Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

 • Blader door onze collectie keukens
 • 57x tips over keukenopstellingen
 • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.8
Uit 5774 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 29 mei 2020

Wij zijn goed geholpen door de…

Wij zijn goed geholpen door de keukenconcurrent, de keuken is echt mooi geworden. De monteur van de keuken heeft heel erg zijn best gedaan om er iets moois van te maken. Ook de andere medewerkers die aan de keuken gewerkt hebben, hebben heel erg hun best gedaan. Onze complimenten hiervoor. Een minpuntje was dat bij de verkoop van de keuken er niet bij was verteld dat al het karton e.d. wat om de apparatuur zit niet zou worden meegenomen, het zou handig geweest zijn als dit van te voren was vermeld. Een minpunt van de apparatuur van Siemens is dat de display op de afzuigkap niet verlicht is, vooral als het iets donkerder wordt is het heel slecht te zien.

Geplaatst op 29 mei 2020

Beste meneer, mevrouw Hogendorp,

Gefeliciteerd met uw mooie nieuwe keuken. Heel erg fijn om te horen dat u, op het minpuntje na, tevreden bent hoe het hele traject verlopen is. Dank u wel voor het delen van uw ervaringen in deze uitgebreide review.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 27 mei 2020

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg , kennis der zaken en blijft bij de verkoop van een keuken .

Geplaatst op 28 mei 2020

Beste meneer, mevrouw Van Kemenade,

Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw positieve beoordeling met vijf sterren! Daar zijn we erg blij mee.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 26 mei 2020

En plek waar je gehoord word, en jou wens boven aan staat

Afspraak gemaakt voor een opzet voor onze mogelijk nieuwe keuken. Handig online en snel gedaan. Meteen even de Keukengids opgevraagd.
Netjes een bevestiging via de mail ontvangen en binnen een paar dagen de gids thuis gekregen.

De gids super overzichtelijk veel meer informatie en voorbeelden dan bij de concurrent.

De dag van afspraak waren wij eerder aanwezig, winkel zou om 12:00 open zijn en was ruim van te voren open. Wij konden hierdoor vast mooi een rondje lopen, en werden direct netjes begroet door de aanwezige medewerker. Rustig een rondje gelopen zonder dat er direct iemand in onze nek zat. Toen we klaar waren met het rondje ons gemeld bij de medewerker Jermain, met hem hadden we ook de afspraak, samen eerst even aan tafel zitten (met de nodige afstand natuurlijk)
Een kleine inventaris gemaakt van hoe en wat onze wensen zijn.
Samen een rondje gemaakt door de winkel om te kijken wat onze voorkeur had qua type keukens.
Hij schakelde snel hierin en had super snel en goed door waar we naar opzoek waren. Toen een grove schets gemaakt over zijn idee hoe we de ruimte goed konden benutten met onze wensen.
Toen wederom een rondje gemaakt over de apparatuur en dergelijke wat we wilde hebben.
Kleur kastjes, werkblad uitgekozen en Jermain ging aan de slag achter zijn pc. Wij even de tijd om een luchtje te scheppen en samen dit alles in alle rust te bespreken. Bij terugkomst presenteerde Jermain zijn 3D tekening op het scherm. In 1 oog opslag waren wij beide verkocht. Geen enkele opmerking of verandering was nodig. Al onze wensen(en meer) waren in dit model verwerkt. Na de details samen hebben besproken kwam natuurlijk een van de belangrijke dingen op tafel DE PRIJS. En ja natuurlijk eerst de maximale prijs. Maar deze werd snel van tafel geveegd en een nette prijs neergelegd. Maar ja, niet meteen happen en het was nog niet geheel wat we in gedachte hadden qua prijs. En we kwamen enkel voor een oriëntatie te doen en totaal nog niet het idee om direct een nieuwe keuken aan te schaffen. Na wat heen en weer gepraat en een extra telefoontje van Jermain kregen we een hele scherpe aanbieding en we hadden onze droom keuken eigenlijk direct gevonden. Toch nog maar even buiten samen overleggen. Samen een afspraak gemaakt met onze maximale prijs en hiermee naar binnen gegaan. Na een kleine onderhandeling hebben wij de koop gesloten. Alles binnen onze perken wat we uit wilden geven en een nieuwe keuken die luxer is dan we in gedachten hadden te gaan kopen.

Dit lange verhaal kort samengevat.
Super service, medewerkers die goed luisteren, de wensen goed inventariseert en dit uitwerkt in een super keuken. Hartelijk dank Jermain voor de goede informatie en het juiste advies. Wij kijken uit naar de levering van deze enorm mooie keuken.

Geplaatst op 27 mei 2020

Beste Sander,

Wat een mooie en uitgebreide beschrijving van het aankoopproces van uw nieuwe keuken! Heel leuk om te lezen en heel goed om te horen dat u zo tevreden bent. We zullen uw complimenten zeker overbrengen aan Jermain en feliciteren u met uw mooie nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 26 mei 2020

Goed advies en aardige mensen!

