Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.6
Uit 3508 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 juni 2018

Goede service.

Mankementen na aflevering en installatie (waaronder verkeerd werkblad) werden binnen redelijke termijn naar volle tevredenheid hersteld met dank voor de goede service.

Geplaatst op 17 juni 2018

Beste meneer/mevrouw Kleef,

Wat ontzettend vervelend dat uw keuken niet direct 100% was bij oplevering. Gelukkig konden wij u goed en snel van dienst zijn.
Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 juni 2018

Prima geholpen en goede service!

Prima geholpen en goede service!

Geplaatst op 17 juni 2018

Beste meneer/mevrouw Hooijer,

Bedankt voor de mooie 5 sterren review, dat is super leuk om te horen.


Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 juni 2018

Vrıendelıjk en snel helpen

Vrıendelıjk en snel helpen

Geplaatst op 16 juni 2018

Beste meneer/mevrouw Solak,

Goed om te horen dat u snel en vriendelijk geholpen bent, daar doen wij het voor!

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 juni 2018

Bezorgdienst en installateurs zeer…

Bezorgdienst en installateurs zeer vriendelijk en behulpzaam. Volgens afspraak gewerkt en netjes op tijd

Geplaatst op 16 juni 2018

Beste meneer/mevrouw,

Fijn om te horen dat alles goed en netjes is geleverd. Wij wensen u veel kookplezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 juni 2018

uitstekend

goed en vriendelijk geholpen om uit de ruime keuze tot een keuken naar mijn zin te komen.

Geplaatst op 16 juni 2018

Beste meneer/mevrouw,

Gefeliciteerd met de koop van uw nieuwe keuken. Fijn dat u er samen uit bent gekomen met onze verkoop tot de aanschaf van een keuken naar uw smaak.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 juni 2018

Keukenconcurrent 100% aanbevolen.

Keukenconcurrent Doetinchem kan ik u 100% aanbevelen
denken goed mee, nemen de tijd ,komt met advies.
Netjes afgeleverd en nagekeken door de bezorgers
De montage zelf gedaan alles was compleet en duidelijk.
Rahied Bechan bedankt voor de goede service.
Met vr gr , Fam Donderwinkel Zelhem

Geplaatst op 16 juni 2018

Beste meneer/mevrouw Donderwinkel,

Wat een super mooi compliment over ons filiaal in Doetinchem! Fijn om te vernemen dat de bezorging goed is gegaan. Daar doen wij het voor. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 juni 2018

Na plaatsing keuken was stekker inductie kookplaat nie aangesloten Help?

Na plaatsing keuken was er een misverstand tussen aannemer en montagedienst Keukenconcurent. De stekker was niet gemonteerd aan de inductie kookplaat. Gebeld met Klantenservice Keukenconcurent uiterst vriendelijk en bekwaam te woord gestaan door Angelique de Nijs. Na enig heen en weer gepraat kwam ze met de oplossing. Een monteursafspraak is gregeld twee dagen later. Perfecte service Keukenconcurent

Geplaatst op 16 juni 2018

Beste meneer / mevrouw Pleijster,

Wat een leuke review om te lezen. Fijn dat u de service van KeukenConcurrent u zo goed bevallen is. Ik ga uw mooie woorden doorgeven aan mijn collega en wens u veel plezier met uw keuken.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 juni 2018

Erg tevreden over de service van Keukenconcurrent

Erg tevreden over de service van keukenconcurrent. Ontzettend blij met mijn nieuwe keuken!!

