KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.6
Uit 2515 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 november 2017

Bij toeval kwamen wij op 4 november uit …

Bij toeval kwamen wij op 4 november uit bij keukenconcurrent Kaatsheuvel....Happy saterday 50% korting op een keuken naar keuze. Theodorus was onze zeer vriendelijke verkoper...na ongeveer 3,5 / 4 uur waren we overeen gekomen welke keuken, welke opstelling, apparatuur en prijs.Ons budget hadden we van te voren al gezegd maar om helemaal rond te komen moest er nog 1000 euro bij. De volgende dag nog ff puntjes op de i zetten, nou niet zomaar, die zondag weer 3,5 uur geweest en Theodorus zou die week nog een 3 D uitdraai en al het besproken werk door sturen per mail. Dit werd pas zaterdag 11 november. Maandag 13 november werd de keuken ingemeten en kreeg mijn man een compliment hij zat er in totaal 1mm langs. Er moest nog een afspraak gemaakt worden voor het definitieve, dit werd vrijdag de 17e.....Theodorus kwam er niet meer uit en er kwam iemand anders bij zitten uiteindelijk nog iemand anders en die wilde meer geld omdat het toch wel een hele dure keuken werd {dit alles was overigens de eerste keer allemaal besproken}. Mijn man en ik waren er eigenlijk helemaal klaar mee...en liepen al naar de uitgang..we zaten er inmiddels alweer 4 uur!...Toen kwam Deborah Bressers op de proppen, zij pakte het meteen goed op en door haar rustige kalme benadering kwamen wij weer een beetje tot bedaring." Ik snap dat jullie nu echt moe en heel erg teleurgesteld zijn, maar mag ik u morgen bellen en het met u alsnog doornemen, dit zal echt de laatste keer worden daar zorg ik voor." De volgende ochtend belde Deborah en zijn we toch weer richting Kaatsheuvel gegaan. wij moeten echt zeggen,ze pakte het meteen goed door en was overal duidelijk in, ze zag verkeerde dingen die ze corrigeerde en ook dingen waar wij niet aan gedacht hadden. Ze liet voorbeelden zien en probeerde ons echt een kijkje in onze nieuwe keuken te laten zien.We kregen echt weer zin in onze nieuwe keuken, terwijl een dag van te voren wij eigenlijk naar huis wilde gaan met in ons hoofd de 10% terug te vorderen. Chapeau! Keukenconcurrent met zo'n geweldige kracht. Onze keuken wordt volgend jaar februari geplaatst en we hebben er zin in. wij laten uiteraard weten hoe het allemaal verlopen is.
Vriendelijke Groet, fam. van Gils

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 23 november 2017

Duidelijke uitleg en ruimschoots de …

Duidelijke uitleg en ruimschoots de tijd genomen voor onze wensen bij de zaak in Veenendaal.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 23 november 2017

Toen ik onverwacht binnen ben gelopen …

Toen ik onverwacht binnen ben gelopen werd ik direct vriendelijk begroet en te woord gestaan. Ik had het geluk dat de keukenadviseur geen afspraken had staan zodat er direct een 3d tekening gemaakt werd.
De adviseur had kennis van zaken en gaf goede adviezen. Na 2,5 uur ging ik naar huis met een offerte die bij mijn budget past. Na bezoek aan andere keuken leverancier ben ik 2 dagen later teruggegaan om na kleine aanpassingen de keuken te bestellen. Omdat ik van een andere leverancier een richtprijs had gekregen heeft de adviseur van Keukenconcurent de prijs bijgesteld.
De afspraak voor het inmeten werd keurig nagekomen. De keuken wordt pas over 4 maanden geplaatst dus kan ik daar nog niets over zeggen. Ik ga ervan uit dat alles keurig volgens afspraak geleverd en geplaatst zal worden.
Wordt wellicht vervolgd

Geplaatst op 23 november 2017

Beste meneer/mevrouw Bijl,

Super om te horen dat we u zo snel en naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen in de showroom en dat mijn collega's u dit alles ook nog binnen uw budget hebben kunnen doen.
We zien dan ook na plaatsing van uw keuken vol vertrouwen, uw nieuwe beoordeling tegemoet.
Hartelijk dank voor deze review!

Met vriendelijke groet,

Wendy Kuiper - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 23 november 2017

Een goede aflevering en montage van de …

Een goede aflevering en montage van de keuken zeer te spreken!!

Geplaatst op 23 november 2017

Beste meneer/mevrouw van Es,

Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe keuken en nog heel veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,

Wendy Kuiper - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 23 november 2017

Prima ervaring.

Mijn eerste ervaring met De Keuken Concurrent is zondermeer goed te noemen. Verkoper Abdel Lamtalssi heeft het hele traject zorgvuldig begeleid en was altijd beschikbaar voor vragen en oplossingen. Los van het merk Keuken Concurrent is de persoonlijke ervaring het meest belangrijk. Pro actief, oplossingsgericht en bereikbaar. Prima ervaring. Ook de installatie is naar volle tevredenheid verlopen. Een mooie keuken naar mijn zin is het eindresulltaat.

