Actie

Hele keukens voor half geld!

Maak snel een afspraak en profiteer nu nog van hele keukens voor half geld en levering binnen 4 weken van uw nieuwe keuken! Onze actie loopt nog tot en met 20 december 2020. Zorg dat u voor die tijd een afspraak inplant bij één van onze adviseurs. Want zeg nou zelf: hoe vaak krijgt u een splinternieuwe topkeuken voor half geld aangeboden en de mogelijkheid om al binnen 4 weken in uw nieuwe keuken te koken?

Onze winkels zijn open en we staan graag klaar om u te verwelkomen. Bij voorkeur maakt u een afspraak op een dag en tijdstip dat het u goed uitkomt, zodat u in alle rust en ruimte onze winkel kunt bezoeken.

De gezondheid en veiligheid van u als klant en onze medewerkers is namelijk onze hoogste prioriteit. Wij volgen de adviezen en ontwikkelingen vanuit het RIVM en de overheid op de voet en ondernemen meteen actie als hierom gevraagd wordt.

Bekijk hier onze actievoorwaarden

Plan in die afspraak, voordat het te laat is! Of bereken hier wat uw keuken kost.


AFSPRAAK MET UW KEUKEN-ADVISEUR

  • Voorkom wachten, een keukenadviseur speciaal voor u
  • Wij maken een passend (3D) ontwerp van uw wensen
  • Gratis en geheel vrijblijvend advies
  • Meer over keukenstijlen

Welke keukenstijl past bij u?

Lees meer over de verschillende keukenstijlen

Bent u van plan om een nieuwe keuken te kopen, dan is het handig om eerst na te denken over uw gewenste keukenstijl. Immers vereenvoudigt dit de stappen die hierop volgen. Wanneer u heeft gekozen voor een landelijke keukenstijl, vergemakkelijkt dit de beslissing om bijvoorbeeld voor houten keukendeurtjes te kiezen passende bij deze stijl.

Hetzelfde geldt voor het werkblad. Indien u heeft gekozen voor een stoere, moderne keuken past een donker, robuust werkblad hier uitstekend bij. Wat betreft keukenstijlen zijn er talloze mogelijkheden bij KeukenConcurrent. Dus wilt u meer inspiratie opdoen over welke stijl bij u past? Neem dan ook eens een kijkje op onze keukenstijlen.

  • Meer over keukenapparatuur

Keukenapparatuur

Lees meer over onze keukenapparatuur

Een goede en fijne keuken kan niet zonder keukenapparatuur. KeukenConcurrent heeft een breed aanbod aan keukenapparatuur van topmerken tegen een scherpe prijs.

De keukenapparatuur kan bestaan uit een afzuigkap, koel- en vrieskast, oven, magnetron, kookplaat, fornuis en vaatwasser. Afhankelijk van uw huishouden is er de behoefte aan bepaalde apparatuur of heeft u sommige apparatuur voor de keuken misschien niet nodig.

  • Meer over keukenopstellingen

Keukenopstellingen

Lees meer over keukenopstellingen

Onze keukenopstellingen bestaan uit verschillende types. De basis is altijd een rechte keuken, ook wel een lineaire keukenopstelling genoemd. Dit type keuken bestaat uit één werkblad met in ieder geval een kookunit en een spoelbak. Rechte keukenopstellingen kunnen worden aangevuld met een keukenblad aan één of beide zijden.

Zo ontstaat de functionele hoekkeuken en de praktische U-keuken. Met een haaks blad daar nog tegenaan ontstaat een G-keukenopstelling.

Terug
Sluiten
×