KeukenConcurrent beoordelingen

Jij tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

 

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs. Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar je direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren. Deze beoordelingen zijn allemaal van echte klanten. Lees hier hoe we dat aanpakken.

 

Weten wat je nieuwe keuken kost bij ons?

* Geheel gratis en direct een prijs

 

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.6
Uit 8947 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel jouw ervaringen! Wij stellen de mening van onze klanten op prijs. 

 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 27 september 2022

We zijn heel blij met onze keuken.

We zijn heel blij met onze keuken.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 26 september 2022

Ricardo Philip did an excellent job for…

Ricardo Philip did an excellent job for my order. He gave a good advise for the kitchen design and technical solutions. He was very careful with details. I am super happy with my kitchen and strongly recommend him for other buyers!

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 26 september 2022

We zijn in de winkel bij…Keukenconcurrent Heerlen geweest.

We zijn in de winkel bij Keukenconcurrent heel vriendelijk en professioneel geholpen, ook met suggesties en ideeën. Ook de informatie die we kregen over levering, betaling e.d. was perfect gedaan.
Alleen wisten we niet dat er een apart iemand de volgende dag kwam om alles aan te sluiten, maar ook perfect gedaan!

Geplaatst op 26 september 2022

Beste meneer/mevrouw Dekker,

Fijn om te horen dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken, daar doen we het allemaal voor!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 26 september 2022

Zaterdag 03 september hadden ik en mijn…

Zaterdag 03 september hadden ik en mijn vriendin een afspraak bij jullie in vestiging Beuningen. Bij binnenkomst werd ons verteld dat er ook andere mensen geholpen zouden moeten worden en dat wij, ondanks onze vooraf gemaakt afspraak, tussentijds moesten wachten op onze adviseur. Wel was er een stagiaire die ons wilde helpen, voor zover ze kon. Na dik een uur gewacht te hebben tot de adviseur terug was van zijn andere afspraak, konden we eindelijk in rap tempo onze wensen bespreken. Aangezien de adviseur geen kennis had van 3D tekeningen maken, werd ons verteld dat wij die naderhand nog toe gestuurd zouden krijgen, evenals de offerte. Na 1 week gewacht te hebben, zelf maar even contact opgenomen, de des betreffende adviseur zou worden verzocht om actie te ondernemen. Hierna nogmaals contact gezocht, om te vragen waar de 3D tekeningen en offerte bleven, wederom niks gekregen. Nu dik 3 weken later nog steeds helemaal niks!! Wat een waardeloos bedrijf!

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 september 2022

Dion en Jim zijn toppers

Super goed geholpen door Dion. Zijn enthousiasme is aanstekelijk. En samen met Jim, maken ze dat wij echt onze droomkeuken hebben uitgezocht. Het is ook nog eens super gezellig om bij de heren “op de koffie te gaan”. We zijn super benieuwd naar het eindresultaat!

Geplaatst op 26 september 2022

Beste mevrouw Van Tent,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 september 2022

De HEL!

Zelfs in de meest milde vorm van een review, kan ik niet anders stellen dan dat zaken doen met Keukenconcurrent gelijk staat aan het doorkruisen van de zeven ringen van de HEL. Niets gaat vanzelf, alles is een probleem, eindeloos veel regeltjes, waarbij - als puntje bij paaltje komt - je als klant helemaal NIETS hebt in te brengen. Het is als praten tegen een loden deur. Op zichzelf kan ik niet eens zeggen dat het een slecht bedrijf is: de processen staan strak en ze hebben een goed bereikbare klantenservice die echt z’n best doet klantvriendelijk te zijn. In de winkel in Doetinchem is het heftig mis gegaan. Ondanks het feit dat ik tekeningen bij me had en het bestek had uitgeschreven is een te kleine keuken geoffreerd. Toevallig zaten er geen tekeningen bij de offerte die ik - onder hoge druk - gevraagd werd te tekenen. Uiteraard kon ik aan het aantal paneeltjes e.d. niet zien of de offerte klopte. Per saldo is het mijn eigen fout: ik had natuurlijk scherper moeten zijn en het bestek onderdeel van de offerte moeten maken. Dat is mijn fout. Laat onverlet dat ik het gevoel heb dat me een oor is aangenaaid. Van mijn leven ga ik niet meer naar de Keukenconcurrent en, zoals de marketingwetten voorschrijven, ga ik dit verhaal aan 8 mensen doorvertellen.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 september 2022

Zeer slechte service!

Keuken is geplaatst op 9-12-2021.
Al snel bleek het aan van alles te markeren: werkblad was niet waterpas, keukenblok stond scheef, kastdeuren zaten scheef en liepen aan, lekkage spoelbak, zonder overleg in onze muren gehakt die voor 650 euro waren behandeld door een stukadoor etc.
Kortom prutswerk!
Uiteindelijk een klacht ingediend telefonisch en via de mail.