Goed advies, aardige en kundige mensen

Geplaatst op 26 mei 2020

Beste meneer, mevrouw Dijkstra,

Dank u wel voor deze complimenten voor onze collega's en voor uw vijf sterren!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 mei 2020

Alles zeker naar wens en verwachting…

Alles zeker naar wens en verwachting uitgevoerd

Geplaatst op 25 mei 2020

Beste meneer/mevrouw Tilburg,

Wat fijn dat alles goed en naar wens is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken en willen u hartelijk danken voor uw review!

Met vriendelijke groet,

Pauline Klerkx - Keuken Concurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 mei 2020

Slechtste bedrijf ooit!!

Slechtste bedrijf ooit!!

Sinds vorig jaar al bezig om de keuken in orde te maken wat hun dus niet lukt

Vandaag een afspraak met de monteur blijkt dat die 7.00 heeft gebelt in de ochtend helemaal geen bericht gehad rond hoelaat hij komt.... 1ste keer bel ik klantenservice om te vragen of ze hem kan bellen of even kan kijken of die nog komt( neee neee mevrouw dat kan ik niet sorry )
Opgehangen bel ik nog een keer zegt de volgende medewerker ja zeker mevrouw ik ga meteen voor u kijken geeft ze aan dat hij al is geweest om 7.30????? Vraag ik om een nieuwe afspraak kan die niet gemaakt worden !? Dus de klantenservice is ook 10 keer niks erg onvriendelijk koop hier nooit een keuken!!

Geplaatst op 25 mei 2020

Beste mevrouw,

Heel erg jammer en vervelend om dit van u te horen. Graag zou ik met u mee willen kijken en wil u verzoeken om ons hiervoor alstublieft uw ordernummer door te geven. Dit kunt u eventueel ook doen via het nog separaat toe te sturen privébericht via Trustpilot. Alvast bedankt hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 mei 2020

Prima

De verkoper dacht goed na over mijn budget en kwam niet met een raar verhaal dat de keuken van 30.000 ineens voor 10.000 weg kon. Hij bleef eerlijk.

Geplaatst op 24 mei 2020

Beste meneer/mevrouw Laan,

Dank u voor het delen van uw ervaring en mooie complimenten aan het adres van mijn collega!

Met vriendelijk groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 mei 2020

Weg gezet als vuil.

Mijn vrouw en ik hebben een keuken besteld op 8 jan dit jaar. We moesten nog iets sparen en we hebben dit op afbetaling gedaan. We konden deze maand alles afbetalen en wilden een afspraak maken voor de plaatsing. Er staat in de papieren dat je 3 maanden van tevoren een afspraak daarvoor moet maken.

Vanmorgen hebben we gebeld of dit in week 30,31 of 32 kon. Wat krijgen we te horen... Dat dit niet mogelijk is vanwege de bouwvak in Duitsland en omdat er niet genoeg monteurs zijn.. ?? Hoezo niet genoeg monteurs. Er zijn zat werkelozen.

Het gaat ook niet om de goedkoopste keuken, toch meer dan 9000 euro.
We leven nu in week 21 en op zijn vroegst kan de keuken pas in oktober geplaatst worden. Nu moet ik een extra week vakantie aan gaan vragen omdat je als vuil aan de kant gezet wordt.

Ik krijg het idee dat er bij de keukenconcurrent meer aan de hand is dat ze willen zeggen. De keuken wordt dus pas afbetaald als er een afspraak is voor de plaatsing. Als het bedrijf failliet zou gaan terwijl alles betaald is ben ik alles kwijt.

Deze bestelling zal wel afgerond worden maar daarna NOOIT meer.

Een nieuw review volgt als het netjes afgehandeld wordt. TOT DAN.

Geplaatst op 25 mei 2020

Beste meneer van der Werf,

Hartelijk bedankt voor uw review.
Wat vervelend om te lezen dat u zo ontevreden bent. Dat is niet waar KeukenConcurrent voor staat. Ik ga het even voor u nazien en kom er zo snel mogelijk op terug.

Met vriendelijk groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent
--------------------------------------------------------------
25-05-2020

Beste meneer Van der Werf,

Inmiddels heb ik vernomen dat ons filiaal afgelopen zaterdag contact met u opgenomen heeft. De leverweek is in overleg met u vervroegd. Mocht u meer vragen hierover hebben dan kunt u zoals afgesproken altijd contact opnemen met onze vestigingsmanager.

