Nieuwe keuken kopen? Lees de ervaring met KeukenConcurrent
Klantervaring kopen nieuwe keuken
Zoeken

KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.6
Uit 3688 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 augustus 2018

Wij zijn super tevreden

Wij zijn super tevreden, bas heeft ons goed begeleid tijdens het kopen van de keuken en de monteur koen die de keuken heeft gemonteerd was zeer vriendelijk en denkt met de klant mee en was zeer netjes ,en ook een service is dat toen onze keuken eruit was dat we de nieuwe koelkast al mochten gebruiken en dat was wel een uit komst met de hittegolf

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 augustus 2018

Wat een TOPPERS!!!

Voordat we bij KeukenConcurrent (Hengelo) kwamen zijn we bij vier andere keukenzaken geweest. Nergens zijn we met zo’n tevreden en goed gevoel weggegaan als bij de KeukenConcurrent. Bij binnenkomst werden we vriendelijk begroet door de gastvrouw Gwen en verkoopmedewerker Kayle. We kregen eerst de gelegenheid om even rustig rond te kijken en raakten daarna in gesprek met Kayle over onze wensen betreffende de nieuwe keuken. Kayle nam alle tijd voor ons, dacht goed mee en heeft een keuken voor ons samengesteld die voldeed aan al onze wensen en onze verwachtingen heeft overtroffen. Ook de manager Stefan was zeer betrokken. Hij was enorm klantvriendelijk, zeer deskundig en heeft werkelijk zijn uiterste best gedaan voor ons in alle opzichten (een heerlijke lunch, een gratis BK pannenset, een geweldige korting). Onze positieve ervaring heeft er zelfs toegeleidt dat mijn zus & haar man hun nieuwe keuken een week later ook bij KeukenConcurrent Hengelo hebben afgenomen. Kortom: het kopen van een keuken bij KeukenConcurrent is een feestje!

Geplaatst op 17 augustus 2018

Beste meneer/mevrouw,

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe keuken! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent in onze showroom en dat de aanschaf van uw keuken een feestje is. Wij wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 augustus 2018

Zeer vriendelijk geholpen

Zeer vriendelijk geholpen. Mevrouw heeft duidelijk verstand van zaken.

Geplaatst op 17 augustus 2018

Beste mevrouw,

Dank u wel voor het mooie compliment. Dat horen wij graag. Geniet alvast van de voorpret!

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 augustus 2018

Duidelijk en goede informatie en hulp…

Duidelijk en goede informatie en hulp bij het uitzoeken zonder dwangmatigheid.

Geplaatst op 16 augustus 2018

Beste meneer/mevrouw Hagman,

Mijn collega's in de showroom laten graag zien wat de mogelijkheden zijn mbt een nieuwe keuken en dat is zeker geheel vrijblijvend.
Wat leuk dat u geslaagd bent voor uw nieuwe keuken bij KeukenConcurrent. Wij wensen u alvast veel kook plezier!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 augustus 2018

Zeer tevreden

In verband met het bouwen van een nieuw huis waren wij op zoek naar een nieuwe keuken. We zijn uitgekomen bij de keukenconcurrent waar we zijn geholpen door Dursun Kulek in Kaatsheuvel. Hij gaf ons zeer kundig advies in de ruime tijd die hij voor ons nam. We hebben een keuken naar wens gekocht en hopen dat de verdere aflevering net zo goed gaat.

Geplaatst op 16 augustus 2018

Beste meneer,

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat u geslaagd bent bij KeukenConcurrent.
Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw keuken!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 augustus 2018

KEUKENCONCURRENT DEEL 1

KEUKENCONCURRENT DEEL 1
Na een heel vervelende ervaring 2 jaar geleden in filiaal Heerlen en filiaal Venlo en wel zo vervelend dat ik toen besloten heb om mijn keuken te renoveren omdat de zin om een keuken te kopen echt helemaal weg was.
KEUKENCONCURRENT DEEL 2

Nu hebben we een huis gekocht en moest ik toch echt een nieuwe keuken... dilemma!!! Mooie keuken gezien In een boekje bij de KEUKENCONCURRENT maar de drempel om weer daar naar binnen te gaan was hoog, vertrouwen had ik totaal niet maar ach wat kan je gebeuren dacht ik en ben naar binnen gegaan.
En ik moet zeggen, door de uitstekende uitleg en begeleiding en vooral t geduld van zowel Audrey Reep en manager Dincer Gunay heb ik na 3 keer een halve dag hun tijd in beslag genomen te hebben, vandaag een keuken gekocht en ik ben super blij met mijn beslissing maar zeker ook blij dat ik t nare gevoel dat ik 2 jaar gehad heb nu eindelijk achter me kan laten. Nu zullen mijn haren niet meer overeind gaan staan Als ik een reclame zie van de KEUKENCONCURRENT nu zal ik een glimlach op mijn gezicht hebben
Audrey en Dincer BEDANKT!!!

