Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.4
Uit 5943 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 19 september 2020

gewoon goed.

gewoon goed .

Geplaatst op 19 september 2020

Beste meneer, mevrouw,

Gewoon goed is uiteraard ook goed!
Dank u wel voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 19 september 2020

Nog geen drie jaar geleden een keuken…

Nog geen drie jaar geleden een keuken gekocht bij Keukenconcurrent en nu al de nodige gebreken. In december ging er een gaspit kapot en hierover gebeld maar hebben helemaal geen hulp gehad bij het vinden van een nieuw gaspit. Nu dus koken op drie pitten en vandaag steuvelde de keukenlade, en bleek dat ze twee schroeven vergeten waren er in te zetten. Helaas is de service garantieverstreken en zit ik dus na drie jaar alweer met een kapotte keuken.

Nooit meer een keuken van keukenconcurrent

Geplaatst op 19 september 2020

Beste Marianne,

Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Graag zou ik even met u meekijken. Bent u in de gelegenheid uw (order)gegevens te sturen? Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 19 september 2020

Goede service en mooie keuken.

Goede service en mooie keuken.

Geplaatst op 19 september 2020

Beste meneer, mevrouw Boer,

Wat een mooie beoordeling voor KeukenConcurrent.
Dank u wel!

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 september 2020

Top levering en montage

Goede hulp bij ontwerp en keuzes. Mooi materiaal voor een redelijke prijs. Bestelling en order is allemaal netjes verlopen. Telefonisch goed op de hoogte gehouden. Voor een oven doe nog jiet geleverd kon worden zolang een leenoven gekregen. Op de dag van montage een topmonteur gehad. Netjes, snel en een een vakman. Er was en stuk af van een gedeelte van de achterwand. Hij heeft gezorgd dat er diezelfde dag nog een nieuw stuk geleverd is, en gemonteerd.

Geplaatst op 18 september 2020

Beste meneer/mevrouw M,

Kijk eens aan, dat zijn nog eens positieve berichten! Wat goed om te vernemen dat het van Verkoop tot Plaatsing zo goed verlopen is en dat alles op de dag van montage nog naar volle tevredenheid is opgeleverd! We wensen u veel kookplezier toe met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Leandra van Happen - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 september 2020

Keuken first time right ;-) bij…

Keuken first time right ;-) bij levering en plaatsing.
Communicatie goed en duidelijk
Verkoper was ook erg prettig
Plaatsing professioneel uitgevoerd.

Geplaatst op 18 september 2020

Beste meneer Verwijmeren,

Bedankt voor uw positieve review! Wat goed te vernemen dat alles van A tot Z tot in de puntjes goed verlopen is!

Met vriendelijke groet,

Leandra van Happen - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 september 2020

Probleem met een kromme koelkast deur…

Probleem met een kromme koelkast deur is keurig netjes opgelost door de deur te vervangen in de garantie.

Mvg John

Geplaatst op 18 september 2020

Beste John,

Dat doen we graag, uw probleem perfect oplossen. Dank u wel voor het delen van uw ervaring!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 september 2020

Keuken geleverd perfect gedaan

Perfect geleverd

Geplaatst op 18 september 2020

Beste meneer/mevrouw Logtenberg,

Perfect geleverde keuken, meer kunnen we ons niet wensen! Dank u wel voor uw review en heel veel kookplezier gewenst.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 september 2020

Keuken Concurrent in Son (Ekkersrijt)

De adviseur van de Keuken Concurrent in Son (Ekkersrijt) heeft ons zeer goed geholpen en zorgde ervoor dat het een aangename aangelegenheid werd om een keuken bij hun te kopen. Tussentijds telefonisch contact gehad en samen tot een droomkeuken gekomen.

Geplaatst op 17 september 2020

Beste meneer/mevrouw Bras,

Wat enorm goed om te horen dat de aankoop van uw nieuwe keuken zo'n aangename aangelegenheid geworden is door de hulp van onze adviseur. Daar doen we het graag voor! Dank u wel voor het plaatsen van deze mooie review.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 september 2020

Goede service en warm ontvangst @ Wateringen

De heren hebben ons uitstekend geholpen met het kiezen van de juiste keuken + op lange termijn nagedacht wat het beste uitkomst is. Ook de technische gedeelte bij onze huidige keuken met obstakels hebben ze goed over nagedacht en geholpen naar een oplossing. Khaleed en Rudy + afdeling Wateringen bedankt voor jullie inzet.