Geplaatst op 23 november 2017

Beste meneer/mevrouw Gent,

Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent met het eindresultaat. We willen u hartelijk danken voor deze review en wensen u nog heel veel kookplezier toe in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Wendy Kuiper - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 november 2017

Verwijderen oude en plaatsen nieuwe keuken

De opdracht bestond uit het verwijderen van de oude en het plaatsen van een nieuwe keuken. De verkoper bleek achteraf teveel toegezegd te hebben en ook bij het voorbereiden en installeren van de nieuwe keuken ging er van alles mis. Gelukkig was alles goed vastgelegd in de offerte waardoor uiteindelijk met behulp van de klantenservice de nieuwe keuken toch nog naar wens is opgeleverd. Bij het hele proces waren veel verschillende partijen betrokken waardoor communicatie lastig was en er regelmatig werd geprobeerd zaken naar elkaar door te schuiven. Er was geen centraal aanspreekpunt voor de opvolging, totdat uiteindelijk de klantenservice genoeg had van mijn veelvuldige klachten en ik een vaste contactpersoon kreeg die alle partijen bij elkaar bracht en zorgde dat de zaken werden opgevolgd en afgehandeld. Na ruim 5 maanden dan toch uiteindelijk een volledig opgeleverde keuken waarvan ik eindelijk kan gaan genieten. Linda bedankt !

Geplaatst op 23 november 2017

Beste meneer/mevrouw,

Allereerst onze excuses oor de opgelopen vertragingen, dit is zeker niet de bedoeling. Heel fijn om te lezen dat Linda het alsnog voor u op heeft gelost. Ik zal dan ook zeker u bedankje met haar delen. Ik wens u nog heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Wendy Kuiper - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 november 2017

Samenwerking met keukenconcurrent was …

Samenwerking met keukenconcurrent was goed Het werk is naar alle tevredenheid uitgevoerd

Geplaatst op 23 november 2017

Beste meneer/mevrouw van Leuveren,

Wat fijn om te lezen dat we uw keuken naar alle tevredenheid hebben opgeleverd. We wensen u nog heel veel kookplezier toe in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Wendy Kuiper - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 november 2017

Prima geholpen en goede service

Prima geholpen en goede service

Geplaatst op 22 november 2017

Beste meneer / mevrouw Struijk,

Bedankt voor deze korte maar sterke review!


Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 november 2017

Gerda van Zanten

Uitstekend geholpen door Gerda van Zanten bij keukenconcurrent Veenendaal. Zeer vriendelijk en behulpzaam .

Geplaatst op 22 november 2017

Beste meneer / mevrouw,

Wat een mooi compliment aan het adres van mijn collega Gerda.
Bedankt voor deze mooie beoordeling.


Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 november 2017

Goede service en netjes en vakkundig …

Goede service en netjes en vakkundig afgewerkt klasse ????????

Geplaatst op 22 november 2017

Beste meneer / mevrouw Gerrits,

Bedankt voor uw beoordeling hier zijn wij erg trots op.


Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 november 2017

Uitstekend geholpen

Snel & Uitstekend gehandeld !

Geplaatst op 22 november 2017

Beste meneer Vosselmans,


Bedankt voor deze mooie review!


Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 november 2017

Drie maal scheepsrecht en dit keer bij de keukenconcurrent

Mijn derde keuken gekocht en voor het eerst bij de keukenconcurrent. Fijn geholpen in de winkel en er werd goed de tijd genomen en meegedacht! Ook het verloop en montage heb ik als prettig ervaren. Qua opstelling, kleur, apparaten ed. Is dit mijn beste en fijnste keuken. Ik ben er erg blij mee en kijk bij deze aankoop wel positief terug op het verloop!

Geplaatst op 22 november 2017

Beste meneer / mevrouw Bontekoe,

Wat een prachtige beoordeling en wat ontzettend fijn dat we u voor de derde keer van dienst mogen zijn om een nieuwe keuken bij u te mogen leveren.
Heel veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 21 november 2017

Goede en complete levering.

Goede en complete levering.

Geplaatst op 22 november 2017

Beste meneer/mevrouw Monster,

Heel erg bedankt voor uw mooie en krachtige 4 sterren beoordeling!
Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 21 november 2017

Ik wil iedereen bedanken

Ik wil iedereen bedanken, die mij geholpen hebben met het helpen van mijn nieuwe keuken. Ik vind dit een top winkel , met vriendelijk en bekwaam personeel. Ik wil vooral Ali Feenstra en Jorn bedanken en nog een paar , waar ik de naam niet van weet. samen met het bedrijf Kremer heb ik een nieuwe keuken ,zoals het hoort. ben wel 5 keer langs geweest om het goed te krijgen. altijd blijven ze vriendelijk. (ook toen ik al betaald had) en dat hoor je wel eens anders .
Jorn ik kom dat kookboek nog wel even halen. :-)

Geplaatst op 22 november 2017

Beste mevrouw Bruulsema,

Namens mijn collega's heel erg graag gedaan. Wij zijn heel blij om te lezen dat u zo tevreden over ons bent en zullen uw complimenten zeker doorgeven aan de collega's van het filiaal.
Rest ons alleen nog om u heel erg veel kookplezier te wensen in uw mooie nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 21 november 2017

Kennis van de monteur

De service is goed, ze bellen direct als er iets nageleverddient te worden.
Alleen jammer dat hetgeen waar twee maal een monteur voor terug gekomen is, kennelijk al bij plaatsing had kunnen gebeuren.

Geplaatst op 21 november 2017

Beste mevrouw Hofman,

Dat is inderdaad erg spijtig en betreuren wij ook. Uiteraard is ons doel ten alle tijden om een keuken direct 100% op te leveren.
Bedankt voor de mooie 4 sterren review, veel plezier met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

  • <
  • Pagina:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • >
Terug naar boven
×

Wacht!

"Ga niet met lege handen weg!"

Ontvang gratis ons Keuken Magazine boordevol tips en een compleet overzicht van onze keukencollectie inclusief prijs.