Met vriendelijk groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 mei 2020

overal was het goed

overal was het goed
-verkoper-perfect
-bezorging-perfect
-klantenservice telefonisch-perfect
-montage- onervaren monteur

Geplaatst op 22 mei 2020

Beste meneer, mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijk groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 20 mei 2020

Ik geef 1 ster

Ik geef 1 ster. Het liefst geef ik geen ster mbt service en klantenservice.
Onze keuken is in augustus 2019 geplaatst en vanaf dag 1 resoneerde een zwaar geluid door de keuken en het aanrechtblad trilde,om een lang verhaal kort te maken zijn we 10 maanden verder en 15 opgenomen vrijdagen en het probleem is uiteindelijk in mei 2020 opgelost. En wanneer je vraagt om een compensatie ivm de vele opgenomen vrijedagen en 10 maanden ergenis en frustratie dan wordt je afgescheept met een vvv bon van 100 euro. Belachelijk!!!!!!!! Een andere compensatie was 350 euro bij betalen voor een bonen apparaat twv 600 euro. Dit hebt ik ook niet geaccepteerd. Ben nu bezig om een civiele procedure te starten om dat dit de enige weg was volgens de klantenservice van keukconcurrenten.
Denk dat jullie wel begrijpen dat ik niet te spreken ben over de keuken concurrent. Bij het kopen van de keuken heb ik mezelf klant gevoelt,daarna ben ik niet serieus genomen mbt de klacht

Geplaatst op 25 mei 2020

Beste meneer,

Het is erg jammer en zeker vervelend dat het oplossen van uw klacht langer heeft geduurd dan u maar ook wij dat wensen. Naar aanleiding hiervan hebben we een aantal maal contact met u gehad over een tegemoetkoming. We hebben u hierover vandaag nogmaals telefonisch gesproken en ons aanbod besproken. Ons aanbod blijft gehandhaafd zoals besproken.

Met vriendelijk groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 19 mei 2020

Een mooie keuken gekocht in Rotterdam…

Een mooie keuken gekocht in Rotterdam alexandrium netjes geleverd op 10 maart en geplaats compliment voor de monteur maar helaas een verkeerde deur voor de vaatwasser en een verkeerd deurtje woord na besteld na 6 weken eindelijk de deurtjes zijn er maar helaas weer de verkeerde voor de vaatwasser woord weer nabesteld en er werd ook gelijk een afwerk rand en de u profielen voor het keukenblad besteld dat was op 22 april nu eindelijk op 19 mei weer een telefoontje dat het binnen was gevraagd of alles er bij zat en of het deurtje nu goed is maar daar kon ze geen antwoord op geven de monteur komt pas op 12 juni dus hopelijk heeft hij dan alles bij hem en klopt het dan allemaal zodat wij eindelijk na 3 maanden een keuken hebben die compleet is het contact tussen hun en ons was niets we moesten zelf overal voor bellen ik hoop nu echt dat alles goed komt .

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 19 mei 2020

Drama service

Verwacht niet de service die ze zeggen te verlenen. Half geleverde keuken, kapotte onderdelen, foutieve nabestellingen en wachttijden waar je u tegen zegt. Heb ze genoeg kansen gegeven om dit te voorkomen, maar helaas. Hard gewerkt om een keuken voor zo'n bedrag aan te schaffen, maar blijkbaar beteken je niks voor hen.
Zonde van de medewerkers in Wateringen, want die verdienen ook beter dan dit bedrijf.

Geplaatst op 19 mei 2020

Beste meneer Uythof,

Heel jammer om te horen dat u niet tevreden bent over onze serviceverlening. Uw klacht heb ik voor u opgepakt en ga voor u kijken wat ik voor u kan betekenen hierin.

Met vriendelijk groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
19-05-2020

Beste meneer Uythof,

Inmiddels heb ik vernomen dat mijn collega u gesproken heeft hierover en dat zij het een en ander aan u toegelicht heeft met betrekking tot de huidige levertijden.

Met vriendelijk groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 mei 2020

zeer tevreden

zeer tevreden over de verkoop en het monteren.fijne jongens

Geplaatst op 18 mei 2020

Beste meneer, mevrouw,

Zeer tevreden over de verkoop en onze montage, dat horne we heel graag. Dank u wel hiervoor!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 mei 2020

Compliment aan Wesley vd Aar voor de…

Compliment aan Wesley vd Aar voor de klantgerichte behandeling van ons bij Keukenconcurrent in Zoetermeer op 16 mei 2020. Hij heeft de klantwens goed vertaald en was niet opdringerig. Dat maakte dat we vandaag de koop voor een nieuwe keuken hebben kunnen sluiten. Ga zo door!

Geplaatst op 17 mei 2020

Beste meneer van der Veen,

Wat een mooie complimenten voor mijn collega Wesley.
Ik ga uw mooie woorden aan hem overbrengen en wil u hartelijk bedanken voor deze beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 mei 2020

Locatie Hulst

Locatie Hulst, adviseur Jan Willem.

Na een hartelijk onthaal, onze wensen voorgesteld.
De adviseur, ging aan de slag om ons wensen te vervullen, dit deed hij door mee te denken en het geheel in het budget te plaatsen dat wij hadden.
3 D van de keuken was dezelfde dag nog gemaakt, en ook gelijk een afspraak voor in te meten. Dit alles vinden wij dat Jan Willem een top adviseur is die de wensen van de mensen werkelijkheid laat worden.

Mortier.

Geplaatst op 15 mei 2020

Beste heer Mortier,

Dank u wel voor de mooie en uitgebreide review die u heeft geschreven en voor het geven van 5 sterren. wij stellen dit erg op prijs.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders- KeukenConcurrent

 • <
 • Pagina:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • ...
 • >
Terug
Sluiten
×