Geplaatst op 15 juni 2018

Beste meneer,

Dat is heel goed om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe keuken, meer kunnen we ons niet wensen! Bedankt voor deze mooie beoordeling en heel veel plezier gewenst van uw keuken.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 juni 2018

Nieuwe Keuken

In maart voor een nieuwe keuken naar keukenconcurrent in Roosendaal geweest, waar wij door de verschillende medewerkers prima geholpen zijn. Wij gaven aan wat voor keuken wij wilden en de medewerkers in Roosendaal dachten prima met ons mee wat uiteindelijk geleid heeft tot onze droomkeuken. De keuken ook laten plaatsen door keukenconcurrent. De keuken is inmiddels geplaatst door "de Keukenman" en ook dit is prima gedaan. Eindconclusie; TOP !!! en super blij mee

Geplaatst op 14 juni 2018

Beste meneer,

Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in ons filiaal en dat dit naar uw droomkeuken heeft geleid! Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe keuken en nog heel veel plezier met het gebruik hiervan.


Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 juni 2018

Tot nu toe prima

Tot nu toe prima, aardig personeel.
Zoals het nu lijkt krijgen we een top keuken met top hulp

Geplaatst op 14 juni 2018

Beste mevrouw Nienhuis,

Wij gaan zorgen dat u straks helemaal tevreden bent met uw nieuwe keuken en dat u er lekker van kunt gaan genieten.
Bedankt voor de mooie review!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 juni 2018

"Wij zijn door uitstekend personeel vak…

"Wij zijn door uitstekend personeel vak bekwaam geholpen worden.
Zou het iedereen aanraden hier een keuken te kopen! Het wordt ook mooi gemonteerd, dit heb ik bij mijn buurtjes gezien, dus dat was voor ons ook de reden om te gaan kijken. Met succes!!! Het personeel kan ik alleen maar aanraden.

Geplaatst op 14 juni 2018

Beste mevrouw,

Dat zijn hele mooie complimenten, leuk om te horen. Bedankt ook voor uw aanbeveling, het maakt ons erg trots dat u zo tevreden bent.
Bedankt voor voor de positieve 5 sterren review!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 juni 2018

wij zijn super goed geholpen door Alie

wij zijn super goed geholpen door Alie
hartelijk dank daarvoor

gr Wilma terschelling

Geplaatst op 14 juni 2018

Beste mevrouw,

Graag gedaan, daar zijn we voor natuurlijk!
Bedankt voor de mooie 5 sterren review!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 juni 2018

prima service en hulp

prima service en hulp. prima keuken voor een mooie prijs!
goede vaklui bij het installeren ervan.

Geplaatst op 14 juni 2018

Beste meneer/mevrouw Maassen,

Bedankt voor uw mooie woorden, dat vinden we super leuk om te horen!
Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 13 juni 2018

Keukenconcurrent erg goed

Een keuken gekocht bij Keukenconcurrent. Zeer kundig geplaatst door Dimitros en Yoeri. Met grote zorg gingen ze met alle spullen om. Er was iets verkeerd geleverd en iets was niet helemaal in orde. De service daarna is ook uitstekend. Er werd snel contact gelegd en zeer vriendelijk en vlot werd alles opgelost. Vele jaren geleden kochten we een keuken bij Keukenconcurrent en toen waren we zo ontzettend tevreden. Dat gevoel is er nu beslist weer.

Geplaatst op 13 juni 2018

Beste meneer/mevrouw Romeijn,

Hartelijk dank dat u ons weer het vertrouwen heeft gegeven voor het plaatsen van uw nieuwe keuken! Dat de monteurs met grote zorg uw keuken hebben geplaatst en zeer kundig zijn, vinden wij fijn om te horen. Een goede service daar doen wij het voor! Wij wensen u veel kookplezier in uw nieuwe keuken.


Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 13 juni 2018

Keuken is netjes geplaatst en ziet er…

Keuken is netjes geplaatst en ziet er goed uit. Prima oplossingen bij mankementen achteraf.

Geplaatst op 13 juni 2018

Beste meneer/mevrouw Struik,

Super om te horen dat de keuken er goed uit ziet en netjes geplaatst is! Bedankt voor het mooie compliment voor onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

  • <
  • Pagina:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • >
Terug
Sluiten
×