KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.5
Uit 2136 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 september 2017

Wij zijn uitstekend en met veel geduld …

Wij zijn uitstekend en met veel geduld geholpen bij uw bedrijf in Zaandam.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 september 2017

Good service

Bought my kitchen in The Hague, perfect advice and help from Branko Hoogdorp (waldorpstraat)! Thanks for the kitchen.

Geplaatst op 18 september 2017

Dear Sir Verschuren,

Thanks for this review! Have fun with your new kitchen.

Sincererly,

Elin - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 september 2017

Zeer klantvriendelijk en goed geholpen!

Zeer klantvriendelijk en goed geholpen!

Geplaatst op 18 september 2017

Beste meneer / mevrouw Franzen,


Bedankt voor uw beoordeling! Goed om te horen dat u zo klantvriendelijk en goed bent geholpen!

Met vriendelijke groet,

Elin - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 september 2017

Prettige ontvangst en goeie uitleg over …

Prettige ontvangst en goeie uitleg over de mogelijk heden

Geplaatst op 18 september 2017

Beste Mevrouw Tuhumury,

Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in het filiaal.
Veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Elin - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 september 2017

heel goed

Prettige ontvangst en goeie uitleg over de mogelijk heden

Geplaatst op 18 september 2017

Beste meneer / mevrouw,


Goed om te horen dat u zo goed bent geholpen en dat ze u duidelijke uitleg hebben gegeven over de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,

Elin - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 september 2017

zeer goed geholpen door personeel …

zeer goed geholpen door personeel keukenconcurrent in rotterdam

Geplaatst op 18 september 2017

Beste Mevrouw De Wit van Doorn,


Bedankt voor deze 5 sterren beoordeling!
Heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Elin - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 september 2017

Wij zijn samen met de verkoper tot een …

Wij zijn samen met de verkoper tot een mooi keuken ontwerp gekomen voor een redelijke prijs

Geplaatst op 18 september 2017

Beste meneer / mevrouw Went,

Goed om te horen dat u samen met de verkoper uw prachtige keuken heeft ontworpen.
Veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,
Elin - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 september 2017

Vriendelijke ontvangst en denken mee …

Vriendelijke ontvangst en denken mee aan het zoeken naar oplossingen

Geplaatst op 18 september 2017

Beste meneer / mevrouw,

Bedankt voor uw review, goed om te lezen dat u zo goed bent geholpen.
Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,
Elin - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 september 2017

Goed geslaagd!

Goed advies, veel mogelijk. Ruime keuze.

Geplaatst op 18 september 2017

Beste meneer/mevrouw Goossens,

Wij doen inderdaad iedere dag weer ons uiterste best voor onze klanten, fijn dat u dit ook zo ervaren heeft!

Met vriendelijke groet,

Yasmin - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 september 2017

Voortreffelijk geholpen en geadviseerd

Voortreffelijk geholpen en geadviseerd. Dankzij het advies een keuken samengesteld welke geheel in onze lijn zal zijn.

Geplaatst op 18 september 2017

Beste meneer/mevrouw Hutten,

Wat leuk dat u zo goed geslaagd bent bij keukenConcurrent, fijn om te horen!

Met vriendelijke groet,

Yasmin - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 september 2017

Snel en goed begeleid

Snel en goed begeleid

Geplaatst op 18 september 2017

Beste meneer/mevrouw Overhagen,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Bedankt voor de 4 sterren review!

Met vriendelijke groet,

Yasmin - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 september 2017

Prima geholpen door Arif.

Prima geholpen door Arif.

Geplaatst op 18 september 2017

Beste meneer/mevrouw Kooi,

Ik ga de complimenten aan hem doorgeven, dank u!

Met vriendelijke groet,

Yasmin - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 september 2017

Prijs is perfect en een uitstekende …

Prijs is perfect en een uitstekende service

Geplaatst op 18 september 2017

Beste meneer/mevrouw Heijden,

Bedankt voor uw fijne woorden en 5 sterren review!
Veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Yasmin - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 september 2017

zeer goed geholpen bij de aanschaf van …

zeer goed geholpen bij de aanschaf van de keuken alle tyd ervoor genomen Ronald ter Haar zeer deskundig als de levering\plaatsing ook zo goed verloopt ben ik zeer tevreden

Geplaatst op 18 september 2017

Beste meneer van Klei,

Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega Ronald, dat zal hij leuk vinden om te horen.
Bedankt voor deze positieve review!

Met vriendelijke groet,

Yasmin - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 september 2017

Branco is een uitstekende medewerker …

Branco is een uitstekende medewerker die ons rustig, vriendelijk en meedenkend heeft geholpen.

Geplaatst op 17 september 2017

Beste meneer/mevrouw Roepman,

Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega Branco, deze zal ik zeker aan hem overdragen.
Vriendelijk bedankt voor uw review!

Met vriendelijke groet,

Yasmin - Webcare KeukenConcurrent

  • <
  • Pagina:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • >
Terug naar boven
×

Wacht!

"Ga niet met lege handen weg!"

Ontvang gratis ons Keuken Magazine boordevol tips en een compleet overzicht van onze keukencollectie inclusief prijs.