Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.5
Uit 5247 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 12 november 2019

Onze grootste fout ooit.

Onze grootste fout ooit.. We hebben een keuken gekocht in april dit jaar.. Nog steeds is onze keuken niet compleet.. (7mnd verder) Komt er tot 4x toe een "nieuwe" afzuigkap met deuken.. Waarvan zelfs 1x in rvs terwijl wij toch echt een zwarte hebben.. Daarbij wachten wij ook nog steeds op een nieuwe deur voor onze koelkast. De vorige monteur had een deur voor de vriezer bij zich.. Wordt er wel gecommuniceerd?? Al met al is het te slecht voor woorden hoe dit gaat. Zovaak de klantenservice gebeld en daar krijg je amper reactie op.. Irritatie factor is erg hoog.. Om maar niet te beginnen over de ellende die wij gehad hebben met de monteur.
Wij zijn heel erg benieuwd wanneer onze keuken eindelijk af is EN compleet. Mochten wij ooit weer een keuken bestellen.. Nooit meer bij de keukenconcurrent! Verkoop praatjes zijn prima.. Maar de verdere service.. Om te janken!

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 12 november 2019

400 euro extra betalen

Op zich niet verkeerd alleen als je door omstandigheden de keuken pas 4 weken later kan laten leveren . of je dan maar even 400 euro extra wil betalen voor opslag. En als het nu een keuken was van 3 duizend euro (dan zou ik dat nog niet netjes vinden) maar ik betaal voor de keuken 12000 euro . Dus dat valt mij vies tegen van de keuken concurrent. Mijn grootste compliment gaat naar de ,monteur die de keuken heeft geplaatst een Top monteur meedenkend en elk probleem word opgelost door hem en perfect geplaatst Nogmaals lof voor de monteur.

Geplaatst op 12 november 2019

Beste meneer Schapendonk,

Ik kan me voorstellen dat u dat als vervelend heeft ervaren. Graag nemen we persoonlijk contact met u op naar aanleiding van uw review. Dank u voor het delen van uw ervaring.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent


Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 12 november 2019

Wat een slechte zaak.

Wat een slechte zaak.. Ik had van te voren al niet heel veel verwacht van de service van Keukenconcurrent maar het is gewoon nog slechter en beroerder dan dat ik had verwacht.. Bij de aankoop van de keuken wist ik niet zeker of ik wel of geen bovenkastjes wilde plaatsen. Bij het tekenen van de factuur hadden we afgesproken dat als ik later besloot dat ik geen bovenkastjes wilde ik deze nog in mindering kon brengen voor €396.. Uiteindelijk besloten dit dus te doen en de €396 in mindering laten brengen voor 4 bovenkastjes. Maar wel wilde ik de hoge kasten die ik had uitgekozen hoger bestellen dan ik had gedaan van te voren, +/- 20 cm hoger geworden.. Maar hier moest ik wel rond de €700 voor bijbetalen. Dus 4 boven kastjes worden €396 in mindering gebracht en een kast 20cm hoger bestellen mag je €700 bijbetalen. en dan is het mooiste nog dat als je de zijkant van de kasten in de zelfde kleur wilt als de rest van je keuken je hier ook nog voor moet bijbetalen.

Ook heb ik bij het bestellen aangegeven dat ik een zwarte kraan wil met uitloop stuk.. Deze konden we in het assortiment niet vinden in de eerste instantie maar uiteindelijk toch 1 gevonden ! bleek na het tekenen dat dit dus ook een leugen was en dat ze gewoon weer een kraan op de factuur hadden gezet zonder uitloopstuk..

Nu mag ik weer in discussie omdat de persoon die de keuken kwam inmeten heeft neergezet dat er een gat links naar buiten loopt voor de afzuigkap.. Dit is niet eens mogelijk omdat daar ramen zitten. Dit heb ik ook aangegeven bij het eindgesprek, en toen hebben we afgesproken dat ik voor de zekerheid ging checken hoe het dan zat en hun hiervan op de hoogte zou houden. blijkt dus dat er een slang naar de rechterkant loopt in een gat via de muur naar de schoorsteen. dit had de persoon die kwam inmeten dus niet gezien en nu krijg ik te horen dat de keukenconcurrent zich aan het inmeetrapport houdt en dat als het gat aan de linkerkant naar buiten niet gaat lukken ze wel wat koolstoffilters aan me willen verkopen.. Dit is echt te idioot voor woorden en de service is werkelijk belabberd. Je wordt gewoon in de maling genomen door deze gasten die totaal geen gevoel voor klantenservice hebben en je gewoon naaien voor een miezerig bonusje. Werkelijk geen goed woord over voor de manier waarop je behandeld wordt bij de keukenconcurrent, bij de gemiddelde kledingzaak wordt je nog vele malen beter behandeld dan hier. Als ik nog terug kon had ik dit gelijk gedaan.