Geplaatst op 17 september 2020

Beste meneer/mevrouw Banarsi,

Fijn om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn! Dat u tevreden bent met uw keuken is waar wij het allemaal voor doen!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 september 2020

Uitstekend van Keukenconcurrent

Uitstekende begeleiding en advies gekregen. Ik zou iedereen keukenconcurrent aanraden!

Geplaatst op 17 september 2020

Beste meneer Vincke,

Dank u voor uw aanbeveling, dat vinden we super om te horen! Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 september 2020

Wij zijn erg tevreden over de aankoop…

Wij zijn erg tevreden over de aankoop van onze keuken! Van verkoper, administratie, leverancier en monteur. Het is allemaal top verlopen.
Soms lees je van die horror verhalen op het internet, maar dat is bij ons gelukkig niet van toepassing.
De verkoper heeft alle tijd voor ons genomen, indien we wijzigingen wilde doorvoeren dan was dat geen probleem, en werd alles netjes, direct en snel geregeld! Contact met de Keukenconcurrent verloopt erg soepel, men reageert snel en professioneel. De leverancier heeft alle spullen netjes en op tijd geleverd. Niets is beschadigd en/of verkeerd geleverd. De monteur heeft topwerk geleverd! Erg netjes en snel heeft hij de keuken geplaatst en de uitdagingen die hij tegen is gekomen heeft hij erg goed opgelost.
Met andere woorden, wij zijn een tevreden klant.
Een punt van verbetering die Keukenconcurrent mijn inziens moet doorvoeren, is de mogelijkheid geven om de getekende offerte kostenloos te kunnen annuleren binnen een week (bijvoorbeeld) ipv 24 uur en duidelijk uitleggen wat de consequencies zijn van de krabbel.

Geplaatst op 16 september 2020

Beste heer / mevrouw Roode,

Het doet ons goed om te horen dat het gehele traject, van aankoop tot en met plaatsing, naar wens is verlopen. Een tevreden klant, daar doen wij het voor. Uiteraard stellen wij uw feedback ook zeer op prijs.

Met vriendelijke groet,

Thea Vermeer - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 september 2020

Zeer vriendelijke verkoper van…

Zeer vriendelijke verkoper van Keukenconcurrent, waar we een prettig gesprek mee hebben gehad. Denkt goed met je mee en heeft alle tijd voor je. Wij bevelen hem aan!

Geplaatst op 16 september 2020

Beste heer / mevrouw Bohmers,

Dank u wel voor de mooie review, 5 sterren en de aanbeveling. Dit is wat wij graag horen.

Met vriendelijke groet,

Thea Vermeer - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 september 2020

Goed geholpen.

Goede verkoper met voldoende vakkennis, ervaring en bekwaam in het invullen van wensen onzer zijde. Uiterst vriendelijke bezorgers.

Geplaatst op 16 september 2020

Beste heer / mevrouw Sassen,

Dat zijn mooie complimenten die wij van u krijgen. Hartelijk dank hiervoor en voor de positieve beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Vermeer - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 september 2020

Goede ervaring bij keukenconcurrent

Vriendelijke verkoper die mee denkt. Keuken had wel een lange levertijd, ook vanwege corona. Daarbij was het leidingsschema niet optimaal (niet gemaakt door verkoper), hier kwamen we achter tijdens het plaatsen (stekker apparatuur die niet lang genoeg waren en hoogte waterleiding klopte niet). Dit was wat jammer. Verder was communicatie over bezorging goed en de bezorging ook. De geleverde keuken zag er ook goed uit. Handleiding voor het plaatsen was summier maar te doen. Al met al positief, maar graag meer deskundigheid bij het opstellen leidingsschema.

Geplaatst op 16 september 2020

Beste Jasmine,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze beoordeling en het geven van feedback. Dit stellen wij altijd op prijs.

Met vriendelijke groet,

Thea Vermeer - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 september 2020

ik zeg doen

goed personeel nemen de tijd voor je

Geplaatst op 16 september 2020

Beste meneer/mevrouw De Kinderen,

Heel hartelijk bedankt voor uw mooie complimenten voor onze collega's en voor het plaatsen van uw vier sterren review!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×