KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.6
Uit 8675 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 juni 2022

Goed en vriendelijk geholpen door Scott…

Goed en vriendelijk geholpen door Scott in Sliedrecht. Hij denkt mee met de behoeften en wensen van de klant.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 juni 2022

Vriendelijk en goed meedenken

Vriendelijk en goed meedenken, top!

Geplaatst op 24 juni 2022

Beste heer/mevrouw,

Wat een top review en beoordeling! Dank u wel.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 juni 2022

In t kort samengevat is dit een heel…

In t kort samengevat is dit een heel prettig en goed informatief gesprek geweest.
Verkoper is zeer deskundig
Na een goede middag een schitterende keuken gekocht
We zijn er erg blij mee

Geplaatst op 24 juni 2022

Beste Ton,

Gefeliciteerd met uw nieuwe keuken en bedankt voor uw complimenten voor onze verkoper!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 juni 2022

Keuken concurrent vestiging Barendrecht

Ik ben in Barendrecht geweest en geholpen door Donovan. Een echte aanrader. Vriendelijk, kundig en zeer meedenkend. Al met al een zeer prettige ervaring en een prachtige keuken uit kunnen uitzoeken!! Ik kan iedereen deze winkel maar ook zeker deze verkoper aanraden.

Geplaatst op 24 juni 2022

Beste Merel,

Wat goed om te horen dat u zo naar tevredenheid bent geholpen in ons filiaal, dat doen we graag. Hartelijk bedankt voor uw positieve review!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 juni 2022

Vriendelijk netjes en correct

Vriendelijk netjes en correct

Geplaatst op 24 juni 2022

Beste heer/mevrouw,

Dank u wel voor uw mooie woorden in uw review!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 23 juni 2022

Goed geadviseerd

Goed geadviseerd, alle afspraken nagekomen en een vakman die de keuken heeft geïnstalleerd

Geplaatst op 23 juni 2022

Beste heer/mevrouw Berden,

Fijn om te vernemen dat alles naar tevredenheid is verlopen bij u. Veel kookplezier in uw nieuwe keuken gewenst!

Met vriendelijke groet,

Pauline Klerkx - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 23 juni 2022

goede service en goede prijs kwaliteit…

goede service en goede prijs kwaliteit verhouding

Geplaatst op 23 juni 2022

Beste heer/mevrouw Bakker,

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Super om te horen dat u tevreden bent over de service die we bieden.

Met vriendelijke groet,

Pauline Klerkx - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 23 juni 2022

Gewoon op een dag even binnen gelopen…

Gewoon op een dag even binnen gelopen om te kijken voor een nieuwe keuken. Heel enthousiast ontvangen en zonder verplichting kwam er een hele mooie tekening van hoe onze keuken zou kunnen worden.
Echt professioneel en zeker heel goed mee gedacht op punten die we zelf niet zagen. Super vriendelijk en heel veel geduld. Wijziging geen probleem en werd direct uitgevoerd. Of wij hier ooit terugkomen????
ZEKER WETEN ;)

Geplaatst op 23 juni 2022

Beste mevrouw Buckens,

Wat fijn om te horen dat wij u zo goed en geheel naar wens van dienst konden en mochten zijn. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 juni 2022

We wachten nog op reactie van de…

We wachten nog op reactie van de klantenservice!!!

Geplaatst op 22 juni 2022

Beste heer/mevrouw Van der Veen,

Uw bericht geven we door aan onze collega's van onze klantenservice met het verzoek om contact met u op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 juni 2022

Zeer goede en heel vriendelijke…

Zeer goede en heel vriendelijke bezorging en ook nog goede tips waar je op moet letten

Geplaatst op 22 juni 2022

Beste heer Van Liere,

Het doet ons goed om te vernemen dat u tevreden bent. Dank u voor de positieve beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 juni 2022

Ontevreden

Ontevreden. Keuken is mooi maar het begon al met een onduidelijke tekenjg. Intussen al meer dan een maand geleden dat de keuken is geleverd. Echter wacht ik nog steeds op een keukenblad die al geruime tijd geleden is besteld en uitgezocht en aanvullende werkzaamheden. Vriezer en Cooker werken ook niet naar behoren. Telefonisch niet te bereiken en per e-mail krijg ik geen antwoord of indicatie. Hoop dat het nog goedkomt

Geplaatst op 22 juni 2022

Beste mevrouw Hilhorst,

Wij gaan uiteraard zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Ik ga uw klacht graag intern overleggen met onze afdeling klantenservice en komen hier zo snel mogelijk bij u op terug.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 21 juni 2022

Goede service

Goede service, zeer tevreden.
Alles word goed gecommuniceerd qua leveren van de keuken en evt.na te bestellen producten.
Vriendelijk personeel zowel bij de keukenconcurrent in de winkel, als klantenservice en het personeel wat ingehuurd word voor de levering.

Geplaatst op 21 juni 2022

Beste Yvon,

Zo fijn dat u over het gehele traject zo tevreden bent. Dank u wel voor de mooie review en vijf sterren beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 21 juni 2022

Voor de eerste keer een complete keuken…

Voor de eerste keer een complete keuken besteld, best spannend natuurlijk. Je hoort om je heen meestal "er moet nog wat nageleverd worden" of "het aanrechtblad is er nog niet" of "hou een bedrag achter, anders komen ze nooit meer terug".
Onze ervaring is echter totaal anders: alles is keurig volgens afspraak in 1 keer geleverd en een dag later gemonteerd. De dagna de montage kwamen de monteurs terug voor het aansluiten.
We zijn blij met onze nieuwe keuken!

Geplaatst op 21 juni 2022

Beste meneer/mevrouw Lanting,

Wat fijn dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken en dat alles geheel naar wens is verlopen. Wij wensen u heel veel kook plezier toe.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 21 juni 2022

Blij met mijn prachtige mooie keuken

Blij met mijn prachtige mooie keuken, prima service.
Vriendelijk personeel.
Alles zo als afgesproken top

Geplaatst op 21 juni 2022

Beste mevrouw Wieringa,

Wat heerlijk dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 21 juni 2022

Prima service

Prima service , dito levering en montage. Enigste minpuntje dat kookplaat en vaatwasser niet geleverd konden worden. Beide nu een ander voor gehad maar is uiteindelijk niet wat we uitgezocht hadden. Weet dat dit bij derden ligt maar misschien eerder informeren of ze wel kunnen leveren en anders niet aanbieden.

Geplaatst op 21 juni 2022

Beste meneer/mevrouw Kortlever,

Wij kunnen ons voorstellen dat u dit als vervelend heeft ervaren, indien u hier nog vragen over heeft vernemen we dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

×