KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.6
Uit 8033 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 26 januari 2022

Lekkende kraan

Geweldig geholpen en kan weer vooruit!

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 26 januari 2022

Klacht snel en kundig verholpen

Klacht snel en kundig verholpen

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 26 januari 2022

Fijn en eerlijk geholpen

Fijn en eerlijk geholpen , alles is te overleggen, de montage liep ook naar wens
Geen ontbrekende onderdelen en keurig afgeleverd

Geplaatst op 26 januari 2022

Beste Petri,

Fijn om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 januari 2022

Van begin tot eind geweldig geholpen

Van begin tot eind geweldig geholpen! Van aankoop tot en met plaatsing en afwerking
Alles klopte en er is en prachtige keuken neergezet. 100% naar onze zin!!

Geplaatst op 26 januari 2022

Beste meneer/mevrouw Cossee,

Wat fijn dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 januari 2022

Doelmatig en deskundige service

Doelmatig en deskundige service

Geplaatst op 25 januari 2022

Beste mevrouw Van Miguel.

Dat zijn mooie complimenten, dank u wel.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 januari 2022

spam telefonie

sorry, maar als ik op zoek ben naar een keuken verwacht ik niet 5 telefoontjes per dag van jullie.
dit is spam, niet verkopen.
waar slaat dit in hemelsnaam op??

Geplaatst op 25 januari 2022

Beste meneer Appeldorn,

Dank u wel voor het doorgeven van uw gegevens. Onze excuses voor het ervaren ongemak. Kunt u ons svp ook aangeven wat er exact aan de hand is. Bent u bij een van onze showrooms binnen geweest of heeft u bijvoorbeeld alleen informatie opgevraagd?
Daarnaast vernemen we graag of het telefoonnummer dat u aan ons doorgegeven heeft ook het telefoonnummer is waarop u gebeld wordt? Dan gaan we ervoor zorgen dat deze gegevens verwijderd worden. Alvast bedankt hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 januari 2022

Super service ,kopen altijd onze keuken…

Super service ,kopen altijd onze keuken daar topzaak.
Heel vriendelijk en behulpzaam in oplossing.dikke 10.

Geplaatst op 25 januari 2022

Beste meneer Sebregts,

Dank u voor de 10! Dat vinden we super om te horen natuurlijk. Dank u voor het in ons gestelde vertrouwen.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 januari 2022

Ze geven je alle tijd om te kijken wat…

Ze geven je alle tijd om te kijken wat je wil,geven goed advies en stellen een mooie keuken samen naar jouw wensen en budget.

Geplaatst op 25 januari 2022

Beste meneer Hagelaar,

Wat fijn dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn. Dank u voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 januari 2022

Zeer goed geholpen bij de aankoop van…

Zeer goed geholpen bij de aankoop van onze keuken.De verkoper dacht goed mee met de opstelling en het budget.

Geplaatst op 25 januari 2022

Beste Dennis,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat wij deze voor u mogen verzorgen.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 januari 2022

Vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen, gedegen advies.

Geplaatst op 24 januari 2022

Beste mevrouw,

Dat horen wij graag! dank u wel voor het delen van deze ervaring.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 januari 2022

Wij zijn zeer tevreden over het hele…

Wij zijn zeer tevreden over het hele traject en in het bijzonder over Sanders keukenmontage. Afspraken goed nagekomen en communicatie met de verschillende partijen verliep goed. Wij kunnen het iedereen aanbevelen om naar de Keukenconcurrent te gaan. Walther en Tineke van de Wiel.

Geplaatst op 24 januari 2022

Beste mevrouw Van De Wiel,

Wat ontzettend fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor! Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 januari 2022

Fijne zaak alles goed geregeld

Fijne zaak alles goed geregeld
Duidelijke afspraken gemaakt
Fijne medewerkers/ verkopers
Zal dit zeker aanprijzen.

Geplaatst op 24 januari 2022

Beste meneer Van Ruijven,

Dank u voor uw aanbeveling, dat vinden we erg fijn om te horen. Dank u voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 januari 2022

Helaas hebben wij een slechte ervaring…

Helaas hebben wij een slechte ervaring met keukenconcurrent. Inmiddels zijn wij vanaf september bezig en is onze keuken nog steeds niet af!! Afspraken worden continu niet nagekomen. Wij hopen dat ons probleem spoedig wordt opgelost zodat we verder kunnen. Ik raad niemand aan om hier een keuken aan te schaffen...

Geplaatst op 24 januari 2022

Beste Abdel,

Wij betreuren het dat u niet geheel tevreden bent. Uiteraard lossen wij dit zo snel mogelijk op, indien u in de tussentijd vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 januari 2022

Uw adviseurs zijn:

Uw adviseurs zijn:
- inhoudelijk zeer deskundig
- commercieel steen goed zonder de gladjanus te zijn
- professioneel
- vertrouwen wekkend en vertrouwen schenkend
Mijn echtgenote en ik zijn beiden zeer kritisch maar desondanks wisten zij ons te overtuigen.
Uw team aldaar zijn “rol modellen”????????????

Geplaatst op 24 januari 2022

Beste meneer/mevrouw vd Leemputte,

Dank u voor de mooie complimenten, super fijn om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 23 januari 2022

Keukenconcurrent

Keukenconcurrent
Van verkoper tot dat hij in mijn huis stond alles perfect
Goede communicatie
Zeer goede plaatsing
Doen wat ze beloven ben super blij

Geplaatst op 23 januari 2022

Beste mevrouw Rogaar,

Wat fijn om te horen dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Wij wensen u heel veel kook plezier toe.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×