Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.6
Uit 3028 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 23 februari 2018

Geweldige service van Kim Vormer

Geweldige service van Kim Vormer. Heel vriendelijk, zeer professioneel te werk gegaan. Ze heeft ontzettend veel tijd in onze keuken gestoken. Bij elk nieuw idee van onze kant heeft ze alles weer aangepast met zeer veel geduld. Prachtige ontwerpster met oog voor detail, symmetrie en design.
Als je ooit naar de keukenconcurrent gaat moet je zeker naar Kim Vormer vragen als je een prachtige keuken wil hebben. Voornamelijk werkzaam in Purmerend en Hoorn.
Met vriendelijke groet Mvr America

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 23 februari 2018

Offerte in Beverwijk

Zeer tevreden over het team Beverwijk !

Geplaatst op 23 februari 2018

Beste meneer/mevrouw Mul,

Ik ga de complimenten aan hen overdragen!
Bedankt voor de positieve 5 sterren review!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 23 februari 2018

Beoordeling vestiging Arnhem

Wij zijn uitstekend geholpen door Aldair en het hele team. Er werd meegedacht door meerdere adviseurs en er was een gezellige sfeer. Dit team verdiend een pluim!

Geplaatst op 23 februari 2018

Beste mevrouw Bansberg,

Wauw wat een mooie en positie ervaring heeft u opgedaan bij KeukenConcurrent, leuk dat u dit in deze review met ons wil delen!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 februari 2018

De mevrouw van de klantenservice heeft…

De mevrouw van de klantenservice heeft mij vriendelijk te woord gestaan. Het was een eerlijk open gesprek en door onze eerlijkheid was zij zo aardig om kostenloos een nieuw frontje op te sturen. Super fijn! over ongeveer 3 weken is onze keuken helemaal klaar en kunnen we er weer een aantal jaren fijn van genieten.

Geplaatst op 22 februari 2018

Beste meneer/mevrouw Eickmans,

Hartelijk dank voor deze prachtige review. Het is super dat u mijn collega van de klantenservice in het zonnetje zet en ik zal deze review ook zeker met haar delen.

Met vriendelijke groet,

Wendy Kuiper - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 februari 2018

Netjes behandeld een goede uitleg van…

Netjes behandeld een goede uitleg van de keukens alleen vaag bij prijs vaststelling prijzen staan ook niet duidelijk in offerte.

Geplaatst op 22 februari 2018

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw review, wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geadviseerd door mijn collega. De feedback zal ik interen voor u gaan bespreken.

Met vriendelijke groet,

Mariska Blom - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 februari 2018

Goed/ eerlijk en behulpzaam personeel

Wij zijn 3 keer geweest bij de keukenconcurrent in Almere-Buiten. Wij zijn alle 3 de keren geholpen door Damien Walroud. Een zeer aardige en zeer eerlijke jongeman! Wij hebben een fantastische keuken voor een mooie prijs. We werden ook voorzien van tips en werd meegedacht aan de meest ideale keuken. Geen gekke dingen achteraf!! Ik zeg aanrader!

Geplaatst op 22 februari 2018

Beste meneer Hinskens,

Dit is waar KeukenConcurrent voor staat! Geen gekke dingen achteraf! Graag wil ik u via deze weg hartelijk feliciteren met de prachtige nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Mariska Blom - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 februari 2018

Wij zijn voor de 2de keer heel erg…

Wij zijn voor de 2de keer heel erg tevreden over jullie. Rik Wottersum hadden wij in Veenendaal bij keukenconcurent ontmoet en heeft ons in Amersfoort ontzettend fijn geholpen en geadviseerd. Wij zijn tot nu toe weer zeer tevreden. Gr. Fam. Hol uit Ederveen.

Geplaatst op 22 februari 2018

Beste meneer/mevrouw Hol,

Wat leuk om te lezen dat u samen met mijn collega Rik een prachtige keuken heeft samengesteld! Het is nog even wachten maar wij zullen er zorg voor gaan dragen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van de nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Mariska Blom - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 februari 2018

keukenconcurrent

Wij hebben onlangs in Beverwijk een keuken gekocht bij KeukenConcurrent. Prijs was absoluut concurrerend en verkoper Wesley heeft ons goed geholpen. Niet opdringerig maar wel vastbesloten. Wij vinden tot nu toe de ervaring met Keukenconcurrent prima. Je weet uiteindelijk pas of de totale ervaring goed was wanneer de keuken naar tevredenheid is geleverd geplaatst en aangesloten. Collega die een aantal jaar geleden een keuken heeft gekocht was tevreden over de kwaliteit van de keuken en ook de service. Vandaar dat we de gok hebben durven nemen, ondanks de vele negatieve berichten over de keukenconcurrent. Tot nu toe niets van gemerkt. Wel een scherpe prijs!