Op 3-2-2022 kwam er uiteindelijk een monteur om de kastdeuren te stellen, van de klacht wist hij niets.
Ook hij zag duidelijk dat de keuken niet goed stond.

Op 15-2-2022 kwam een leidinggevende die de schade kwam opnemen en in 2,5 uur heeft hij een rapport opgesteld en zou de materialen gaan bestellen.

Op 21-03-2022 kwamen weer monteurs die eigenlijk weer van niets wisten en hadden dus ook geen materialen bij hun. Na wat stelwerk zijn ook deze weer vertrokken. Wij hebben zelf weer contact opgenomen met de klantenservice en zij gaven aan dat er vergeten was materialen te bestellen.

Het wordt erg veel om alles in detail hier te vertellen.
Na heel veel heen en weer gebeld en gemaild te hebben is deze keuken pas op 1-09-2022 afgerond.
Kortom hebben ze er "9 MAANDEN" over gedaan om een keuken te plaatsen. Als we er zelf niet achteraan hadden gezeten had het waarschijnlijk nog zo ver niet geweest.
De klantenservice is slecht en reageert op geen klacht en doet alsof er niets aan de hand is.

Wij zullen de keukenconcurrent zeker bij niemand aanbevelen!

Geplaatst op 26 september 2022

Beste meneer Forman,

Ontzettend spijtig om te vernemen dat het plaatsen van uw keuken niet is gegaan zoals u en wij graag gezien hadden. Wij gaan uw klacht en de door u gestuurde mail in behandeling nemen en komen hier bij u op terug.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 september 2022

Bij binnenkomst direct een goed gevoel

Bij binnenkomst direct een goed gevoel. En dat bleef ook tijdens de afhandeling.

Geplaatst op 25 september 2022

Beste meneer,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw mooie nieuwe keuken! Wij wensen u alvast heel veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 september 2022

Keukenconcurent is Zeer begripvol…

Keukenconcurent is Zeer begripvol geweest toen de keuken niet op de datum geleverd kon worden
Netjes een andere datum ingepland
Levering keurig gedaan door nette jongens
Montage is ook super gedaan veel aandacht voor nette afwerking
Vriendelijke medewerkers
Niks was teveel super !!

Geplaatst op 25 september 2022

Beste mevrouw Van Gelder,

Dank u voor de mooie complimenten die wij van u krijgen. Fijn dat de levering en montage geheel naar wens zijn verlopen.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 september 2022

Zeer goed en vriendelijk geholpen door…

Zeer goed en vriendelijk geholpen door Yordi Kreuger., Cruquiusplein.
Zelfs zonder afspraak, keuken kunnen uitzoeken en 3D tekening gemaakt .
Dacht heel goed mee , en met goed gevoel en opdracht de winkel verlaten .

Geplaatst op 25 september 2022

Beste heer/mevrouw Stoop,

Wat fijn dat u met een goed gevoel naar huis bent gegaan na aankoop van uw nieuwe keuken. Dit horen wij natuurlijk heel graag. Dank u voor de waardering.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 september 2022

Te vreden

Vriendelijke en beleefd. Denken goed mee. We kwamen heel goed uit over de prijs van de keuken.

Geplaatst op 25 september 2022

Beste mevrouw Vrins,

Wat een mooie complimenten en waardering. Hartelijk dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 september 2022

Top keuken van Keukenconcurrent!

Goed geadviseerd over de opstelling van de keuken door Arend van Keukenconcurrent in Beverwijk. De levering van de keuken volgens afspraak en alles compleet. Montage door Bob uit Hoorn was perfect.
Kortom een hele goede ervaring met Keukenconcurrent uit Beverwijk!

Geplaatst op 25 september 2022

Beste Karen,

Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Wij stellen dit enorm op prijs.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 september 2022

Prima geholpen goede aanpak en extra…

Prima geholpen goede aanpak en extra controle ingebouwd om onaangename verrassingen te voorkomen

Geplaatst op 24 september 2022

Beste mevrouw Wandel,

Wat fijn dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn! Dank u voor deze positieve 5 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 september 2022

Alles netjes volgens afspraak

Alles netjes volgens afspraak! Netjes gemonteerd en op de afgesproken tijden.

Het leidingsschema vonden we niet heel duidelijk. Maar is uiteindelijk toch goed gekomen na telefonisch contact.

Geplaatst op 24 september 2022

Beste meneer/mevrouw Harmsel,

Fijn dat we u konden voorzien van advies met betrekking tot het leidingschema. Dank u voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 september 2022

Mooie keuken voor een redelijke prijs.

Mooie keuken voor een redelijke prijs.
Gezet door een goede monteur.

Geplaatst op 24 september 2022

Beste meneer Ronke,

Wat fijn dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Wij wensen u heel veel kook plezier toe.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

×