KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.6
Uit 7000 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 21 april 2021

Wij werden snel en vriendelijk…

Wij werden snel en vriendelijk ontvangen,2x koffie aangeboden en zeer goede uitleg over de keuken die ik gekozen heb,tot nu toe alleen maar lof over de keukenconcurrent in kanaaleiland.

Geplaatst op 21 april 2021

Beste meneer Zwanink,

Wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook! Dank u wel voor het delen van uw ervaring met KeukenConcurrent. Ik wil u veel kookplezier toewensen.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 21 april 2021

We zijn erg goed geholpen

We zijn erg goed geholpen, en er werd ook zeker meegedacht om alle wensen zo goed mogelijk uit te voeren.
Wij zouden jullie zeker aanbevelen.

Geplaatst op 21 april 2021

Beste meneer, mevrouw Hoorn,

Dank u wel voor uw positieve review. Fijn te vernemen dat zo goed geholpen bent bij het samenstellen van uw keuken. Ik wil u alvast veel plezier wensen met uw keuken.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 21 april 2021

perfecte verkoop

Vorige week heeft mijn schoonzus van 80 een mooie keuken gekocht. Grote waardering voor verkoper Sander de Boer voor zijn geduld, het goed aanhoren van de wensen en zijn mooie en creatieve oplossingen om alle wensen uit te voeren. Als jullie een medewerker van de maand hebben zou ik hem graag voor willen dragen, dat verdient hij.

Geplaatst op 21 april 2021

Beste Huib,

Wat een prachtige complimenten schrijft u over mijn collega. Dit zal hij enorm waarderen! Fijn om te vernemen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen.

Met vriendelijke groet,

Pauline Klerkx - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 21 april 2021

Top organisatie!

Zeer tevreden over de kwaliteit van de keuken als de service van de keukenconcurrent!

Geplaatst op 21 april 2021

Beste Michel,

Dat horen we graag! Super om te horen dat u zeer tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Pauline Klerkx - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 21 april 2021

Zeer tevreden over Keukenconcurrent.

Zeer tevreden over Keukenconcurrent.
Van begin tot eind goede service.
Keuken is geleverd.
De keuken moet nog geplaatst maar we gaan er van uit dat deze geen gebreken of beschadigingen heeft.

TIP:
EEN GOEDE AANRADER OM EENS LANGS TE GAAN BIJ KEUKENCONCURRENT!

Geplaatst op 21 april 2021

Beste heer/mevrouw Groot,

Hartelijk dank voor uw aanbeveling en de complimenten die u schrijft. Alvast veel plezier van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Pauline Klerkx - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 20 april 2021

Super tevreden!

Om te beginnen, ik ben van nature sceptisch over verkopers. Vaak krijg ik het gevoel dat ze niet in mijn belang handelen en dat het advies dat ik krijg niet persé het advies is dat voor mij het beste is.

Hoe anders was dat bij Tom van de Keuken concurrent in Utrecht. Vanwege de lockdown kon ik niet naar de showroom dus kwam Tom bij mij langs om een plan te maken voor de keuken. Tom heeft goed naar me geluisterd en me op een rustige prettige manier meegenomen in het proces. Ik heb het gehele proces het gevoel gehad dat mijn wensen op de eerste plek stonden en dat er oprecht werd gekeken naar wat voor mijn situatie het beste was.

Afgelopen woensdag is mijn keuken geïnstalleerd en ook dit was een hele prettige ervaring! De monteur werkte snel en bijzonder netjes. Alles hangt op de millimeter recht en alle apparatuur werkt naar behoren.

Lang verhaal kort, hele goede ervaring gehad en ik kan iedereen adviseren om met De Keukenconcurrent (en vooral Tom) in zee te gaan!

Geplaatst op 21 april 2021

Beste Arend,

Wauw wat een mooie review heeft u geschreven, hier worden wij enorm blij van. Super om te horen dat u zo tevreden bent over de verkoop en de plaatsing van uw keuken. Ik wil u dan ook heel veel kookplezier wensen in uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Pauline Klerkx - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 20 april 2021

Top service!

Bart heeft mij super goed geholpen met het samenstellen van mijn keuken, rekeninghoudend met mijn wensen. Hij nam de tijd en schakelde daar waar nodig was. Top service!

Geplaatst op 21 april 2021

Beste mevrouw Feijer,

Hartelijk dank voor uw complimenten. Fijn om te horen dat mijn collega u zo goed geholpen heeft.

Met vriendelijke groet,

Pauline Klerkx - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 20 april 2021

Na een start met wat probleempjes heeft…

Na een start met wat probleempjes heeft de keukenconcurrent het super opgepakt.
Mijn complimenten.
Ben nu de eigenaar van een prachtige keuken die zeer netjes geplaatst is.

Geplaatst op 20 april 2021

Beste heer/mevrouw,

Het doet ons goed om te vernemen dat u tevreden bent over hoe wij alles hebben opgepakt en u nu kunt genieten van een prachtige keuken. Dank u wel voor het vertrouwen.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 20 april 2021

Tot nu toe erg goede service!

Tot nu toe erg goede service!

Geplaatst op 20 april 2021

Beste heer Verwijmeren,

Dank u wel voor het compliment in deze mooie beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 20 april 2021

Top service

Fijne verkoper, had duidelijk oor en oog v mijn wensen. Professioneel geholpen maar ook tijd v een persoonlijk gesprek. Zeer aan te raden.

Geplaatst op 20 april 2021

Beste meneer/mevrouw Heuts,

Dank u voor uw aanbeveling, dat vinden we super om te horen!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 20 april 2021

Keukenkraan en kitrand zeer…

Keukenkraan en kitrand zeer professioneel hersteld????

Geplaatst op 20 april 2021

Beste meneer Basar,

Zoals u van KeukenConcurrent kan en mag verwachten! Dank u voor deze positieve 5 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 20 april 2021

Fijne en goeie hulp

Fijne en goeie hulp! Kreeg het idee dat er echt met me meegedacht werd en we samen tot het beste product wouden komen!

Geplaatst op 20 april 2021

Beste meneer/mevrouw Weenink,

Leuk om te horen dat wij u in onze showroom zo goed van dienst konden zijn en dat wij uw nieuwe keuken mogen verzorgen!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 20 april 2021

We zijn goed geholpen

We zijn goed geholpen, ze nemen de tijd voor je, ze denken met de klant mee. Wij zijn tot nu toe tevreden.

Geplaatst op 20 april 2021

Beste meneer/mevrouw Palsma,

Fijn om te horen dat u tevreden bent en dat u uw bezoek aan onze mooie showroom als prettig heeft ervaren. Leuk dat wij uw nieuwe keuken mogen verzorgen!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 19 april 2021

Ik ben bij keukenconcurrent prettig…

Ik ben bij keukenconcurrent prettig geholpen. Er wordt mee gedacht en de In meting en bezorging zijn snel en netjes geregeld!

Geplaatst op 20 april 2021

Beste meneer/mevrouw,

Zoals u bij KeukenConcurrent kan en mag verwachten! Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 19 april 2021

De keuken gevonden die we graag wouden…

De keuken gevonden die we graag wouden met al onze moeilijke wensen erop en aan top verkoper had alle tijd en aandacht voor ons echt super

Geplaatst op 20 april 2021

Beste meneer/mevrouw Hogenbirk,

Wat fijn om te horen dat u bij ons gevonden heeft wat u zocht! Lek dat wij uw nieuwe keuken mogen verzorgen! Dat wordt straks heerlijk genieten!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Terug
Sluiten
×