Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.7
Uit 4376 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 februari 2019

De verkopers en bezorgers heel…

De verkopers en bezorgers heel vriendelijk, super..

Maar kwaliteit van de keuken is minder en dat er wordt gezegd oo kan je makkelijk zelf in elkaar zetten, nou wij zijn blij dat we zelf een zeer ervaren monteur hadden gevonden, anders was het niet goed gekomen!! En de keuken Concurrent vraagt voor een keuken van nog geen 3 meter 1000 euro voor het monteren en aansluiten, belachelijk veel!!! En als je dat zou doen is het nog niet betegeld, nee we hebben met de Keuken Kampioen betere ervaringen!!!

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 februari 2019

Wat een prettige zaak en wat een service!

Vandaag op pad om een keuken uit te zoeken. Van plan om 2 of 3 keuken winkels te bezoeken echter bij de 1e gebleven en gekocht en dat allemaal door Audrey Reep, wat een leuke, spontane en enthousiaste vrouw! Zeer deskundig en vriendelijk. Ruim 4 uur bezig geweest en van de eerste tot laatste minuut super service. Niks is teveel, honger omdat je er al zolang bent? Dan maken we een pizza voor je! Kortom zeeer tevreden over Keuken Concurrent (Heerlen) en in het bijzonder over Audrey.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 februari 2019

Goed geadviseerd en vriendelijk…

Goed geadviseerd en vriendelijk geholpen. Wat ik een tegenvaller vind is dat simpele zaken als kraan, afvoer en gas door een ander bedrijf gedaan moet worden waar je de hoofdprijs betaald voor een paar simpele aansluitingen. Erg jammer dit. En nu afwachten of alles ook naar tevredenheid gaat verlopen met het plaatsen van de keuken.

Geplaatst op 16 februari 2019

Beste mevrouw Hoogeveen,

Bedankt voor uw review!
Ik wens u alvast veel kookplezier toe in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 februari 2019

Super tevreden

Super goed geholpen en heel goed meegedacht met de vele opties die er zijn door onze verkoper Murat.
En dat uiteindelijk voor een hele nette prijs!

Geplaatst op 16 februari 2019

Beste meneer. mevrouw Eser,

Dat horen we graag. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring!

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 februari 2019

tot nu toe is alles netjes en goed…

tot nu toe is alles netjes en goed verlopen.

Geplaatst op 16 februari 2019

Beste mevrouw,

Bedankt voor uw mooie beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 februari 2019

Prima keukencentrum in Leeuwarden

Prima keukencentrum in Leeuwarden, je wordt bijzonder vriendelijk te woord gestaan er wordt veel tijd voor je genomen. Ook voor de kinderen was er fris en chips. Gido helpt je bijzonder kundig en dringt je niks op. Geeft bijzonder goede adviezen en handige tips. Hier begrijpen wat is het is om een flinke som geld uit te geven door je enkele weken bedenktijd te geven om thuis toch nog tot andere inzichten te komen voor de keuken wordt besteld. Als je eenmaal thuis bent, bedenk je toch weer andere opties. Dit veranderen ze voor je in een gesprek voor definitieve aankoop.

Geplaatst op 16 februari 2019

Beste mevrouw Allema-Dantuma,

Een positieve beoordeling, dat zien we graag. Goed om te zien dat we u zo naar uw tevredenheid hebben kunnen begeleiden in de koop van uw nieuwe keuken. Van harte gefeliciteerd met deze aankoop!

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 februari 2019

Er waren enkele tegenvallers

Er waren enkele tegenvallers, die werden opgelost, maar
je moet wel wat geduld hebben....

Geplaatst op 15 februari 2019

Beste meneer / mevrouw Winkes,

Bedankt voor uw review. Fijn dat de service bij is opgelost. Mijn excuses dat het wat langer geduurd heeft.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 februari 2019

Super geholpen

Super geholpen, nemen de tijd voor de klant en stralen een relaxte sfeer uit.

Geplaatst op 15 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Waard,

Heel fijn om te lezen dat u super geholpen bent en dat in een relaxte sfeer, dat horen we graag natuurlijk. Bedankt hiervoor en gefeliciteerd met uw mooie nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 februari 2019

Ontzettend tevreden met onze keuken!

Goede kwaliteit - prijs verhouding.
Keurige en nette levering van de keuken voor aanvang kregen we een telefoontje met 15 min zijn we bij jullie. Alles werd keurig netjes en in alle rust uitgeladen en nagekeken. Tijdens het plaatsen van de keuken ( hebben dit zelf gedaan) ontbraken wat zaken en dit was geen enkel probleem om ( kosteloos) dit na te bestellen en kregen zelfs excuses aangeboden.

Wij zijn ontzettend blij met onze droomkeuken.

Geplaatst op 15 februari 2019

Beste meneer/mevrouw,

Ontzettend blij met uw droomkeuken! Meer kunnen we niet wensen voor u.
Heel erg bedankt voor al uw complimenten en we wensen u nog heel veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 februari 2019

Tevreden klant

Alles soepel verlopen. De tekening, de levering, de plaatsing en de nalevering (later bestelde kast) en afwerking. Helemaal goed.

Geplaatst op 15 februari 2019

Beste mevrouw Albertus,

Een tevreden klant waar alles soepel verlopen is! Daar doen we het allemaal voor. Onze hartelijke dank voor uw mooie woorden.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 februari 2019

Tot in de puntjes verzorgd..........

We hebben binnen 5 jaar een nieuwe keuken bij KeukenConcurrent gekocht in Alexandrium Rotterdam en zijn meer dan tevreden. Het is een zeer prettige samenwerking en er wordt goed met je meegedacht.Ook wordt er tussendoor nog vaak overlegd hoe alles moet worden aangelegd. Altijd genoeg tijd voor jou en men blijft zeer vriendelijk.

Geplaatst op 14 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Wisman,

Wij zijn onze klanten ten alle tijden graag goed van dienst. Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring, dat vinden we super leuk om te horen!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 februari 2019

Van A-Z een goede ervaring

Van A-Z een goede ervaring.
Netjes en goed begeleid bij het uitzoeken van de keuken, daarna een goede opvolging via mail, telefoon en supernetjes gemonteerd.

Geplaatst op 14 februari 2019

Beste meneer/mevrouw Visser,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de geboden service, daar doen we het allemaal voor.
Wij wensen u heel veel kook plezier toe!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 februari 2019

zeer prettig en fijn om zaken mee te…

zeer prettig en fijn om zaken mee te doen,
komen de afspraken na, bravo !!

Geplaatst op 14 februari 2019

Beste meneer,

Heel fijn om van u te horen dat u zeer prettig zaken heeft gedaan met ons. Daar zijn we blij mee!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 februari 2019

Kan Keukenconcurrent van harte…

Kan Keukenconcurrent van harte aanbevelen: prachtige keuken, perfecte montage, goede nazorg.

Geplaatst op 14 februari 2019

Beste meneer/mevrouw,

Prachtige keuken, perfecte montage en goede nazorg. Daar doen we het voor! Heel hartelijk bedankt voor het plaatsen van deze 4 sterren beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 februari 2019

Aankoop

Aankoop, levering en plaatsing zijn tot onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Geplaatst op 14 februari 2019

Beste meneer Scheepers,

Volle tevredenheid vanaf de aankoop tot de plaatsing van uw nieuwe keuken, daar zijn wij ook blij mee. Bedankt voor het delen van uw ervaringen.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

  • <
  • Pagina:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • >
Terug
Sluiten
×