Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.6
Uit 5138 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 oktober 2019

Sander van filiaal Heerlen heeft ons…

Sander van filiaal Heerlen heeft ons perfect geholpen! Ook alle lastige wensen werden gehoord en er werd goed meegedacht. Heel veel dank!

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 oktober 2019

Wij werden vriendelijk en deskundig…

Wij werden vriendelijk en deskundig geholpen, alleen jammer dat ze er niet gelijk bij gezegd hadden dat er een naad in de achterwand kwam. Dit is weer opgelost door een andere achterwand te kiezen, die wel uit een stuk geleverd kon worden.

Geplaatst op 14 oktober 2019

Beste meneer/mevrouw Putter,

Fijn om te horen dat de situatie met uw achterwand naar tevredenheid opgelost is en bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling!

Met vriendelijk groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 13 oktober 2019

Keurig en kundig geholpen door…

Keurig en kundig geholpen door vriendelijke verkoper

Geplaatst op 14 oktober 2019

Beste meneer / mevrouw Vermeij,

Dat zijn mooie complimenten voor onze verkoper. Daar zijn we blij mee!

Met vriendelijk groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 13 oktober 2019

keuken keurig afgeleverd geheel…

keuken keurig afgeleverd geheel compleet en zeer vakkundig geplaatst zeer blij mee . 1 min puntje is de verkoop wij hadden gekozen voor montage door keuken concurrent maar bij het eind gesprek een aantal weken voor levering bleek dat bij de montage niet het aansluiten van de apparatuur behoorde daar wordt gewoon een prijs voor gehanteerd van 350 euro ???? het is voor de meeste apparaten gewoon een stekker aansluiten op het stopcontact dit geldt voor de koel/vrieskast de afzuigkap de oven de vaatwasser alleen niet voor de inductie, dit is dan ook echt te belachelijk

Geplaatst op 13 oktober 2019

Beste meneer / mevrouw Vermeij,

Dank u wel voor uw review.
Wat vervelend om te lezen dat u over het aansluiten van uw keuken. Mijn excuses hiervoor.
Ik wil u veel plezier wensen met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijk groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 13 oktober 2019

De ontvangst was uitstekend

De ontvangst was uitstekend . Geen opdringende verkoop. Toen wij belangstelling toonden voor een keuken werden wij uitstekend te woord gestaan. Ik kan mij een betere verkoper niet voorstellen.Wij zijn uitstekend geholpen bij de aankoop van onze keuken en zijn benieuwd naar het vervolg traject dat moet leiden tot de installering van de prachtige keuken. Chapeau.
J.B. van der Linden

Geplaatst op 13 oktober 2019

Beste mevrouw ten Have,

Wat een mooie review heeft u achtergelaten.
Dank u wel!
Ik wil u alvast veel plezier wensen met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijk groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 13 oktober 2019

Zeer Tevreden Over Keuken Concurrent

Bij ons is door Keuken Concurrent net een nieuwe keuken geplaatst, En ondanks het gegeven dat er zo nu en dan negatieve reviews worden geplaatst ( overigens geld dit voor 99 % van de keukenleveranciers ) door consumenten, Moeten wij zeggen dat we tot nog toe zeer tevreden zijn, De keuken is heel netjes afgeleverd door hele nette en meedenkende bezorgers, Naar ons oordeel is hij prima geplaatst door een echte vakman waarna een duidelijke uitleg is gegeven, Wij hopen dat eventuele nazorg van gelijke strekking zal zijn.

Geplaatst op 13 oktober 2019

Beste meneer Theunissen,

Wat ontzettend fijn om te lezen dat wij u als tevreden klant mogen stellen. Wij zullen er zorg voor dragen dat ook de nazorg juist zal verlopen.

Met vriendelijk groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 13 oktober 2019

Onze complimenten

Prettige ontvangst, duidelijke uitleg en meedenken richting de juiste keuken wat betreft opstelling en budget. Veel voorbeelden gezien en kunnen vergelijken. Medewerker was vriendelijk en erg klantgericht. Denkt echt met je mee.

Geplaatst op 13 oktober 2019

Bestse meneer/mevrouw Verhaag,

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw mooie nieuwe keuken! Fijn om te lezen dat u deze ervaring met ons heeft.

