Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.8
Uit 5601 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 februari 2020

Aankoop

In de winkel van DenBosch zijn ze vriendelijk en nemen echt de tijd voor je echt een aanraderom daar te kijken dat je een leuke keuken naar jou zin kan uitzoeken alleen nu nog een halfjaartje wachten wanneer we onze keuken binnen krijgen ben benieuwd

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 februari 2020

Uitstekend geholpen in filiaal Sliedecht

Uitstekend geholpen in filiaal Sliedrecht. Er werd goed geluisterd en meegedacht met onze wensen om zo tot een voor ons zo ideaal mogelijke opstelling te komen. Vriendelijk mensen, geen slijmerig of opdringerig gedrag, gewoon prima. Alles word duidelijk uitgelegd en begeleid tijdens het hele proces. Van het ontwerpen tot aan de levering altijd een goed geval gehad dat alles op tijd ging komen. Ook niks beschadigd bij aflevering, ook wel eens fijn! Kortom, ik zou dit filiaal zeker aanbevelen wanneer je aan een nieuwe keuken toe bent.

Geplaatst op 17 februari 2020

Beste meneer, mevrouw van der Kraan,

Bedankt voor het delen van uw ervaringen met KeukenConcurrent.
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Dat horen wij graag.
Ik wens u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 februari 2020

Men belooft prijs te kunnen wijzigen na…

Men belooft prijs te kunnen wijzigen na tekenen echter wordt er van alles geprobeerd om zo min mogelijk van de daadwerkelijke prijs af te trekken. Als er in eerste instantie €1000 is gerekend voor iets wordt er slechts €600 afgetrokken als iets wilt wijzigen alleen als je goed oplet als consument kan je dit voorkomen en misschien ook niet. Ik vind dit heel jammer.

Geplaatst op 17 februari 2020

Beste meneer/mevrouw,

Wat spijtig om te vernemen dat u dit gevoel heeft gehad tijdens de aankoop van uw nieuwe keuken. Indien u hier vragen over heeft vernemen wij dit graag van u. Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw mooie keuken.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 februari 2020

Waardeloos

Waardeloos

Enkele maanden geleden een keuken gekocht bij de Keuken Concurrent in Den Bosch, maar 3 maanden verder en het is nog steeds niet afgrond. Half november hebben we de handtekening gezet en de keuken is net voor kerst gemonteerd. Een zeer chagrijnige monteur die zonder communicatie met de Keuken Concurrent, de stellingspoten met 3 cm heeft afgezaagd. Hierdoor is ons werkblad dus niet uitgekomen op een 90 cm hoogte die we hadden afgesproken, en tevens op de werktekening staat, maar op 86,5 cm. Je kunt je voorstellen dat dit verre van ideaal is en hierin heeft de Keuken Concurrent tekort geschoten. Wij zitten hierdoor al 3 maanden met een te laag werkblad en zonder bovenkasten, omdat deze dus ook niet gemonteerd zijn. Daarnaast lekte de Quooker nadat de monteur deze had aangesloten, hij heeft het hele waterplan omgegooid en niet gebruikt zoals op werktekening is aangegeven, heeft de vaatwasser en koelkast niet aangesloten. Uiteraard betaald om het goed gemonteerd en geïnstalleerd te hebben, maar ook hierin heeft de Keuken Concurrent gefaald.

Als een bedrijf een fout maakt, dan zou je zeggen dat ze dit voor je gaan oplossen. Dit is bij de Keuken Concurrent absoluut niet het geval. Ze wijzen intern naar elkaar, schuiven het probleem af naar de klantenservice, die met een 'oplossing' komt: het werkblad kan omhoog door 3 nieuwe onderkasten te bestellen wat 700 Euro kost, MAAR dan willen we deze kosten splitsen.

Dus wij betalen al 18.000 euro, de Keuken Concurrent creëert een onwerkbare situatie met een werkblad hoogte van 86,5 cm, en wij moeten dan nog eens 350 euro bij gaan leggen, terwijl er tot op de dag van vandaag ook nog geen oplossing is gevonden voor de 3 kasten boven het werkblad. Deze 'aanbieding' om de kosten te splitsen moesten we maar 'heel snel accepteren', want anders 'moet je maar accepteren dat het zo is'.

Bovenstaand is een korte samenvatting hoe het gaat als je een keuken koopt bij de Keuken Concurrent. Dus als je nog steeds aan het lezen bent, dan zou ik jezelf maar eens goed afvragen of je wel een keuken bij hen moet willen kopen. Want als ik je een advies mag geven, dan zou ik het mooi ergens anders doen.

Ze geven je slecht advies, wat komt door onbekwaam personeel. Ze zijn volledig gefocussed om de sale zsm te beklinken, de service is dramatisch en de afwikkeling van alles hoef ik verder niet eens op in te gaan.

