KeukenConcurrent beoordelingen

U tevreden, wij tevreden

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland

Bij KeukenConcurrent maken we ons hard voor kwaliteitskeukens tegen een betaalbare prijs. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland zelfs.

Dat kan omdat we met meer dan 40 showrooms groot kunnen inkopen. Iets waar u direct van profiteert. Lees hier hoe anderen hun aankoop bij KeukenConcurrent hebben ervaren.

Wij nodigen onze klanten uit om hier hun ervaring te delen.

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!
Ervaringen en reviews van onze klanten

Klanten geven ons een:

8.5
Uit 1881 beoordelingen

Keukenconcurrent is de snelst groeiende keukenketen van Nederland. Deel uw ervaringen! Wij stellende mening van onze klanten op prijs. 

Gegarandeerd echte klant meningen!
Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 19 juli 2017

Na een valse start SUPER tevreden

Na een valse start, alles enorm goed opgelost. En erg goed geholpen. Ben superblij met de keuken. Vriendelijke personeel.

We wilden in het begin annuleren omdat we toch niet tevreden waren over de keuken die we hadden uitgezocht, Dit was op zich geen probleem, maar er werd ons gevraagd of er een nieuw ontwerp en nieuwe offerte mocht komen. We werden geholpen door iemand die daar nog niet lang werkte uiteindelijk geholpen door de berijfsleider.

Echt alles PRIMA opgelost en we hebben een PRACHTIGE keuken voor een acceptabele prijs.

Minpuntje is de tool die je invult op de site, die klopt qua prijs indicatie totaal niet.

Geplaatst op 19 juli 2017

Beste meneer/mevrouw Akke,

Wat leuk om te lezen dat het in het begin niet alles naar wens is verlopen maar dat alles geheel naar tevredenheid is opgelost. Nu kunt u gaan genieten van de prachtige keuken. Wij wensen u ontzettend veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,


Teun - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 19 juli 2017

Perfecte service

Ik was toe aan een nieuwe keuken en ben bij de keukenconcurrent gaan oriënteren wat het zou kosten en wat de mogelijkheden waren.
Ik werd goed geholpen en alle mogelijkheden werden keurig doorgenomen.
Ik was erg geïnteresseerd en ik ben teruggegaan en ik heb de keuken besteld.
Alles wordt keurig geregeld en uitgelegd, ik heb de keuken met een goed gevoel gekocht.

Geplaatst op 19 juli 2017

Beste meneer,

Wat leuk om te lezen dat u heeft gekozen voor een keuken van de KeukenConcurrent. Nu is het nog wachten tot dat de keuken komt. Wij zullen er zorg voor gaan dragen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van de prachtige keuken.

Met vriendelijke groet,


Teun - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 19 juli 2017

Ze zijn Top!!

Ze zijn Top!!

Geplaatst op 19 juli 2017

Beste meneer/mevrouw Khogyahai,

Hartelijk bedankt voor uw review.

Met vriendelijke groet,

Teun - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 18 juli 2017

goed geholpen

goed geholpen

Geplaatst op 18 juli 2017

Beste meneer,

Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Heel veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Robin - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 juli 2017

Zeer tevreden

Wij zijn zeer goed geholpen door dhr. Dursun Kulek, hij was heel beleefd, geduldig, denkt met ons mee. Nam de tijd voor ons, gaf ons veel informatie en een goed advies. Top!!

Geplaatst op 18 juli 2017

Beste mevrouw,

Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent, dat doet ons goed!

Met vriendelijke groet,

Yasmin - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 juli 2017

Monteur

Monteur super geadviseerd en geholpen met de kleine dingen de we tegen zijn gekomen winkel in Son trouwens ook perfect geholpen ivm probleem afzuigkap super service

Geplaatst op 17 juli 2017

Beste meneer/mevrouw Ven van Esch,

Wat leuk om te lezen dat alles geheel naar wens is verlopen en dat de monteur u nog heeft kunnen helpen met de kleine puntjes. Wij wensen u heel veel plezier met de nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Teun - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 juli 2017

Top klasse!

Ik had net een huis gekocht en moest een nieuwe keuken hebben.
Ik kwam binnen bij keuken concurrent en werd vriendelijk ontvangen.
Na een rondje te hebben gelopen, waren we aan een tafel gaan zitten en schetsen maken.
Na een paar uur ideen opdoen en uitwerken kwam me moeder nog kijken en vond het er goed uitzien.
Ik wil Dursun Kulek bedanken voor het mooie ontwerp.

Geplaatst op 17 juli 2017

Beste meneer Verduyn,

Wat fijn om te lezen dat u samen met mijn collega Dursun een prachtige keuken heeft ontworpen. Het is nog even wachten maar wij wensen u alvast veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Teun - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 juli 2017

Is geworden zoals verwacht.