Met vriendelijk groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 oktober 2019

Lol....wat een bedrijf

Lol....

na weer 6 weken wachten ivm bestelken achterwand e.d. werd vandaag eindelijk, na totaal 3 maanden, mijn keuken afgemaakt.
Wat schetst mijn verbazing......verkeerde achterwand !!!!!!
Wat een bedrijf
Benieuwd hoel lang het nu weer gaat duren.
Overweeg nu andere stappen. Dit kan gewoon niet.
15000 € mochten ze opstrijken, de keukenconcurrent, en ze krijgen het niet voor elkaar om binnen redelijke termijn mijn keuken af te maken

Geplaatst op 11 oktober 2019

Beste meneer van Veluwen,

Hartelijk bedankt voor uw review.
Wat vervelend dat de service op uw keuken nog niet is afgerond. Ik ga er voor zorgen dat er na het weekend contact met u wordt opgenomen om dit te bespreken.

Met vriendelijk groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 oktober 2019

Vlot en vriendelijke verkopers in…

Vlot en vriendelijke verkopers in Amsterdam Westpoort. Goed advies en uitleg. Wij zijn heel tevreden over het leveren en monteren van onze nieuwe keuken. Echt prachtig, veel complimenten van familie en vrienden. Keuken: mat zwart gecombineerd met koperbruin aanrechtblad.

Geplaatst op 11 oktober 2019

Beste mevrouw,

Dat is inderdaad een mooie combinatie! Gefeliciteerd hiermee. Hartelijk bedankt voor de mooie woorden in uw review en we wensen u nog heel veel kookplezier toe.

Met vriendelijk groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 oktober 2019

uitstekende prijs kwaliteit verhouding

uitstekende prijs kwaliteit verhouding, goede adviezen, goede 3 d tekeningen en montage adviezen. wel is het prettig wanneer monteurs na montage verpakkingen meenemen.

Geplaatst op 10 oktober 2019

Beste meneer,

Onze hartelijke dank voor het plaatsen van uw uitstekende beoordeling, daar zijn we heel erg blij mee!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 oktober 2019

Nieuwe keuken te Dokkum

Jeroen en zijn vader hebben het voorwerk, gas, water en electra perfect afgeleverd, evenals de monteur (Zwerfkei) die de keuken geplaatst heeft. Tot nu toe zeer tevreden met de de nieuwe keuken.

Eén strip, die overigens bijna niet te xien is, was net wat te kort en is gelijk bijbesteld en wordt nog vervangen. ????????

Geplaatst op 10 oktober 2019

Beste meneer/mevrouw Terpstra,

Wij gaan zorgen dat uw keuken zo snel mogelijk geheel naar wens is. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring, leuk om te horen!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 oktober 2019

Goede sfeer tijdens keuken uitzoeken en…

Goede sfeer tijdens keuken uitzoeken en definitief bestellen.
Hoop dat de levering ook een 10 verdient maar dat wacht ik af.

Geplaatst op 09 oktober 2019

Beste meneer/mevrouw,

Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent



Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 oktober 2019

super service

super service, en snelle montage

Geplaatst op 09 oktober 2019

Beste meneer/mevrouw Hoekstra,

Mooie complimenten voor onze service en montage, dank u wel hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 09 oktober 2019

Al jaren een goede partner

Al jaren een goede partner

Geplaatst op 09 oktober 2019

Beste meneer/mevrouw,

Dat horen we graag! Bedankt voor de 4 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 08 oktober 2019

Ik ben heel blij met mijn nieuwe…

Ik ben heel blij met mijn nieuwe keuken. In het echt is de blauwe kleur nog mooier dan in de showroom. De bestelling en het inmeten zijn niet vlekkeloos verlopen en hadden meer aandacht kunnen hebben. Ik ben zeer te spreken over de monteur die de keuken heeft geplaatst.

Geplaatst op 09 oktober 2019

Beste meneer/mevrouw Ommeren,

Heel erg leuk dat u zo blij bent met uw nieuwe blauwe keuken! Daar doen we het allemaal voor. Gefeliciteerd met uw keuken en bedankt voor uw positieve woorden.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

  • <
  • Pagina:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • >
Terug
Sluiten
×