Tip van de dag:
Koop je keuken ergens anders

Geplaatst op 17 februari 2020

Beste meneer,

Ik kan me goed voorstellen dat u niet tevreden bent over de huidige gang van zaken. Graag ga ik dit intern bespreken en komen we hier persoonlijk bij u op terug.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent


Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 februari 2020

Wij werden prettig geholpen en kunnen…

Wij werden prettig geholpen en kunnen nog wijzigingen doorgeven tot de keuken definitief besteld wordt. Heel fijn dat hiervoor ruimte is bij keukenconcurrent

Geplaatst op 17 februari 2020

Beste meneer,

Leuk om te horen dat u zo tevreden bent over de werkwijze van KeukenConcurrent. Wij zijn u ten alle tijden graag van dienst en zullen altijd kijken hoe we wensen achteraf nog kunnen uitvoeren.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 februari 2020

Toch uitonderhandelen, beweren van niet.

Goed geholpen en ze nemen ook de tijd voor je.
Je moet wel door hun verkooppraatjes heen kijken.
Ze zeggen, nee wij geven direct de laagste prijs en onderhandelen niet. Daar klopt niks van.
Mijn prijs waarvoor ik de keuken gekocht heb zat +/- 55% onder de bruto prijs welke ze me als eerste lieten zien.

Geplaatst op 17 februari 2020

Beste meneer,

Dank u voor uw oprechte review, wij nemen uw punt van kritiek mee ter verbetering!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 februari 2020

Wij zijn uitstekend geholpen en correct…

Wij zijn uitstekend geholpen en correct behandeld.

Geplaatst op 17 februari 2020

Beste meneer/mevrouw Blom,

Zoals u van KeukenConcurrent kan en mag verwachten! Dank u voor deze positieve review.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 februari 2020

goed geholpen vriendelijk meedenkend…

goed geholpen vriendelijk meedenkend en gastvrij

Geplaatst op 17 februari 2020

Beste meneer/mevrouw Duits,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken! Dat wordt straks heerlijk genieten als uw nieuwe keuken geleverd is.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 februari 2020

heel fijn geholpen.niks aan dringen…

heel fijn geholpen.niks aan dringen heel goed advies .verstand van zijn werk.

Geplaatst op 17 februari 2020

Beste meneer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat mijn collega in de showroom u zo goed van dienst kon en mocht zijn. Het duurt nog even maar dan kunt u heerlijk gaan genieten van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 februari 2020

zeer goed behandeld,goede verkoper,weet…

zeer goed behandeld,goede verkoper,weet waar hij het over heeft.
vrolijke mensen, (maar de klant kan daar ook wat aan doen)

Geplaatst op 16 februari 2020

Beste meneer Stam,

Bedankt voor de leuke en positieve review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 februari 2020

Super hoe alles is gegaan

Super hoe alles is gegaan

Geplaatst op 16 februari 2020

Beste meneer/mevrouw,

Dank u voor het delen van uw positieve ervaring bij KeukenConcurrent. Leuk om te vernemen dat u zo tevreden bent.

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 februari 2020

Goede communicatie

Goede communicatie, nette aflevering en uitstekende montage.

Geplaatst op 15 februari 2020

Beste meneer, mevrouw,

Dank u wel voor uw positieve beoordeling!

Met vriendelijke groet,

Nicole Post - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 februari 2020

Blij met onze nieuwe keuken!

Goede kwaliteit keukens, het uitkiezen, bezorgen én plaatsen van de keuken is allemaal top. Callcenter is alleen een ramp.

Geplaatst op 15 februari 2020

Beste meneer/mevrouw Mart,

Fijn om te lezen dat u het traject als top heeft ervaren, Uw punt van aandacht zullen wij intern meenemen ter verbetering van het traject.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 februari 2020

Echte aanrader!!!!

Via vrienden en kennissen, en mijn dochter, die ook een keuken van de KeukenConcurrent heeft, dit adres gekregen.
Zeer vriendelijk ontvangen. Verkoper laat de klant alle vrijheid om te kiezen, is niet opdringerig, en je kunt er echt, bijna alles, zelf combineren / samenstellen.
Kleur, materiaal, en inbouw apparatuur.
Kortom, kan het iedereen aanraden.

Geplaatst op 15 februari 2020

Beste meneer/mevrouw Geerts,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw mooie nieuwe keuken! Wij wensen u alvast veel kookplezier toe.


Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 februari 2020

De inmeter was zeer deskundig en nam…

De inmeter was zeer deskundig en nam ruim de tijd.
Het kopen van de keuken is nog wel een wat ondoorzichtig proces. Je kiest een bepaalde keuken maar zodra je die passend wil hebben voor jouw keukenruimte, loopt de teller wel snel op. Wel een vriendelijke verkoper getroffen die goed meedacht en de wensen meteen op papier zichtbaar kon maken. Nu wachten we af of de levering en plaatsing ook soepel verlopen......dan komt het er pas echt op aan!

Geplaatst op 14 februari 2020

Beste meneer/mevrouw Van der Horst,

Dank u wel voor het delen van uw ervaringen in uw review! We gaan er voor zorgen dat de levering en plaatsing ook naar uw tevredenheid zullen verlopen.

Met vriendelijke groet,

Twan Hoekstra - KeukenConcurrent

  • <
  • Pagina:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • >
Terug
Sluiten
×