Geplaatst op 15 augustus 2018

Beste mevrouw van Hemert,

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe keuken! Dat u ons het vertrouwen geeft om dit voor u te realiseren maakt ons blij. Wij zullen er zorg voor dragen dat u straks heerlijk kunt genieten van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 augustus 2018

Goede Service Denken Absoluut met je mee zodat jij met een lach de deur uitgaat

keukenconcurrent denkt absoluut met je mee.
aardige medewerkers, goede service, en hebben altijd een oplossend vermogen

wij raden zeker mensen aan om daar heen te gaan
in feb 2019 word onze nieuwe mooie keuken voor een goede prijs bij ons afgeleverd :)

ik zeg ga zo door !!!!!

Geplaatst op 15 augustus 2018

Beste meneer,

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe keuken. Dat u onze collega's als aardig, goede service en meedenkend benoemd maakt ons trots en blij.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 augustus 2018

Keuken Concurrent Heerlen

We went to Keuken Concurrent 12th of August to ‘just have a look’ for some kitchen ideas. Ended up buying a kitchen that day. Audrey Reep our sales representive took the time to work out the wishes we had which formed into the kitchen we had in mind, within our budget. Thank you for your service!

Geplaatst op 15 augustus 2018

Dear sir,

Thank you for the compliment. We are allways try to help our customers and give them the service they deserve. We hope you enjoy your kitchen for many years.

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 augustus 2018

keuken bevalt goed

keuken bevalt goed, levering en montage zeer goed en correct, enige minpuntje: de verkoper zou de klant beter moeten wijzen op de consequenties v.w.b. leidingen die veranderd moeten worden bij uitbreiding van apparaten.

Geplaatst op 15 augustus 2018

Beste meneer van der Loo,

Dat uw keuken goed bevalt horen wij graag. Uw punt van aandacht zullen wij meenemen ter verbetering van het traject.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 augustus 2018

Zeer kundig advies door gepassioneerde…

Zeer kundig advies door gepassioneerde medewerkers met oog voor detail en begrip voor wensen.

Geplaatst op 15 augustus 2018

Beste mevrouw,

Dat u onze collega gepassioneerd noemt vinden wij fijn om te horen. Wij wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 augustus 2018

Gaan kundig te werk

Gaan kundig te werk! Nemen genoeg tijd voor je en luisteren naar jouw wensen.

Geplaatst op 15 augustus 2018

Beste meneer/mevrouw Ravenswaaij,

Dank u wel voor het mooie compliment. Dat maakt ons trots en blij!

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 augustus 2018

Hele slechte ervaring!

Geen openheid van prijzen tijdens het uitkiezen van de keuken. Heb op 'n "zwarte zaterdag = de keuken voor half geld " de keuken gekocht. Uiteindelijk zie je alleen het eindbedrag (geen gespecificeerde rekening) zodat je nooit weet of de helft er echt is afgehaald. Zeer onduidelijk (bewust of onbewust?) en geeft ook geen goed gevoel.
Heb VEYRON keuken gekocht en bestel nooit 'n lade (bestek) met daaronder kastjes met deurtjes want het motief (verticale plankjes) zal nooit corresponderen. Dit was dus 'n foutief advies van de keukenconcurrent en het wordt ook niet hersteld. Kan zelf lade betalen want ze geven hun fout niet toe!! SCHANDALIG!
Ik zal nooit meer 'n keuken kopen bij de keukenconcurrent maar deur verder gaan.

Geplaatst op 15 augustus 2018

Beste mevrouw van Os,

Het is vervelend te vernemen dat u niet tevreden bent. dat is natuurlijk nooit onze bedoeling geweest. Ik zal dit opnemen met mijn collega zodat zij dit met u bespreken.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 augustus 2018

Plaatsing keuken

Wij zijn zeer tevreden over de monteurs wat betreft de kasten en afwerking.
Alles werd correct geplaatst en opgemeten.
De monteur die de waterleiding moest aansluiten had hiervoor geen hulpstukken bij waardoor wij dit zelf hebben aangesloten. Ook werd er geen controle uitgevoerd op lekkage bij de gootsteen. Die lekte. Monteur had die dag 8 klanten te doen waardoor dit snel moest gebeuren.
Verder zijn we héél tevreden met het resultaat van onze keuken.

Geplaatst op 15 augustus 2018

Beste meneer/mevrouw,

Fijn om te horen dat u tevreden bent met het resultaat van uw nieuwe keuken. Dat u zeer tevreden bent over de monteurs maakt ons trots. Uw punt van aandacht zullen wij intern opnemen ter verbetering van het proces.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 15 augustus 2018

Persoonlijk gesprek

Persoonlijk gesprek. Nemen genoeg tijd voor je en luisteren naar jou wensen!

Geplaatst op 15 augustus 2018

Beste mevrouw Vaes,

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe keuken! Fijn om te horen dat er naar uw wensen is geluisterd.

Met vriendelijke groet,

Jody Peels - KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 14 augustus 2018

Ik ben zeer te vreden.

Ik ben zeer te vreden.

Geplaatst op 14 augustus 2018

Beste meneer/mevrouw Bouw,

Dat horen we altijd erg graag natuurlijk. Bedankt voor uw review!

Met vriendelijke groet,

Inge van Dam - KeukenConcurrent

  • <
  • Pagina:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • >
Terug
Sluiten
×