Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.8
Uit 5715 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 01 april 2020

Tot heden goed tevreden

Tot heden goed tevreden

Geplaatst op 01 april 2020

Beste heer / mevrouw,

Dank u wel voor de mooie 5 sterren beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 01 april 2020

Top service denken goed met je mee!

Top service denken goed met je mee!
Echt een aanrader
Denhaag megastores top zaak !

Geplaatst op 01 april 2020

Beste meneer/mevrouw Jansen,

Dank u voor deze mooie complimenten, super om te horen dat u zo tevreden bent!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 01 april 2020

Heel blij met onze nieuwe keuken!!

In November onze keuken besteld bij Mitchel in Zoetermeer. Hij heeft ons echt top geholpen meerdere malen terug gekomen om weer iets te veranderen door onze besluitenloosheid. Maar het geduld bleef bij Mitchel. Uiteindelijk een super mooie keuken besteld maar toch spannend tot de keuken daadwerkelijk binnen komt. Vorige week is de keuken bezorg en geplaatst en hij is nog mooier dan we gehoopt hadden en dat allemaal mede dankzij Mitchel!!

Ook de monteur Peter en zijn zoon super aardig en een super team samen in een paar uur stond de hele keuken afgewerkt en al en alles netjes opgeruimd.

Bedankt!!

Geplaatst op 01 april 2020

Beste meneer/mevrouw Ginger,

Heel graag gedaan! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe keuken en dat wij deze voor u mochten verzorgen.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 01 april 2020

We zijn netjes en deskundig te woord…

We zijn netjes en deskundig te woord gestaan en als resultante hebben we overeenstemming bereikt over aankoop van de keuken.
Plezierig en goede ervaring.

Geplaatst op 01 april 2020

Beste meneer Haaijer,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Wat leuk dat u hier voor bent geslaagd bij KeukenConcurrent!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 01 april 2020

keuken naar wens uitgezocht maar anders geleverd

Een keuken besteld naar wens maar zodra de handtekening stond kwamen ze aan dat het allemaal niet mogelijk was en word je met een goedkope manier afgescheept .

Geplaatst op 01 april 2020

Beste meneer Jacobs,

Heel erg jammer dat u dit gevoel heeft overgehouden aan uw keukenaankoop. Dat is zeker niet onze bedoeling en we nemen hierover graag contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 31 maart 2020

goede service

goede service

Geplaatst op 31 maart 2020

Beste meneer/mevrouw Eeden,

Zoals u van KeukenConcurrent kan en mag verwachten. Fijn om te vernemen dat wij geheel aan uw verwachting konden voldoen!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 30 maart 2020

Goede service

Ik vond voornamelijk de hulp door dhr. Camdzic heel fijn aan de voorkant van het aankoopproces. Hij heeft mij zeer goed geholpen en wist precies wat ik zocht door te vragen naar wat ik zocht. Ik voelde mij echt heel goed geholpen en heb gekocht wat ik zocht.

Geplaatst op 30 maart 2020

Beste meneer/mevrouw Behar,

Wat ontzettend fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over de geboden hulp door mijn collega in de showroom. Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 21 maart 2020

Heel goede voorlichting gehad,wij zijn…

Heel goede voorlichting gehad,wij zijn door Ron geholpen in Sliedrecht, en er werd veel tijd voor ons vrijgemaakt.

Geplaatst op 21 maart 2020

Beste meneer/mevrouw,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Wat leuk dat u hiervoor bent geslaagd in onze mooie showroom!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 21 maart 2020

Goed geholpen

Goed geholpen

Geplaatst op 21 maart 2020

Beste meneer Gunes,

Dank u voor deze positieve 4 sterren review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 20 maart 2020

We zijn heel tevreden over Keukenconcurrent

We zijn heel tevreden over Keukenconcurrent Arnhem, de communicatie van Wesley;enthousiast, vriendelijk en behulpzaam! Bedankt hiervoor, onze eerste keuken hebben we met een goed gevoel gekocht!

Geplaatst op 21 maart 2020

Beste mevrouw,

Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal hij leuk vinden om te horen! Dank u voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 20 maart 2020

Top!

Top! Helemaal tevreden

Geplaatst op 20 maart 2020

Beste Vincy,

Dank je wel voor de mooie complimenten. Dit horen wij graag.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 20 maart 2020

De verkoper die we hadden heeft alles…

De verkoper die we hadden heeft alles maar dan ook alles verkeerd gedaan heb een andere keuken gekregen omdat het allemaal niet kon wat hij had gezegd..maar een andere collega heeft dat netjes opgelost hoewel ik er niet blij mee was...maar vanaf dat de keuken kwam hebben die twee mannen keihard gewerkt en een pracht resultaat neergezet..

Geplaatst op 20 maart 2020

Beste heer / mevrouw Aker,

Wat fijn om te horen dat alles goed is gekomen en dat u nu kunt genieten van een prachtige keuken. Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wij stellen dit zeker op prijs.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 20 maart 2020

Ben zeer tevreden over de bezorging van…

Ben zeer tevreden over de bezorging van de keuken! Professioneel afgeleverd door vriendelijke medewerkers.

Geplaatst op 20 maart 2020

Beste mevrouw De Haan - Hebinck,

Goed om te horen dat u tevreden bent over de levering van uw keuken. Dank u wel voor de mooie review.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 maart 2020

de heer Boxelaar nam alle tijd en…

de heer Boxelaar nam alle tijd en doorliep alle opties. Ook werd ik op de financieel gunstiger samenstelling van de keuken gewezen en heb mij rustig kunnen oriënteren.
Ik meen een fraaie keuken te hebben uitgezocht, het eindoordeel duurt nog even want de keuken moet nog geleverd en geplaatst worden. Tot nu toe tevreden.

Geplaatst op 18 maart 2020

Beste Suzan,

Dat is fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons. dit horen wij erg graag. Natuurlijk gaan wij er ook alles aan doen om het vervolgtraject ook goed te laten verlopen.

Met vriendelijke groet,

Thea Broeders - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 maart 2020

Reeds geruime tijd geleden dat ik mijn…

Reeds geruime tijd geleden dat ik mijn grieven schriftelijk aan U heb kenbaar gemaakt.

Geplaatst op 20 maart 2020

Beste meneer, mevrouw de Boer,

Hartelijk bedankt voor uw review.
Ik ga dit even voor u nazien en kom er zo snel mogelijk op terug.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent
------------------------------------------------------------------------
20-03-2020

Beste meneer, mevrouw de Boer,

We hebben u deze week een aantal maal gebeld maar kregen helaas geen gehoor. Vervolgens hebben we u hierover gemaild en we verzoeken u om hierop alstublieft te reageren. Alvast bedankt hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

  • <
  • Pagina:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • >
Terug
Sluiten
×