Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.7
Uit 3906 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 oktober 2018

Droomkeuken

In februari hebben wij onze keuken gekocht in rotterdam. Ronald ter Haar heeft onze ideeën goed uitgewerkt over wat wij allemaal in onze gedachten hadden. In september is onze droomkeuken geplaatst. Alles wat we bedacht hadden is uitgekomen. "De keuken is zelfs nog mooier als in de showroom". Ronald je bent een topper, de service die wij van je kregen was echt goed. Overal een oplossing voor. Bedankt voor voor het meedenken.
Bob en Claudia

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 oktober 2018

Uitstekende service

Uitstekende service, niet alleen bij aankoop of aflevering maar ook na enkele maanden. Perfect

Geplaatst op 15 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw Vendelbosch,

Dank u wel voor uw mooie, positieve review. Fijn om te horen dat u onze service als uitstekend ervaart.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 oktober 2018

Nieuwe keuken is geleverd!

Vorige week is de keuken geleverd, er zat 1 verkeerde kast bij.
Deze is weer meegenomen en de volgende dag was de goede kast al geleverd, helaas zat hier een kleine beschadiging aan en krijgen 1 nov. weer een nieuwe kast. Verder prima tevreden!
Mijn man is de keuken zelf aan het plaatsen en dit is goed te doen.

Geplaatst op 15 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw De Vries,

Een mooie 4 sterren beoordeling. Hartelijk bedankt hiervoor! Onze excuses dat de kast 2 maal opnieuw geleverd moet worden, dat is uiteraard niet zoals wij het wensen.
Wij wensen u alvast veel kookplezier toe in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 oktober 2018

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijk geholpen

Geplaatst op 15 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor deze korte, krachtige en positieve beoordeling! Daar zijn we heel blij mee.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 oktober 2018

fijne service

Het proces van een keuken samenstellen was bij deze winkel boven verwachting. Ontspannen zonder teveel druk.

Geplaatst op 15 oktober 2018

Beste mevrouw,

Mooie complimenten over het aankoopproces van uw nieuwe keuken, heel erg bedankt hiervoor. Dat vinden we erg leuk om te horen!
Van harte gefeliciteerd met uw aankoop en alvast veel kookplezier toegewenst.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 oktober 2018

Uitstekend

Uitstekend, netjes geholpen.
Hebben alle tijd voor ons overgehad als we een vraag hadden, of weer een verandering zou komen.

Geplaatst op 15 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw Heppener,

Een hele mooie 5 sterren beoordeling, beter kan niet. Hartelijk bedankt hiervoor en gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 oktober 2018

Top geholpen!

Wij zijn prima geholpen!

Geplaatst op 15 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw Buijsse,

Hartelijk bedankt voor deze top review, erg fijn om te horen dat u prima geholpen bent! Dat horen we heel graag.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 oktober 2018

Super positive experience

Super positive experience with KeukenConcurrent! I appreciate the diversity of choice that was just enough, speed of delivery and payment conditions. The fact that you can choose any brand of the keukenapparatuur was another positive factor to order here. Sales manager Marco Dijkgraaf at location in Amersfoort was super helpful, patient and 100% client oriented. Would definitely recommend KeukenConcurrent to my friends!

Geplaatst op 15 oktober 2018

Dear Mrs,

Thank you very much for all your compliments and for your recommendation! We appreciate this very much.

Kind regards,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 13 oktober 2018

Prima zaak met prima begeleiding

Prima zaak met prima begeleiding, service en hulp.

Geplaatst op 13 oktober 2018

Beste meneer,

Fijn om te horen dat u de begeleiding service en hulp als prima heeft ervaren. Dat maakt ons trots en blij.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 13 oktober 2018

Super goed geholpen

Super goed geholpen. Niets was een probleem!

Geplaatst op 13 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw Spiering,

Dank u wel voor uw korte en krachtige beoordeling dat horen wij graag!

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 12 oktober 2018

Het gehele traject voor de aanschaf van…

Het gehele traject voor de aanschaf van de keuken voor onze nieuwbouwwoning is prima verlopen.
Gedegen advies en meedenken in het ontwerp, daarna nog aanpassingen geen probleem.
Levering zoals gepland moesten we uitstellen, woning nog niet klaar, ook dat was geen probleem.
En gisteren perfecte plaatsing en alles compleet.

Een tevreden klant

Geplaatst op 12 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw Duerink,

Wat fijn om u als tevreden klant te mogen stellen! Dat het traject prima is verlopen maakt ons trots en blij. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 12 oktober 2018

Het is heel erg fijn dat de monteurs…

Het is heel erg fijn dat de monteurs met je meedenken. Zij hebben fantastisch werk geleverd.
We kunnen iedereen Keukenconcurrent aanbevelen.

Geplaatst op 12 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw Leijten,

Bedankt voor uw aanbeveling, dat horen we graag. Heel erg fijn dat u zo tevreden bent over onze monteurs! Graag feliciteren wij u met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 oktober 2018

Super geholpen door Monique Bijkerk Ze…

Super geholpen door Monique Bijkerk Ze doet meer dan ieder andere verkoper en weet waar ze mee bezig is. Voor moeilijke dingen draait ze haar hand niet voor om en doet ze er alles aan om het te verwezenlijken. Kortom, laat je helpen door Monique Bijkerk en je krijgt een mooie keuken.

Geplaatst op 10 oktober 2018

Beste meneer Pilon,

Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal ze leuk vinden om te horen.
Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 oktober 2018

alles netje gedaan helemaal happy

alles netje gedaan helemaal happy

Geplaatst op 10 oktober 2018

Beste mevrouw van Eenennaam,

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de geboden service. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 oktober 2018

Prima geholpen in Spijkenisse door…

Prima geholpen in Spijkenisse door Mohammed en Gerben; keuken inmiddels geplaatst door weer een geweldig team. Uiteraard waren(en zijn er nog) uitdagingen maar niets is te veel. Ruud, Dylan en Mark: bedankt voor jullie inzet en geduld! We gaan er van uit dat het laatste stukje ook goed komt, hebben we alle vertrouwen in!

Geplaatst op 10 oktober 2018

Beste meneer/mevrouw Pfaff,

Inderdaad, het laatste stukje maken we ook in orde. Graag bedanken we u voor de complimenten voor onze collega's, daar zullen ze blij mee zijn. We wensen u heel veel kookplezier toe i uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent.

  • <
  • Pagina:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • >
Terug
Sluiten
×