NIET AAN BEGINNEN DUS !!!!!

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 12 november 2019

Een feestje om je keuken te realiseren en ook zeer betaalbaar!

Een zeer prettige ervaring om mee te maken.
Deskundig advies en het realiseren van je wensen.

Geplaatst op 12 november 2019

Beste meneer/mevrouw Rijnders,

Dat vinden we ontzettend leuk om te horen! Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 12 november 2019

Shamanta heeft ons prima geholpen erg…

Shamanta heeft ons prima geholpen erg vak bekwaam vriendelijk in Heerlen worst je prima geholpen

Geplaatst op 12 november 2019

Beste mevrouw Ghelen,

Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent. Dank u voor het delen van uw ervaring in deze 5 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 november 2019

Excellent service

Excellent service. Changes to order, time of delivery etc was well communicated and everything delivered as ordered

Geplaatst op 12 november 2019

Dear mr/mrs,

Thank you very much for this positive review. Very kind to let us know that you are so pleased with your new kitchen.

With kind regards,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 november 2019

Zeer goede verkooppraat, zeer slechte montage…..

Zeer goede verkooppraat, zeer slechte montage…..

Na een mooie verkooppraat en dus een keuken gekocht te hebben, begon de ellende.
- Het wachten op het materiaal is in deze periode geen verrassing dat het wat langer duurt.

Bij de montage bleek dat de 1 op 1 vervangen van mijn keuken, niet 1 op 1 was en dat de monteur aan gaf dat veel aansluitpunten op de verkeerde plaats zaten.
De monteur vroeg voor aanvang werk of de marmeren vloer bleef zitten, anders kon hij die gebruiken als werkvloer.
Ook het door mij aangegeven gat naar buiten hadden ze niet in de planning meegenomen om deze te maken en dus kon de keuken niet geheel gezet worden.
De monteur had maar 1 keuken te doen, maar vertikte het om te wachten op de beton boorder, welke ik zelf maar had geregeld.
Na de halve keuken gezet te hebben ging de beste man weg, alle rommel bleef liggen.

De tweeden monteur Had niet alle materialen, dus die heeft de afzuigkap gehangen en de bovenkasten afgemaakt, zodat de keuken in ieder geval gebruiksklaar was.

De derde monteur begon met goede moet, om te zeggen dat de laatste achterplaten nog niet aanwezig waren, dus nog steeds niet alles af.

De vierde monteur heeft uiteindelijk de laatste platen erop gezet op 1 na, welke ik zelf erop moet gaan zetten.
Toen hij om het laatste geld vroeg zei ik hem dat ik in overleg was met het hoofdkantoor i.v.m. de vergoeding van mijn gederfde inkomsten, was hij van plan om alles er weer af te trekken. Soort van service aan huis.

Na de laatste actie een mail gestuurd naar het hoofdkantoor, waar nu niet thuis blijkt te zijn, daar waar ze snel zijn waar het hun uitkomt lukt het, als het de klant uit moet komen is deze club niet meer zo snel, of geheel niet thuis.

zint eer ge begint, als je een keuken koopt.

Succes
Sjon Sluiter

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 november 2019

Wij hoeven niet meer verder te zoeken.

Na een paar maanden zoeken naar een keuken die wij willen zijn we beland in Kaatsheuvel bij de KeukenConcurrent. We hebben kennis gemaakt met Deborah Bressers die naar ons heeft geluisterd naar wat onze wensen zijn .Zij heeft toen samen met ons een 3d presentatie gemaakt en precies die keuken gemaakt die wij wilden.
Hij kwam natuurlijk wel weer ver boven ons budget maar na wat aanpassingen en veel kortingen zijn wij toch tot een overeenkomst gekomen . Wij krijgen een keuken die wij willen en binnen ons budget is. Deborah dank je voor het warm en menselijk contact.

Geplaatst op 11 november 2019

Beste meneer Verhagen,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Ontzettend fijn om te horen dat mijn collega u zo goed van dienst kon zijn in ons filiaal in Kaatsheuvel. Leuk dat u uw review wilde delen met ons.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 11 november 2019

Mooi Keuken

Mooi Keuken, vriendelijk personeel, betaalbaar, goed gemonteerd goed afgewerkt ik ben gelukkig met mijn keuken dank voor Keuken concurrent E.Swidwa

Geplaatst op 11 november 2019

Beste meneer/mevrouw Swidwa,

Heel graag gedaan! Super leuk dat we u als klant van dienst konden en mochten zijn. Nu kunt u lekker gaan genieten van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 november 2019

Direct te woord te staan en gelijk een…

Direct te woord te staan en gelijk een mooie drie d uitwerking te maken en met een schitterend resultaat en snel ook ga vooral zo door gr.

