geplaatst. Dikke pluim.

Geplaatst op 16 december 2022

Beste heer Hulman,

Een dikke pluim voor ons filiaal, voor de planning en de plaatsing van de keuken. Dat horen we heel graag! Dank u wel.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 december 2022

Mijn ervaring was omwijs goed

Mijn ervaring was omwijs goed, andre heeft me goed geholpen en ik heb zo mijn droomkeuken kunnen kopen

Geplaatst op 15 december 2022

Beste Steyn,

Goed om te horen dat u samen met onze collega uw droomkeuken heeft kunnen samenstellen. Gefeliciteerd met deze aankoop!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 december 2022

Waar voor je geld

Vanaf het 1e moment was er vertrouwen en duidelijkheid en uiteindelijk hebben we een prachtige keuken opgeleverd gekregen

Geplaatst op 15 december 2022

Beste meneer Verbogt,

Wat een mooie woorden. Dank u wel hiervoor en gefeliciteerd met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 december 2022

goede service prijs

goede service prijs

Geplaatst op 14 december 2022

Beste meneer/mevrouw Brouwer,

Zoals u van ons kan en mag verwachten!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 december 2022

Om een keuken aan te schaffen bij de keukenconcurrent

Goed advies en perfecte levering en plaatsing en probleempje goed opgelost

Geplaatst op 14 december 2022

Beste mevrouw Ouden,

Fijn om te horen dat wij u geheel naar wens van dienst konden en mochten zijn. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 13 december 2022

Goede begeleiding bij aankoop eerste…

Goede begeleiding bij aankoop eerste keuken.

De eerste keer een keuken kopen is altijd stressvol en kost veel tijd, maar de keukenconcurrent in de Villa Arena maakte het een stuk makkelijker. Het process met Alex behalve duidelijk ook nog eens gezellig. De verkoper was vriendelijk, geduldig en vakbekwaam. Hij begreep onze financiële situatie en nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden. We wilden meerdere keren kleine aanpassinkjes en dit werd altijd meteen opgelost op een meedenkende manier. Ik heb ook nog eens meerdere keren gebeld met kleine vraagjes en werd ook daar meteen geholpen.
Voor het eerst hadden we niet het gevoel dat iemand ons iets probeerde aan te smeren, maar dat iemand ons vooral wilde blij maken met de keuken voor een hele redelijke prijs (en we hebben zelfs gelachen). Dankjewel Alex!! Ik kijk uit naar de levering!

Geplaatst op 13 december 2022

Beste mevrouw vd Meijden,

Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal hij leuk vinden om te horen. Dank u voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 13 december 2022

Afspraken na gekomen

Er ging eigelijks niks mis. Alles was geleverd en niks beschadigt. Ze gingen netjes met de materialen om. Heel zorgvuldig en ze waren er op de juiste tijden

Geplaatst op 13 december 2022

Beste mevrouw Groen,

Wat fijn om te vernemen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn. Dank u voor het plaatsen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 12 december 2022

Te grote werkbladen geleverd

Twee composieten werkbladen welke ingemeten zijn door Keukenconcurrent zijn te groot geleverd. Beide bladen zijn te groot geleverd ten opzichte van wat er ingemeten is. (Los daarvan is het ook te krap ingemeten)

Voor het grootste blad hebben we dit zelf kunnen oplossen, en is ook prima zo. Echter voor het stuk vensterbank welke tussen twee bakstenen muren komt te liggen is dit natuurlijk niet mogelijk. Dan maakt een aantal milimeters te groot net het verschil. Kennelijk als zij iets zelf inmeten en doorgeven aan de fabrikant, die vervolgens van deze maatvoering afwijkt is het normaal dat zij hier boven mogen zitten. Om het te laten herstellen naar de juiste maatvoering zoals deze in de afleverbon staat moet de klant hier voor opdraaien. Ontzettend raar als je het mij vraagt.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 12 december 2022

Professionele en goeie levering.

Levering van de keuken was erg professioneel en vriendelijk. Contact met bedrijf verliep goed.

Geplaatst op 12 december 2022

Beste meneer Van den Berg,

Goed verlopen contact en een professionele en vriendelijke levering van uw nieuwe keuken. Dank u wel voor deze positieve review en gefeliciteerd met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

×