KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.4
Uit 1671 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 26 mei 2017

Er werd goed geluisterd naar ons en mee …

Er werd goed geluisterd naar ons en mee gedacht waardoor we nu een mooie keuken krijgen.

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 26 mei 2017

filiaal Sliedrecht

filiaal Sliedrecht
geholpen door Marijn Buijl

enorm goed geholpen, Martijn denkt met je mee
is rustig, alle vragen gesteld, en goed beantwoord.
en nee. ik heb geen geld gekregen voor deze beoordeling

Geplaatst op 26 mei 2017

Beste meneer/mevrouw Staub,

Onze hartelijke dank voor uw positieve review. Wat fijn dat u goed geholpen bent door Martijn, wij zullen de complimenten aan hem overbrengen.
Wij wensen u veel kookplezier toe in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Chris - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 25 mei 2017

.....NIET KOPEN......

.....HIER NIET KOPEN......
ze zijn erg behulpzaam totdat je getekend heb !!!!
trap er niet in !!!!!
ze reageren niet op klachten ....bellen niet terug !!!!
probeer al 1.5 jaar met ze in contact te komen voor een oplossing !!!!
Bij mijn buren helaas zelfde verhaal maar nu met geplaatste keuken.

Antwoord op Chris,
Ik probeer al ruim 1 jaar contact te leggen met iemand van uw hoofdkantoor en de regio manager en NIET met het filiaal. Omdat daar de ellende is begonnen en wij er niet uit komen.
Op mijn klacht via uw site krijg ik een ontvangst bevestiging en verder hoor ik nooit meer iets......op mijn eindeloos vele telefoontjes naar uw hoofdkantoor / callcenter kunnen ze niet veel meer dan het verder doorsturen en dan komt het blijkbaar nooit bij het goede loket......Op mijn persoonlijke brief aan de heer Arnoldus regio manager een bevestiging het uit te zoeken en dan wederom niets...
Wel krijg ik een rekening om betalen.....deze heb ik onder protest betaald.
Heel graag kom ik nu met iemand in contact die mij van deze NACHTMERRIE verlost.

Geplaatst op 26 mei 2017

Beste meneer/mevrouw Watchman,

Ontzettend vervelend om dit te horen. Ik zie in uw dossier dat u wel contact heeft gehad met ons filiaal.
Kan ik misschien nogmaals iets aan hen doorgeven voor u waardoor we uw probleem alsnog zouden kunnen oplossen?

Met vriendelijke groet,

Chris - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 mei 2017

Zeer profetioneel en vriendelijk

Zeer profetioneel en vriendelijk

Geplaatst op 24 mei 2017

Beste meneer / mevrouw,

Bedankt voor uw mooie review.

Met vriendelijke groet,

Elin - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 mei 2017

Zeer vriendelijk geholpen

Zeer vriendelijk geholpen vandaag. Fijne uitleg gehad, er werd mee gedacht en geluisterd. Zijn prettig behandeld en hebben direct de keuken gekocht. Stefaan (kaatsheuvel) was een attente werknemer!

Geplaatst op 26 mei 2017

Beste meneer / mevrouw,

Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn dat er goed naar u werd geluisterd en goed werd meegedacht. Daar staat KeukenConcurrent voor. Ik wens u veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Elin - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 24 mei 2017

Keuken gekocht bij Keukenconcurrent …

Keuken gekocht bij Keukenconcurrent Houten. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, dat goed meedenkt met de klant. Inmeten gaf problemen. In overleg met de verkoper in Houten is alles goed geregeld. Een dikke pluim. Ook kozen we bij nader inzien voor een andere indeling. Nu moet de keuken nog geplaatst worden. We gaan ervan uit, dat dit net zo goed geregeld is als het aankooptraject. Keukenconcurrent Houten is een aanrader!
We melden ons weer als de keuken geplaatst is.

Geplaatst op 26 mei 2017

Beste meneer/mevrouw Horden,

Heel erg bedankt voor uw 5 sterren review. Ik zal er zeker voor zorgen dat uw complimenten bij ons filiaal in Houten aankomen.
Uiteraard zullen we de plaatsing van uw keuken net zo goed voor u regelen als de aankoop ervan.
Alvast heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Chris - Webcare KeukenConcurrent

  • <
  • Pagina:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • >
Terug naar boven
×
×
×
×

Wacht!

"Ga niet met lege handen weg!"

Ontvang gratis ons Keuken Magazine boordevol tips en een compleet overzicht van onze keukencollectie inclusief prijs.