Geplaatst op 11 november 2019

Beste meneer Kerstens,

Dat doen we! Leuk om te horen dat u zo tevreden bent over de geboden service in onze showroom. Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 november 2019

Afspraken (tot nu toe) goed nagekomen

Afspraken (tot nu toe) goed nagekomen. Levering op tijd en kompleet. Montage netjes.

Geplaatst op 10 november 2019

Beste meneer/mevrouw Brinkman,

Zoals u van KeukenConcurrent kan en mag verwachten! Dank u voor deze mooie 4 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 november 2019

het is en was super gerelgelt zijn zeer…

het is en was super gerelgelt zijn zeer tevreden en super blij met onze mooie keuken,

Geplaatst op 10 november 2019

Beste meneer/mevrouw Jansen,

Dat vinden wij natuurlijk super om te horen. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 november 2019

Net dat beetje meer....!

Ik was nog niet zo lang op keukenjacht op het moment dat ik mij met Philippe Essers van filiaal Heerlen aan tafel bevond. Het viel mij meteen op dat deze vriendelijke jongeman me niet in de mond praatte en zich niet klakkeloos liet leiden door het ontwerp wat ik al had. Philippe kwam met verrassende ideeën en tekende deze op vakkundige wijze, en in rap tempo, voor me uit. Met plezier ging ik met hem mee en zo ontstond er al vrij snel een ontwerp waar ik mij volledig in kon vinden en dat duidelijk beter was dan waar ik mee kwam. Ik was vrij stellig over de kleurkeuze van mijn keuken in wording, maar werd ook hier verrast door de subtiele bemoeienis van Dinçer Günay die, toen wij aan de tosti -fijne service- zaten, samen met Philippe even naar de door mij gekozen combinatie gekeken had. Duidelijk werd dat zij graag nog iets aan me wilden laten zien. De kleur die zij mij toonden i.c.m. het door mij gekozen blad was veel sprekender. Ik was snel overtuigd, mede door hun helder onderbouwde toelichting en veranderde mijn eerdere keuze. Dit laatste getuigt volgens mij van een enorme bevlogenheid in hun werk. Immers was het net zo makkelijk geweest om mij met mijn eerste keuze de deur uit te laten gaan! Die was ook prima geweest, maar deed de keuken duidelijk minder eer aan. Hierna volgde het “spel der verkoop”. Iets wat er bij hoort in deze branche. Ik vind dit wel amusant ook. Maar ik heb uiteindelijk de hand geschud met een bestelling van een keuken waar ik erg blij mee denk te zijn en voor een prima prijs. Ik kreeg het gevoel dat zij net zoveel moeite hebben gedaan voor mij als dat zij voor vrienden en familie zouden doen. En dat in combinatie met een snelle levertijd maakt mij een meer dan tevreden klant! Toen ik later nog voor advies kwam voor schilderwerk in de keuken, kreeg ik opnieuw een weloverwogen en uitgebreid kleurenadvies. Heren, hartelijk bedankt!

Geplaatst op 10 november 2019

Beste meneer/mevrouw Bodifee,

Dat klinkt als een hele fijne ervaring in onze mooie showroom met inderdaad adviseurs die voor u graag het beste willen. Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over uw bezoek aan KeukenConcurrent, daar doen we het allemaal voor!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 november 2019

Vanaf het moment

Vanaf het moment, dat wij bij Keukenconcurrent zijn binnengelopen tot en met de plaatsing, kunnen wij dit bedrijf zeker aanbevelen.
Bij de Woonboulevard te Heerlen zijn wij op een zeer professionele manier benaderd door mevrouw Samantha Hoogstra, zijn heeft ons volledig begeleid en geadviseerd in deze beslissing.
De levering en montage werd op een vriendelijke en voorzichtige en zeker niet te vergeten op een professionele wijze geplaatst.
Compliment !!

Geplaatst op 10 november 2019

Beste meneer,

Dank u voor de mooie complimenten, super leuk om te horen dat u zo tevreden bent! Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 10 november 2019

Er is nog wel ieys verschil tussen…

Er is nog wel iets verschil tussen mening van verkopers en montage mensen.

Geplaatst op 10 november 2019

Beste meneer/mevrouw Meppelink,

Dank u voor het delen van uw ervaring in deze 4 sterren review.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

  • <
  • Pagina:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • >
Terug
Sluiten
×