Is geworden zoals verwacht.
Alleen geen Nederlandse beschrijving van de combimagnetron.

Geplaatst op 17 juli 2017

Beste meneer/mevrouw Pracht,

Wat fijn dat uw keuken alles is geworden wat u ervan had verwacht. Ik ga zorgen dat er alsnog een nl gebruiksaanwijzing wordt gestuurd.

Met vriendelijke groet,

Yasmin - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 juli 2017

Wij hebben het gesprek met de heer …

Wij hebben het gesprek met de heer Serkan als zeer plezierig ervaren. Geen overbodige opdringerige verkooppraatjes, maar een goed en terzake-kundig advies. Ook de dagen erna, toen het op details aankwam werden wij zeer plezierig te woord gestaan.

Geplaatst op 17 juli 2017

Beste meneer/mevrouw du Bois,

Dat is ook zeker onze intentie, wij informeren u graag over de mogelijkheden en laten u op uw gemak beslissen.
Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe Keuken!

Met vriendelijke groet,

Yasmin - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 juli 2017

goede beoordeling goede service

goede beoordeling goede service

Geplaatst op 17 juli 2017

Beste meneer/mevrouw Vreugdenhil,

Kijk dat horen we graag!
Bedankt voor uw 4 sterren review, top!

Met vriendelijke groet,

Yasmin - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 juli 2017

Wij zijn geholpen door Deborah Bressers …

Wij zijn geholpen door Deborah Bressers filiaal Kaatsheuvel. Ipv van een drankje kregen wij de keuze uit meerdere hapjes volgens deborah was het altijd een feest. Wij hebben samen met het advies van deborah en onze wensen een geweldige keuken kunnen samenstellen.
Wij zijn goed en vriendelijke ter woord gestaan en kregen tijd en ruimte voor overleg. Er werd echt de tijd genomen voor bespreken, nadenken en uitwerken. Niets ging overhaast, wat toch prettig is bij een aankoop als deze!

Geplaatst op 17 juli 2017

Beste meneer/mevrouw Jonkers-Alvares,

Dat klinkt als een hele fijne ervaring in ons filiaal in Kaatsheuvel, leuk om te horen!
Wij wensen u alvast veel kook plezier!

Met vriendelijke groet,

Yasmin - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 juli 2017

Vriendelijk personeel die voor je klaar …

Vriendelijk personeel die voor je klaar staat

Geplaatst op 17 juli 2017

Beste meneer/mevrouw Klompenhouwer,

Dat is inderdaad KeukenConcurrent, wij staan graag voor onze klanten klaar!

Met vriendelijke groet,

Yasmin - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 17 juli 2017

Duidelijke afspraken tot nu

Duidelijke afspraken tot nu. Profesionele aanpak en meedenken in een beter concept . Tot nu zeer tevreden . Na de vakantie moet het opmeten gebeuren en nog een eindgesprek om definitief te besluiten wat besteld moet worden. Goed om toch de tijd te gunnen voor een goed besluit .

Geplaatst op 17 juli 2017

Beste meneer Romankiewicz,

Een keuken kopen is iets wat men niet iedere dag doet, dit moet goed gebeuren, wij nemen hier graag goed de tijd voor.
Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Yasmin - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 juli 2017

De uitleg was goed en mijn vragen …p

De uitleg was goed en mijn vragen werden netjes beantwoord
De verkoper was ook erg beleefd al met al ik ben goed geholpen en ik denk dat ik een goede keuze heb gemaakt
ik hoop dat de verdere afhandeling ook goed verloopt zodat ik voor jullie in de toekomst reclame kan maken

P.s pluim voor Phillipe Essers van keukencentrum Heerlen

Gr Wiel

Geplaatst op 17 juli 2017

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor deze mooie 4 sterren review, dat vinden we erg leuk om te horen.
Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Yasmin - Webcare KeukenConcurrent

Beoordeling door bevestigde koper
Geplaatst op 16 juli 2017

Ik heb een keuken gekocht bij Keukenconcurrent bij Yousef

Ik heb een keuken gekocht bij Keukenconcurrent Westpoort bij de verkoper Yousef. Ik ben heel erg tevreden met de keuken, het advies en de prijs! Hij was heel vriendelijk, behulpzaam en wist echt waar hij het over had. Ik zou zo weer een keuken bij hem kopen!

Geplaatst op 17 juli 2017

Beste mevrouw Hassan,

Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal hij leuk vinden om te horen.
Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Yasmin - Webcare KeukenConcurrent

  • <
  • Pagina:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • >
Terug naar boven
×

Wacht!

"Ga niet met lege handen weg!"

Ontvang gratis ons Keuken Magazine boordevol tips en een compleet overzicht van onze keukencollectie inclusief prijs.