Geplaatst op 22 februari 2018

Beste mevrouw,

Bedankt voor het vertrouwen dat u heeft gesteld in KeukenConcurrent, wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken.
Bedankt voor de mooie 5 sterren review!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 februari 2018

Zeer klantgericht

Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Wij hadden een probleempje met een losstaande diepvries die vanuit de leverancier niet volgens sfspraak geleverd was. De mensen van keukenconcurrent hebben dit zeer netjes opgelost en afgehandeld... ik zou mijn evt volgende keuken weer hier bestellen.

Geplaatst op 22 februari 2018

Beste meneer/mevrouw Goede,

Wat vervelend dat uw keuken niet direct 100% was. Gelukkig konden we dit snel voor u oplossen en alsnog zorgen dat u lekker kon gaan genieten van uw nieuwe keuken.
Wij wensen u heel veel kook plezier!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 februari 2018

Goed geholpen en vertrouwen gewonnen…

Goed geholpen en vertrouwen gewonnen door absoluut geen verkooppraatje te hebben gebruikt, maar vooral op persoonlijke vlak. De klant centraal gesteld ipv het product proberen te verkopen.

Geplaatst op 22 februari 2018

Beste meneer/mevrouw Biliosa,

Dat klinkt als een hele fijne ervaring bij KeukenConcurrent. Wat leuk dat u uw ervaring wilde delen in deze mooie 4 sterren review, dank u!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 februari 2018

Fijn geholpen met het uitzoeken van de…

Fijn geholpen met het uitzoeken van de keuken. Ook van alle kanten ideën gehoord om samen tot de perfecte keuken te komen. Je staat er hier niet alleen voor.

Geplaatst op 22 februari 2018

Beste meneer/mevrouw Van Nieuwenhoven,

Dat staat u zeker niet, onze adviseurs zijn er ten alle tijden graag om u van dienst te zijn. Fijn dat u dit al prettig heeft ervaren.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 februari 2018

vriendelijk geholpen en nemen al de tijd

vriendelijk geholpen en nemen al de tijd

Geplaatst op 22 februari 2018

Beste mevrouw,

Wat leuk om te vernemen dat u zo tevreden bent over de service van KeukenConcurrent. Bedankt dat u uw ervaring met ons wilde delen!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 februari 2018

Wij zijn netjes geholpen.

Wij zijn netjes geholpen.
Bij de eerste ontmoeting op 16 februari 2018 vonden wij de verkoper (genaamd Rik) een prettig persoon waar we een goed gesprek mee hebben gehad, een keuken hebben samengesteld en tot koop zijn overgegaan.
Bij de tweede ontmoeting op 21 februari 2018 vonden wij de verkoper (naam ontschoten) een aardig persoon maar wel een echter verkoper.

Geplaatst op 22 februari 2018

Beste meneer/mevrouw Geurtsen,

Bedankt voor uw mooie 4 sterren review, leuk om te horen dat u zo tevreden bent.
Veel plezier met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 22 februari 2018

Prima ervaring en enthousiaste…

Prima ervaring en enthousiaste medewerker.
voelde goed aan wat ik wil en wat niet.
Deed moeite voor ons als we een afwijkende wens hadden.
Nam ruim de tijd

Geplaatst op 22 februari 2018

Beste meneer/mevrouw Melgers,

Bedankt voor de mooie complimenten aan het adres van mijn collega.
Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wij wensen u alvast veel kook plezier!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 21 februari 2018

binnen 1 dag foto door gemaild

binnen 1 dag foto door gemaild , van het loslaten van de vanille van de keukenkast die al 5 jaar oud is ,en de andere dag al terug gebeld met een nette oplossing 2 nieuwe fronten worden geleverd en gemonteerd.

Geplaatst op 21 februari 2018

Beste meneer/mevrouw Wildenberg,

Dit is waar KeukenConcurrent voor staat! Ook na plaatsing van de keuken staan wij voor u klaar. Graag wil ik u hartelijk bedanken voor de mooie review.

Met vriendelijke groet,

Mariska Blom - KeukenConcurrent

  • <
  • Pagina:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • >
Terug
Sluiten
×